Перейти до змісту
Український політичний форум

Пори року...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Тільки яничари і євреї в усім дешефт бачать :P Високі почуття не потребують розрахунків.

ты лох насколько я понял :lol:
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

ты лох насколько я понял :lol:

Та-аак, на моїй темі моїх друзів прошу не ображати !!!

ЗаУпротиМ - не лох, він ідеаліст.

Посилання на коментар

Літо — це маленьке життя.

І коли за вікном останній місяць літа, якось не дуже хочеться думати, що хай і маленьке, але життя, добігає кінця.

Останні літні світанки і сутінки...

Останні теплі дні, коли можна йти в легкій майці і шортах і дивитися на світ через темні скельця окулярів...

Коли вночі, через відкриті вікна доноситься сміх, або пісні під гітару...

Літо — прекрасний час, коли так просто відчути себе романтиком, навіть через роки, навіть якщо це точно не про тебе, і навіть якщо ніколи раніше ти не виходив вночі на вулицю, щоб просто побродити по улюбленому місту, побачивши його немов вперше, не при світлі дня, а в сутінках теплих літніх ночей.....

*http://proxy10.media.online.ua/photo/r2-90a798686d/852411_0.jpg

Посилання на коментар

Ось переможемо всю українофобську шваль на форумі - і про це можна буде помріяти.

а наразі, не розслабляйся.... :rolleyes:

Не можна перемогти зло. Добро і зло поруч ідуть. Помріяти можно завжди, чим більше мрій і фантазій, тим багатша духовно людина. (с)
Посилання на коментар

Твоё панимало не в фокусе. Вытащи бревно, безсоник. :P

Да уж...у тебе проблеми... з вихованням пыдростаючого поколыння.

Певно жынка з дытьми быльше морочилася - нэ?

Посилання на коментар

Не можна перемогти зло. Добро і зло поруч ідуть. Помріяти можно завжди, чим більше мрій і фантазій, тим багатша духовно людина. (с)

Трішки не так - нема в чистому виді Добра і Зла - символ "Інь і Ян".

Тому і не можна збороти... але поборювати, особливо в собі - потрібно все своє життя.

Посилання на коментар

Да уж...у тебе проблеми... з вихованням пыдростаючого поколыння.

Певно жынка з дытьми быльше морочилася - нэ?

Жінка навіть не допомогала :lol: все, що доброго в дітях від мене, що погане від неї, чесно кажу.
Посилання на коментар

Трішки не так - нема в чистому виді Добра і Зла - символ "Інь і Ян".

Тому і не можна збороти... але поборювати, особливо в собі - потрібно все своє життя.

Я так і роблю, стараюся. А очі на красивих жінок самі дивлються :lol:
Посилання на коментар

Коли хочеться і можеться, то чому б ні...

Добре, я скажу своїм очам щоб не встидалися. Добре, що я не за кермом. :lol:
Посилання на коментар

ПНХ Ты придурком был и останешься

Зайчику, мені б хотілося почути (особливо від тебе) відповідь на таке запитання: що таке СВОБОДА взагалі, чи може бути свобідною людина у нашому світі?

Посилання на коментар

Жінка навіть не допомогала :lol: все, що доброго в дітях від мене, що погане від неї, чесно кажу.

Дуже зле - чоловікам у виховання дітей сунутися не можна - природа це поклала на жінок.

А те, що ти називаєш від "мене", від "неї" - це не виховання , це натура, характер - які передаються генетично.

Виховання - це те, як діти потім будуть справлятися ось з цієї натурою, характером - як будуть приборкувати погані риси і розвивати хороші.

Посилання на коментар

Дуже зле - чоловікам у виховання дітей сунутися не можна - природа це поклала на жінок.

А те, що ти називаєш від "мене", від "неї" - це не виховання , це натура, характер - які передаються генетично.

Виховання - це те, як діти потім будуть справлятися ось з цієї натурою, характером - як будуть приборкувати погані риси і розвивати хороші.

Діти уже дорослі, два синочка і лапочка дочка. Про виховання говорити піздно. Пожинаємо плоди своєго виховання :lol:
Посилання на коментар

Зайчику, мені б хотілося почути (особливо від тебе) відповідь на таке запитання: що таке СВОБОДА взагалі, чи може бути свобідною людина у нашому світі?

Свобода це коли впевненисть у майбутнему :lol:
Посилання на коментар

Свобода, це клои лежиш в труні в білих тапочках, тоді свобідний, свобідний.
Посилання на коментар

Свобода, це клои лежиш в труні в білих тапочках, тоді свобідний, свобідний.

Мнение посетителя лурка не в счет
Посилання на коментар

Мнение посетителя лурка не в счет

Пісюннік, найди другий обєкт для спілкування. Нема, що сказати пустоголовому. Прояви себе хоть в чім небудь.
Посилання на коментар

Пісюннік, найди другий обєкт для спілкування. Нема, що сказати пустоголовому. Прояви себе хоть в чім небудь.

Говнарь не учи как жить
Посилання на коментар

Це різні речі

Свобода - здатність людини поступати відповідно до своїх бажань, інтересів і цілей на основі знання об'єктивної дійсності (Вік.)

Може бути людина повністю свобідною у нашому суспільстві? Ось ти - можеш робити все, що забажаєш?

Якщо ні, то чи не означає, що Свободи не існує ВЗАГАЛІ. Тоді виходить - придумали слово для неіснуючого предмету? Нонсес!

Посилання на коментар

Це різні речі

Свобода - здатність людини поступати відповідно до своїх бажань, інтересів і цілей на основі знання об'єктивної дійсності (Вік.)

Може бути людина повністю свобідною у нашому суспільстві? Ось ти - можеш робити все, що забажаєш?

Якщо ні, то чи не означає, що Свободи не існує ВЗАГАЛІ. Тоді виходить - придумали слово для неіснуючого предмету? Нонсес!

не можу
Посилання на коментар

Твоя ревность ассоника к кобыле признак твоего дегенератизма. Понял, старче? :lol:
Посилання на коментар

не можу

Бачиш, зайчику - цікавий форум - це не персоналії, це їх думки, а ти лінишся їх висловлювати - давай, напрягай звилини, бо самим лише срачем вони в тебе деградують.

Посилання на коментар

Твоя ревность ассоника к кобыле признак твоего дегенератизма. Понял, старче? :lol:

Твоя жінка кобила :lol: Оріана королева.
Посилання на коментар

Це різні речі

Свободи не буває, завжди людина винна, дітям, батькам, державі, внукам, дружині, коханці :lol:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...