Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 - Я змінив свою життя - перестав курити, пити і пішов від дружини. - А від дружини - чому? - А тому, що не заслуговує вона ТАКОГО ЩАСТЯ. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 Я забыла, все то, что важно мне Я забыла, я все забыла… Все что сама прожила я наживо Я забыла….я все забыла. *http://www.youtube.com/watch?v=IJzQPuelBBU&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 Я забыла, все то, что важно мне Я забыла, я все забыла… Все что сама прожила я наживо Я забыла….я все забыла. *http://www.youtube.com/watch?v=IJzQPuelBBU&feature=player_embedded Пей ФЕЗАМ он улучшает память, а также советую АМИНОЛОН улучшает деятельность головного мозга, чего тебе так не хватает....))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 Пей ФЕЗАМ он улучшает память, а также советую АМИНОЛОН улучшает деятельность головного мозга, чего тебе так не хватает....))). - Как больно, милая, как странно, Сроднясь в земле, сплетясь ветвями - Как больно, милая, как странно Раздваиваться под пилой. Не зарастет на сердце рана, Прольется чистыми слезами, Не зарастет на сердце рана - Прольется пламенной смолой. ______ Рецепт від Євки.... (Ну що там треба було приймати Ахматовій, щоб не боліло і галюніки пройшли?) :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 - Как больно, милая, как странно, Сроднясь в земле, сплетясь ветвями - Как больно, милая, как странно Раздваиваться под пилой. Не зарастет на сердце рана, Прольется чистыми слезами, Не зарастет на сердце рана - Прольется пламенной смолой. ______ Рецепт від Євки.... (Ну що там треба було приймати Ахматовій, щоб не боліло і галюніки пройшли?) :lol: :lol: :lol: А Ахматова при чем? Это стихи Кочеткова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 А Ахматова при чем? Это стихи Кочеткова. А то я не бачила чий вірш копіювала :lol: Хотіла малу підловити - нащо влізла? Ех, свора є свора - всі за одного і нема тому ради... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gM316XHMKJA#t=87s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 Невыразимая печаль Открыла два огромных глаза, Цветочная проснулась ваза И выплеснула свой хрусталь. Вся комната напоена Истомой - сладкое лекарство! Такое маленькое царство Так много поглотило сна. Немного красного вина, Немного солнечного мая - И, тоненький бисквит ломая, Тончайших пальцев белизна. * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 А то я не бачила чий вірш копіювала :lol: Хотіла малу підловити - нащо влізла? Ех, свора є свора - всі за одного і нема тому ради... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gM316XHMKJA#t=87s С твоим умом, Орися, На свете трудно жить, Поэтому задумайся, Как это прекратить. Повессья, если хочешь, На собственной косе: От этого не будет Вреда твоей красе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 А то я не бачила чий вірш копіювала :lol: Хотіла малу підловити - нащо влізла? Ех, свора є свора - всі за одного і нема тому ради... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gM316XHMKJA#t=87s ВСе за одного - не так уж и плохо. Только это немного другим словом называется. Не свора - однозначно. Вон Кузя за тебя на всех кидается. Но ты же вашу кУмпанию сворой не называешь? Есть стихи, автора которых не нужно искать в Гугле. Ева и х может и не знать - не то поколение. Да и интерес у девочки другой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 ВСе за одного - не так уж и плохо. Только это немного другим словом называется. Не свора - однозначно. Вон Кузя за тебя на всех кидается. Но ты же вашу кУмпанию сворой не называешь? Есть стихи, автора которых не нужно искать в Гугле. Ева и х может и не знать - не то поколение. Да и интерес у девочки другой. В іншій ситуації воно має інший вигляд, тому називається по іншому. А з чого ти взяла, що ЗаУм через мене - він тобі це сказав? Ви ж один одного називаєте друзями і прямо кажете: ми своїх в обіду не дамо. Так що - не в тему про "кузю". А щодо юного дарування - чесно, коли б перед носом не бачила інших - певно б уже почала по старчеськи бубніти про молодь, яка нічого не варта. Але знаю, що є ІНШІ - тому за націю спокійна - не все так погано... як деколи здається. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VpUDtJIWA7I Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 В іншій ситуації воно має інший вигляд, тому називається по іншому. А з чого ти взяла, що ЗаУм через мене - він тобі це сказав? Ви ж один одного називаєте друзями і прямо кажете: ми своїх в обіду не дамо. Так що - не в тему про "кузю". А щодо юного дарування - чесно, коли б перед носом не бачила інших - певно б уже почала по старчеськи бубніти про молодь, яка нічого не варта. Але знаю, що є ІНШІ - тому за націю спокійна - не все так погано... як деколи здається. "...Але знаю, що є ІНШІ - тому за націю спокійна - не все так погано... як деколи здається..." Если можна с этого момента чуть подробней???