дохтур Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Мне плевать, но отчасти , он прав. От блин ,еще с его прогнозом столкнемся. И убедимся в своей нетолерантной неадекватности. К чему тогда собачиться? Готовимся к будущему??!Вы недовольны не его идеологией, а отношением к вам. Вы - правы. Нац -соц- ты в отношении к людям своей нации- хуже- САМОГО ПЛОХОГО НЕГРА. Точнее -от неразвитого социально, негра- ничем не отличаешся.Ты предал свою нацию и народ , и какой хрен тебе в чем то - поверит??!Пожалуйста , пересмотри свои убеждения, где то ты - ошибся. Тебе это надо, а мне , негру- похер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Вы недовольны не его идеологией, а отношением к вам. Вы - правы. Нац -соц- ты в отношении к людям своей нации- хуже- САМОГО ПЛОХОГО НЕГРА. Точнее -от неразвитого социально, негра- ничем не отличаешся.Ты предал свою нацию и народ , и какой хрен тебе в чем то - поверит??!Пожалуйста , пересмотри свои убеждения, где то ты - ошибся. Тебе это надо, а мне , негру- похер. Думаю він прочитає і відразу почне виправлятися зі словами: ах ти ж, жидівська підстилоко!!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Януковичу було нудно слухати про дітей - ЗМІ Середа, 05 грудня 2012, 09:53 Президент Віктор Янукович під час наради з питань захисту прав дітей був неуважний і намагався скоріше його закінчити. Так, під час наради після свого виступу він став слухати виступаючих розсіяно, підперши голову рукою, пише газета Комерсант-Україна. Губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка, який захопрено розповідав про роботу дитячого будинку сімейного типу, Янукович обірвав на півслові: "Закінчуйте, у нас регламент". Також він обірвав на півслові наприкінці наради вповноваженого президента по правах дитини Юрія Павленка. Він закликав чиновників і батьків дотримуватися інтересів дітей: "От ви взяли кредит під заставу квартири, а потім приходить розуміння того, що порушили житлові інтереси дитини. І люди починають писати мені листи із проханням захистити їх від банків, які відбирають житло..." – сказав він У цей момент Янукович постукав по своєму мікрофону й перебив Павленка: "Юра, вистачить вже! Може, ще в Ашхабад (візит президента в столицю Туркменії намічений на 4-5 грудня.) поїдеш із мною, будеш розповідати?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 9 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 Таке-ж саме лайно, як і його "папєрєднікі". Чого тут незбагненного?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 В Украине прекращена детская вакцинация — нет вакцин. В поликлиниках нет даже обязательной так называемой АКДС — вакцины против коклюша, дифтерии, столбняка. Соответственно, вакцинацию не делают. Сделать прививку вакцины могут только те, кто оплатит ее из своего кармана в аптеке, где коммерческая (отметим — не рыночная!) стоимость одной только вакцины достигает 500 гривен. 500×3 = 1500 — именно столько гривен нужно сегодня заплатить, чтобы сделать ребенку жизненно необходимое вакцинирование, не пропустив требуемые сроки. И никакие объяснения этому вопиющему факту не принимаются. У Партии Регионов есть все: Президент, Кабмин, Парламент, Минздрав, ГПУ, МВД, СБУ, трейдеры медпрепаратов — все «под ПР». А медикаментов и прививок для детей Украины — нет. Примечательно, что на госзакупках медпрепаратов «сидят» семьи Татьяны Бахтеевой и другой регионалки — Раисы Богатыревой. Лжецы и воры. Воры и лжецы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 Нац -соц- ты в отношении к людям своей нации- хуже- САМОГО ПЛОХОГО НЕГРА. примеры из жизни, будь любезен.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 В Украине прекращена детская вакцинация — нет вакцин. В поликлиниках нет даже обязательной так называемой АКДС — вакцины против коклюша, дифтерии, столбняка. Соответственно, вакцинацию не делают. Сделать прививку вакцины могут только те, кто оплатит ее из своего кармана в аптеке, где коммерческая (отметим — не рыночная!) стоимость одной только вакцины достигает 500 гривен. 