Перейти до змісту
Український політичний форум

УМЕЮТ ЛИ ВОЕВАТЬ СЛОВЯНЕ ???

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Гість дядя Митя
Опубліковано

Ти диви, не минуло і пів року - як він згадав, що я слов"янка :lol:

А де я на слов"ян наганяю?

Я наганяю на українофобських совків і бидло (як стан існування ОКРЕМИХ громадян України)

Ну а що стосується теми - я її вважаю тупою: Єва, як завжди, кинула кістку - і в кущі - а ви тут гризіться.

Нєт уж, я на таке не ведуся.

Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..", а ты строишь губки бантиком, и делаешь вид что не расслышала..., и пытаешься получить этого пидора в союзники! Так ато ты... славянка..украинка...? Где твоя національна свідомість, куда делась...?
  • Відповідей 816
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

Ага, просто импозантный еврей

*http://jew-observer.com/

Ну очевидно где то так. а вам не нравятся импозантные евреи?
Гість дядя Митя
Опубліковано

Это когда Серега Федор маслину в голову поймал.

Мир праху его..
Опубліковано

Если вы хотите втянуть меня в вашу перебранку, то упокойтесь - у вас ничего не получится. Меня ваши дела не касаются, я здесь за своим интересом.

и что же это за интерес?

пока что вы ничего не сказали кроме епе занялись изложением рассовой теории нацистов в собственном исполнении

вам есть что сказать о военных успехах руских или нет?

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

и что же это за интерес?

А вам не назвать номера моих счетов в европейских банках?

пока что вы ничего не сказали кроме епе занялись изложением рассовой теории нацистов в собственном исполнении

вам есть что сказать о военных успехах руских или нет?

Ой, и где же это я такое сказал?
Опубліковано

Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..",

таки да , сколько ваши награбили в чечне , сколько в германии

подвиги ваших отцов и дедов заставили содрогнуться бойцов зондеркоманд

они такого себе не позволяли - считая это несовместимым с именем человека

вы, руские войдя в германию усмтроили такую резню что сталин в феврале издал специальный указ - о том что всех немцев убивать нельзя

по разным оценкам руские истребили только за 1945 год в германии от 8 до 10 млн немцев - женщин стариков и детей

из 114 000 немцев попавших в плен под сталинградом до конца войны дожило лишь 3 500 человек

остальных красная армия мужественно истребила

освенцим и бухенвальд - это просто пионер лагеря по сравнению с тем что было в советских концлагерях

вам напомнить как вы разворовали германию - тянули все - при этом товарищи официрен отбирали наворованное у зольдатен - что получше разумеется

высший комсостав воровал эшелонами

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

1) а они у вас есть?

2) в этой теме

1. Есть.

2. извините, но это ваши домыслы.

Опубліковано

Сначала я хотел бы вас спросить и спрашивал - за что вы выделили меня таким черным цветом?

До этого поста я вообще ни с кем словом не обмолвился. Вы начали первой меня затрагивать.

Ну і що, де там я бодай словом обмовилася про твої пейса?

А що чорним обвела - любий, тут так роблять, коли хочуть звернути увагу на щось або на когось.

Ти підвернувся якраз в той момент, коли я передбачала подібну появу і навіть про неї написала - і це все?!!!

Тобто, голосного гавкання свори навколо мене і Рабіновича ти не почув, а лише побачив свій нік, обведений чорним і з цього ти зробив висновок, що гавкаємо ми обоє - ну тоді який до біса ти єврей? Євреї розумні, а ти тупий, ще й з вразливим самолюбством - ЛНС - показання для свори.

Ось і вали туди і не бреши, що лише проходив мимо.

Нічого, що я так безпосередньо, без всяких завуальованих фраз - це щоб дійшло відразу

Опубліковано

Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..", а ты строишь губки бантиком, и делаешь вид что не расслышала..., и пытаешься получить этого пидора в союзники! Так ато ты... славянка..украинка...? Где твоя національна свідомість, куда делась...?

Мітіч, скажи: де логіка: коли ви нападали на мене - називали польсько-мадярською сумішшю, циганкою немитою - ти мовчав, отже погоджувався.

Тепер ти мене звинувачуєш, що я не ображаюся на Рабіновича за наїзди на слов"ян.

А чого б це, якщо я, за вашими словами - ніяка не слов"янка.

І ще, підором - його назвали ви - і це з тієї ж опери про те, що я не слов"янка - тобто, ви негідники, наклепники, брехуни - це, звичайно не злодії, мародери і вбивці, але також не дуже гарно.

А щодо "воров убийц и мародеров" - де це є, і я буду опонувати, бо якщо чесно, не за всім базаром слідкую - дещо огидно навіть читати, я до такого не звикла

Опубліковано

1. Есть.

2. извините, но это ваши домыслы.

1) извините , это ваши домыслы

2) есть , достаточно только внимательно почитать тему

дело в том что в евреях генетически развилась способность понимания прочитанного - это же народ книги

а вы пишете не понимая что именно а потом читаете вами написанное и не понимаете что написали

а теперь сделайте вывод, гер обершмуклер

Де він таке написав?

