Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=q73jCNkCtlE&feature=player_detailpage#t=325s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=q73jCNkCtlE&feature=player_detailpage#t=325s чем отличается дура от идиотки??? -дура не понимает и делает. -а идиотка понимает, но всё равно делает!!!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Красива жінка радує чоловічий погляд, негарна - жіночий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Жіноча заздрість часто стає причиною конфліктів навіть між найбільш відданими подругами. Над нею потішаються чоловіки, про неї складають анекдоти і історії. Але, тим не менш, жіноча заздрість не перестає існувати. Чому ж найчастіше заздрять жінки? Зовнішності Віку Матеріальному достатку Успіху у чоловіків Чужа краса, на жаль, найперший подразник для жінок. Зазвичай кожна матір вселяє своєї дочки ще з малих років те, що вона - найкрасивіша і краще неї нікого на світі немає. Дівчинка росте, а навіювання залишається. І як тільки у жертви подібного виховання в полі зору з'являється більш ефектна подруга, виникає та сама горезвісна заздрість. Вік - Ще одна причина для появи заздрості. Заздрять жінки і тим, хто молодший. Навіть якщо різниця у віці між жінками не буде очевидною і явною, заздрість все одно може з'явитися: адже чим старше жінка, тим більше зусиль їй доводиться прикладати до того, щоб продовжити чарівність і красу. Матеріальний достаток - Цю причину жіночої заздрості можна взагалі не коментувати. Нерідко коріння цієї заздрості йдуть знову ж таки в те саме дитинство, коли відбувалися вже згадані навіювання про красу і привабливості. І виходить, що заздрість нерідко прослизає на тлі щирого подиву: "Як у цієї товстої (старої, некрасивою, незграбною) може бути такий гарний будинок (розкішна машина, намисто з діамантів)?" Одне з основних питань, які супроводжують жіночу заздрість: "А чому не я?" Як правило, представник чоловічої статі і є головним призом всіх жіночих змагань. Красивий (успішний, заможний, розумний, чарівний, відомий) чоловік може спровокувати таку хвилю жіночої заздрості, яка нерідко здатна зруйнувати будь-які багаторічні відносини між подругами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Що робити Постарайтеся менше спілкуватися з тими, хто вам відкрито заздрить, в чиїй присутності ви відчуваєте себе ніяково. Від того, що ви будете намагатися їм догодити, вони навряд чи стануть ставитися до вас краще. Прийшовши додому, вмийтеся прохолодною водою, вона понесе з собою негативну інформацію, якою вас "нагородили" заздрісники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Когда вам зависть застилает взор, И доллар цветом шьёт обманчивый узор, Спросите у меня, что стоит этот вздор, Который манит вас на дармовой позор? Когда, не разобравшись, что по чём, Вы мусор носите из дома в дом… Когда, забыв про совесть и про честь, С восторгом льёте на бездарность лесть… Когда вы запросто, забыв «вчера», Хвосты пушите словно веера, И гений друга отодвинув в тень, Ему прогнозы шьёте на грядущий день. Спросите у меня, что стоит этот вздор, Который манит вас на дармовой позор? Где вы, купаясь в лужах бытия, Искусство цените, как цитрусы – свинья… Когда меняете предметы для битья, Тогда спросите и отвечу я: - Ни злобы, ни проклятий нет – Я дал Всевышнему смирения обет – И не завидую, как прежде, никому, И даже в дни, когда в рутине я тону… Я нёс суму… Я пережил тюрьму… Поэтому от горя не умру… Взлетал стрелою вверх, имел успех, Жил, окружённый выбором утех, И знаю, что своё – всегда возьму И что от зависти я точно не умру… А в сущности она – лишь пустота, И потому не даст вам ни черта. Ведь пустота всегда в себя берёт, Когда в неё вдруг кто-то сыпет или льёт… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=q73jCNkCtlE&feature=player_detailpage#t=328s *http://www.youtube.com/watch?v=hqheqbg83v8&feature=player_detailpage#t=39s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Тамара Ивановна утонула в пруду, не смотря на то, что была Рыбой по гороскопу, бревном в постели и говном по жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 стану біля тебе близенько, відчую щокою тепло твого тіла, вухом стукіт серця, а стегном бажання... Дзвінка, бо кришталева, П'янка, бо виноград, Торкнися, королево, Вогню моїх порад... Тобі сьогодні треба Моя блакить очей, Що пада, наче небо, На звабливість плечей... Луна прекрасная светила В тиши лазоревых полей И ярче золота златила Главы подкрестные церквей. А бедный узник за решеткой Мечтал о божьих чудесах: Он их читал, как почерк четкий, И на земле и в небесах. И в книге тайной прошлой жизни Он с умиленьем их читал И с мыслью о святой отчизне Сидел, терпел - и уповал! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 *** Они ловки, жирны и грязны, И все плетут, плетут, плетут... И страшен их однообразный Непрерывающийся труд. Они четыре паутины В одну, огромную, сплели. Гляжу - шевелятся их спины В зловонно-сумрачной пыли. Мои глаза - под паутиной. Она сера, мягка, липка. И рады радостью звериной Четыре толстых паука. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 стану біля тебе близенько, відчую щокою тепло твого тіла, вухом стукіт серця, а стегном бажання... Поздним вечером через городской пaрк идет одинокaя женщинa. Вдруг из темной aллеи выходит мужчинa: - Ой, мужчинa, кaк вы меня нaпугaли. Я подумaлa – сексуaльный мaньяк. - Ишь рaзмечтaлaсь, я просто собaку выгуливaю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=iw8tchytc4U&feature=related *http://www.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M&feature=related *http://www.youtube.com/watch?v=zZANZE1GvUs&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9AYGNJc_UpyERlaiFgX1OwW *http://www.youtube.com/watch?v=A8-JhsgyREs&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9AYGNJc_UpyERlaiFgX1OwW *http://www.youtube.com/watch?v=lK1kfq6mcI8&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 фу, какая то чепуха.. но я так смеялась" наверно, я блондинка? Защищаясь от грабителя, гражданка Иванова перепутала газовый баллончик с лаком для волос. Вора узнали по красивой укладке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Когда нечего терять - чего грустить?! *http://www.youtube.com/watch?v=dBtTw-V_bPc&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Когда нечего терять - чего грустить?! Мать дает назидание незамужней дочери: - Тебе уже скоро 39, а ты все в девках сидишь. - А я не сижу сложа руки, мама. Я ищу! - "Не сидеть сложа руки" мало, надо еще "не лежать сложа ноги!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Схоже, я ДУЖЕ насолила декому, тим, що я є. Знаючи жінок, розумію - невдасі вони заздрити не будуть. Ото ж...висновків не роблю - самі робіть, невдахи! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 І наостанок залишила... Такий милий хлопчина і дуже схожий на мого сина - я від нього в захваті - є в Україні таланти, поза сумнівами!!! ВОНА *http://www.youtube.com/watch?v=bFzQj2TjGH4&feature=player_detailpage#t=332s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 А це, а це... Вперше чую, щоб Вакарчука ТАК переспівали............ *http://www.youtube.com/watch?v=MIZBp_N2MiM&feature=related Що ж це я Що ж це я не зумів Зупинитися вчасно Все ясно Зі мною тепер і назавжди Пізно не йди Не йди від мене Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом Приспів: Хто ти є ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є ти випила мою кров І пьяною впала Твої очі кличуть хочуть мене ведуть за собою Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Хто ти є ти випила мою кров І пьяною впала Твої очі кличуть хочуть мене ведуть за собою Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою Ну не очень то хочуть.. Но на твою настоящую внешность, лаПУСИК, я б с интересом таки взглянула! Если завистливой кто-то родился птицей- Он не летал бы. Зачем ему ввысь стремиться? Можно ходить по земле и клевать зерна, И заплывать, будто жиром, завистью черной. Если бы эти птицы-люди любили То- только искренно и, конечно, взаимно... В небе прозрачном и чистом было б им вольно, Если бы люди летали- им не было б больно. (?