Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Над небом голубым есть город золотой С прозрачными воротами и ясною звездой, А в городе том сад, все травы да цветы, Гуляют там животные невиданной красы: Одно, как желтый огнегривый лев, Другое вол, исполненный очей, С ними золотой орел небесный, Чей так светел взор незабываемый. А в небе голубом горит одна звезда. Она твоя, о ангел мой, она твоя всегда. Кто любит, тот любим, кто светел, тот и свят, Пускай ведет звезда тебя дорогой в дивный сад. Тебя там встретит огнегривй лев, И синий вол, исполненный очей, С ними золотой орел небесный, Чей так светел взор незабываемый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 картинка не стОит этих стихов. их вообще нельзя показать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Не чіпай його Не буди Хай засне собі Хай поспить Він лихий тепер Він лихий Хай забуде все Хоч на мить Хай забуде все Ніби не Ворожила смерть На життя В диво-глибині Тих небес Звідки вже нема Вороття Звідки вже нема Більше сил Долетіти знов До землі Хай засне собі Хай поспить Він лихий тепер Він лихий ... лихий.......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=4Zj0VAb7aSs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=4Zj0VAb7aSs .. Глоба, говорят, помогает ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 .. Глоба, говорят, помогает ...ну де-то так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ну де-то так. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ... Сходив до Глоби? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Сходив до Глоби? :rolleyes:ага... и энурез как рукой сняло... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ага... и энурез как рукой сняло... Піпєц, з нас двох тепер ТОБІ будуть квіти носити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Піпєц, з нас двох тепер ТОБІ будуть квіти носити ... - на могилку?...... Вот, к примеру, захочется выпить Вам, А Вам выпить нигде не дают - Всё скрипят да грозят вытрезвителем, Да в нетрезвую душу плюют. А на кладбище так спокойненько От общественности вдалеке, Всё культурненько, всё пристойненько, И закусочка на бугорке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ... - на могилку?... ДО ПАМ"ЯТНИКА!!!! *http://www.youtube.com/watch?v=z95mZqucagA&feature=endscreen&NR=1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ДО ПАМ"ЯТНИКА!!!! Красные гвоздики? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Красные гвоздики? ;) Та не має значення. Не в цьому суть, а в тому, що Корін вже так возвисився, що тільки енурез заважав йому бути пам"ятником. Я памятник воздвиг себе НЕРУКОТВОРНЫЙ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Коріну - другу і пам"ятнику!!! *http://www.youtube.com/watch?v=pNO1Htxmvzs&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Та не має значення. Не в цьому суть, а в тому, що Корін вже так возвисився, що тільки енурез заважав йому бути пам"ятником. Я памятник воздвиг себе НЕРУКОТВОРНЫЙ Это я вспомнила одну старую песню "Красная гвоздика - спутница тревог Красная гвоздика - наш цветок..." Он бы конечно предпочел орхидеи ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 "Я тебе, - она сказала, - Вася, Дорогое самое отдам!.." Я сказал: "За сто рублей согласен, - Если больше - с другом пополам!" Женщины - как очень злые кони: Захрипит, закусит удила!.. Может, я чего-нибудь не понял, Но она обиделась - ушла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 У нее все свое - и белье, и жилье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 У нее каждый вечер не гаснет окно. И вчера мне лифтер рассказал за полбанки: У нее два знакомых артиста кино И один популярный артист из Таганки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ... Я скажу, что всегда на футболы хожу, На "Спартак", и слова восхищенья о брате. Я скажу, что с министром финансов дружу И что сам, как любитель, играю во МХАТе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ... А у меня, у меня на окне ни хрена, Только пыль, только старая пыль на комодах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 А что же мы? И мы не хуже многих - Мы тоже можем много выпивать, - И бродят многочисленные йоги - Их, правда, очень трудно распознать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 И никто мне не мог даже слова сказать. Но потом потихоньку оправились, - Навалились гурьбой, стали руки вязать, А потом уже - все позабавились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Ты уймись, уймись, тоска, - Душу мне не рань! Раз уж это присказка - Значит, сказка - дрянь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 И пусть мне вечер зажигает свечи, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Так что ж стоите над пустой моей душой! Обрывки песен там и паутина, - А остальное все она взяла с собой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ... Ех, коли б не Глоба і твоє останнє китайське попередженння... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.