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2012 говори-говори я готовий безкінечно слухати твої сповіді без перерви на куриво безпричинно беззастережно говори-говори всі ці курви- неспокої шльондри-безсоння ті бездушні безодні стерви-відчаї що згризають потрачені нерви говори-говори у безвиході фраз ми почуємо звуки вічності невиправдання роздратувань застарілих прогірклих образ говори-говори у реченнях ми знайдемо притулок в голові що порожня як вулик спустошений шершнями говори-говори у словах ми відверті не брешемо не лукавимо збуджені кавою в джунглях значень колись заблукаємо говори-говори тими смислами спутаних речень запереченням істин кульгавих що завмерли одягнуті в однострої формальностей ціанідами на вустах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2012 Люди стремятся убежать в комфортную зону, которая и порождает их проблемы, вместо того, чтобы вырваться из нее.(с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2012 И НЕБО, И ВОДА... И небо и вода - Всё так же, как при нас, Всё так же, как тогда, И только свет - погас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Люди стремятся убежать в комфортную зону, которая и порождает их проблемы, вместо того, чтобы вырваться из нее.(с) Твоя комфортная зона это село и коп картошки на праздник ))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 - Я змінив свою життя - перестав курити, пити і пішов від дружини. - А від дружини - чому? - А тому, що не заслуговує вона ТАКОГО ЩАСТЯ. :rolleyes: Ты это про своего мужа ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Твоя комфортная зона это село и коп картошки на праздник ))). Це ти по собі судиш, мауглі? Небось в тундрі картоплі нема :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Ты это про своего мужа ??? Тобто, ти якщо анекдоти розповідаєш, то тільки про себе? :o Тоді тобі до нациста - дві істоти, які не розуміють жартів. Якщо це та нація, заради якої ви кинете в багаття всіх інакомислячих - то вже краще смерть, бо таке видовище з фільмів жахів - зомбі повертаються. Мауглі, це твоя найрозумніша репліка на форумі - продовжуй далі, мо десь так за рік родиш речення по фаху. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Коли гавкає, чи кусає Вас пес, То невже гавкаєте у відповідь і кусаєте його? Пам’ятайте, що лихослів’я, жорстокість і злість – Це прояви низької, тваринної суті! Прийміть міри захисту І, не зважаючи ні на що, Продовжуйте свій, людський Богом указаний шлях! амінь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Якщо це та нація, заради якої ви кинете в багаття всіх інакомислячих - то вже краще смерть..Хотела я бы видеть тебя на эшафоте с петлей на шее. Сама бы с под тебя выбила табуретку ... Мауглі, це твоя найрозумніша репліка на форумі - продовжуй далі, мо десь так за рік родиш речення по фаху. :lol: :lol: :lol: Курица , ты скажи лучше кто ты за фахом ??? Кем работаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Не переживай мауглі - мрії повертаються до господаря, якщо адресат їх не прийняв. Ти сама вибрала свою долю. Бережи тебе Боже, бо не знаєш, про що мрієш. Амінь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Не переживай мауглі - мрії повертаються до господаря, якщо адресат їх не прийняв. Ти сама вибрала свою долю. Бережи тебе Боже, бо не знаєш, про що мрієш. Амінь!!! Что ты как дура заладила Амінь!!!,Амінь!!! Деревня. Мои мечты всегда сбываются, не я выбью с под тебя табуретку, так это сделает кто-то другой. Не так важно кто, важен процесс, действие... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Якщо це та нація, заради якої ви кинете в багаття всіх інакомислячих страшилки брехливые идут в ход,подстилка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 страшилки брехливые идут в ход,подстилка? Хотела я бы видеть тебя на эшафоте с петлей на шее. Сама бы с под тебя выбила табуретку ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 Мои мечты всегда сбываются,. Намрій собі розуму, зінчине щеня :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 Коли гавкає, чи кусає Вас пес, То невже гавкаєте у відповідь і кусаєте його? Пам’ятайте, що лихослів’я, жорстокість і злість – Це прояви низької, тваринної суті! Прийміть міри захисту І, не зважаючи ні на що, Продовжуйте свій, людський Богом указаний шлях! амінь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 Такою благодаттю, яка зараз на вулиці, треба насолоджуватися кожною клітиною свого організму. Весна, на вулиці вже майже 30*, але вітерець по весняному ще свіжий, тому спека не відчувається. Від благодаті мліють навіть потріпані в постійних боях вуличні собаки. І тільки... але це вже інша історія, якою не хочеться затьмарювати хороший настрій. Амінь!!!! *http://www.youtube.com/watch?v=Xo2cyYqA0lE&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 Такою благодаттю, яка зараз на вулиці, треба насолоджуватися кожною клітиною свого організму. Весна, на вулиці вже майже 30*, але вітерець по весняному ще свіжий, тому спека не відчувається. Від благодаті мліють навіть потріпані в постійних боях вуличні собаки. І тільки... але це вже інша історія, якою не хочеться затьмарювати хороший настрій. Амінь!!!! *http://www.youtube.com/watch?v=Xo2cyYqA0lE&feature=related АМИНЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2012 Ами́нь (др.-греч. ἀμήν, от ивр. אמן, Аме́н — «исполнитель»; в западноевропейской традиции лат. amen, А́мен) — обычно, завершающая формула в молитвах и псалмах в иудаизме и христианстве, призванная подтверждать истинность произнесённых слов. Рабби Ханина, мудрец эпохи Талмуда, отметил, что слово «амен» является акростихом фразы «Эль мелех нээман», «Бог — верный Царь», а значит, произносящий его удостоится доли в грядущем мире. Аминь еще имеет и кабалистический смысл... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.