Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Научитесь прощать, понимать И внимательно слушать, Торопитесь любить, Что б когда- нибудь не опоздать. Ти сам над віршом думав? Чим він тебе зачепив? Як можна навчитися розуміти без довгих розмов, запитань-відповідей? Якщо ти лише слухаєш - то чи виникне це порозуміння, треба ще вміти ЧУТИ і СТАВИТИ ЗАПИТАННЯ, тобто, проявляти зацікавленість. Інакше - все це лише гарні слова з вірша, пусті слова...ненавиджу пусті слова... А ось це взагалі вбиває Торопитесь любить, что б когда- нибудь не опоздать Як можна спішитися любити? Ти задумувався над цим? Це не вірш - це побажання для себе любимого, тобто, банальний егоїзм. а я сама егоїстка - тому, сам розумієш - вірш мене не зачепив... З.І. Будемо вчитися розуміти вірші... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ассонік, як там з віршиками в чотири рядочки? Я ось свої згадала *** Я забула все, що важливе мені, Я забула, я все забула… Все, що наяву прожила і ні, Я забула….я все забула. *** мої вуста - солодкого меду трунок... залишать пам"ять назавжди. Ти будеш викликати в муках спомин Щоб їх смак відчути як тоді Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ти сам над віршом думав? Чим він тебе зачепив? Як можна навчитися розуміти без довгих розмов, запитань-відповідей? Якщо ти лише слухаєш - то чи виникне це порозуміння, треба ще вміти ЧУТИ і СТАВИТИ ЗАПИТАННЯ, тобто, проявляти зацікавленість. Інакше - все це лише гарні слова з вірша, пусті слова...ненавиджу пусті слова... А ось це взагалі вбиває Торопитесь любить, что б когда- нибудь не опоздать Як можна спішитися любити? Ти задумувався над цим? Це не вірш - це побажання для себе любимого, тобто, банальний егоїзм. а я сама егоїстка - тому, сам розумієш - вірш мене не зачепив... З.І. Будемо вчитися розуміти вірші... В основному в вірш посвячений плину часу, Це основне, інше, побажання в цім плині, не прокліпати, що для тебе важливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 В основному в вірш посвячений плину часу, Це основне, Понятно...зеро. пусто - мо тому і не чіпає. А ти що ж плином часу дуже переймаєшся - це на другій половинні життєвого шляху, коли цінним є кожен прожитий день? Ну ось кого ти дуриш? Я ж тобі писала - не просто вірш, а той, який зачепив - щоб по ньому можна було дізнатися про що ти думаєш, що тебе хвилює. Або якась цікава думка - істина, яка сама по собі є цінністю чи витвором мистецтва, яким можна милуватися. Наприклад, Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас, я знаю, що Ви є - моя душа й від цього вже світає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Понятно...зеро. пусто - мо тому і не чіпає. А ти що ж плином часу дуже переймаєшся - це на другій половинні життєвого шляху, коли цінним є кожен прожитий день? Ну ось кого ти дуриш? Я ж тобі писала - не просто вірш, а той, який зачепив - щоб по ньому можна було дізнатися про що ти думаєш, що тебе хвилює. Або якась цікава думка - істина, яка сама по собі є цінністю чи витвором мистецтва, яким можна милуватися. Наприклад, Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас, я знаю, що Ви є - моя душа й від цього вже світає. Мої відчуття-читати хвилююче, серце підскакує, приємно, хоробро, примушує до відповіді.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Где же ты была? Была… Около… почти под боком… Обернуться ненароком Ты бы мог - и я могла… Где же ты была? Брела. Той же улицей и рощей, Что и ты… А было б проще - Выйти вдруг из-за угла… Где же ты была?! Плыла, По теченью путь держала, Как и ты, в мороз дрожала, Согревалась от тепла… Где же ты была?.. Пила. Из ручья. Не из того ли, Что и ты? В нем - запах воли, Легкость птичьего крыла… Где же были мы тогда? Рядом. Только почему-то Разминулись на минуту… На недели… На года... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Где же ты была? Была… Около… почти под боком… Обернуться ненароком Ты бы мог - и я могла… Где же ты была? Брела. Той же улицей и рощей, Что и ты… А было б проще - Выйти вдруг из-за угла… Где же ты была?! Плыла, По теченью путь держала, Как и ты, в мороз дрожала, Согревалась от тепла… Где же ты была?.. Пила. Из ручья. Не из того ли, Что и ты? В нем - запах воли, Легкость птичьего крыла… Где же были мы тогда? Рядом. Только почему-то Разминулись на минуту… На недели… На года... +1000 Єх :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Понятно...зеро. пусто - мо тому і не чіпає. А ти що ж плином часу дуже переймаєшся - це на другій половинні життєвого шляху, коли цінним є кожен прожитий день? Ну ось кого ти дуриш? Я ж тобі писала - не просто вірш, а той, який зачепив - щоб по ньому можна було дізнатися про що ти думаєш, що тебе хвилює. Або якась цікава думка - істина, яка сама по собі є цінністю чи витвором мистецтва, яким можна милуватися. Наприклад, Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас, я знаю, що Ви є - моя душа й від цього вже світає. Оце і є той випадок єдиний, коли найбільша мужність - утекти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Я маю в світі горде право — Сама собою завжди буть... Я, що прийшла у світ не для корид, що не люблю юрби і телекамер, о як мені упікся і обрид щоденний спорт — боротися з биками! Я одягаю пурпуровий плащ. Бики вже люттю наливають очі. Я йду на них!.. Душе моя, не плач... Ці види спорту вже тепер жіночі. * * * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 ... Такої дивної отрути я ще ніколи не пила. Такої чистої печалі, такої спраглої жаги, такого зойку у мовчанні, такого сяйва навкруги. Такої зоряної тиші, такого безміру в добі!.. Це, може, навіть і не вірші, а квіти, кинуті тобі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Яб хотіла бути, Як снігова королева. Від погляду якої, Мліє трава. Щоб