Гість korin Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Не верю!!! Было бы ржачно - зэка заменяет тупой боксер. А ШЕВА примьер министр...))) В Украине жить не скучно !!! .http://www.pravda.com.ua/articles/2012/09/19/6972912/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2012 Корин, а что за ноу-хау? Поделись, как вам удается прикреплять напрямую картинки? Или это только для избранных? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2012 Корин, а что за ноу-хау? Поделись, как вам удается прикреплять напрямую картинки? Или это только для избранных?Это только для идейных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2012 Это только для идейных.ну не будь эгоистом! Расскажи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2012 ну не будь эгоистом! Расскажи!идешь на УП, называешь ФИО и клянешься в верности, выбираешь картинку, правой мышкой - копировать ссылку на изображение, возвращаешься назад, жмешь кнопку Вставить изображение, в открывшемся окне вставляешь ссылку, крестишься, плюешь три раза через левое плече - и жмешь Отправить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 а вот теперь я вернулась по-настоящему) много инсайда накопилось - выдаю залпом. История о том, почему Западу наши выборы лучше признать, чем не признать; что для этого делает Левочкин, что - Арбузов. Последний, кстати, мнит себя без пяти минут премьером. На каком основании - отдельная тема. Дальше: как Коломойский проглотил целого бело-голубоого губернатора и ему за это ничего не было. Зачем Янукович может отменить отмену политреформы (уж простите за тавтологию). Ну, и изюминка: зачем Виктор Федорович вылетает "Фальконом" из Жулян, иммитируя вылет "ИЛом" из Борисполя, чего остерегается? СК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 24 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2012 а вот теперь я вернулась по-настоящему) много инсайда накопилось - выдаю залпом. История о том, почему Западу наши выборы лучше признать, чем не признать; что для этого делает Левочкин, что - Арбузов. Последний, кстати, мнит себя без пяти минут премьером. На каком основании - отдельная тема. Дальше: как Коломойский проглотил целого бело-голубоого губернатора и ему за это ничего не было. Зачем Янукович может отменить отмену политреформы (уж простите за тавтологию). Ну, и изюминка: зачем Виктор Федорович вылетает "Фальконом" из Жулян, иммитируя вылет "ИЛом" из Борисполя, чего остерегается? СК Ну давай расссказывай, чего тайну нагоняешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Уважаемый Леопольд. Я на этом форуме разделяю ваши мысли. Только у меня к вам просьба. Не опускайтесь до уровня корина и рабиновича. Делайте вид, что этих пасквилянтов просто нет. Отвечая этим "господам" вы низводите себя ниже плинтуса. Я на прошлых выборах голосовал так же, как и вы, за Регионалов. Мне за этот выбор стыдно! Но, это наименьшее зло из всех. Уважаемая Ева_vl. И к вам у меня просьба. Не нужно называть Виталика Кличка "тупой боксёр". Это человек умный и образованный. Не нам чета. А то, что он сейчас ещё неопытный политик, так это дело наживное. Я полагаю, что 2015 года он понаберётся опыта. И ещё, вы говорите: «Неужели к ЖОПЕ можно привыкнуть, чтоб так тянуло? )))" Хочу вам напомнить слова Иисуса Христа: "И самые малые – станут самыми великими, а самые великие – станут самыми малыми". То, что вы называете словом "ЖОПА", я называю словом "ГОРДЫНЯ". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Уважаемый Леопольд. Я на этом форуме разделяю ваши мысли. Только у меня к вам просьба. Не опускайтесь до уровня корина и рабиновича. Делайте вид, что этих пасквилянтов просто нет. Отвечая этим "господам" вы низводите себя ниже плинтуса. Зря ви так - бути зверхнім - себе обділювати. Названі люди - не дУрні, а тому їх думку знати завжди цікаво. Ну а якщо вас ображає манера викладу того чи іншого форумчанина - то вам в неті нема що робити - тут на таке не зважають - тут як на стадіоні. До речі, Едуардович це прекрасно розуміє і ніколи не був зверхнім до жодного з дописувачів, навіть до мене, жінки, яка частенько ляпає перше, що приходить в голову. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Оріана, так. Можна і так думати. Але, подивиться, у вас вже 15632 постів на цьому форумі. І к вашій думці прислуховуються. Тобто, саме ви вже відповідаєте за те, що тут відбувається. Отак і у всій країні. Можна казати казна що, можна робити, що заманеться. Але, винні у всьому можновладці. А хто ж іще? Не ми, бо ми прості люди. Наша хата з краю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Оріана, так. Можна і так думати. Але, подивиться, у вас вже 15632 постів на цьому форумі. І к вашій думці прислуховуються. Тобто, саме ви вже відповідаєте за те, що тут відбувається. Отак і у всій країні. Можна казати казна що, можна робити, що заманеться. Але, винні у всьому можновладці. А хто ж іще? Не ми, бо ми прості люди. Наша хата з краю! Поки нічого кращого, щоб змінити своє життя, ніж вибори не придумали. Як би ти облаштовував свою квартиру, але якщо на подвір"ї бруд - ти це будеш нести у квартиру. Тому йти на вибори - це обов"язок людей, я б навіть сказала більше, це відповідальність перед своїм потомством. Але деякі люди дуже легковажно до цього відносяться і коли б зараз була можливість якось міняти систему виборів, я б не міняла способи, якими ми обираємо, я б заборонила всім без винятку голосувати - нехай людина заслужить право обирати владу для своєї держави. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Шановна Оріано. Я згоден з вами у тому, що якщо ти живеш у Системі, то не можна не замазатися. І що ви пропонуєте? "народ не повинен боятися змін, причому, чим гірше він живе, тим радикальніші зміни повинні бути. І не потрібно слухати владу". Тобто, чім гірше – тим краще. Вам до душі великі потрясіння, а не велика держава. Я підтримую зовсім інший шлях розвитку. Треба формувати громадянське суспільство, так як це роблять у Європі. Там громадянські організації та народні партії вирішують геть усі питання. Головне, щоб люди жили у своїй країні добре і комфортно. А влада повинна слугувати народу, тобто, бути сервісом. Обслуговувати населення. А скажіть, є у нас на Україні хоч одна насправді народна партія? Тобто така партія, котру сформували не олігархи а прості люди? Така партія, яка служить народові, а не тому чи іншому клану олігархів? Ви кажете: "Поки нічого кращого, щоб змінити своє життя, ніж вибори не придумали". Звісно, це так. Про що тут можна сперечатися? Але, ця подія (обрання влади) відбувається раз на п’ять років. І що ж, оці п’ять років сидіти і нічого не робити, а тільки плювати на діячу владу, на наші закони, на Систему, на наш спосіб життя? Обливати брудом один одного? Це тільки посилює Систему. Невже я помиляюся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Шановна Оріано. Я згоден з вами у тому, що якщо ти живеш у Системі, то не можна не замазатися. І що ви пропонуєте? "народ не повинен боятися змін, причому, чим гірше він живе, тим радикальніші зміни повинні бути. І не потрібно слухати владу". Тобто, чім гірше – тим краще. Вам до душі великі потрясіння, а не велика держава. Я підтримую зовсім інший шлях розвитку. Треба формувати громадянське суспільство, так як це роблять у Європі. Там громадянські організації та народні партії вирішують геть усі питання. Головне, щоб люди жили у своїй країні добре і комфортно. А влада повинна слугувати народу, тобто, бути сервісом. Обслуговувати населення. А скажіть, є у нас на Україні хоч одна насправді народна партія? Тобто така партія, котру сформували не олігархи а прості люди? Така партія, яка служить народові, а не тому чи іншому клану олігархів? Ви кажете: "Поки нічого кращого, щоб змінити своє життя, ніж вибори не придумали". Звісно, це так. Про що тут можна сперечатися? Але, ця подія (обрання влади) відбувається раз на п’ять років. І що ж, оці п’ять років сидіти і нічого не робити, а тільки плювати на діячу владу, на наші закони, на Систему, на наш спосіб життя? Обливати брудом один одного? Це тільки посилює Систему. Невже я помиляюся? Очень правильные выводы. Но есть вопрос. Как это совместить с Вашей позицией и голосованием за ПР как меньшее зло? Ваши выводы по Кличко и тем самым по поводу "Удара"и утверждением, что все партии сформированы олигархами? Тот-же Кличко никак не подпадает под определение "олигарх". Может ли ПР формировать "гражданское общество"?!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Уважаемый Эдуардыч. Я не носитель истины в последней инстанции. Я, как простой человек, то же могу ошибаться. Вот по этой причине я и пришёл на этот форум, что бы советоваться с умными людьми. Вы задали много вопросов. Попробую ответить на них по очереди. 1. "Как это совместить с Вашей позицией и голосованием за ПР как меньшее зло?". Да, с моей точки зрения ПР было наименьшее зло из всех предложенных на прошедших выборах. 