Перейти до змісту
Український політичний форум

Пори року...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Впереди колонн

Я летел в боях,

Я сам нащупывал цель,

Я железный слон,

И ярость моя

Глядит в смотровую щель.

Я шел как гром,

Как перст судьбы,

Я шел, поднимая прах,

И автострады

Кровавый бинт

Наматывался на тракт.

И вот среди раздолбанных кирпичей, среди

разгромленного барахла я увидел куклу.

Она лежала, раскинув ручки,- символ чужой

любви... чужой семьи... Она была совсем рядом.

Зарево вспухло,

Колпак летит,

Масло, как мозг, кипит,

Но я на куклу

Не смог наступить

И потом убит.

И занял я тихий

Свой престол

В весеннем шелесте трав,

Я застыл над городом,

Как Христос,

Смертию смерть поправ.

И я застыл,

Как застывший бой.

Кровенеют мои бока.

Теперь ты узнал меня?

Я ж любовь,

Застывшая на века.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

это лучше любой эротики.

Еротику можна побачити у всьому - все залежить від фантазії.

А якщо її нема...

З цього приводу у мене є одна історія - кілька разів хотіла тобі її розповісти - але не наважилася. Мо, після того, як я тобі вчора зіпсувала задоволення від подаяння, щоб реабілітуватися? Подумаю...

Посилання на коментар

Еротику можна побачити у всьому - все залежить від фантазії.

А якщо її нема...

З цього приводу у мене є одна історія - кілька разів хотіла тобі її розповісти - але не наважилася. Мо, після того, як я тобі вчора зіпсувала задоволення від подаяння, щоб реабілітуватися? Подумаю...

... а я ... у Ваших ног.... королева...
Посилання на коментар

... а я ...

...вечером, как стемнеет, жди... :rolleyes:

_____

Имелась ночь. Имелось губ

Дрожание. На веках висли

Брильянты, хмурясь. Дождь в мозгу

Шумел, не отдаваясь мыслью.

Засим, имелся сеновал

И пахнул винной пробкой

С тех дней, что август миновал

И не пололи тропки.

Посилання на коментар

А я уже почти год без мужа.... Любовников не приемлю.

Поэтому я вообще неадекватна :P

Посилання на коментар

А я уже почти год без мужа.... Любовников не приемлю.

Поэтому я вообще неадекватна :P

Вот.... Вот чем отличаются мужчины от женщин....

Счас от - хрен поймешь - сказано с сожалением... или это простое хвастовство...

Посилання на коментар

Вот.... Вот чем отличаются мужчины от женщин....

Счас от - хрен поймешь - сказано с сожалением... или это простое хвастовство...

Отнюдь не хвастовство. Ну, не могу я с другими.... лучше уж с вибратором....

Слежу со жгучим интересом за многолетним, древним боем: во мне воюют ангел с бесом, а я... сочувствую обоим..

Посилання на коментар

Отнюдь не хвастовство. Ну, не могу я с другими.... лучше уж с вибратором....

Слежу со жгучим интересом за многолетним, древним боем: во мне воюют ангел с бесом, а я... сочувствую обоим..

Коснуться обнаженных твоих чувств.Ласково,нежными пальчиками своими тронуть струны твоей души,как-будто на арфе пытаюсь играть.Перебираешь подушечками пальцев,а в ответ нежная трель.

Просто.

Посилання на коментар

Коснуться обнаженных твоих чувств.Ласково,нежными пальчиками своими тронуть струны твоей души,как-будто на арфе пытаюсь играть.Перебираешь подушечками пальцев,а в ответ нежная трель.

Найсміливіші фантазії виникають саме в такі періоди.

Правда вони мають здатність не збуватися - але коли фантазуєш, про це не думається.

Посилання на коментар

Просто.