у моєму серці, Жила зима. Де сонце світить- Однак не зігріва. Тоді я зможу сказати: "Не люблю..." Неначе холодом повію, ПО твоєму самолюбству. І тоді побачимо чия взяла: Твоя мила усмішка, Чи моя заморожена весна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Ориана я ж не Яринка не пишу виршиков Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Ориана я ж не Яринка не пишу виршиков Я також не пишу, але деколи прориває. І ти спробуй. А Яринка... Нічого не маю проти фантазій - але вони не повинні витісняти реальність. А реальність така: Яринка живе своїм життям і про тебе навіть не здогадується Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Я також не пишу, але деколи прориває. І ти спробуй. А Яринка... Нічого не маю проти фантазій - але вони не повинні витісняти реальність. А реальність така: Яринка живе своїм життям і про тебе навіть не здогадується я ий телефоную бувае Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 я ий телефоную бувае Це мало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Я хочу знати про тебе все, а ти не хочеш розповісти навіть дещо. Я не хочу, щоб ти став таким, яким я намагаюся зробити тебе, але хочу, щоб ти сам бажав стати кращим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Є на світі одна людина вона така на весь світ єдина Живе вона в одній країні ця країна зветься Україна Вона часто ображається коли вона ображається то ніби весь світ перевертається ображатись вона може довго тижні чорні дні і білі ночі Коли вона буває злою може влупити ногою так що зуби можуть повилітать а потім навіть не допоможе їх позбирать Коли мене укусить кобра тоді вона буває добра може за ногу по асфальті протягнути і може голову на 360 градусів повернути Вона знає україньську а на додачу англійську Вона швидко бігає ніби за нею чупакабра пригає Якщо її злякати то вона почне кричати якщо про неї щось погане намалюєш то у відповідь матюк почуєш Вона любить не легкі шляхи шукати і на форумах у хмарах політати коли вона приземлиться тоді вона піде з хлопцями биться :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Це мало.а шо треба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 а шо треба Нужна взаимность. Например: пропадаешь ты на день-два, неделю - если не позвонила, не написала, забыла - знацця нет взаимности. А если нет взаимности - тогда зачем все это - нужно рвать, причем, под корень - потому что со временем будет только хуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Нужна взаимность. Например: пропадаешь ты на день-два, неделю - если не позвонила, не написала, забыла - знацця нет взаимности. А если нет взаимности - тогда зачем все это - нужно рвать, причем, под корень - потому что со временем будет только хуже. взаемнисть е Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2012 Я хочу знати про тебе все, а ти не хочеш розповісти навіть дещо. Я не хочу, щоб ти став таким, яким я намагаюся зробити тебе, але хочу, щоб ти сам бажав стати кращим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 Мені не треба знати більше, І більше знати я не хочу, З тобою бути-моє свято. Мені не треба знати більше, Коли я дивлюсь в твої очі По них я знаю так багато... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 Я для тебе стану сонцем, Щоб промінням зігрівати, Я для тебе стану вітром, Щоб волосся лоскотати, Хочеш стану я весною, Щоб ти підсніжники збирала, Або стану я зорею, Під якою ти би спала, Хочеш сном для тебе стану, Щоб у сні мені сміялась, Хочеш стану я безстрашним, Щоб ти нічого не боялась, Я для тебе стану щастям, Від якого ти б стрибала, Я для тебе стану таким, Яким мене ти ще не знала, Хочеш буду я піснями, Щоб коли весело співала, Хочеш буду я водою, Щоб мною спрагу тамувала. Я для тебе буду різним, Таким яким ти лиш захочеш, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 взаемнисть е Взаимность и у нас с тобой есть - только к ЧЕМУ? - к общению. Совпадаете ли вы в взаимности с Ярынкой? ___________ Один из законов "ШОУ-БИЗНЕСА": "Вам песня – строить, нам жить помогает" А так же начинается обучение вчерашнего студента искусству зарабатывать деньги. Старшие коллеги при каждом удобном случае не преминут ему озвучить вот такие премудрости: "Бабки в руки- будут звуки" "На шару ни звука" "Ни ноты без банкноты" Ну и классическое: "Ничто так не укрепляет веру в человека, как предоплата!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 Вірші і цитати, поставлені тут, не є особистісними - вони лише МОЇ, і якщо існують якісь збіги - то вважати їх випадковими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 Я хочу знати про тебе все, а ти не хочеш розповісти навіть дещо. Я не хочу, щоб ти став таким, яким я намагаюся зробити тебе, але хочу, щоб ти сам бажав стати кращим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 Якби колись дозволила мені стати твоїм вином Якби колись дозволила мені стати тілом твоїм Якби хоч раз сказала ти мені стати твоїм вином Якби дозволила мені я б твою до країв душу споїв собою Хочу тебе, ти так і знай, хоч би на мить... Ну і нехай *http://www.youtube.com/watch?v=qD5iIMZKuQM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Хочу тебе пізнати повністю, до країв, І в той же час – лишити тебе для себе Найтаємничішою загадкою. Хочу тобі снитись. Хочу тебе любити. Хочу тебе хотіти… Хочу розчинити тебе в власних думках – Рівномірно, без залишку. Хочу тебе цілувати – губами в шию, І словами – в серце. Хочу тебе, наче вперше, І неначе в останнє… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Якби я дізналася, що мій чоловік волочиться за якоюсь примарною віртуальною пройдою - я б його вбила просто на компі. Чи ти для жінки тренуєшся, а вона, як муза для натхнення? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.