Гість дядя Митя Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Ти диви, не минуло і пів року - як він згадав, що я слов"янка :lol: А де я на слов"ян наганяю? Я наганяю на українофобських совків і бидло (як стан існування ОКРЕМИХ громадян України) Ну а що стосується теми - я її вважаю тупою: Єва, як завжди, кинула кістку - і в кущі - а ви тут гризіться. Нєт уж, я на таке не ведуся. Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..", а ты строишь губки бантиком, и делаешь вид что не расслышала..., и пытаешься получить этого пидора в союзники! Так ато ты... славянка..украинка...? Где твоя національна свідомість, куда делась...?
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Ага, просто импозантный еврей *http://jew-observer.com/ Ну очевидно где то так. а вам не нравятся импозантные евреи?
Гість дядя Митя Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Это когда Серега Федор маслину в голову поймал.Мир праху его..
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Если вы хотите втянуть меня в вашу перебранку, то упокойтесь - у вас ничего не получится. Меня ваши дела не касаются, я здесь за своим интересом. и что же это за интерес? пока что вы ничего не сказали кроме епе занялись изложением рассовой теории нацистов в собственном исполнении вам есть что сказать о военных успехах руских или нет?
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 и что же это за интерес?А вам не назвать номера моих счетов в европейских банках? пока что вы ничего не сказали кроме епе занялись изложением рассовой теории нацистов в собственном исполнении вам есть что сказать о военных успехах руских или нет? Ой, и где же это я такое сказал?
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..", таки да , сколько ваши награбили в чечне , сколько в германии подвиги ваших отцов и дедов заставили содрогнуться бойцов зондеркоманд они такого себе не позволяли - считая это несовместимым с именем человека вы, руские войдя в германию усмтроили такую резню что сталин в феврале издал специальный указ - о том что всех немцев убивать нельзя по разным оценкам руские истребили только за 1945 год в германии от 8 до 10 млн немцев - женщин стариков и детей из 114 000 немцев попавших в плен под сталинградом до конца войны дожило лишь 3 500 человек остальных красная армия мужественно истребила освенцим и бухенвальд - это просто пионер лагеря по сравнению с тем что было в советских концлагерях вам напомнить как вы разворовали германию - тянули все - при этом товарищи официрен отбирали наворованное у зольдатен - что получше разумеется высший комсостав воровал эшелонами
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 А вам не назвать номера моих счетов в европейских банках?Ой, и где же это я такое сказал? 1) а они у вас есть? 2) в этой теме
Кикаха Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Мир праху его..Да, жаль его искренне. Хорошый мужик был, правильный.
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 1) а они у вас есть? 2) в этой теме 1. Есть.2. извините, но это ваши домыслы.
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Сначала я хотел бы вас спросить и спрашивал - за что вы выделили меня таким черным цветом? До этого поста я вообще ни с кем словом не обмолвился. Вы начали первой меня затрагивать. Ну і що, де там я бодай словом обмовилася про твої пейса? А що чорним обвела - любий, тут так роблять, коли хочуть звернути увагу на щось або на когось. Ти підвернувся якраз в той момент, коли я передбачала подібну появу і навіть про неї написала - і це все?!!! Тобто, голосного гавкання свори навколо мене і Рабіновича ти не почув, а лише побачив свій нік, обведений чорним і з цього ти зробив висновок, що гавкаємо ми обоє - ну тоді який до біса ти єврей? Євреї розумні, а ти тупий, ще й з вразливим самолюбством - ЛНС - показання для свори. Ось і вали туди і не бреши, що лише проходив мимо. Нічого, що я так безпосередньо, без всяких завуальованих фраз - це щоб дійшло відразу
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Я тебе не о теме, а о том, что этот поц Рабинович заявляет, что славяне это недонация "..воров убийц и мародеров..", а ты строишь губки бантиком, и делаешь вид что не расслышала..., и пытаешься получить этого пидора в союзники! Так ато ты... славянка..украинка...? Где твоя національна свідомість, куда делась...? Мітіч, скажи: де логіка: коли ви нападали на мене - називали польсько-мадярською сумішшю, циганкою немитою - ти мовчав, отже погоджувався. Тепер ти мене звинувачуєш, що я не ображаюся на Рабіновича за наїзди на слов"ян. А чого б це, якщо я, за вашими словами - ніяка не слов"янка. І ще, підором - його назвали ви - і це з тієї ж опери про те, що я не слов"янка - тобто, ви негідники, наклепники, брехуни - це, звичайно не злодії, мародери і вбивці, але також не дуже гарно. А щодо "воров убийц и мародеров" - де це є, і я буду опонувати, бо якщо чесно, не за всім базаром слідкую - дещо огидно навіть читати, я до такого не звикла