В его голосе было столько тепла и страсти, что обезоруженная, она улыбнулась ему. Его можно было бы назвать симпатичным. Но вот только этот постоянно приниженный, робкий вид… За стеклами очков красивые глаза, такие покорные! Глаза верного пса, но не любовника! Все глаза, до того склонявшиеся к ней, были властными, требовательными. У одного был ледяной взгляд змеи. У другого – свирепый взгляд голодного волка. У того, кто вздумал купить ее – взгляд хищной птицы. Ни у кого из них не было таких ласковых глаз, отяжелевших от невысказанной нежности, перед которой слегка смягчилась ее недоверчивость к мужчинам.

Он любил ее, она не сомневалась. Иначе не смотрел бы на нее так…

Но… момент неожиданной близости прошел. Эта нежданная любовь могла быть приятной и безмятежной. Но он был НЕ ТОТ…

Не из жалости женщина должна отдаваться любви. Настоящий мужчина не будет ценить любовь женщины, сдавшейся перед чем-нибудь другим, кроме своего желания..

Любовь – это музыка, невыразимый аккорд, а тело – только инструмент, несомненно, превосходнейший из всех!,,, Достаточно одному из двоих не попасть в унисон, и вместо чарующих и завораживающих звуков романса послышится отвратительный скрип…

А она, обладая абсолютным слухом, питала ужас к фальшивым нотам. Не хотела фальшивить сама и не желала слышать чужую фальш.

Её тело и её любовь будут ждать того музыканта, кто их поймет и сыграет прекраснейшую мелодию. Мелодию любви на инструменте тела для двоих…

-------------

Тоже.... просто...

Посилання на коментар

май!

...каждую ночь обнаженные девушки стаями...

ни Яринка моя едина

Яри́на Прокопчу́к (нар. 27 червня 1990, Львів, Україна) — українська співачка. Лауреат і дипломант понад 20 конкурсів і фестивалів.

Ярина неодноразово брала участь у концертах, конкурсах і фестивалях у складі дитячого творчого колективу „Цвіркун”. Як солістка-вокалістка дебютувала у вересні 2000 року у творчому конкурсі і виборола звання Mini-Miss-Foto „Львів-2000”.

Узяла участь у більше ніж 30 регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях. Серед них всеукраїнські фестивалі „Дитячий пісенний вернісаж”, „Захід XXI століття”, „Молода Галичина”, „Зірки, на сцену!”, „Крок до зірок”, „Червона рута”, „Чорноморські ігри”, „Пісня серця”, міжнародні фестивалі „Срібний дзвін”, „Кордони єднання”.

Але найбільше Ярина пишається званням лауреата першого Всеукраїнського конкурсу сучасної релігійної пісні „Пісня серця”, оголошеною церквою до приїзду папи Івана Павла II в Україну в 2001 році. Пісня у її виконанні „Великодній сніг” на слова Оксани Сподар та музику Христини Герци увійшла в компакт-диск, подарований Понтифіку під час зустрічі з молоддю у Львові.

Пісня на слова та музику Олександра Саримсакова у стилі new-folk-ezoterik з символічною назвою „Зруш гори” принесла їй перемогу на багатьох конкурсах, а також саме ця пісня у її виконанні відкривала День України на X міжнародному фестивалі творчості країн-членів чорноморської економічної співдружності в Артеку влітку 2002 року.

[ред.]Освіта

Музична школа №5 по класу фортепіано.

Львівський національний університет імені Івана Франка, економічний факультет.

[ред.]Пісні

"Зруш гори"

"Побачення"

"Великодній сніг"

"Молодому солдатику"

"Танцюй"

Посилання на коментар

Тоже.... просто...

Якраз зовсім не просто...

Дуже б мені хотілося знати критерії "справжнього чоловіка".

Чому "справжній чоловік" має бути неодмінно завойовником, а не безмежною ніжностю.

Я нікого не критикую - є жінки, яким подобаються грубі чоловіки, є такі, які люблять ніжність - рабинею можна бути і під канчуком дресувальника і під руками скульптора - але не розумію, нащо свої смаки ставити в ранг прописної істини: "Настоящий мужчина не будет ценить любовь женщины, сдавшейся перед чем-нибудь другим, кроме своего желания".

