Перейти до змісту
Український політичний форум

В Україні заборонять місіонерську позицію

Лонгин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На розгляд Верховної Ради України подано законопроект, покликаний викорінити заняття сексом у ”місіонерській” позиції. Про це 22 березня повідомила газета ”Голос України”. Ця ініціатива, на думку її авторів, на ряду з забороною абортів та штрафу за бездітність, повинна вирішити проблему низької народжуваності в Україні.

”Спеціалістами давно доведено, що класична позиція (положення лицем до лиця, чоловік розташовується між ніг жінки зверху), що в народі називається ”місіонерською”, зовсім неефективна при зачатті, – розповідає один із ініціаторів законопроекту, народний депутат України Наталія Королевська, – Тому потрібно викорінити її з ужитку на користь колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду. Саме вона є найкращою для зачаття дітей.”

”Ми розуміємо, що одна тільки заборона займатись сексом в певній позиції не допоможе, оскільки ми не маємо можливості проконтролювати її дотримання, – продовжує Королевська, - Тому ми плануємо піти інакшим шляхом: будемо працювати на рівні пропаганди – це і робота зі ЗМІ, і соціальна реклама, і освіта…”

Судячи з реакції депутатів на доповідь Королевської, більшість із них сприйняли законопроект схвально. Зокрема, Олег Ляшко аплодував стоячи, коли Наталія Юріївна розповідала про популяризацію колінно-ліктьової позиції, при якій чоловік ззаду.

Зараз законопроект знаходиться на стадії ознайомлення і доопрацювання.

UaReview

Шедевр! :)

ht tp://uareview.com/misionerska-poza/

или

ht tp://newzz.in.ua/newzz/1148881942-v-ukrayin-zaboronyat-msonersku-pozicyu.html

Опубліковано

Пи*дец..... Я фигею... Слов нет.. Теперь они еще буду указывать, КАК нам трахаться?????

Идиотизм... их хоть какой-нить гинеколог консультировал?

Колено-локтевая эффективна для зачатия только в случае, если у женщины загиб матки к переди....

Ёханый бабай.... если Королевской нравится трахаться раком, то это не значит, что такая поза всем нравится.

Опубліковано

Пи*дец..... Я фигею... Слов нет.. Теперь они еще буду указывать, КАК нам трахаться?????

Колено-локтевая эффективна для зачатия только в случае, если у женщины загиб матки к переди....

Ёханый бабай.... если Королевской нравится трахаться раком, то это не значит, что такая поза всем нравится.

Это наверное прикол)))

А кто будет держать свечку ???

Опубліковано

Это наверное прикол)))

Так вроде бы еще не первое апреля...

А теперь ломай голову - или они совсем ипанулись, или прикалываются

Опубліковано

Так вроде бы еще не первое апреля...

А теперь ломай голову - или они совсем ипанулись, или прикалываются

Своего рода " Первое апреля", потому как проконтролировать исполнение закона, не представляется возможным. На номинантом книги гинеса может стать.
Опубліковано

Это наверное прикол)))

А вы что, ещё не знаете главного специалиста по подобным вопросам?

Ориана конечно. У неё все темы или к дерьму или к сексу.

Такой себе сексуально озабоченный гомновоз....

Опубліковано

А вы что, ещё не знаете главного специалиста по подобным вопросам?

Ориана конечно. У неё все темы или к дерьму или к сексу.

Такой себе сексуально озабоченный гомновоз....

Педофільська мразь, застукана на гарячому, буде мені характеристики давати? Згинь, нечисть - таких як ти в клітках треба тримати - і не давати жахливих картинок, які ви, зазвичай любите смакувати. Тьху, мерзота!!!!

Опубліковано

Ну що тобі подобається вже всі оцінили. А хто ні, то я продемонструю

Ой! Чуть не забыла. Не вздумай даже Хуйлю это предложить. Он из тех, кто к своей драгоценной заднице даже ТВОЙ язык не подпустит. Даже, если ты ему предложишь языком говно вылизать в анале.

А с Насосом и Кузей - удачи.

Еби их в свое удовольствие. Их задницы как раз для этого подходят.

Тільки дивно - скільки тем я не виставляла - ну хоча б сьогодні - про рабську працю дітей, чи про твого боса Савченка - а ти клюнула на цю дурню. Що, тема сама знайшла свого прихильника? :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Это наверное прикол)))

Не знаю про що там, але судячи з захвату рижої - щось дурне і непристойне.

Не тим заморочуєшся, пропоную подивитися кіно *http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/26/6961432/

щоб зрозуміти, наскільки дрібна вся ця суєта.

Опубліковано

вот один из комментариев

"Судячи з коментів, піпли схавали і повірили. Неуважні значить, або гумору не розуміють, або ж просто тупаки.

По-друге: новину знову передрукували наші стрьомні медіа. Ось приклад: //gazeta.ua/articles/politics/42...

ну тепер розумію, що краще читати Коммерсантъ, УНІАН та інші серйозні ЗМІ, які відрізняють гумор від правди.

І по-третє - дякую команді сайта, яка дає можливість нормально поржати, а по-друге невтомно показує відсутність в Україні журналістики. Слава адмінам!"

брехуны такие брехуны...

то есть брехня.

Опубліковано

мразь, застукана на гарячому, буде мені характеристики давати? Згинь,

стоп! Никуда не надо исчезать! Ну-ка, ну-ка, полковник, колись! Де это тебя застукали на гарячем? Во дает, чупас! То в импотенты вписывает, то на сексе ловит...Да еще горячем.. Не, ну надо разобраться! С кем там она тебя, застукала ?

пс.. и с горя отправилась кинушку смотреть.. Для стареющих крольчих :D

Опубліковано

стоп! Никуда не надо исчезать! Ну-ка, ну-ка, полковник, колись! Де это тебя застукали на гарячем? Во дает, чупас! То в импотенты вписывает, то на сексе ловит...Да еще горячем.. Не, ну надо разобраться! С кем там она тебя, застукала ?

да его и ловить не надо. брешет каждый день.

и ты это прекрасно знаешь,подстилка.

пс.. и с горя отправилась кинушку смотреть.. Для стареющих крольчих

фильм -- как прогибаться под врагов Украины?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...