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 1. Есть. 2. извините, но это ваши домыслы. 1) извините , это ваши домыслы 2) есть , достаточно только внимательно почитать тему дело в том что в евреях генетически развилась способность понимания прочитанного - это же народ книги а вы пишете не понимая что именно а потом читаете вами написанное и не понимаете что написали а теперь сделайте вывод, гер обершмуклер Де він таке написав?у чела больная фантазия см комплекс поцтреота
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Ну і що, де там я бодай словом обмовилася про твої пейса? А що чорним обвела - любий, тут так роблять, коли хочуть звернути увагу на щось або на когось. Ти підвернувся якраз в той момент, коли я передбачала подібну появу і навіть про неї написала - і це все?!!! Тобто, голосного гавкання свори навколо мене і Рабіновича ти не почув, а лише побачив свій нік, обведений чорним і з цього ти зробив висновок, що гавкаємо ми обоє - ну тоді який до біса ти єврей? Євреї розумні, а ти тупий, ще й з вразливим самолюбством - ЛНС - показання для свори. Ось і вали туди і не бреши, що лише проходив мимо. Нічого, що я так безпосередньо, без всяких завуальованих фраз - це щоб дійшло відразу Що, рижа, таки покликали підмогу - спеціаліста по євреях :lol: :lol: :lol: А ти в нього, як я подивлюся - за статиста, на підтанцьовці - ну я ж казала: примітив... Это камень в мой огород Ти уяви - яке воно ліниве: навіть не робило те, за що йому гроші платять. А зараз смаленим запахло - можливо, інспекцію запідозрили :o Ось цей з пейсами мені нагадує Вія: підніміть мені повіки...- остання надія, що не проженуть, як скажених псів. Может быть здесь есть ещё кто то с пейсами?И заметьте - я вас ещё не трогал никак.
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Может быть здесь есть ещё кто то с пейсами? вы имеете в виду ряженых ? тогда нет, кроме вас тут больше нету
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 вы имеете в виду ряженых ? тогда нет, кроме вас тут больше нетуРабинович, вы что, пол изменили и стали Орианой? я ей отвечал.
рабинович Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Рабинович, вы что, пол изменили и стали Орианой? я ей отвечал. шмуклер не делайте кляйне коп , очень маленький коп на самом деле уже копчик мы в инете, сообщение публичное а посему на него может ответить любой зарегестрированый пользователь знаете что такое гегрутенер?
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 шмуклер не делайте кляйне коп , очень маленький коп на самом деле уже копчик мы в инете, сообщение публичное а посему на него может ответить любой зарегестрированый пользователь знаете что такое гегрутенер? Вы имеете ввиду gebratener?
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 у чела больная фантазия см комплекс поцтреота Просто їм треба чіткіше писати - бо як тільки мова заходить про слов"ян у хорошому смислі - вони думають, що вони єдині, а як тільки у поганому - тоді, караул, ти також слов"янка. Я не ображаюся за слов"ян - я про них погано знаю - я не ображаюся навіть за українців, бо вони також різні - мені обідно за Україну: благодатна земля, славна історія, величні історичні постаті - а не везе - карма чи що...
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Это камень в мой огородМожет быть здесь есть ещё кто то с пейсами? И заметьте - я вас ещё не трогал никак. Ха-ха, ну бачиш, як я тепер правильно зробила, що без усяких натяків. Бо ти натяків не розумієш, особливо, якщо вони тебе не стосуються, і беруть початок в минулому. Там про тебе особисто, Меир Обершмуклер, нема жодного слова - там про іншого, того, кого рижа хотіла запросити - якщо ти він - тоді пардон. Ти він? Але де там є слова, що мені не подобаються пейси - в тому що я нагадала Вія? Ну то Вій пейсів не мав, та й слова тебе зовсім не стосувалися, мож тому твого ніка я не хотіла копіювати. Тобто, саме цей факт, ввів тебе у такий стан образи, що ти не почув гавкоту свори, яка твого одноплемінника поливала останніми матірними словами, принижуючи людську гідність за НАЦІОНАЛЬНОЮ ознакою - у випадку євреїв - за пейсами? І ти ЄВРЕЙ?!!!! Ні в жість не повірю!!!!
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Ха-ха, ну бачиш, як я тепер правильно зробила, що без усяких натяків. Де там є слова, що мені не подобаються пейси - в тому що я нагадала Вія? Ну то Вій пейсів не мав, та й слова тебе зовсім не стосувалися, мож тому твого ніка я не хотіла копіювати. Тобто, саме цей факт, ввів тебе у такий стан образи, що ти не почув гавкоту свори, яка твого одноплемінника поливала останніми матірними словами, принижуючи людську гідність за НАЦІОНАЛЬНОЮ ознакою - у випадку євреїв - за пейсами? І ти ЄВРЕЙ?!!!! Ні в жість не повірю!!!! Мне простительно, я на этом форуме находился два часа, за которые вы успели три раза меня задеть.у меня возник встречный вопрос - вы вообще женщина, вы вообще славянка? Почему же если это так, вы поливаете грязью и собственную нацию и саму сущность женскую топчете?
