assonik Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Тільки яничари і євреї в усім дешефт бачать :P Високі почуття не потребують розрахунків.ты лох насколько я понял :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 ты лох насколько я понял :lol: Та-аак, на моїй темі моїх друзів прошу не ображати !!! ЗаУпротиМ - не лох, він ідеаліст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Літо — це маленьке життя. І коли за вікном останній місяць літа, якось не дуже хочеться думати, що хай і маленьке, але життя, добігає кінця. Останні літні світанки і сутінки... Останні теплі дні, коли можна йти в легкій майці і шортах і дивитися на світ через темні скельця окулярів... Коли вночі, через відкриті вікна доноситься сміх, або пісні під гітару... Літо — прекрасний час, коли так просто відчути себе романтиком, навіть через роки, навіть якщо це точно не про тебе, і навіть якщо ніколи раніше ти не виходив вночі на вулицю, щоб просто побродити по улюбленому місту, побачивши його немов вперше, не при світлі дня, а в сутінках теплих літніх ночей..... *http://proxy10.media.online.ua/photo/r2-90a798686d/852411_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Ось переможемо всю українофобську шваль на форумі - і про це можна буде помріяти. а наразі, не розслабляйся.... :rolleyes: Не можна перемогти зло. Добро і зло поруч ідуть. Помріяти можно завжди, чим більше мрій і фантазій, тим багатша духовно людина. (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 ты лох насколько я понял :lol: Твоё панимало не в фокусе. Вытащи бревно, безсоник. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Твоё панимало не в фокусе. Вытащи бревно, безсоник. :P Да уж...у тебе проблеми... з вихованням пыдростаючого поколыння. Певно жынка з дытьми быльше морочилася - нэ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Не можна перемогти зло. Добро і зло поруч ідуть. Помріяти можно завжди, чим більше мрій і фантазій, тим багатша духовно людина. (с) Трішки не так - нема в чистому виді Добра і Зла - символ "Інь і Ян". Тому і не можна збороти... але поборювати, особливо в собі - потрібно все своє життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Да уж...у тебе проблеми... з вихованням пыдростаючого поколыння. Певно жынка з дытьми быльше морочилася - нэ? Жінка навіть не допомогала :lol: все, що доброго в дітях від мене, що погане від неї, чесно кажу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Трішки не так - нема в чистому виді Добра і Зла - символ "Інь і Ян". Тому і не можна збороти... але поборювати, особливо в собі - потрібно все своє життя. Я так і роблю, стараюся. А очі на красивих жінок самі дивлються :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 А очі на красивих жінок самі дивлються :lol: Коли хочеться і можеться, то чому б ні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Яка ризниця Тернопиль саме крутише мисто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2012 Коли хочеться і можеться, то чому б ні...Добре, я скажу своїм очам щоб не встидалися. Добре, що я не за кермом. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 30 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2012 ПНХ Ты придурком был и останешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2012 ПНХ Ты придурком был и останешься Зайчику, мені б хотілося почути (особливо від тебе) відповідь на таке запитання: що таке СВОБОДА взагалі, чи може бути свобідною людина у нашому світі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2012 Жінка навіть не допомогала :lol: все, що доброго в дітях від мене, що погане від неї, чесно кажу. Дуже зле - чоловікам у виховання дітей сунутися не можна - природа це поклала на жінок. А те, що ти називаєш від "мене", від "неї" - це не виховання , це натура, характер - які передаються генетично. Виховання - це те, як діти потім будуть справлятися ось з цієї натурою, характером - як будуть приборкувати погані риси і розвивати хороші. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2012 Дуже зле - чоловікам у виховання дітей сунутися не можна - природа це поклала на жінок. А те, що ти називаєш від "мене", від "неї" - це не виховання , це натура, характер - які передаються генетично. Виховання - це те, як діти потім будуть справлятися ось з цієї натурою, характером - як будуть приборкувати погані риси і розвивати хороші. Діти уже дорослі, два синочка і лапочка дочка. Про виховання говорити піздно. Пожинаємо плоди своєго виховання :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Зайчику, мені б хотілося почути (особливо від тебе) відповідь на таке запитання: що таке СВОБОДА взагалі, чи може бути свобідною людина у нашому світі?Свобода це коли впевненисть у майбутнему :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Свобода це коли впевненисть у майбутнему :lol: Свобода, це клои лежиш в труні в білих тапочках, тоді свобідний, свобідний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Свобода, це клои лежиш в труні в білих тапочках, тоді свобідний, свобідний.Мнение посетителя лурка не в счет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Мнение посетителя лурка не в счет Пісюннік, найди другий обєкт для спілкування. Нема, що сказати пустоголовому. Прояви себе хоть в чім небудь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Пісюннік, найди другий обєкт для спілкування. Нема, що сказати пустоголовому. Прояви себе хоть в чім небудь.Говнарь не учи как жить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Свобода це коли впевненисть у майбутнему :lol: Це різні речі Свобода - здатність людини поступати відповідно до своїх бажань, інтересів і цілей на основі знання об'єктивної дійсності (Вік.) Може бути людина повністю свобідною у нашому суспільстві? Ось ти - можеш робити все, що забажаєш? Якщо ні, то чи не означає, що Свободи не існує ВЗАГАЛІ. Тоді виходить - придумали слово для неіснуючого предмету? Нонсес! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Це різні речі Свобода - здатність людини поступати відповідно до своїх бажань, інтересів і цілей на основі знання об'єктивної дійсності (Вік.) Може бути людина повністю свобідною у нашому суспільстві? Ось ти - можеш робити все, що забажаєш? Якщо ні, то чи не означає, що Свободи не існує ВЗАГАЛІ. Тоді виходить - придумали слово для неіснуючого предмету? Нонсес! не можу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Пісюннік, найди другий обєкт для спілкування. Нема, що сказати пустоголовому. Прояви себе хоть в чім небудь. Твоя ревность ассоника к кобыле признак твоего дегенератизма. Понял, старче? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 не можу Бачиш, зайчику - цікавий форум - це не персоналії, це їх думки, а ти лінишся їх висловлювати - давай, напрягай звилини, бо самим лише срачем вони в тебе деградують. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Твоя ревность ассоника к кобыле признак твоего дегенератизма. Понял, старче? :lol: Твоя жінка кобила :lol: Оріана королева. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Твоя жінка кобила :lol: Оріана королева. у саи жена - шуйца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Це різні речі Свобода - здатність людини поступати відповідно до своїх бажань, інтересів і цілей на основі знання об'єктивної дійсності (Вік.) Може бути людина повністю свобідною у нашому суспільстві? Ось ти - можеш робити все, що забажаєш? Якщо ні, то чи не означає, що Свободи не існує ВЗАГАЛІ. Тоді виходить - придумали слово для неіснуючого предмету? Нонсес! Свободи не буває, завжди людина винна, дітям, батькам, державі, внукам, дружині, коханці :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 у саи жена - шуйца Ні, москалиха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 Ні, москалиха.( шопотом ) шуйца - это левая рука а десница - правая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.