Перейти до змісту
Український політичний форум

Кілька слів про собаче життя

Орiана

Рекомендовані повідомлення

А у кого украли чернозем? С одного места (где пусто было) на другое перенесли (для использования в деле). Не тот случай, чтобы "вой" поднимать. Остыньте!

Я розумію, коли тебе грає у хвіст і гриву свій місцевий буржуй - тобі це навіть почесть. Тільки тут така проблема - ваші буржуї вже стали проблемою всієї України і грають вже усіх українців - а це нам не подобається. Тому до тебе прохання - не могла б ти агітувати своїх на місцевому форумі, щоб вони не ділилися "задоволенням" зі всією країною і тримали своїх олігархів для особистої вздрючки?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 93
  • Створена
  • Остання відповідь

Я розумію, коли тебе грає у хвіст і гриву свій місцевий буржуй - тобі це навіть почесть. Тільки тут така проблема - ваші буржуї вже стали проблемою всієї України і грають вже усіх українців - а це нам не подобається. Тому до тебе прохання - не могла б ти агітувати своїх на місцевому форумі, щоб вони не ділилися "задоволенням" зі всією країною і тримали своїх олігархів для особистої вздрючки?

Для Ори:

"Душа у девушки легка

И вечно склонна к укоризне,

То нету в жизни паренька,

То парень есть, но нету жизни.

"

Посилання на коментар

Для Ори:

"Душа у девушки легка

И вечно склонна к укоризне,

То нету в жизни паренька,

То парень есть, но нету жизни.

"

Я хочу, щоб і в тебе було все - особливо гідність.

Як тобі версія: тристороння домовленість- раші трубу, европейцям можливість добувати сланцевий газ, а владі кредити і дешевий газ. Хто в такому випадку буде на закланні? Нагадаю, ваша місцева влада вже дозволила добувати сланцевий газ. Наша ще ні.

Посилання на коментар

Я хочу, щоб і в тебе було все - особливо гідність.

Як тобі версія: тристороння домовленість- раші трубу, европейцям можливість добувати сланцевий газ, а владі кредити і дешевий газ. Хто в такому випадку буде на закланні? Нагадаю, ваша місцева влада вже дозволила добувати сланцевий газ. Наша ще ні.

А кому нужна ваша, бандерштат не канает, такое дерьмо , сидит у себя.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...