у чела больная фантазия

см комплекс поцтреота

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

Ну і що, де там я бодай словом обмовилася про твої пейса?

А що чорним обвела - любий, тут так роблять, коли хочуть звернути увагу на щось або на когось.

Ти підвернувся якраз в той момент, коли я передбачала подібну появу і навіть про неї написала - і це все?!!!

Тобто, голосного гавкання свори навколо мене і Рабіновича ти не почув, а лише побачив свій нік, обведений чорним і з цього ти зробив висновок, що гавкаємо ми обоє - ну тоді який до біса ти єврей? Євреї розумні, а ти тупий, ще й з вразливим самолюбством - ЛНС - показання для свори.

Ось і вали туди і не бреши, що лише проходив мимо.

Нічого, що я так безпосередньо, без всяких завуальованих фраз - це щоб дійшло відразу

Що, рижа, таки покликали підмогу - спеціаліста по євреях :lol: :lol: :lol:

А ти в нього, як я подивлюся - за статиста, на підтанцьовці - ну я ж казала: примітив...

Это камень в мой огород

Ти уяви - яке воно ліниве: навіть не робило те, за що йому гроші платять.

А зараз смаленим запахло - можливо, інспекцію запідозрили :o

Ось цей з пейсами мені нагадує Вія: підніміть мені повіки...- остання надія, що не проженуть, як скажених псів.

Может быть здесь есть ещё кто то с пейсами?

И заметьте - я вас ещё не трогал никак.

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

вы имеете в виду ряженых ? тогда нет, кроме вас тут больше нету

Рабинович, вы что, пол изменили и стали Орианой? я ей отвечал.
Опубліковано

Рабинович, вы что, пол изменили и стали Орианой? я ей отвечал.

шмуклер не делайте кляйне коп , очень маленький коп на самом деле уже копчик

мы в инете, сообщение публичное а посему на него может ответить любой зарегестрированый пользователь

знаете что такое гегрутенер?

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

шмуклер не делайте кляйне коп , очень маленький коп на самом деле уже копчик

мы в инете, сообщение публичное а посему на него может ответить любой зарегестрированый пользователь

знаете что такое гегрутенер?

Вы имеете ввиду gebratener?
Опубліковано

у чела больная фантазия

см комплекс поцтреота

Просто їм треба чіткіше писати - бо як тільки мова заходить про слов"ян у хорошому смислі - вони думають, що вони єдині, а як тільки у поганому - тоді, караул, ти також слов"янка.

Я не ображаюся за слов"ян - я про них погано знаю - я не ображаюся навіть за українців, бо вони також різні - мені обідно за Україну: благодатна земля, славна історія, величні історичні постаті - а не везе - карма чи що...

Опубліковано

Это камень в мой огородМожет быть здесь есть ещё кто то с пейсами?

И заметьте - я вас ещё не трогал никак.

Ха-ха, ну бачиш, як я тепер правильно зробила, що без усяких натяків.

Бо ти натяків не розумієш, особливо, якщо вони тебе не стосуються, і беруть початок в минулому. Там про тебе особисто, Меир Обершмуклер, нема жодного слова - там про іншого, того, кого рижа хотіла запросити - якщо ти він - тоді пардон. Ти він?

Але де там є слова, що мені не подобаються пейси - в тому що я нагадала Вія? Ну то Вій пейсів не мав, та й слова тебе зовсім не стосувалися, мож тому твого ніка я не хотіла копіювати.

Тобто, саме цей факт, ввів тебе у такий стан образи, що ти не почув гавкоту свори, яка твого одноплемінника поливала останніми матірними словами, принижуючи людську гідність за НАЦІОНАЛЬНОЮ ознакою - у випадку євреїв - за пейсами? І ти ЄВРЕЙ?!!!!

Ні в жість не повірю!!!!

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

Ха-ха, ну бачиш, як я тепер правильно зробила, що без усяких натяків.

Де там є слова, що мені не подобаються пейси - в тому що я нагадала Вія? Ну то Вій пейсів не мав, та й слова тебе зовсім не стосувалися, мож тому твого ніка я не хотіла копіювати.

Тобто, саме цей факт, ввів тебе у такий стан образи, що ти не почув гавкоту свори, яка твого одноплемінника поливала останніми матірними словами, принижуючи людську гідність за НАЦІОНАЛЬНОЮ ознакою - у випадку євреїв - за пейсами? І ти ЄВРЕЙ?!!!!

Ні в жість не повірю!!!!

Мне простительно, я на этом форуме находился два часа, за которые вы успели три раза меня задеть.

у меня возник встречный вопрос - вы вообще женщина, вы вообще славянка? Почему же если это так, вы поливаете грязью и собственную нацию и саму сущность женскую топчете?

Опубліковано

у вас ничего не получится. Меня ваши дела не касаются, я здесь за своим интересом.

дорогого стоит узнать етот интерес...