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 у вас ничего не получится. Меня ваши дела не касаются, я здесь за своим интересом. дорогого стоит узнать етот интерес... всё так таинственно!... абажаю восточные недомолвки. Скока загадаете, шоба признатца, любезнейший? :rolleyes:
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Мне простительно, я на этом форуме находился два часа, за которые вы успели три раза меня задеть. у меня возник встречный вопрос - вы вообще женщина, вы вообще славянка? Почему же если это так, вы поливаете грязью и собственную нацию и саму сущность женскую топчете? У нас слов"ян лише жінкам дозволено видавати бажане за дійсне. Не знаю, хто ти за національністю, але не єврей - ті ніколи не пропустять образу свого одноплемінника - це я знаю напевне. Отже, якщо я правильно тебе зрозуміла - побачити образу в бік свого одноплемінника за годину часу - ти не встиг, але вигадати про мене історію з обривків фраз - це запросто. Але з чого ти взяв, що я поливаю брудом слов"ян - це для мене загадка, особливо, після мого останнього уточнення: я не суджу слов"ян - я пишу про українців і ображаюся за Україну.
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 дорогого стоит узнать етот интерес... всё так таинственно!... абажаю восточные недомолвки. Скока загадаете, шоба признатца, любезнейший? :rolleyes: поверьте, вам не накладно будет. :rolleyes:
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 поверьте, вам не накладно будет. :rolleyes: Ага, ряжена націоналістка і ряжений єврей - а інтерес відомий: українофобську свору підсилити, Бо рижа цілком вже не справляється, навіть не тявкає, а лише слюні пускає - агонія від втрати негативного джерела. Ну нічого - ось вже прибула на алтарі - то лі єшьо будєт...але політики і близько не буде... Пропав форум...
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 У нас слов"ян лише жінкам дозволено видавати бажане за дійсне. Не знаю, хто ти за національністю, але не єврей - ті ніколи не пропустять образу свого одноплемінника - це я знаю напевне.Все верно. только он таки мне не соплеменник.Отже, якщо я правильно тебе зрозуміла - побачити образу в бік свого одноплемінника за годину часу - ти не встиг, але вигадати про мене історію з обривків фраз - це запросто. Але з чого ти взяв, що я поливаю брудом слов"ян - це для мене загадка, особливо, після мого останнього уточнення: я не суджу слов"ян - я пишу про українців і ображаюся за Україну.а что, украинцы уже не славяне? хотя как мне рассказали, не знаю на сколько это есть правдой, то в украинских школьных учебниках украинская нация возносится к родоначальникам рода человеческого. И что даже Иисус был не евреем, а украинцем. похоже, что вы из этих - родоначальников.
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Ага, ряжена націоналістка і ряжений єврей - а інтерес відомий: українофобську свору підсилити, Бо рижа цілком вже не справляється, навіть не тявкає, а лише слюні пускає - агонія від втрати негативного джерела. Ну нічого - ось вже прибула на алтарі - то лі єшьо будєт...але політики і близько не буде... Пропав форум... Да, кажется что пора что то делать, иначе вы кого угодно сведете с ума.
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 нас*усечка! Так подавати вже теє шампаньске? Я його гріла-гріла... На, диви, обирай. Малювала и камінці збирала дві години. Ні на мить тебе не забувала! *http://s017.radikal.ru/i421/1207/c4/ab76328df304.jpg *http://s018.radikal.ru/i513/1207/bb/07c6cec8be26.jpg *http://s019.radikal.ru/i625/1207/7c/fdce102fc776.jpg Подобається?
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Все верно. только он таки мне не соплеменник. Правильно - бо ти не єврей. І якщо ти, українофоб, думаєш, що я буду тут з тобою твій маразм обговорювати - то ти помиляєшся. Для цього ось маєш - на мітлі прибула - говори не хочу. Пнял - чи накладні пейси задуже голову притиснули - не доходить?
Гість Меир Обершмуклер Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 Правильно - бо ти не єврей. І якщо ти, українофоб, думаєш, що я буду тут з тобою твій маразм обговорювати - то ти помиляєшся. Для цього ось маєш - на мітлі прибула - говори не хочу. Пнял - чи накладні пейси задуже голову притиснули - не доходить? А по теме вам есть что сказать, или будем брит-мила обсуждать?
Орiана Опубліковано 24 липня, 2012 Опубліковано 24 липня, 2012 нас*усечка! Так подавати вже теє шампаньске? Я його гріла-гріла... На, диви, обирай. Малювала и камінці збирала дві години. Ні на мить тебе не забувала! *http://s017.radikal.ru/i421/1207/c4/ab76328df304.jpg *http://s018.radikal.ru/i513/1207/bb/07c6cec8be26.jpg *http://s019.radikal.ru/i625/1207/7c/fdce102fc776.jpg Подобається? А шо, чоловіка нема, що ти відразу до мене - НАПРОШУЄШСЯ :lol: :lol: :lol: Корона гарна - цицьки - завеликі - мої таких ямок не роблять.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.