2. "Ваши выводы по Кличко и тем самым по поводу "Удара"и утверждением, что все партии сформированы олигархами?" Да, вы правы, самого Виталика Кличка назвать олигархом нельзя. Но, за ним стоит команда, которая называется "Удар". А уж в этой команде олигархов масса. Эти ребята сбросились на выборную компанию только ради того, что бы дорваться до государственной кормушки, и вернуть вложенные деньги с процентами. Своего рода бизнес. Вот, например, в моём городе от партии "Удар" прошёл в Верховну Раду один из самых богатых людей города – Путилов. Лично я о Путилове сказать ничего плохого не могу, но народная молва о нём отзывается очень нелицеприятно. 3. "Может ли ПР формировать "гражданское общество"?!?". Как это не покажется вам странным, но именно ПР делает больше всех для формирования гражданского общества. Но!!! Небескорыстно! Допустим, вы создали какую-нибудь общественную организацию. Да, вы её зарегистрируете в юстиции без особых проблем. А что дальше? Не только работать, но и просто существовать такой общественной организации без поддержки государства проблематично. А вот если вы пойдёте в штаб ПР, заявите, что вы поддерживаете эту партию, будете всем составом организации голосовать за ПР, даже будете агитировать за неё, вот тут на вас обрушится невероятная помощь со стороны государственных и муниципальных чиновников. Денежную или иную материальную помощь вам окажут. Дадут бесплатно или на льготных условиях помещение под офис. И т.д. И будете ли вы голосовать и агитировать за ПР или нет, это второстепенно. Первичную значимость имеет тот факт, что ПР будет на всех углах кричать, что вот нас поддерживают инвалиды, за нас голосуют матери одиночки, за нас авганцы и чернобыльцы, и т.д. А, ведь мы знаем, что это далеко не так! В тоже время опровергнуть это невозможно, вас уже повязали государственными благами и льготами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Я підтримую зовсім інший шлях розвитку. Треба формувати громадянське суспільство, так як це роблять у Європі. Там громадянські організації та народні партії вирішують геть усі питання. Головне, щоб люди жили у своїй країні добре і комфортно. А влада повинна слугувати народу, тобто, бути сервісом. Обслуговувати населення. Невже я помиляюся? Одне одному не заважає. Я пропоную простіше. Але якщо люди не здатні відповідально ставитися до свого вибору, то про створення громадянських організацій говорити зарано. До речі, в Україні діє дуже багато різноманітних громадянських організацій, але вони переважно - не ініціатива народу, вони діють на гранди і ініційовані демократичними державами, як допомога нам, але не рішення наших проблем. Вирішувати наші проблеми будуть лише ті згромадження людей, які організовують свідомо чи не дуже - але лише громадяни нашої держави. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 3. "Может ли ПР формировать "гражданское общество"?!?". Как это не покажется вам странным, но именно ПР делает больше всех для формирования гражданского общества. Но!!! Небескорыстно! Допустим, вы создали какую-нибудь общественную организацию. Да, вы её зарегистрируете в юстиции без особых проблем. А что дальше? Не только работать, но и просто существовать такой общественной организации без поддержки государства проблематично. А вот если вы пойдёте в штаб ПР, заявите, что вы поддерживаете эту партию, будете всем составом организации голосовать за ПР, даже будете агитировать за неё, вот тут на вас обрушится невероятная помощь со стороны государственных и муниципальных чиновников. Денежную или иную материальную помощь вам окажут. Дадут бесплатно или на льготных условиях помещение под офис. И т.д. И будете ли вы голосовать и агитировать за ПР или нет, это второстепенно. Первичную значимость имеет тот факт, что ПР будет на всех углах кричать, что вот нас поддерживают инвалиды, за нас голосуют матери одиночки, за нас авганцы и чернобыльцы, и т.