GiRaFo.chka Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 ой, ты на свои ляпы внимание обрати! Давно шибко грамотным стал? Опечатки не страшны. Страшно, что Катя считает русский - правильным! Хотя половина русской интеллигенции признавала за Державиным, Третидияковским, Пушкиным огромный неоценимый вклад в развитие русского лит.языка. До той поры он был - якобы не развит. Русский - всего лишь одно из ответвлений древнеславянского языка Киевской Руси, впоследствии распавшегося на три диалекта- украинский, белорусский и русский. Все они стремительно развиваются и обогащаются по сей день. Эталона не существует. Об этом еще Лев Толстой упоминал, Чехов говорил о русском языке как о растущем подростке. - Быть не может! - воскликнул Чехов и сейчас же достал с полки книгу и нашел место: "До своей смерти она была жива и носила с базара мягкие бублики". - Чехов рассмеялся. - Действительно, как это я так не доглядел. А впрочем, нынешняя публика не такие еще фрукты кушает. Нехай!" Эта фраза так и осталась в рассказе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 Страшно, что Катя считает русский - правильным Дело не в том, правильным или нет. Но на русском в некоторых регионах говорят чище, чем на украинском. так зачем заставлять людей коверкать язык и ломать мозги? Или прикажешь считать украинским вот это бади́ль мн. бадилє — бур’ян, бур'яни ба́єр — брехня ◆ баєр тиснути — брехати ба́йбус, бубас — немовля ба́йґель — булка (чотиридільна) байриш — пасмо волосся над чолом байтлюва́ти — оббріхувати байто́ла — лінь бакфіш — підліток бала́бух — тісто, що підійшло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 5 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 Ти і так являєшся по ночам, сраням і вечорам. Чим більше слів, тим багатша мова. Ми самі розберемося, як нам відригувати, без зарубіжних засраних порадників. Кузя, Кузенька, Кузюля, ты уже более двадцати лет всё разбираешься, разбираешься, разбираешься... но дальше отрыжки - москали во всём виноваты! твоих мозгов не хватило. :P ПС. Ты же на море собирался поехать? Чи ще у потязi грошi закiнчились? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 Кузя, Кузенька, Кузюля, ты уже более двадцати лет всё разбираешься, разбираешься, разбираешься... но дальше отрыжки - москали во всём виноваты! твоих мозгов не хватило. :P ПС. Ты же на море собирался поехать? Чи ще у потязi грошi закiнчились? Я вже давно поставив крапку над і. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 5 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 Я вже давно поставив крапку над і. Да Бог с тобой, Кузя, такое говорить - живи на радость внукам.. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 ....прикажешь считать украинским вот это бади́ль мн. бадилє — бур’ян, бур'яни ба́єр — брехня ◆ баєр тиснути — брехати ба́йбус, бубас — немовля ба́йґель — булка (чотиридільна) байриш — пасмо волосся над чолом байтлюва́ти — оббріхувати байто́ла — лінь бакфіш — підліток бала́бух — тісто, що підійшло балабуха - невелика хлібина *http://h.ua/story/223630/ бадилля - стебла і листя трав'янистих і коренеплідних рослин *http://uk.wiktionary.org/wiki/бадилля Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2012 балабуха - невелика хлібина *http://h.ua/story/223630/ бадилля - стебла і листя трав'янистих і коренеплідних рослин *http://uk.wiktionary.org/wiki/бадилля Саме в такому варіанті - бадилля - говорили й у нас на Черкащині Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 В той же Франции - есть области, где говорят на немецком. Силком - не заставишь. Это я могу сказать абсолютнор точно. Сегодня еду в трамвае - останки объявляет девушка на УКРАИНСКОМ! Не потому, что ее заставляют. Она САМА так хочет. А сейчас слушаю рекламу и слышу фразу - Стрибать через костер.... Бля... ЭТО на каковском? Чем ТАКОЙ украинский, то уж лучше пусть будет ПРАВИЛЬНЫЙ русский. Кстати, муж у меня практически не знает украинского. ;) И очень любит, когда я говорю на украинском. Їхав якось москаль потягом та й мав пересадку в націоналістичному місті Коломия. До слідуючого потяга залишалося три години і він вирішив прогулятись по місту. Але тут сталася халепа - він заблукав та й подумав що мабуть буде краще знайти зупинку та доїхати до вокзалу автобусом. Бачить назутріч йому йдуть молоді люди та й запитує: - Хлопци, а где тут у вас останівка? - Хе, зупинка тут неподалік. Але ти москалю вже приїхав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 6 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Їхав якось москаль потягом та й мав пересадку в націоналістичному місті Коломия. До слідуючого потяга залишалося три години і він вирішив прогулятись по місту. Але тут сталася халепа - він заблукав та й подумав що мабуть буде краще знайти зупинку та доїхати до вокзалу автобусом. Бачить назутріч йому йдуть молоді люди та й запитує: - Хлопци, а где тут у вас останівка? - Хе, зупинка тут неподалік. Але ти москалю вже приїхав. Где смеяться, товарищЪ бандеровец? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 .....Опечатки не страшны. ..... Возможны ли пять ошибок в слове из трёх букв? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Возможны ли пять ошибок в слове из трёх букв? ;) не помню уже... исьчо? мне нравится другой прикольчик. В русском языке есть замечательное слово из 3-х букв. И означает оно – "нет", но пишется и произносится совсем по-другому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 не помню уже... исьчо? мне нравится другой прикольчик. В русском языке есть замечательное слово из 3-х букв. И означает оно – "нет", но пишется и произносится совсем по-другому. 1. Это диалект? Я знаю ИСТЧО! ;) 2. Если добавить впереди "ни", то это означает ВООБЩЕ НИЧЕГО НЕТ :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Где смеяться, товарищЪ бандеровец? Там не до сміху. Тамбовський вовк тобі товариш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 2. Если добавить впереди "ни", то это означает ВООБЩЕ НИЧЕГО НЕТ :rolleyes: ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Возможны ли пять ошибок в слове из трёх букв? ;) Возможны... Когда пишешь СМКу пьяна в драбадан в 12-ть часов ночи :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.