За У проти М. Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 ....И время его истекло.... И тот..... который во мне сидел, Вдруг ткнулся лицом в стекло............. В винигрет. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 В винигрет. :lol:За язык-то тебя никто не тянул?.... - пусть будет так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 ....И время его истекло.... И тот..... который во мне сидел, Вдруг ткнулся лицом в стекло............. Ти навіть не мене цитував............а себе... побудь сам....без... ...коли ти кожним нервом відчуєш, як це, коли... тоді.....можливо...буде залежати від тебе... ...наразі зай............................................................................. ................................................................................. .................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 тебе, лишь тебе выбирать, в рефрене горбатиться лет за право в застойную гать нырнуть, как в искусственный свет - а, может, пытаться найти другие, потоньше, ходы - учиться… Закон обойти, другие почуяв лады, сыграть свою личную трель на струнах текущих времен, капелью истаяв в апрель, поправ ее горечь и тлён… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 За язык-то тебя никто не тянул?.... - пусть будет так. Извени. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 тебе, лишь тебе выбирать, в рефрене горбатиться лет за право в застойную гать нырнуть, как в искусственный свет - Я хочу знати - тобі дійсно подобається цей вірш? Я там ніфіга не зрозуміла, а значення слова "рефрен" змушена була навіть шукати в неті. в рефрене горбатиться лет за право в застойную гать нырнуть, Що це означає? Адже в тебе якась ціль була, коли ти цей вірш тут ставив. Чи ти бавишся в гру на зразок назв міст - на яку букву закінчилося слово - на ту називаєш наступну назву. Ну то сказав би мені - я ж не в курсі - то б також бавилася, а то лише душу оголюю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я хочу знати - тобі дійсно подобається цей вірш? Я там ніфіга не зрозуміла, а значення слова "рефрен" змушена була навіть шукати в неті. в рефрене горбатиться лет за право в застойную гать l: нырнуть, Що це означає? Адже в тебе якась ціль була, коли ти цей вірш тут ставив. Чи ти бавишся в гру на зразок назв міст - на яку букву закінчилося слово - на ту називаєш наступну назву. Ну то сказав би мені - я ж не в курсі - то б також бавилася, а то лише душу оголюю... У меня пропал украинский язык на компе, в чем вижу руку москвы. :lol: У прозових творах — фраза, яка повто- рюється, щоб наголосити певну думку, звернути на неї увагу Стих, просто стих, никому, об героическом выборе, способе уйти от круговерти обыдненной жизни, где предлагается два способа, в застойную гать или в апрельскую капель. Да я игрраюсь, типа в города, а ты первая слово говоришь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Стих, просто стих, никому, об героическом выборе, способе уйти от круговерти обыдненной жизни, где предлагается два способа, в застойную гать или в апрельскую капель. Да я игрраюсь, типа в города, а ты первая слово говоришь. Я ж тобі написала: я вже подивилася що це таке, не треба ще раз пояснювати - а ти що ж знав значення цього слова відразу? Тут я встановлюю правила і я оголошую ігри - тому не забувайся. Мої заклики до того ЩОБ БУТИ, а не ЗДАВАТИСЯ - залишаються в силі, бо ось це, що ти написав - не вселяє надію, що ти ХОЧЕШ мене зрозуміти. Просто зрозумій мене правильно: два впертих барани на одній тоненькій кладці - це сюжет для байок, а не для розмов двох однодумців. Так що давай розвивати спілкування там, де ми союзники і гасити те, що нас зводить лобами. Просто - НЕ ЗЛИ МЕНЕ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Я ж тобі написала: я вже подивилася що це таке, не треба ще раз пояснювати - а ти що ж знав значення цього слова відразу? Тут я встановлюю правила і я оголошую ігри - тому не забувайся. Мої заклики до того ЩОБ БУТИ, а не ЗДАВАТИСЯ - залишаються в силі, бо ось це, що ти написав - не вселяє надію, що ти ХОЧЕШ мене зрозуміти. Просто зрозумій мене правильно: два впертих барани на одній тоненькій кладці - це сюжет для байок, а не для розмов двох однодумців. Так що давай розвивати спілкування там, де ми союзники і гасити те, що нас зводить лобами. Просто - НЕ ЗЛИ МЕНЕ!!! Нет баранов, есть виртуальная влюблённость, от которой седрдце выскакивает как от реальной, и все ж виртуальная. Нащет правил, я не на работе ни в кого, потому правила не действуют. По правде, меня наклоны задрали. А ТЫ не злись, я же не твой муж. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Нет баранов, есть виртуальная влюблённость, от которой седрдце выскакивает как от реальной, и все ж виртуальная. Нащет правил, я не на работе ни в кого, потому правила не действуют. По правде, меня наклоны задрали. А ТЫ не злись, я же не твой муж. :lol: а ти таки баран... ну-ну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 а ти таки баран... ну-ну... Бе-бе :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Ждал - перестал, лгал - отрекаюсь Быть может, устал, быть может, сдаюсь Заламывать руки не стану с тоски, забудутся звуки, замолкнут звонки. Как булькнувший камень скрывает вода, лицо твое канет, увы, навсегда. Глаза твои сгинут, и голос умрет, но сердце не вынуть мне, сердце живет. И это живое в горячей крови, лишившись покоя, запросит любви. Мне не в чем, любимая, тебя упрекнуть, но если б могли мы назад все вернуть... Но клонится ива к воде, ни души, и нету призывам ответа в тиши. Ударь ли, погладь ли - глухая стена. Такая у давней ошибки цена... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=-84CFBaFqyA&feature=player_embedded#! ... А после всеобщего взлета Все знали, что я не летаю Я склеил последние перья Я встал у позорного края Не хочешь, ну, что же, не верь мне Но только смотри… я взлетаю… Шаг с крыши… Я знал, что меня позабыли … Я вспомнил, что вниз не летают… Я понял, что снег не растает…Я знал, что меня позабыли … Я вспомнил, что вниз не летают… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Ориана скажить довго Рижа Буде згадувати Про Иру Жиленко Ира спилкувалася поки була в БЮТ. Ира вона двулика взагали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Ориана скажить довго Рижа Буде згадувати Про Иру Жиленко Ира спилкувалася поки була в БЮТ. Ира вона двулика взагали Ассонік, ти там щось накосячив на ФСБ - а сюди бігаєш жалітися. Я ж тобі вже казала: ти на дорослому форумі, без модераторів, тут не скаржаться, а вирішують проблеми самі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Мдя.... Ассоник нашел новый предмет обожания. Ори! Я тебе уже сочувствую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Мдя.... Ассоник нашел новый предмет обожания. Ори! Я тебе уже сочувствую ахаха старо как мир Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Мдя.... Ассоник нашел новый предмет обожания. Ори! Я тебе уже сочувствую Ні, він до мене на "ви"- як до старшої. Правда Ассонік - ти до фамільярностей не опустишся? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Ні, він до мене на "ви"- як до старшої. Правда Ассонік - ти до фамільярностей не опустишся? :rolleyes: Мне тоже когда-то выкал. А теперь вдруг резко перешла в категорию тыкающих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 Мне тоже когда-то выкал. А теперь вдруг резко перешла в категорию тыкающих.ибо не понимаю твое отношение на данній момент. Ошибки исправил все. В КНУ Не смеются как раньше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Ошибки исправил все. В КНУ Не смеются как раньше Умнічка, а тепер вдосконалюйся - пиши вірші. Спочатку маленькі, на чорити рядочки, а потім побачимо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Я заглянула внутрь себя, Борясь с желанием исчезнуть. В душе ТАК ПУСТО БЕЗ ТЕБЯ!!! Нет!!! Нет. Не пусто. Просто бездна... (всего четыре строчки...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Нам всегда кажется,что нас любят за то,что мы хороши.А не догадываемся,что любят нас оттого, что хороши те,кто нас любят. *** Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 *** Серые глаза - рассвет, Пароходная сирена, Дождь, разлука, серый след За винтом бегущей пены. Черные глаза - жара, В море сонных звезд скольженье, И у борта до утра Поцелуев отраженье. Синие глаза - луна, Вальса белое молчанье, Ежедневная стена Неизбежного прощанья. Карие глаза - песок, Осень, волчья степь, охота, Скачка, вся на волосок От паденья и полета. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Я заглянула внутрь себя, Борясь с желанием исчезнуть. В душе ТАК ПУСТО БЕЗ ТЕБЯ!!! Нет!!! Нет. Не пусто. Просто бездна... (всего четыре строчки...) Твій? ... А мені згадався інший вірш... Попробуй внутрь себя взглянуть. Не бойся в ПУСТОТУ шагнуть. Там нет опоры для ума, Там сразу всё и СВЕТ и ТЬМА, ЛЮБОВЬ и ЯРОСТЬ там едины, И нет там ”дна”, и нет ”вершины”, ”Я” – тоже нет, и нет ”не Я” – Там истинная суть твоя. Так, значит, ПУСТОТА пуста? Зачем тогда дана мечта? И как не странен, сей ответ – Но пустоты там тоже нет. Мечта дана нам для мечты, А ПУСТОТА для ПУСТОТЫ. Ты должен просто перестать, Стремиться ПУСТОТУ понять. Её умом понять нельзя. И не помогут нам друзья, Пророки и Учителя Не смогут научить тебя. Напьёшься ль ты от слова ”влага”? Мы все желаем тебе блага, Но слово ”влага” - не вода, Пойми ты раз и навсегда. Понять ЕЁ нельзя – ты знаешь, ПОЗНАТЬ ты должен ПУСТОТУ. Напиться ПУСТОТОЙ мечтаешь? Так воплоти свою мечту. Познай себя и будь СОБОЮ – ВЕЛИКОЙ МУДРОЙ ПУСТОТОЮ! " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 НЕВЫНОСИМО Невыносимо чувство одиночества, Когда туман осенний за окном, И голые деревья, как пророчества, О том, что все проходит день за днем. Невыносимо чувство ожидания, Когда живем надеждой на «авось», И так легко находим оправдание Всему, что в жизни нашей не сбылось. Невыносимо горькое отчаянье, Когда привычно тлеем, не горим, И вновь глядимся мы в глаза случайные И не о том все время говорим. Еще невыносимей чувство близости, Когда вполсилы эта боль и страсть, И мы боимся до Любви возвыситься, Чтоб, не дай Боже, больно не упасть… И оттого кричать порою хочется, Услышав сердцем холод вечных зим: «Спаси меня! Спаси от одиночества, Когда я сам себе невыносим…» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Все не то много обмана.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 *** Синие глаза - луна, Вальса белое молчанье, Ежедневная стена Неизбежного прощанья. . Как четыре стороны Одного того же света Я люблю, в том нет вины, Все четыре эти цвета! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Не забудьте, что жизнь коротка, А минуты - бесценны, Что в песочных часах Золотой убегает песок, Не забудьте, что даже Кумиры уходят со сцены, И родным, и любимым, И нужным назначен свой срок. Есть"сейчас". Загляните в глаза И проникните в душу, Если сердце тревожит печаль- Дайте волю слезам, Научитесь прощать, понимать И внимательно слушать, Торопитесь любить, Что б когда- нибудь не опоздать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Все не то много обмана.... Наприклад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.