д. А, ведь мы знаем, что это далеко не так! В тоже время опровергнуть это невозможно, вас уже повязали государственными благами и льготами. Наївний ви. Ось вам приклад, як ПР "допомагає" організовувати громадянські організації, звичайно, якщо вони не створюються під захист летючих мишей чи якогось зникаючого виду флори і фауни В цій історії, яка сталася на Львівщині - батько і син - активісти однієї з громадянських організацій, які протидіють корупції. Прочитайте, щоб зрозуміти наскільки влада зацікавлена в таких активістах. http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/50b8a48c827e2/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Шановна Оріано. По-перше, про громадянські організації. Зразу видно, що ви ніколи не створювали такі організації, і ніколи в таких організаціях не працювали. А інакше, ви би знали, що будь-яка громадянська організація рік або два працює самотужки. Тобто, ніхто вам гранта не дасть! Будь яка демократична держава дасть вам грант тільки за умови, що мінімум 50% коштів ви залучите самостійно. Чи-то від своїх місцевих спонсорів, чи-то від членських внесків, чи-то від держави. А інакше, вам велика дуля від всіх "демократичних держав". По-друге. Я з вами згоден, що я наївний. А далі ви підтверджуєте мої слова. Ваш приклад про батька та сина зі Львівщини. Так я кажу теж саме! Що ПР буде надавати всілякі преференції тільки тим, хто цю партію підтримує. Хто проти ПР, того будуть гнобити. Я не розумію, в чому наші розбіжності? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Шановна Оріано. По-перше, про громадянські організації. Зразу видно, що ви ніколи не створювали такі організації, і ніколи в таких організаціях не працювали. А інакше, ви би знали, що будь-яка громадянська організація рік або два працює самотужки. Тобто, ніхто вам гранта не дасть! Будь яка демократична держава дасть вам грант тільки за умови, що мінімум 50% коштів ви залучите самостійно. Чи-то від своїх місцевих спонсорів, чи-то від членських внесків, чи-то від держави. А інакше, вам велика дуля від всіх "демократичних держав". По-друге. Я з вами згоден, що я наївний. А далі ви підтверджуєте мої слова. Ваш приклад про батька та сина зі Львівщини. Так я кажу теж саме! Що ПР буде надавати всілякі преференції тільки тим, хто цю партію підтримує. Хто проти ПР, того будуть гнобити. Я не розумію, в чому наші розбіжності? Я б не казала про розбіжності - можливо ми не все однаково трактуємо. Наприклад, про громадські організації. Я не знаю законів, по яких вони створюються, але знаю, що більшість з них існують саме завдяки грандам - не всіх, звичайно, бо наприклад, є інвалідські організації, афганські, чорнобильські, які діють в інтересах певної верстви населення, і вирішують питання дуже особливі, які не стосуються більшості населення. А чи багато ви знаєте громадських організацій, які протидіють корупції, яка поза всякими сумнівами, є найбільшим злом у нашій державі - і щоб їх створення було сугубо ініціативою народу. До речі, деякі підприємливі політики - часто ініціюють створення якогось згромадження людей, фінансують його діяльність, а потім використовують це у своїй передвиборчій агітації. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 4 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2012 Так, Оріана, дійсно, ми по різному трактуємо одні і ті ж факти. 1. Про громадські організації та про гранти. Тут справа не в законах. Закон про громадські організації України не гірше від інших європейських законів. Справа в фінансуванні, тобто в грантах. Доки вас не підтримує якийсь благодійний фонд, ніхто інший вам фінансової допомоги не надасть. Будь який солідний благодійний фонд висуває багато умов для надання гранту. Але, головними умовами є чотири: І. Ваша громадська організація провина робити та існувати самотужки мінімум два роки. Якщо вашій громадській організації менше двох років, або ви нічого не робили, то вам гранта не дадуть. Бо ви нікому непотрібні, і ви нікому не цікаві. ІІ. Гранта вам дадуть не більше як 50% від необхідної вам суми. Інші 50% залучайте на місці в своєму регіоні. Якщо ви не можете залучити на місці 50% коштів, значить ви не потрібні цьому регіону. ІІІ. Перед тим, як надати вам гранта, вашу організацію обов’язково будуть перевіряти. Експерти, які вас будуть перевіряти, не будуть оцінювати вас та вашу роботу. Їм, по великому рахунку, це байдуже. Для експертів важливо те, наскільки ваша громадська організація потрібна місцевим людям та місцевій владі. Якщо у вас нема підтримки громадян, нема підтримки з боку місцевої влади, то ви не потрібні цім громадянам і цій владі. А, значить, і гранта вам не дадуть. IV. Вам ніколи не дадуть гранта, коли мова йде про втручання в політику, або втручання у справи влади. Будь-який закордонний фонд вам відповість, що це втручання у внутрішні справи України, нехай вам допомагають вітчизняні благодійні фонди. Кому належать наші вітчизняні благодійні фонди ми здогадуємося. І, якщо ці фонди вам будуть допомагати, то, звісно, за умови підтримки тієї політичної сили, яка є хазяїном цього фонду. Ось тому, і ви це правильно кажете, так мало громадських організацій які ставлять головною своєю метою боротьбу с корупцією. А якщо такі організації і є, то вони заангажовані тією або іншою партією. 