500×3 = 1500 — именно столько гривен нужно сегодня заплатить, чтобы сделать ребенку жизненно необходимое вакцинирование, не пропустив требуемые сроки. И никакие объяснения этому вопиющему факту не принимаются. У Партии Регионов есть все: Президент, Кабмин, Парламент, Минздрав, ГПУ, МВД, СБУ, трейдеры медпрепаратов — все «под ПР». А медикаментов и прививок для детей Украины — нет. Примечательно, что на госзакупках медпрепаратов «сидят» семьи Татьяны Бахтеевой и другой регионалки — Раисы Богатыревой. Лжецы и воры. Воры и лжецы. Детей лучше не вакцинировать, хре кто знает , что в этих вакцинах. этими долезнями уже никто и не болеет. от чего вакцинировать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 В Украине прекращена детская вакцинация — нет вакцин.Жирафочка, надo такие вещи ссылками подкреплять: это тебе не зверства ОУН-УПА и принуждение к языку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 этими долезнями уже никто и не болеет. от чего вакцинироватьВот глядя на тебя так не скажешь, говночистильщик... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2013 примеры из жизни, будь любезен..а ещё. что. сама ищи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Почему жители Украины стали ненавидеть жителей Донбасса? Дело в том что я сам выходец из этого региона. Последние 5-7 лет когда общаюсь с людьми из других регионов сталкиваюсь со странным отношением к себе когда они узнают откуда я. Они думают что большинство жителей Донбасса или бандиты или работники копанок/шахт или бывшие заключенные. С одной стороны я чувствую жалость когда они говорят "как же вы живете или выживаете? У вас же депрессивный регион." А с другой - немой упрек и даже ненависть так как ПР ассоциируется с Донецком, причем в последние пару лет с приходом к власти ВФЯ чувство ненависти растет. К моему большому сожалению жителей Донбасса в большинстве своем стали ассоциировать с люмпенами. Справка Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью. Но тем не менее, возможно я и идеалист, но все таки верю в то что это не так. Я помню шахтерские забастовки в конце 80х. Когда люди в общем порыве отстаивали свои права. И я надеюсь что мои земляки рано или поздно (лучше рано) задумаются и поверят что их судьба зависит не от Рината Леонидовича, не от чиновника райадминистрации которому необходимо занести хабар, не от майора милиции который крышует и даже не от владельца золотого унитаза в Межигорье, а от себя самого. Только в единстве мы сильны! Настало время объединяться и действовать. Давайте изменим тот регион где мы живем к лучшему и заставим всех остальных украинцев нас уважать! СПР "Нові люди України" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Вот так. Один дурень хрен чего написал и бестолково. Другая дура аж бегом публиковать. Статья-то ведь, без смысла и без идеи. А форумной шалаве, что хер покажи, что скажи "Донбасс". Три дня лизать будет..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Вот так. Один дурень хрен чего написал и бестолково. Другая дура аж бегом публиковать. Статья-то ведь, без смысла и без идеи. А форумной шалаве, что хер покажи, что скажи "Донбасс". Три дня лизать будет..... Грубо , но справедливо!! Эта чушь никакого отношения к Донбассу не имеет и написано с чисто провокационной целью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Думаю він прочитає і відразу почне виправлятися зі словами: ах ти ж, жидівська підстилоко!!!! :lol: :lol: :lol:Естественно!Но по мне лучше быть подстилкой у жидов, чем передником у негров. Вы лично, кого бы избрали ? Мне к примеру нравится физика и Библия,а не шаманизм и инстинктивная физиология . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 примеры из жизни, будь любезен..Солнышко .Пример нестабильности для меня - это ты.