всё так таинственно!... абажаю восточные недомолвки.

Скока загадаете, шоба признатца, любезнейший? :rolleyes:

Опубліковано

Мне простительно, я на этом форуме находился два часа, за которые вы успели три раза меня задеть.

у меня возник встречный вопрос - вы вообще женщина, вы вообще славянка? Почему же если это так, вы поливаете грязью и собственную нацию и саму сущность женскую топчете?

У нас слов"ян лише жінкам дозволено видавати бажане за дійсне. Не знаю, хто ти за національністю, але не єврей - ті ніколи не пропустять образу свого одноплемінника - це я знаю напевне.

Отже, якщо я правильно тебе зрозуміла - побачити образу в бік свого одноплемінника за годину часу - ти не встиг, але вигадати про мене історію з обривків фраз - це запросто. Але з чого ти взяв, що я поливаю брудом слов"ян - це для мене загадка, особливо, після мого останнього уточнення: я не суджу слов"ян - я пишу про українців і ображаюся за Україну.

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

дорогого стоит узнать етот интерес...

всё так таинственно!... абажаю восточные недомолвки.

Скока загадаете, шоба признатца, любезнейший? :rolleyes:

поверьте, вам не накладно будет. :rolleyes:
Опубліковано

поверьте, вам не накладно будет. :rolleyes:

Ага, ряжена націоналістка і ряжений єврей - а інтерес відомий: українофобську свору підсилити, Бо рижа цілком вже не справляється, навіть не тявкає, а лише слюні пускає - агонія від втрати негативного джерела.

Ну нічого - ось вже прибула на алтарі - то лі єшьо будєт...але політики і близько не буде...

Пропав форум...

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

У нас слов"ян лише жінкам дозволено видавати бажане за дійсне. Не знаю, хто ти за національністю, але не єврей - ті ніколи не пропустять образу свого одноплемінника - це я знаю напевне.

Все верно. только он таки мне не соплеменник.

Отже, якщо я правильно тебе зрозуміла - побачити образу в бік свого одноплемінника за годину часу - ти не встиг, але вигадати про мене історію з обривків фраз - це запросто. Але з чого ти взяв, що я поливаю брудом слов"ян - це для мене загадка, особливо, після мого останнього уточнення: я не суджу слов"ян - я пишу про українців і ображаюся за Україну.

а что, украинцы уже не славяне?

хотя как мне рассказали, не знаю на сколько это есть правдой, то в украинских школьных учебниках украинская нация возносится к родоначальникам рода человеческого. И что даже Иисус был не евреем, а украинцем.

похоже, что вы из этих - родоначальников.

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

Ага, ряжена націоналістка і ряжений єврей - а інтерес відомий: українофобську свору підсилити, Бо рижа цілком вже не справляється, навіть не тявкає, а лише слюні пускає - агонія від втрати негативного джерела.

Ну нічого - ось вже прибула на алтарі - то лі єшьо будєт...але політики і близько не буде...

Пропав форум...

Да, кажется что пора что то делать, иначе вы кого угодно сведете с ума.
Опубліковано

нас*усечка! Так подавати вже теє шампаньске? Я його гріла-гріла... На, диви, обирай. Малювала и камінці збирала дві години. Ні на мить тебе не забувала!

*http://s017.radikal.ru/i421/1207/c4/ab76328df304.jpg

*http://s018.radikal.ru/i513/1207/bb/07c6cec8be26.jpg

*http://s019.radikal.ru/i625/1207/7c/fdce102fc776.jpg

Подобається?

Опубліковано

Все верно. только он таки мне не соплеменник.

Правильно - бо ти не єврей.

І якщо ти, українофоб, думаєш, що я буду тут з тобою твій маразм обговорювати - то ти помиляєшся.

Для цього ось маєш - на мітлі прибула - говори не хочу.

Пнял - чи накладні пейси задуже голову притиснули - не доходить?

Гість Меир Обершмуклер
Опубліковано

Правильно - бо ти не єврей.

І якщо ти, українофоб, думаєш, що я буду тут з тобою твій маразм обговорювати - то ти помиляєшся.

Для цього ось маєш - на мітлі прибула - говори не хочу.

Пнял - чи накладні пейси задуже голову притиснули - не доходить?

А по теме вам есть что сказать, или будем брит-мила обсуждать?
Опубліковано

нас*усечка! Так подавати вже теє шампаньске? Я його гріла-гріла... На, диви, обирай. Малювала и камінці збирала дві години. Ні на мить тебе не забувала!

*http://s017.radikal.ru/i421/1207/c4/ab76328df304.jpg

*http://s018.radikal.ru/i513/1207/bb/07c6cec8be26.jpg

*http://s019.radikal.ru/i625/1207/7c/fdce102fc776.jpg

Подобається?

А шо, чоловіка нема, що ти відразу до мене - НАПРОШУЄШСЯ :lol: :lol: :lol:

Корона гарна - цицьки - завеликі - мої таких ямок не роблять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...