2. Ви кажете: " деякі підприємливі політики - часто ініціюють створення якогось згромадження людей, фінансують його діяльність, а потім використовують це у своїй передвиборчій агітації". Повністю з вами погоджуюсь. І на підтвердження ваших слів приведу приклад із життя мого міста Херсона. Один з багатших людей Херсона Путілов створив свою громадську організацію (забув назву), яка допомагала людям створювати ОСББ. Людям допомагали юристи, які писали документи, проводили ці документи через всі інстанції і т.д. Людям ця послуга нічого не коштувала, усі витрати брав на себе Путілов. Але, було зрозуміло, що Путілов сподівається, що люди на виборах будуть голосувати за нього і за партію "Удар". Ні, він це ніде публічно не казав. Але це і так зрозуміло. Так, херсонці проголосували саме за Путілова. Він тепер депутат Верховної Ради. А що в цьому поганого? Ось ви, приходите до магазину, платите свої гроші і отримуєте хліб та ковбасу. Яка різниця? Путілов – людям безкоштовну послугу, люди – Путілову мандат. Інша справа, коли для вашої громадські організації треба підтримка влади. До яких би кабінетів ви не заходили, вам буде відмовлено. Дійсно, про яку допомогу може йти мова в бідній державі і в бідному місті? Але! Якщо ви спочатку прийдете до штабу ПР (а, ПР належить влада у Херсоні), та запевнити, що ви всіляко підтримуєте ПР, то справа міняється. Чисто випадково знаходиться в місті приміщення, де можете обладнати собі офіс, знаходяться старенькі комп’ютери, які вже списали, але можна безкоштовно передати вашій організації на баланс, і т.д. Тобто, дивиться, яка несправедливість, підтримку вам надає ДЕРЖАВА, а вдячні ви ПР! Відчуваєте різницю? Путілов купував собі мандата за свої гроші, а регіонали за державні! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Так, херсонці проголосували саме за Путілова. Він тепер депутат Верховної Ради. А що в цьому поганого? Ось ви, приходите до магазину, платите свої гроші і отримуєте хліб та ковбасу. Яка різниця? Путілов – людям безкоштовну послугу, люди – Путілову мандат. Тобто, дивиться, яка несправедливість, підтримку вам надає ДЕРЖАВА, а вдячні ви ПР! Відчуваєте різницю? Путілов купував собі мандата за свої гроші, а регіонали за державні! Ну про партію влади, як почала себе називати ПР, ми говорити не будемо - там чекати правди чи закону марна справа. Давайте про Путілова. Ви запитуєтеся, що в цьому поганого? Гаразд, подивимося... Хто такий народний депутат? Це людина, яка має державне мислення, бачить державу в перспективі і знає, як цю перспективу наблизити, які кроки для цього потрібно здійснити - він йде на роботу у ВР для законотворчої роботи, щоб ці кроки отримали реальне втілення в Законах. Тепер беремо вашого Путілова - хіба про це він говорив з народом, коли створював свою громадську організацію? - ні, він займався роботою, яка за вагою тягне на місцеву владу, а тому туди мав би і обиратися. До речі, за такою схемою був обраний мер Львова Садовий - він допомагав людям вирішувати комунальні проблеми. Пізнавши їх у такій роботі, він пішов займатися комуналкою на посаді мера і вже другий термін, Садовий не має на цій посаді конкурентів. До речі, ось такий спосіб йти у владу - з низів, вважається ідеальним і найчеснішим. А ваш Путілов перескочив через дві голови і замахнувся на найвищу посаду. І тепер потрібно за ним пильно спостерігати, бо він може продовжувати займатися вдосконаленням ЖКГ на законодавчому рівні - а там проблем океан. Якщо цікаво, погугліть "Татьяна Монтян" - вона в цій справі великий знаток. Але є небезпека, що ваш Путілов буде "відбивати" в депутатському кріслі витрачені на вибори гроші, тобто, займатися бізнесом і тупо голосувати в унісон з владою. Отже на даному етапі можна лише констатувати факт підміни понять, до чого вдавася ваш Путілов, коли агітував за себе таким чином. Всі інші висновки можна буде робити згодом. Можете навіть на цій темі писати про його роботу у ВР - буде цікаво дізнатися, чи щирими були його наміри по створенню громадської організації, чи все ж таки, це був трамплін для