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Peresichniy Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Я не здамся без бою Я не здамся без бою oriana, respect na tom forume ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 тщательнее стучи лбом, холоп! Тщательнее ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 na tom forume ) Дуже мудро ))) Завтра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Да уж....Нема слів - зачепила і конкретно... http://ukrpolitforum.com/page9000s630.html?start=630 Я не хочу, відбрикуюся, благаю мене ігнорувати - воно лізе у вічі, душу, особисте, плює, плюндрує, срає. Вона ВИБИРАЄ з ким дружити по велінню серця, душі - я ж ПОВИННА їй довести. Вона будь-кому душу не відкриє - я ж повинна навстіж, щоб ВОНИ ПЕРЕКОНАЛИСЯ. Я не хочу, відбрикуюся, благаю мене ігнорувати - воно лізе у вічі, душу, особисте, плює, плюндрує, срає. Да уж....Нема слів - зачепила і конкретно... Як пояснити примітивним створінням - що вони мені нецікаві, я з будь-ким спілкуватися не буду, Я САМА вибираю собі співбесідників і НІКОМУ НІЧОГО НЕ ПОВИННА. - десь я вже чула цю фразу нещодавно. А, це для них - а я ж ПОВИННА...і далі за текстом, бо нічого нового за цей час не сталося - все крутится по кругу. Боже, дякую тобі, що ти дав мені таку сильну інтуїцію і вберіг від нещастя відкритися ЗЛУ. Боже, дай мені силу - вистояти це випробуванням!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=hwQsqlJeuX4&feature=related Ура-аааааа Він з Полтави!!! Просто X-фактор відбувався в Харкові. І тепер все стало на свої місця... (ну так схожий на моє сонечко, я просто не можу, як таке можливо....) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Сєров завжди подобався і ця пісня також, але ніколи не звертала увагу на слова цієї пісні. А вони такі....... В жизни до тебя я так счастлив не был. Каждый вздох как в первый раз, Вместо лжи красивых фраз Это облако из роз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Любов у цьому місті не живе... Крабат, 11.07.2012 року Любов у цьому місті не живе... Для неї мало місця ...бракне кисню, Вона зопріла почорнілим листям В подаграх гілля висохлих дерев. Любов у цьому місті не живе. Вона - лиш привид на злинялій мапі, Непевний привід, щоб колись згадати Дорогу до замулених джерел. "Любов у цьому місті не живе"- Кричать графіті на мостах гранітних, Волають стерті тротуарів плити, Регочуть стріхи вавилонських веж: "Любов у цьому місті не живе!" "Любов у цьому місті не живе..." Любов у цьому місті не ... Живуть : Страхи, зневіри, розпачі, тривоги... Розтрачених світів перестороги... Зотлілі мощі в глибині печер. І я живу... Я поки ще не вмер. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) *http://www.youtube.com/watch?v=-T7-7k9QgfI Ось так... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 Пісенька з варіаціями І все на світі треба пережити, І кожен фініш – це, по суті, старт, І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Тож веселімось, людоньки, на людях, Хай меле млин свою одвічну дерть. Застряло серце, мов осколок в грудях, Нічого, все це вилікує смерть. Хай буде все небачене побачено, Хай буде все пробачене пробачено, Хай буде вік прожито, як належить, На жаль, від нас нічого не залежить... А треба жити. Якось треба жити. Це зветься досвід, витримка і гарт. І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Отак як є. А може бути й гірше, А може бути зовсім, зовсім зле. А поки розум од біди не згірк ще, – Не будь рабом і смійся як Рабле! Тож веселімось, людоньки, на людях........................................................................... ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. .......................................................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2012 Там люди за фальшивими радощами і війнами намагаються забутися - нащо їм нагадувати про реальність. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2012 Возможно есть что-то сильнее нас. Желание приблизиться к великому, недостижимому, тому, что сделано за нас... Хотя бы иллюзией причастности к той, которая читает все комменты. И которая похожа на Марину Влади. (??????) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2012 И которая похожа на Марину Влади. :o :o :o *http://fashiony.ru/page.php?id_n=21558 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.