Тобою можно гнойные раны лечить. А вот царапины - лучше антибиотиками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Бидло вищить від задоволення: Янукович отримав у 4 рази більше грошей, ніж Обама із дружиною http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/15/6988160/ Президент США Барак Обама і його дружина Мішель заробили у 2012 році в цілому $608,6 тис. Це на 23% менше, ніж роком раніше, оскільки обсяг гонорарів, які виплачуються президенту США за його книги, продовжує знижуватися, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Президент Обама, як і раніше, заробляє приблизно в 10 разів більше середньорічного доходу по США, Як відомо, президент України Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за 2012 рік 1 квітня. Згідно з документом, торік загальна сума доходів Януковича склала 20 млн 388 тис 314 грн ( близько 2 550 771 дол. за нинішнім курсом 799.3 грн. за 100 дол.), із яких зарплата склала 774 тис. 877 грн. (96 944 дол.). Таким чином, дохід Януковича приблизно у 4 рази більший, ніж сукупний дохід родини Обами. бидло: Вывод один: у нас деятельный Президент! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Почему жители Украины стали ненавидеть жителей Донбасса? Дело в том что я сам выходец из этого региона. Последние 5-7 лет когда общаюсь с людьми из других регионов сталкиваюсь со странным отношением к себе когда они узнают откуда я. Они думают что большинство жителей Донбасса или бандиты или работники копанок/шахт или бывшие заключенные. С одной стороны я чувствую жалость когда они говорят "как же вы живете или выживаете? У вас же депрессивный регион." А с другой - немой упрек и даже ненависть так как ПР ассоциируется с Донецком, причем в последние пару лет с приходом к власти ВФЯ чувство ненависти растет. К моему большому сожалению жителей Донбасса в большинстве своем стали ассоциировать с люмпенами. Справка Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью. Но тем не менее, возможно я и идеалист, но все таки верю в то что это не так. Я помню шахтерские забастовки в конце 80х. Когда люди в общем порыве отстаивали свои права. И я надеюсь что мои земляки рано или поздно (лучше рано) задумаются и поверят что их судьба зависит не от Рината Леонидовича, не от чиновника райадминистрации которому необходимо занести хабар, не от майора милиции который крышует и даже не от владельца золотого унитаза в Межигорье, а от себя самого. Только в единстве мы сильны! Настало время объединяться и действовать. Давайте изменим тот регион где мы живем к лучшему и заставим всех остальных украинцев нас уважать! СПР "Нові люди України" Опиаха я с большей достоверностью, скажу. что все жители ненавидели, ненавидят и будут ненавидеть фашистский бандерштат. и это сущая правда. и это вы никогда не были у власти . да и не будете. так . что ты квакнуть хотела . то. ==Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью. == а вот это сорри. о вас идёт речь. извини . но Донбасс раком 600 лет у поляков не стоял. Эт земли Донских казаков, ну какие они люмпены. можешь пояснить мразь фашистская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Бидло вищить від задоволення: Янукович отримав у 4 рази більше грошей, ніж Обама із дружиною http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/15/6988160/ Президент США Барак Обама і його дружина Мішель заробили у 2012 році в цілому $608,6 тис. Це на 23% менше, ніж роком раніше, оскільки обсяг гонорарів, які виплачуються президенту США за його книги, продовжує знижуватися, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Президент Обама, як і раніше, заробляє приблизно в 10 разів більше середньорічного доходу по США, Як відомо, президент України Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за 2012 рік 1 квітня. Згідно з документом, торік загальна сума доходів Януковича склала 20 млн 388 тис 314 грн ( близько 2 550 771 дол. за нинішнім курсом 799.3 грн. за 100 дол.), із яких зарплата склала 774 тис. 877 грн. (96 944 дол.). Таким чином, дохід Януковича приблизно у 4 рази більший, ніж сукупний дохід родини Обами. бидло: смотри не усрись от зависти. я понимаю. что для вас негры пример. но для нас нет. да и что ты за эти деньги так распереживалась. ты же математик. посчитай сколько тебе досталось бы . если бы всем дали. разницу . 2 доллара или меньше. да рагулизм в действии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 В Украине прекращена детская вакцинация — нет вакцин. В поликлиниках нет даже обязательной так называемой АКДС — вакцины против коклюша, дифтерии, столбняка. Соответственно, вакцинацию не делают. Сделать прививку вакцины могут только те, кто оплатит ее из своего кармана в аптеке, где коммерческая (отметим — не рыночная!) стоимость одной только вакцины достигает 500 гривен. 