його особистого росту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Так, Оріана, мені теж цікава ця тема. Я от що думаю, що Віталіка Кличка попереду жде велике розчарування щодо своїх соратників, яких він привів до парламенту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Так, Оріана, мені теж цікава ця тема. Я от що думаю, що Віталіка Кличка попереду жде велике розчарування щодо своїх соратників, яких він привів до парламенту. Путілов числиться членом фракції Удар і не голосував за обрання спікера ВР Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 13 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Оріано, спасибі за інформацію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Бакула! Выкладывайте здесь свои думки потаенные по выборам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Уважаемый Джин. Спасибо, нашли ветку. Только не обижайтесь, я не преследую цель вас опровергнуть или (уж тем более) оскорбить. Вот вы говорите: «Надо максимально сократить представительность и партийность". Но, как это сделать??? Возникает ряд вопросов: 1. От какой политической силы идёт тот или иной кандидат в депутаты? Сам по себе что ли? И кому он в этом случае интересен и нужен? 2. Потянет ли финансово кандидат в депутаты предвыборную гонку без поддержки партии? 3. Согласятся ли руководители партии на то, что бы кандидат в депутаты избирался независимо от их политической силы? 4. Главное. А где в этом раскладе мы? Мы, то есть простые люди. Мы опять субъект, которым манипулируют? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Уважаемый Джин. Спасибо, нашли ветку. Только не обижайтесь, я не преследую цель вас опровергнуть или (уж тем более) оскорбить. Вот вы говорите: «Надо максимально сократить представительность и партийность". Но, как это сделать??? Возникает ряд вопросов: 1. От какой политической силы идёт тот или иной кандидат в депутаты? Сам по себе что ли? И кому он в этом случае интересен и нужен? 2. Потянет ли финансово кандидат в депутаты предвыборную гонку без поддержки партии? 3. Согласятся ли руководители партии на то, что бы кандидат в депутаты избирался независимо от их политической силы? 4. Главное. А где в этом раскладе мы? Мы, то есть простые люди. Мы опять субъект, которым манипулируют? 1) Обратите как нам заморочили моск что мы уже без полит силы не представляем.Бакула! В любом населенном пункте есть человек который пользуется уважением. Давайте выбирать личность а не партийные лозунги. Он будет интересен и вам и окружающим. Вы можете по его поступкам его оценить.2)Наверное не внимательно читали.Я наоборот хочу лишить выборы коммерческой основы. Нет необходимости в селе транслироваться по центральному каналу или вешать плакаты. 3)Да что вы на партиях зациклились? В выборах будут участвовать граждане а не партии. 4)Мы будем в клубе на встречи с потенциальным главой администрации который пока работает учителем в школе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Уважаемый Джин. По-моему, без третьего, пятого, 125-того, нам наши разногласия не разрешить. Может быть, кто-нибудь присоединится к нашей дискуссии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Уважаемый Джин. По-моему, без третьего, пятого, 125-того, нам наши разногласия не разрешить. Может быть, кто-нибудь присоединится к нашей дискуссии.Да нет у нас разногласий.Больше общего.Мы искренне хотим перемен к лучшему.Большинство участников тут нетерпимы и заводятся только переходя на личности а не на содержание тем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Да, Джин. Я тоже против того, что у нас сейчас олигархическая система власти. Вот только я не согласен с теми выводами, которые вы делаете по этому поводу. Мы, простые люди, тоже на многое способны, что бы противостоять олигархии. А не только собираться в клубах (форумах) и бесплодно ругать власти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Да, Джин. Я тоже против того, что у нас сейчас олигархическая система власти. Вот только я не согласен с теми выводами, которые вы делаете по этому поводу. Мы, простые люди, тоже на многое способны, что бы противостоять олигархии. А не только собираться в клубах (форумах) и бесплодно ругать власти. Форум он служит для того что бы иметь возможность анализа настроения в социуме. Мне симпатичен твой оптимизм по отношению влияния на олигархов.Объясни на чем он жиждется? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.