За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 слухани цойцаА любой из встpечных Саш - Hеyдачливый тоpгаш. :lol: Саи тоже шаша. :P :lol: Знай, любая Катеpина - Это спyтница кpетина. Саши. :lol:
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Автор Опубліковано 1 вересня, 2012 Прошу припинити дурні прирікання на цій темі!!!!
САИ Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 А любой из встpечных Саш - Hеyдачливый тоpгаш. :lol: Саи тоже шаша. :P :lol: Знай, любая Катеpина - Это спyтница кpетина. Саши. :lol: Кузя, ты бездарь. ;)
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Та-аак, на моїй темі моїх друзів прошу не ображати !!! ЗаУпротиМ - не лох, він ідеаліст. Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає...
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає... Можно бути в сажі і борошні, а також віритив світле майбутнє і бачити світло в кінці тунелю. Одно не виключає другого. А ще я, тих хто на У накочує, я по ночах дусити полюбляю. :lol:
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Можно бути в сажі і борошні, а також віритив світле майбутнє і бачити світло в кінці тунелю. Одно не виключає другого. А ще я, тих хто на У накочує, я по ночах дусити полюбляю. :lol:Тобто дустом ? Немає в вас високого пориву. Це ж вам не таракани! А що ЛЮДИ скажуть? :blink:
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Тобто дустом ? Немає в вас високого пориву. Це ж вам не таракани! А що ЛЮДИ скажуть? :blink: Дуст заборонений для використання. крім того цих уродів уже не бере, приходиться високими поривами та темними ночами виводити нечисть на чисту воду.
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Дуст заборонений для використання. крім того цих уродів уже не бере, приходиться високими поривами та темними ночами виводити нечисть на чисту воду.Ні , мій старший друже. Золото тільки по ночам лічать ,а правду в лице кидають. От всі й бояться , щоб морди були цілі. Але я утримаюсь !
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Ні , мій старший друже. Золото тільки по ночам лічать ,а правду в лице кидають. От всі й бояться , щоб морди були цілі. Але я утримаюсь ! Не тільки золото лічать, Єх якби ви знали паничі, що люди роблять уночі.... :lol: Утримуєшся дати по морді, чи получити? :lol:
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Не тільки золото лічать, Єх якби ви знали паничі, що люди роблять уночі.... :lol: Утримуєшся дати по морді, чи получити? :lol: Чесно -і те і інше. Я досить не адекватний.
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Чесно -і те і інше. Я досить не адекватний. Тут адекватних немає, адекватні в других місцях, ну там в радах в адміністраціях, на Філіпінах, фіджах, Майорках, Мальтах :lol:
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Тут адекватних немає, адекватні в других місцях, ну там в радах в адміністраціях, на Філіпінах, фіджах, Майорках, Мальтах :lol:Ну та конешно.
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Ну та конешно. Ви який дохтур, ну той, що відрізає, чи той, що пришиває, чи видовжує :lol:
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Ви який дохтур, ну той, що відрізає, чи той, що пришиває, чи видовжує :lol:Ну як вам пояснити???? Знахур я. Щодо своїх повноваджень. Лікуюсь , як Бог на душу положить .Бо офіційні ВРАЧІ- всі поспіль, вже дістали.
Ева_vl Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Слушайте дабстепБит - на электронную музыку. Что у тебя за вкусы? У тебя как по жизни, нормально?
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 ru.fishki.net/picsw/082012/02/post/metal/metal-0038.jpg
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Опубліковано 1 вересня, 2012 Бит - на электронную музыку. Что у тебя за вкусы? У тебя как по жизни, нормально? Ну иногда норм. Я уже не тот неформал
За У проти М. Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає... Такі панєнки в ванну тільки у фраках з метеликами пускають, а щоб шампанського, то в них снігу зимою не випросиш, самі винищують з великою жадобою. :lol:
За У проти М. Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Ну як вам пояснити???? Знахур я. Щодо своїх повноваджень. Лікуюсь , як Бог на душу положить .Бо офіційні ВРАЧІ- всі поспіль, вже дістали. А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум.
САИ Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум. Кузенька, ты шо, обиделся на меня шо я тебя бездарью обозвал? :lol: Так разве можно обижаться на правду... :P
дохтур Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Такі панєнки в ванну тільки у фраках з метеликами пускають, а щоб шампанського, то в них снігу зимою не випросиш, самі винищують з великою жадобою. :lol: :blink: Це вы про Орияну.
дохтур Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум. Совість з розумом слабо поєднуються. Придбай совість- скажуть- нема ума. Придбай ум- то якось і совість вже, не в потребу.
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Опубліковано 2 вересня, 2012 Та-аааак, попереджаю: мій чоловік на два місяці відбув у відрядження, тому буду злою, безкомпромісною і малоприємною - без огляду на особистості.... Отже, звалюйте з моєї теми - ВСІ і ведіть свої тупі балачки деінде!!!
Гість korin Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Та-аааак, попереджаю: мій чоловік на два місяці відбув у відрядження, тому буду злою, безкомпромісною і малоприємною - без огляду на особистості.... Отже, звалюйте з моєї теми - ВСІ і ведіть свої тупі балачки деінде!!! Женился татарин на хохлушке. После свадьбы её наставляет: - Ну вот, дорогая жена, кое-что тебе надо запомнить. Если я возвращаюсь домой и тюбетейка у меня на правом глазу, то всё тебе будет: и подарки, и любовь. А если тюбетейка у меня на левом глазу, то лучше и не подходи! - Ну что ж, дорогой муженёк, - отвечает ему хохлушка, - и ты меня тоже послушай. Ежели ты придёшь домой, а руки у меня - вот так, - складывает руки на груди крест на крест, - то всё тебе будет: и борщ, и ласка. А ежели ты придёшь домой, а руки у меня - так, - упирает руки в боки, - то мне плевать, на каком глазу у тебя тюбетейка!
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Опубліковано 2 вересня, 2012 ...то мне плевать, на каком глазу у тебя тюбетейка! Молодець, все правильно зрозумів.
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Опубліковано 2 вересня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=JHfR5344GrE&feature=related
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.