assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 слухани цойца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 слухани цойцаА любой из встpечных Саш - Hеyдачливый тоpгаш. :lol: Саи тоже шаша. :P :lol: Знай, любая Катеpина - Это спyтница кpетина. Саши. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Прошу припинити дурні прирікання на цій темі!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 А любой из встpечных Саш - Hеyдачливый тоpгаш. :lol: Саи тоже шаша. :P :lol: Знай, любая Катеpина - Это спyтница кpетина. Саши. :lol: Кузя, ты бездарь. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Тут я не правий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Та-аак, на моїй темі моїх друзів прошу не ображати !!! ЗаУпротиМ - не лох, він ідеаліст. Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає... Можно бути в сажі і борошні, а також віритив світле майбутнє і бачити світло в кінці тунелю. Одно не виключає другого. А ще я, тих хто на У накочує, я по ночах дусити полюбляю. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Можно бути в сажі і борошні, а також віритив світле майбутнє і бачити світло в кінці тунелю. Одно не виключає другого. А ще я, тих хто на У накочує, я по ночах дусити полюбляю. :lol:Тобто дустом ? Немає в вас високого пориву. Це ж вам не таракани! А що ЛЮДИ скажуть? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Тобто дустом ? Немає в вас високого пориву. Це ж вам не таракани! А що ЛЮДИ скажуть? :blink: Дуст заборонений для використання. крім того цих уродів уже не бере, приходиться високими поривами та темними ночами виводити нечисть на чисту воду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Дуст заборонений для використання. крім того цих уродів уже не бере, приходиться високими поривами та темними ночами виводити нечисть на чисту воду.Ні , мій старший друже. Золото тільки по ночам лічать ,а правду в лице кидають. От всі й бояться , щоб морди були цілі. Але я утримаюсь ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Ні , мій старший друже. Золото тільки по ночам лічать ,а правду в лице кидають. От всі й бояться , щоб морди були цілі. Але я утримаюсь ! Не тільки золото лічать, Єх якби ви знали паничі, що люди роблять уночі.... :lol: Утримуєшся дати по морді, чи получити? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Не тільки золото лічать, Єх якби ви знали паничі, що люди роблять уночі.... :lol: Утримуєшся дати по морді, чи получити? :lol: Чесно -і те і інше. Я досить не адекватний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Цойц и Тсой это троллят цоя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Чесно -і те і інше. Я досить не адекватний. Тут адекватних немає, адекватні в других місцях, ну там в радах в адміністраціях, на Філіпінах, фіджах, Майорках, Мальтах :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Тут адекватних немає, адекватні в других місцях, ну там в радах в адміністраціях, на Філіпінах, фіджах, Майорках, Мальтах :lol:Ну та конешно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Ну та конешно. Ви який дохтур, ну той, що відрізає, чи той, що пришиває, чи видовжує :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Ви який дохтур, ну той, що відрізає, чи той, що пришиває, чи видовжує :lol:Ну як вам пояснити???? Знахур я. Щодо своїх повноваджень. Лікуюсь , як Бог на душу положить .Бо офіційні ВРАЧІ- всі поспіль, вже дістали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Слушайте дабстеп Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Слушайте дабстепБит - на электронную музыку. Что у тебя за вкусы? У тебя как по жизни, нормально? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 ru.fishki.net/picsw/082012/02/post/metal/metal-0038.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Бит - на электронную музыку. Что у тебя за вкусы? У тебя как по жизни, нормально? Ну иногда норм. Я уже не тот неформал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Який він в хріна ідеаліст, напів в борошні ,напів в сажі. Пустіть його в ванну...,налийте йому шампаньського...! Можливо йому покращає... Такі панєнки в ванну тільки у фраках з метеликами пускають, а щоб шампанського, то в них снігу зимою не випросиш, самі винищують з великою жадобою. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Ну як вам пояснити???? Знахур я. Щодо своїх повноваджень. Лікуюсь , як Бог на душу положить .Бо офіційні ВРАЧІ- всі поспіль, вже дістали. А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум. Кузенька, ты шо, обиделся на меня шо я тебя бездарью обозвал? :lol: Так разве можно обижаться на правду... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Такі панєнки в ванну тільки у фраках з метеликами пускають, а щоб шампанського, то в них снігу зимою не випросиш, самі винищують з великою жадобою. :lol: :blink: Це вы про Орияну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 А, ви не могли би саі побадати, ну щось там з звилинами у його мізках накрутити, бо в нього вони рівні як пряма кишка, а на голові чисто як у мене на коліні. Подобається йгому один диктатор, кровожера, людоїд, замордувавший голодом, холодом, звірствами мільони людей. Дохтур допоможіть, бідному ущербному, придбати совість і розум. Совість з розумом слабо поєднуються. Придбай совість- скажуть- нема ума. Придбай ум- то якось і совість вже, не в потребу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Та-аааак, попереджаю: мій чоловік на два місяці відбув у відрядження, тому буду злою, безкомпромісною і малоприємною - без огляду на особистості.... Отже, звалюйте з моєї теми - ВСІ і ведіть свої тупі балачки деінде!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Та-аааак, попереджаю: мій чоловік на два місяці відбув у відрядження, тому буду злою, безкомпромісною і малоприємною - без огляду на особистості.... Отже, звалюйте з моєї теми - ВСІ і ведіть свої тупі балачки деінде!!! Женился татарин на хохлушке. После свадьбы её наставляет: - Ну вот, дорогая жена, кое-что тебе надо запомнить. Если я возвращаюсь домой и тюбетейка у меня на правом глазу, то всё тебе будет: и подарки, и любовь. А если тюбетейка у меня на левом глазу, то лучше и не подходи! - Ну что ж, дорогой муженёк, - отвечает ему хохлушка, - и ты меня тоже послушай. Ежели ты придёшь домой, а руки у меня - вот так, - складывает руки на груди крест на крест, - то всё тебе будет: и борщ, и ласка. А ежели ты придёшь домой, а руки у меня - так, - упирает руки в боки, - то мне плевать, на каком глазу у тебя тюбетейка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 ...то мне плевать, на каком глазу у тебя тюбетейка! Молодець, все правильно зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=JHfR5344GrE&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.