500Ч3 = 1500 — именно столько гривен нужно сегодня заплатить, чтобы сделать ребенку жизненно необходимое вакцинирование, не пропустив требуемые сроки. И никакие объяснения этому вопиющему факту не принимаются. У Партии Регионов есть все: Президент, Кабмин, Парламент, Минздрав, ГПУ, МВД, СБУ, трейдеры медпрепаратов — все «под ПР». А медикаментов и прививок для детей Украины — нет. Примечательно, что на госзакупках медпрепаратов «сидят» семьи Татьяны Бахтеевой и другой регионалки — Раисы Богатыревой. Лжецы и воры. Воры и лжецы. Какая радость! Хоть временно не будут заставлять делать эти ужасные прививки. Большинство врачей выступает против вакцинации! Выяснилось, что больше минусов, чем плюсов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 Бидло вищить від задоволення: Янукович отримав у 4 рази більше грошей, ніж Обама із дружиною http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/15/6988160/ Президент США Барак Обама і його дружина Мішель заробили у 2012 році в цілому $608,6 тис. Це на 23% менше, ніж роком раніше, оскільки обсяг гонорарів, які виплачуються президенту США за його книги, продовжує знижуватися, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Президент Обама, як і раніше, заробляє приблизно в 10 разів більше середньорічного доходу по США, Як відомо, президент України Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за 2012 рік 1 квітня. Згідно з документом, торік загальна сума доходів Януковича склала 20 млн 388 тис 314 грн ( близько 2 550 771 дол. за нинішнім курсом 799.3 грн. за 100 дол.), із яких зарплата склала 774 тис. 877 грн. (96 944 дол.). Таким чином, дохід Януковича приблизно у 4 рази більший, ніж сукупний дохід родини Обами. бидло: Опять жадность придавила Ори? Быдло всегда жадность да зависть давят)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 15 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2013 и это вы никогда не были у власти . да и не будете.Один раз Западники Украины у власти всё же были.Это когда перед развалом Союза в 1989 году Горбачёв сделал Кравчука (выходца из Западной Украины) Ген.секом ЦК КПУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 квітня, 2013 Один раз Западники Украины у власти всё же были. Это когда перед развалом Союза в 1989 году Горбачёв сделал Кравчука (выходца из Западной Украины) Ген.секом ЦК КПУ. Вот плоды этого и пожинаем уже 22 года. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Тут нещодавно одна полум"яна борець з націоналізмом запевняла мене, що на Сході України живуть достатньо розумні люди, там націоналізм не пройде, там люди завжди роблять ПРАВИЛЬНИЙ вибір. Промовчу про вибір, яким досі нагороджували України мешканці СУ, любити всіх українців вони не зобов"язані, але хоча б себе і своїх дітей - повинні (чи я чогось не розумію у цьому житті?!!!). Подивіться на вибір, який вони зробили для себе: На Луганщині крадуть навіть чорнозем. "В районі села Розкішне, хвилин двадцять їзди від кварталу Мирний, я побачив місця, де у великих кількостях крадуть чорнозем", - розповів очевидець (на фото) "У лісопосадці добре видно накатану колію і три великих котловани. У цьому місці раніше були сади, територія занедбана, але це не дозволяє нікому знімати родючий шар чорнозему, так тільки фашисти робили", - додав очевидець. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Тут нещодавно одна полум"яна борець з націоналізмом запевняла мене, що на Сході України живуть достатньо розумні люди, там націоналізм не пройде, там люди завжди роблять ПРАВИЛЬНИЙ вибір. Промовчу про вибір, яким досі нагороджували України мешканці СУ, любити всіх українців вони не зобов"язані, але хоча б себе і своїх дітей - повинні (чи я чогось не розумію у цьому житті?!!!). Подивіться на вибір, який вони зробили для себе: На Луганщині крадуть навіть чорнозем. "В районі села Розкішне, хвилин двадцять їзди від кварталу Мирний, я побачив місця, де у великих кількостях крадуть чорнозем", - розповів очевидець (на фото) "У лісопосадці добре видно накатану колію і три великих котловани. У цьому місці раніше були сади, територія занедбана, але це не дозволяє нікому знімати родючий шар чорнозему, так тільки фашисти робили", - додав очевидець. Что значит крадут? На Марс вывозят или берут в чистом поле и обустраивают сады да огороды? Кошмар-то в чем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Что значит крадут? На Марс вывозят или берут в чистом поле и обустраивают сады да огороды? Кошмар-то в чем? Кошмар в тому, що ти і тобі подібні САМЕ ТАК ставлять питання - замість того, щоб обуритися і запобігти на майбутнє такому безчинству. а-аааа, ти ж не можеш, поки в тебе місцеві фашисти крадуть з під носа чорнозем, ти бігаєш в пошуках чужих фашистів, тобто, відволікаєш увагу від нагальних проблем свого краю - а це значить - ти посібниця фашизму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Что значит крадут? На Марс вывозят или берут в чистом поле и обустраивают сады да огороды? Кошмар-то в чем? Следует понимать так, если у тебя украли авто, то не огорчайся, не на Марс же. ездит теперь другой хороший человек. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Тут нещодавно одна полум"яна борець з націоналізмом запевняла мене, що на Сході України живуть достатньо розумні люди вот один из комментариев к оригинальной статье: -беда-беда и огорчение. Да я даже знаю кто там роет и кто возит, для этого достаточно открыть газету и прочесть объявления по доставке чернозема, как раз и возят с полей, что за Заречными кварталами через объездную дорогу. Крышуют и менты и экология, все в доле, было бы желание нахлобучили бы мгновенно черноземщиков, даже периодически там Лутугинские и областные гаишники кормятся, выезжая с поселочных дорог. А то что читатель Ярослав Берибесов сообщил это конечно хорошо, но если он такой сознательный кто ему мешает написать заявление в экологическую прокуратуру по этому поводу? И в конечном итоге добиться справедливост, а то жалиться в инете все у нас мастаки под одобрительные комментарии.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 вот один из комментариев к оригинальной статье: -беда-беда и огорчение. Да я даже знаю кто там роет и кто возит, для этого достаточно открыть газету и прочесть объявления по доставке чернозема, как раз и возят с полей, что за Заречными кварталами через объездную дорогу. Крышуют и менты и экология, все в доле, было бы желание нахлобучили бы мгновенно черноземщиков, даже периодически там Лутугинские и областные гаишники кормятся, выезжая с поселочных дорог. А то что читатель Ярослав Берибесов сообщил это конечно хорошо, но если он такой сознательный кто ему мешает написать заявление в экологическую прокуратуру по этому поводу? И в конечном итоге добиться справедливост, а то жалиться в инете все у нас мастаки под одобрительные комментарии.... Заважає усвідомлення того в якій країні він живе. На відміну від деноподібних, він розуміє реальність правильно і поставив фото не тому, що вірить що злодії злякаються покарання і перестануть здійснювати злочини, а для того. щоб люди, у яких відмер ще не весь мозок - почали застосовувати його за призначенням: не слухали платних шісток, а робили висновки самостійно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Следует понимать так, если у тебя украли авто, то не огорчайся, не на Марс же. ездит теперь другой хороший человек.я связался со Жванецким, пытаясь продать фразу: "все что не вывезено на Марс - украденным не есть", но он заявил, что его собственная: "В Одесс все, что быстро поднятое - упавшим не считается" - лучше.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 7 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2013 Следует понимать так, если у тебя украли авто, то не огорчайся, не на Марс же. ездит теперь другой хороший человек. А у кого украли чернозем? С одного места (где пусто было) на другое перенесли (для использования в деле). Не тот случай, чтобы "вой" поднимать. Остыньте! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.