Перейти до змісту
Український політичний форум

Пори року...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Зараз я тицьну в тебе і також буде в яблучко. Останнє китайське попередження: якщо ти будеш продовжувати мої думки - отримаєш в око. Зрозумів?

Я хочу, щоб ті вірші, які виставляю Я - були в такому вигляді, якими ХОЧУ БАЧИТИ ЇХ БАЧИТИ Я

Тому припини випендрюватися, що ти все знаєш і можеш знайти навіть в гуглі. Краще йди потренуйся цитати скорочувати.

І не випробовуй моє терпіння!!!!!

Ті вірші, що ти виставляєш, залишаються такі які ти хочеш бачити, а ті мої. І не тицяй, бо тицяло вломиш. І не говори мені, що маю робити, краще муштруй свого чоловіка.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Шо за скандал в благородном семействе? :blink:

Не твоє діло. Не пхай свого носа, де у пана просо.

Посилання на коментар

Ті вірші, що ти виставляєш, залишаються такі які ти хочеш бачити, а ті мої. І не тицяй, бо тицяло вломиш. І не говори мені, що маю робити, краще муштруй свого чоловіка.

А мій чоловік від природи такт має і розуміє, що МОЄ, то моє і не лізе мені в душу без мого дозволу. А ти вирішив, що можеш. А я просила і думала, що ти зрозумів мене тоді.

І нєфік шаритися там де я хочу бути САМА!!!

Пнял? !!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар

Блін, зіпсував мені настрій своєю тупою впертістю.

Ну невже важко сказати: вибач і не прирікатися?!!!!!!!!

Посилання на коментар

А мій чоловік від природи такт має і розуміє, що МОЄ, то моє і не лізе мені в душу без мого дозволу. А ти вирішив, що можеш. А я просила і думала, що ти зрозумів мене тоді.

І нєфік шаритися там де я хочу бути САМА!!!

Пнял? !!!!!!!!!!!!!!

Це ти так думаєш, Ти вже давно чоловіка не бачила, ти навіть забула, що це таке. Я не вирішив, я дійсно можу, не віриш давай поборемося. :D Хочеш бути сама, іди в люлю. Пняла!!!!!!!!!!
Посилання на коментар

Це ти так думаєш, Ти вже давно чоловіка не бачила, ти навіть забула, що це таке. Я не вирішив, я дійсно можу, не віриш давай поборемося. :D Хочеш бути сама, іди в люлю. Пняла!!!!!!!!!!

Вали звідси, бо не втримаюся і скажу ПРАВДУ.

Посилання на коментар

Вали звідси, бо не втримаюся і скажу ПРАВДУ.

Інтересний колінкор. Шантаж. Кажи, аж самому цікаво, коли це я приховував або не казав. Така правда, що й сам не знаю, про що.
Посилання на коментар

Фотограф з Ірландії Марк Ніксон зробив колекцію фото "Дуже любимі", на яких зобразив 30 портретів іграшкових ведмежат, які добряче "потріпались" за роки гри з хазяїном.

На фото видно, як іграшки лагодили, підшивали, аби виправити наслідки натхненної гри, пише The Daily Mail.

Деяким ведмежатам з цієї серії – 30-50 років. Але їх досі люблять їх власники.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

http://life.pravda.com.ua/images/doc/1/c/1c3b279-7.jpg

Изображение

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...