Лонгин Опубліковано 24 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2012 На розгляд Верховної Ради України подано законопроект, покликаний викорінити заняття сексом у ”місіонерській” позиції. Про це 22 березня повідомила газета ”Голос України”. Ця ініціатива, на думку її авторів, на ряду з забороною абортів та штрафу за бездітність, повинна вирішити проблему низької народжуваності в Україні. ”Спеціалістами давно доведено, що класична позиція (положення лицем до лиця, чоловік розташовується між ніг жінки зверху), що в народі називається ”місіонерською”, зовсім неефективна при зачатті, – розповідає один із ініціаторів законопроекту, народний депутат України Наталія Королевська, – Тому потрібно викорінити її з ужитку на користь колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду. Саме вона є найкращою для зачаття дітей.” ”Ми розуміємо, що одна тільки заборона займатись сексом в певній позиції не допоможе, оскільки ми не маємо можливості проконтролювати її дотримання, – продовжує Королевська, - Тому ми плануємо піти інакшим шляхом: будемо працювати на рівні пропаганди – це і робота зі ЗМІ, і соціальна реклама, і освіта…” Судячи з реакції депутатів на доповідь Королевської, більшість із них сприйняли законопроект схвально. Зокрема, Олег Ляшко аплодував стоячи, коли Наталія Юріївна розповідала про популяризацію колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду. Зараз законопроект знаходиться на стадії ознайомлення і доопрацювання. UaReview Шедевр! ht tp://uareview.com/misionerska-poza/ или ht tp://newzz.in.ua/newzz/1148881942-v-ukrayin-zaboronyat-msonersku-pozicyu.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2012 Пи*дец..... Я фигею... Слов нет.. Теперь они еще буду указывать, КАК нам трахаться????? Идиотизм... их хоть какой-нить гинеколог консультировал? Колено-локтевая эффективна для зачатия только в случае, если у женщины загиб матки к переди.... Ёханый бабай.... если Королевской нравится трахаться раком, то это не значит, что такая поза всем нравится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2012 Пи*дец..... Я фигею... Слов нет.. Теперь они еще буду указывать, КАК нам трахаться????? Идиотизм... их хоть какой-нить гинеколог консультировал? Колено-локтевая эффективна для зачатия только в случае, если у женщины загиб матки к переди.... Ёханый бабай.... если Королевской нравится трахаться раком, то это не значит, что такая поза всем нравится. Это наверное прикол))) А кто будет держать свечку ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2012 Это наверное прикол))) А кто будет держать свечку ??? Кто будет смотреть за соблюдением и исполнением закона, там не сказано??????????? Наверное прокуратура. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2012 Это наверное прикол))) А кто будет держать свечку ??? Так вроде бы еще не первое апреля... А теперь ломай голову - или они совсем ипанулись, или прикалываются Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2012 Так вроде бы еще не первое апреля... А теперь ломай голову - или они совсем ипанулись, или прикалываются Своего рода " Первое апреля", потому как проконтролировать исполнение закона, не представляется возможным. На номинантом книги гинеса может стать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 Это наверное прикол))) А кто будет держать свечку ??? А вы что, ещё не знаете главного специалиста по подобным вопросам?Ориана конечно. У неё все темы или к дерьму или к сексу. Такой себе сексуально озабоченный гомновоз.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 А вы что, ещё не знаете главного специалиста по подобным вопросам? Ориана конечно. У неё все темы или к дерьму или к сексу. Такой себе сексуально озабоченный гомновоз.... Педофільська мразь, застукана на гарячому, буде мені характеристики давати? Згинь, нечисть - таких як ти в клітках треба тримати - і не давати жахливих картинок, які ви, зазвичай любите смакувати. Тьху, мерзота!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 Пи*дец..... Я фигею... Слов нет.. Теперь они еще буду указывать, КАК нам трахаться????? Идиотизм... их хоть какой-нить гинеколог консультировал? Колено-локтевая эффективна для зачатия только в случае, если у женщины загиб матки к переди.... Ёханый бабай.... если Королевской нравится трахаться раком, то это не значит, что такая поза всем нравится. Ну що тобі подобається вже всі оцінили. А хто ні, то я продемонструю Ой! Чуть не забыла. Не вздумай даже Хуйлю это предложить. Он из тех, кто к своей драгоценной заднице даже ТВОЙ язык не подпустит. Даже, если ты ему предложишь языком говно вылизать в анале. А с Насосом и Кузей - удачи. Еби их в свое удовольствие. Их задницы как раз для этого подходят. Тільки дивно - скільки тем я не виставляла - ну хоча б сьогодні - про рабську працю дітей, чи про твого боса Савченка - а ти клюнула на цю дурню. Що, тема сама знайшла свого прихильника? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 Это наверное прикол))) А кто будет держать свечку ??? Не знаю про що там, але судячи з захвату рижої - щось дурне і непристойне. Не тим заморочуєшся, пропоную подивитися кіно *http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/26/6961432/ щоб зрозуміти, наскільки дрібна вся ця суєта. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 вот один из комментариев "Судячи з коментів, піпли схавали і повірили. Неуважні значить, або гумору не розуміють, або ж просто тупаки. По-друге: новину знову передрукували наші стрьомні медіа. Ось приклад: //gazeta.ua/articles/politics/42... ну тепер розумію, що краще читати Коммерсантъ, УНІАН та інші серйозні ЗМІ, які відрізняють гумор від правди. І по-третє - дякую команді сайта, яка дає можливість нормально поржати, а по-друге невтомно показує відсутність в Україні журналістики. Слава адмінам!" брехуны такие брехуны... то есть брехня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 мразь, застукана на гарячому, буде мені характеристики давати? Згинь, стоп! Никуда не надо исчезать! Ну-ка, ну-ка, полковник, колись! Де это тебя застукали на гарячем? Во дает, чупас! То в импотенты вписывает, то на сексе ловит...Да еще горячем.. Не, ну надо разобраться! С кем там она тебя, застукала ? пс.. и с горя отправилась кинушку смотреть.. Для стареющих крольчих Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 26 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2012 стоп! Никуда не надо исчезать! Ну-ка, ну-ка, полковник, колись! Де это тебя застукали на гарячем? Во дает, чупас! То в импотенты вписывает, то на сексе ловит...Да еще горячем.. Не, ну надо разобраться! С кем там она тебя, застукала ? да его и ловить не надо. брешет каждый день. и ты это прекрасно знаешь,подстилка. пс.. и с горя отправилась кинушку смотреть.. Для стареющих крольчих фильм -- как прогибаться под врагов Украины? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.