А коли я хочу здатися перед його лагідним поглядом - чи "справжній" неодмінно має гавкнути матюком, щоб жертва почула силу і здалася? Тоді Корінове: Жінок треба трахати - якнайкраще підходить під цю теорію - тільки не розумію, чому жінки після цих слів закочують очі: мужлан...

Ми з чоловіком виховали майже дорослих дітей, а у нього досі хрипне голос і тремтять руки, коли він торкається мого тіла - і від вдячності за

це мені хочеться не тільки віддатися йому, а й розчинитися в ньому - це при тому, що заміж я виходила дуже молодою і зовсімне через шалене кохання - почуття ми зрощували все наше спільне життя і досі не зупиняємося.

Здатися від жалощів до чоловіка, який робиться несміливим і мяким лише від твоєї присутності - це недостойно? А хто так вирішив?

"Её тело и её любовь будут ждать того музыканта, кто их поймет и сыграет прекраснейшую мелодию." - а це взагалі піпєц: буде сидіти і чекати, поки струни не заржавіють, а дека не струхнявіє. І кому потім ця рухлядь буде потрібна.

Ми маємо від Бога все, що нам потрібно для щастя - ці блага належать нам і більше нікому не дістануться, але володіти і мати в руках - різні речі. Кожен повинен прикласти ЗУСИЛЬ, щоб взяти те, що належить йому по праву - стосунків це стосується також.

Рижа, хто цю галіматью написав - невже твоє творіння. Я б не здивувалася - досвіду в тебе, як кіт наплакав.

Цитата Коріна - супер - гуру.

Посилання на коментар

Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами, ти, мій бідний, зів’ялий квіте!

Се нічого, що ти не обіймав мене ніколи, се нічого, що між нами не було і спогаду про поцілунки, о, я піду до тебе з найщільніших обіймів, від найсолодших поцілунків! Тільки з тобою я не сама, тільки з тобою я не на чужині. Тільки ти вмієш рятувати мене від самої себе. Все, що мене томить, все, що мене мучить, я знаю, ти здіймеш своєю тонкою тремтячою рукою, – вона тремтить, як струна, – все, що тьмарить мені душу, ти проженеш променем твоїх блискучих очей, – ох, у тривких до життя людей таких очей не буває! Се очі з іншої країни…

Мій друже, мій друже, нащо твої листи так пахнуть, як зів’ялі троянди?

Мій друже, мій друже, чому ж я не можу, коли так, облити рук твоїх, рук твоїх, що, мов струни, тремтять, своїми гарячими слізьми?

Мій друже, мій друже, невже я одинока згину? О, візьми мене з собою, і нехай над нами в’януть білі троянди!

Візьми мене з собою.

Ти, може, маєш яку іншу мрію, де мене немає? О дорогий мій! Я створю тобі світ, новий світ нової мрії. Я ж для тебе почала нову мрію життя, я для тебе вмерла і воскресла. Візьми мене з собою. Я так боюся жити! Ціною нових молодощів і то я не хочу життя. Візьми, візьми мене з собою, ми підемо тихо посеред цілого лісу мрій і згубимось обоє помалу, вдалині. А на тім місці, де ми були в житті, нехай троянди в’януть, в’януть і пахнуть, як твої любі листи, мій друже…

Крізь темряву у простір я простягаю руки до тебе: візьми, візьми мене з собою, се буде мій рятунок. О, рятуй мене, любий!

І нехай в’януть білі й рожеві, червоні й блакитні троянди.

Посилання на коментар

Якщо партнер не насмілюється говорити про секс

Щоб у дорослому віці молоді люди могли вільно спілкуватися на тему сексу, їх треба готувати до цього з дитинства, кажуть експерти.

