Орiана Опубліковано 7 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 А у кого украли чернозем? С одного места (где пусто было) на другое перенесли (для использования в деле). Не тот случай, чтобы "вой" поднимать. Остыньте! Я розумію, коли тебе грає у хвіст і гриву свій місцевий буржуй - тобі це навіть почесть. Тільки тут така проблема - ваші буржуї вже стали проблемою всієї України і грають вже усіх українців - а це нам не подобається. Тому до тебе прохання - не могла б ти агітувати своїх на місцевому форумі, щоб вони не ділилися "задоволенням" зі всією країною і тримали своїх олігархів для особистої вздрючки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Я розумію, коли тебе грає у хвіст і гриву свій місцевий буржуй - тобі це навіть почесть. Тільки тут така проблема - ваші буржуї вже стали проблемою всієї України і грають вже усіх українців - а це нам не подобається. Тому до тебе прохання - не могла б ти агітувати своїх на місцевому форумі, щоб вони не ділилися "задоволенням" зі всією країною і тримали своїх олігархів для особистої вздрючки? Для Ори: "Душа у девушки легка И вечно склонна к укоризне, То нету в жизни паренька, То парень есть, но нету жизни. " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Для Ори: "Душа у девушки легка И вечно склонна к укоризне, То нету в жизни паренька, То парень есть, но нету жизни. " Я хочу, щоб і в тебе було все - особливо гідність. Як тобі версія: тристороння домовленість- раші трубу, европейцям можливість добувати сланцевий газ, а владі кредити і дешевий газ. Хто в такому випадку буде на закланні? Нагадаю, ваша місцева влада вже дозволила добувати сланцевий газ. Наша ще ні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Я хочу, щоб і в тебе було все - особливо гідність. Як тобі версія: тристороння домовленість- раші трубу, европейцям можливість добувати сланцевий газ, а владі кредити і дешевий газ. Хто в такому випадку буде на закланні? Нагадаю, ваша місцева влада вже дозволила добувати сланцевий газ. Наша ще ні. А кому нужна ваша, бандерштат не канает, такое дерьмо , сидит у себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.