За У проти М. Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Ковшами самотності сплачене мито за всі незнання і за всі навмання. Нещасть моїх золоті обжинки. Душа моя, аж тепер сп’янись. Ох, я не Фауст. Я тільки жінка. Я не скажу: “Хвилино, спинись!” Хвилино, будь! Лише не хвилиною, а цілим життям — хвилюй і тривож! Аж поки мене понесуть із калиною туди… ну звідки… Тоді вже що ж… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Якби я дізналася, що мій чоловік волочиться за якоюсь примарною віртуальною пройдою - я б його вбила просто на компі. Чи ти для жінки тренуєшся, а вона, як муза для натхнення? Їй уже не треба, ні музи, ні натхнення, але від зависті би убила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Таки еду на Львивщину Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Таки еду на Львивщину не забудь у Орианы взять адрес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 не забудь у Орианы взять адрес.нашо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Їй уже не треба, ні музи, ні натхнення, але від зависті би убила. Кому ЇЙ? Супрузі чи віртуальній бабі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 нашо Ти вже розмовляєш, як західняк: "НАШО" :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 *** Не хватает тебя внутривенно и внутримышечно. Как тебе без меня не ревнуется? Как не пишется? Между нами знак forte, милая, слушай пальцами. Как же тебе с абсолютным чутьем не мечтается? Piano, милая, piano. Так вышло – огонь не лечится. Он слезами не тушится, хватит, милая, нечего! Доминанта – вспышка, безвременье, наваждение… Думай нотами и сжигай в себе, к черту, гения! Здесь на терцию ниже, так чувственней. Очень вкрадчиво. Это лучше чем секс, чем любовь… Ну, давай же, начали. Звонче, милая, звонче! Чаще долби по клавишам. Двигай нервами ровно в такт, ты отлично справишься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Не про кохання. Та думаю, що тобі сподобається. Вже сонце піднялось. Обчовгана льодина Синіє серед гір. На ній іскриться сніг... Я поміж скель стою – Я, снігова людина. Покірні небеса Мені лягли до ніг. Я в пам’яті зберіг Вівтар з гірських молілень, Димок пахучих смол, Численних Будд лице. Колись я був монах. Шляхами перевтілень Душа моя пройшла – Замкнулося кільце. Ви чуєте мене, Оті державні homo Що вже забули як Свобода вигляда? Розніжені, гливкі... Чи вам таки відомо, Куди історії Спрямована хода? То я вам підкажу: Ви прийдете до мене. Ростимуть будяки На вулицях столиць. Помруть вогні реклам. Ви схилите рамена, Щоб біля ніг моїх Упасти долілиць. Тому що ви – раби: Дітей навчає мати Боятися Вказівного перста. Ні, ви не вмієте Свободу шанувати – А тільки з неї щось Путяще вироста. Ви чуєте мене? Остання б’є година. Вже дихає вулкан, Який давно погас. Я поміж скель стою – Я, снігова людина, – І зважую, що буде після вас. Микола Руденко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Ну и козлы же секс в инете обсуждают. нельзя до свадьбы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Между мыслями яд. Пренебречь этикетом хлопотно. Зал стоит, ждет на «бис». Зритель плачет, ликует, хлопает. Поцелуи – legato, нежность по позвоночнику. И какой-то мажор с диагнозом полуночника Шепчет что-то, фальшивит, торопится и сбивается. Да, так часто бывает, только не часто сбывается. Все себе забирай – это только твои овации. Только, милая, слышишь, не надо, чтоб в душу пальцами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 на Вас глядят глаза влюбленные. им не понять издалека, что в Вас тоска неутоленная, святая женская тоска. и мысль одна неодолимая Вам не дает ни спать, ни жить: что это мало — быть любимою, что надо любящею быть. святая, гордая, красивая… я слышу Ваш веселый смех. а я-то думал Вы счастливая, я думал, Вы счастливей всех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Я і в думці обняти тебе не посмію, А не те, щоб рукою торкнутися смів. Я люблю тебе просто - отак без надії, Без тужливих зітхань і без клятвенних слів. Навіть в снах я боюсь доторкнутись до тебе, Захмеліть, одуріти від твого тепла. Я кохаю тебе. Мені більше не треба, Адже й так ти мені стільки щастя дала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Не про кохання. Та думаю, що тобі сподобається. То я вам підкажу: Ви прийдете до мене. Ростимуть будяки На вулицях столиць. Помруть вогні реклам. Ви схилите рамена, Щоб біля ніг моїх Упасти долілиць. Микола Руденко Я вже десь на політиці писала: у цьому Земному житті ми або врятуємося УСІ, або усі загинемо. Але люди так живуть, ніби світ вічний і не думають, що будуючи замки для дітей і внуків - вони у підмурівок закладають бомбу. Чи ми ще не наїлися зі скромних радянських часів, чи ми дійсно така захланна нація - не знаю. Але знаю точно, в більш цивілізованому світі до розкошів мають тягу лише зірки і магнати - але ж вони не еліта нації. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 ... На небе луна налилась серебром, Представ в одеянии новом. И сладко целует меня под ребро Охотник, что ранит словом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 *** Если чую хоть каплю грусти В Его словах, Коль на волю меня отпустит, Готов порвать. Тихой яростью ослеплен я: В крови – азарт. Если вижу печаль в зеленых Его глазах, Я собой как могу рискую - Грешна Душа. Всем понятно, что за такую, Не дашь гроша. Бог свидетель – наивны речи. Слова – зола. Лишь бы ветер держал покрепче Его крыла. Я целован Христом. Короче Не объяснить. Не вели помиловать, Отче, Вели казнить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Легко слагать тебе стихи -Такой нечаянной и яркой! Твои достоинства – грехи, Бальзам отравленный и сладкий. С тобою нелегко дружить Ты, как весною – половодье _И хочется с тобою плыть И берегов невидно вроде… Позволь любить на расстояньи, И не суди за мою слабость, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 КОЗЕРОГ Их девиз - "Я использую". Более всего сочетается с: Дева, Телец, Скорпион, Рыбы Средняя совместимость с: Овен, Рак, Весы Менее всего сочетается с: Водолей, Лев Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Что слово? - Воздуха движенье, но сколько скрыто чувства в нём! А если слово на бумаге кричит и сердце жжёт огнём? А если молча, на дисплее, пришла тебе дурная весть, И ты не можешь за слезами две строчки даже перечесть? А если друг любимый, нежный, пропал, предав тебя, умолк? И тот, кому ты свято верил, тебя, шутя, обидеть смог? А если трепетное сердце не хочет, так вот, больше жить? Словами можно больно ранить, а можно попросту убить… И чтобы стыдно нам не стало, мы прячем неумело взгляд… Обида, ложь и подлость даже... отравой пО ветру летят... А может, лучше помнить надо, о нежных, ласковых словах? Они не травят наши души, а дарят сказку, как в мечтах! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 А может, лучше помнить надо, о нежных, ласковых словах? Они не травят наши души, а дарят сказку, как в мечтах! ... пам"ятати не погано б, але як, коли вони, як з рогу достатку - кожен день в неміряних кількостях... З.І. Я вже тобі натякаю, натякаю... Тема то моя і я хочу тут бачити більше СВОГО, а не твого Даю ліміт - не більше одного вірша на день. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 КОЗЕРОГ Их девиз - "Я использую". Более всего сочетается с: Дева, Телец, Скорпион, Рыбы Менее всего сочетается с: Водолей, Лев Це ж треба, чоловік - Лев, а син - Водолій - але зі своїми простіше - їм прощається більше... А ще одного Лева я не витримаю!!!!!!!! Агов, де Діви, Тільці, Скорпіони, Риби? - є хтось на форумі - ВІДГУКНІТЬСЯ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Це ж треба, чоловік - Лев, а син - Водолій - але зі своїми простіше - їм прощається більше... А ще одного Лева я не витримаю!!!!!!!! Агов, де Діви, Тільці, Скорпіони, Риби? - є хтось на форумі - ВІДГУКНІТЬСЯ!!!! Я не Лев. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 ... пам"ятати не погано б, але як, коли вони, як з рогу достатку - кожен день в неміряних кількостях... З.І. Я вже тобі натякаю, натякаю... Тема то моя і я хочу тут бачити більше СВОГО, а не твого Даю ліміт - не більше одного вірша на день. Тепер, що у мене два дні вихідних.? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Я не Лев. :lol: МЕНІ з тобою так само важко, як з Левом. І ти не Діва. Чиста Діва моя племінниця - то ми з нею, як подруги: розуміємо один одного з пів слова. Тепер, що у мене два дні вихідних.? НІ!!! це в мене два вихідних (гарячково прикидаю: скільки всього я зможу тут натикати за цей час) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Це ж треба, чоловік - Лев, а син - Водолій - але зі своїми простіше - їм прощається більше... А ще одного Лева я не витримаю!!!!!!!! Агов, де Діви, Тільці, Скорпіони, Риби? - є хтось на форумі - ВІДГУКНІТЬСЯ!!!! Я Водолей. Бывший муж - Козерог. НИКАКОЙ совместимости. Теперешний - Овен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Я Водолей. Бывший муж - Козерог. НИКАКОЙ совместимости. Теперешний - Овен. Козерог менее всего сочетается с: Водолей, Лев Мій чоловік - Лев. Але тут має значення ще один нюанс: хто Козеріг - чоловік чи жінка - і так зі всіма Знаками Зодіака. Мені жінці легше простити самозакоханого чоловіка, ніж навпаки, бо як би не було, по природі майже всі чоловіки самозакохані ідіоти - тому це більш-менш природнє явище. А ось правильному і педантичному Козерогу важко простити прямолінійній і зі своїм уставом жінці Водолію, бо як би не було, природньо, щоб чоловік був главою сім"ї і встановлював порядки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 МЕНІ з тобою так само важко, як з Левом. І ти не Діва. Чиста Діва моя племінниця - то ми з нею, як подруги: розуміємо один одного з пів слова. НІ!!! це в мене два вихідних (гарячково прикидаю: скільки всього я зможу тут натикати за цей час) :lol: А, ти віршами і піснями, в тебе неперевершено виходить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 А, ти віршами і піснями, в тебе неперевершено виходить. Якось буде, не переживай за мене. Може я просто буду мовчати, насолоджуватися тишею. У нас сьогодні +25 - підозрюю останні теплі деньочки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Якось буде, не переживай за мене. Може я просто буду мовчати, насолоджуватися тишею. У нас сьогодні +25 - підозрюю останні теплі деньочки. Ну і правильно, розслабся, отримуй задоволення. :lol: У нас теж +25 пасмурно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.