Якщо хлопець чи дівчина не розмовляють про секс, то можуть кожного разу повторювати одні й ті ж помилки під час статевого акту. Тому лікарі радять більше обговорювати інтимні стосунки.

Вона

- Мій хлопець одразу після сексу відвертається в другу сторону й засинає, не спитавши чи мені сподобалося, які в мене відчуття, що було не так? – розповідає 21-річна студентка Ольга. - Я хотіла б обговорити наш секс, щоб удосконалити щось в ньому. Але коли я починаю таку розмову, він її ігнорує, каже, що втомлений і дуже хоче спати. Не розумію, чому він такий пасивний. Зустрічаємося ми з ним півроку.

Він

- Загалом я люблю скромних дівчат, - каже 27-річний військовий Дмитро. - Але вважаю нормальним, якщо я зі своєю дівчиною займаємося сексом, то можемо про нього вільно говорити. Але вона якось дуже обережно до цього підходить. То не знає як назвати мій член, то не знає як назвати позу, то ще щось. Тому говорю про секс тільки я, а от її думку мені почути не вдається. Коли запитую які в неї відчуття, вона каже, що все добре, їй сподобалося. Інколи я бачу, що вона щось не договорює, але витягнути це із неї важко.

Коментар експерта

Євген Таранніков, сексопатолог

В таких випадках коріння проблеми ховається в дитинстві того хлопця чи дівчини. В якому середовищі дитину виховували, такою вона й виросла. Швидше за все в сім’ї тема сексу вважалася якоюсь неприйнятною, сором’язливою. Можливо батьки хотіли захистити дитину, може були дуже віруючі, або ще щось, але в свідомості дитини секс заклався із тавром якоїсь таємничості і скутості . Відійти від таких переконань в дорослому віці уже досить складно. Треба це робити поступово. Тому я завжди раджу батькам розповідати своїй дитині про секс, як тільки вона почне цікавитися цією темою. Причому розповідати потрібно все так як воно є. Без всяких перекручень чи приховувань.

Посилання на коментар

Знайди мене у цім шаленім світі,

Хоча б на мить, що вічністю стає.

Знайди мене в осіннім верховітті,

Знайди мене таку, яка я є.

І буду я пересипати ніжність

З пожовклим листом у свою любов.

І буду я благословляти вічність

Збагрянених незайманих дібров.

І буду я пересипати ніжність

З пожовклим листом у твою любов.

І будеш ти благословляти вічність,

В якій мене хоча б на мить знайшов.

Катерина Кособлик

Посилання на коментар

Про мужчину та жінку, що зустрілись у безлюдному місті,

жоден не подумає, що вони будуть читати "Отче наш".

Посилання на коментар

— Ну і що це таке, сука? — питаю її.

— Те, що бачиш, сука! — каже вона.

— Ти що, сука, жити хочеш перестати, сука? — я.

— Заткайся, сука, бо перестаєш тут жити ти, сука! — вона.

Така от сука-любов.

Посилання на коментар

Така от сука-любов.

я на ФСБ в бане чого це
Посилання на коментар

Про мужчину та жінку, що зустрілись у безлюдному місті,

жоден не подумає, що вони будуть читати "Отче наш".

Я подумаю. Бо читав майже 100 раз. Але ця епопея не про мене. Може про вас? ;)
Посилання на коментар

Така от сука-любов.

Я оперую більше , такими поняттями , як МАМУСЯ, КРАСОТУСЯ, СОНЕЧКО....навіть ЦЬОМОЧКа_ви знаете - надзвичайно дієво!!!
Посилання на коментар

Я оперую більше , такими поняттями , як МАМУСЯ, КРАСОТУСЯ, СОНЕЧКО....навіть ЦЬОМОЧКа_ви знаете - надзвичайно дієво!!!

А не нудить від надмірних солодощів?

Посилання на коментар

Може про вас? ;)

Не знаю - хіба я була у безлюдному місті. Я навіть на безлюдному пляжі не була - завжди хтось сновигав.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...