Перейти до змісту
Український політичний форум

Выборы в Верховный совет Украины 2012

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Окара:

На думку експерта, Партія регіонів позиціонується як бюрократизований та ієрархічний проект з минулого, який абсолютно не є ефективним в умовах реальної політичної конкуренції, але в умовах не-політичного розвитку приносить певний успіх. У них немає потреби працювати з людьми, вони працюють з масою. Це навіть не дурість, а просто їх принцип роботи. В нинішніх умовах це наближує революційну ситуацію.

Щодо "Фронту Змін", то, на думку Андрія Окари, їх реклама 2009 року є нічим іншим, окрім дурості, і це закономірно відобразилось на рейнтингу – на його падінні. "Після цього політичні перспективи Арсенія помітно звузились", – зазначив експерт.

Коментуючи помилки Комуністичної партії, експерт сказав, що ця політсила вже двадцять років паразитує на бренді, хоча б і Ленін, і Сталін усіх цих симоненків, грачів та голубів просто до стінки б поставили. "І жодних оригінальних ідей, жодних рішень або хоча б якогось нетривіального позиціонування немає, тоді як недавні передвиборчі кампанії КПРФ та Зюганова були досить цікавими та креативними", – додав Андрій Окара. Також експерт згадав скандал навколо особистого життя Петра Симоненка, його боротьбу з Леонідом Грачем, дивний "антибандерівський" пам"ятник в центрі Симферополя та апофеоз "виносу мозку" – пам"ятник Сталіну в Запоріжжі, а також цинічні переслідування з боку влади тих, хто цей пам"ятник нібито намагався знищити.

Головною проблемою Анатолія Гриценка Андрій Окара вважає те, що він не може налагодити відносини з іншими опозиційними політичними силами. Також Гриценко припустився низки політтехнологічних помилок, починаючі від емблеми з відірваними руками і закінчуючи слоганом "Перший непрохідний". Взагалі, його виборчі кампанії – це азбука для політтехнологів. Азбука – як не треба робити.

Свободівці, на думку політолога, зробили дурницю, коли почали скандал з Гайтаною. Також вони не змогли красиво "відіграти" скандал з дорогим авто Олега Тягнибока, яке, як виявилось, належить іншому партійцю – Ігорю Мирошниченку. Взагалі, ця партія ніяк не може відбитися од звинувачень у тому, що їх фінансують "донецькі" та "дніпропетровські", а також від звинувачень в концептуальній неадекватності.

Говорячи про партію УДАР, Андрій Окара зазначив, що Віталій Кличко повинен був би перетворитися на українського Термінатора, але він поки що більше нагадує Голема. "Людина, яка стала популярною завдяки спорту, повинна трансформувати цю підтримку в реальні голоси. А Кличку поки що це не вдалося. Сподіваюсь, в нього вистачить мудрості не ходити на київські мерські вибори, бо там ситуація явно склалася не під нього".

*http://politua.info/content/view/918/113/

З.І. Дивно, чому Окара нічого не сказав про Батьківщину - все там так ідеально чи не хоче критикувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Мы здесь обсуждаем выборы с минимальным возможным выбором.

.

Выбор действительно небогат. Вернее его практически нет. Пятилетие бывшей власти показало на что они горазды, нынешние показывают на что горазды они. полный тупик. Кличко или Гриценко? ...вообще нынешние выборы самые безвыборные. выбирать нету кого из кого.

КАК Я ПИСАЛ ВАМ РАНЕЕ ПРИЗЫВАЮ, НАРОД БОРОТЬСЯ,А ВЫ И ДР ТОЛЬКО МЕШАЕТЕ БОЛТОВНЕЙ

Флаг в руки! Барабан на шею! ....и не забудь напомнить ЗА кого бороться. против кого знаю и я, а вот ЗА кого? ;)

Покажите пример борьбы, а не болтовни. Ибо ваша болтовня - это вообще бред сивой кобылы.

Ну языком молоть не лопатой кидать. ;)

ПРОСТИТЕ НЕ ТУДА ПОПАЛ

Понятливый видать. ;)

я выступаю за то чтобы народ выбирал депутатов защищающих его интересы а за это надо бороться

подробней смотрите мои темы особенно открытую 6.4.2012 украинец

Как дитё малое! ГДЕ найтить таких депутатов о которых ты ведёшь речь?
Посилання на коментар

Юлия Тимошенко подписала декларацию о совместном участии в выборах с Яценюком — как в мажоритарных округах, так и по единому списку. Об этом сообщает «Украинская правда».

Тимошенко передала текст со своей подписью через адвоката Сергея Власенко. Заявление должно быть объявлено в понедельник, 23 апреля.

Как стало известно, в документе Ю.Тимошенко и А.Яценюк заявляет об объединении перед лицом установления в Украине авторитарного режима.

Они договорились сформировать единый список для выборов по пропорциональной системе на базе партии «Батькивщина», а после выборов — общую фракцию в новой Верховной Раде.

Фактическим первым номером списка будет Арсений Яценюк.

На выполнение плана по предвыборному слиянии, Александр Турчинов от «Батькивщины» и Николай Мартыненко от «Фронта перемен» последние дни посвятили согласованию единых кандидатов от Комитета сопротивления диктатуре по мажоритарным округам.

По словам источников, во вторник они прошли 70% мажоритарщиков.

Ожидается, что список «Батькивщины», кроме партии Тимошенко, будет включать выдвиженцев от «Фронта перемен», «За Украину», партий «Реформы и порядок», «Народная самооборона» и Народный Рух Украины.

*http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/8703622/?frommail=1

Посилання на коментар

Поход партий на предстоящих парламентских выборах «по одному» дает в итоге лучшие результаты, чем в объединении.

Об этом свидетельствуют результаты соцопроса, проведенного в феврале 2012 года социологической группой «Рейтинг», которая исследовала потенциал объединительных процессов, как среди оппозиционных, так и провластных политических сил, передает Цензор.НЕТ.

Единственный вариант объединения, по которому почти достигается кумулятивный эффект - это единый список партий «Батькивщина» и «Фронт перемен». Как отмечают социологи группы «Рейтинг», такое объединение, пока, готовы поддержать 30% избирателей, при этом «по одному» партии могут получить 31%. На Западе такое объединение дает прирост: 51% - «по одному», против 53% - «вместе».

Вместе с тем, присоединение к этому объединению («Батькивщина» + «Фронт перемен») "Свободы" не добавляет ему электоральной веса, свидетельствуют результаты социологического исследования« Рейтинг ». Единый список партий «Батькивщина», «Фронт перемен» и «Свобода» пока готовы поддержать 30%, при этом «по одному» эти партии могут получить больше - до 35%.

Не достигается кумулятивного эффекта и при объединении провластных партий. За единый список Партии регионов, Народной партии и Сильной Украины готовы проголосовать 21%, при этом «по одному» партии могут получить 23%.

Таким образом, констатируют социологи, ни один из исследуемых вариантов объединенных списков не дает, пока, кумулятивного эффекта - соответственно поход партий на выборы «по одному» дает в итоге лучшие результаты, чем в объединении.

Всеукраинское социологическое исследование группы «Рейтинг» проводилось 10-24 февраля 2012. Было опрошено 4000 респондентов старше 18 лет во всех регионах Украины. Ошибка репрезентативности исследования: для значений близких к 50% погрешность составляет не более 1,5%, для значений близких к 30% - не более 1,3%, для значений близких к 10% - не более 0,9%.

Посилання на коментар

леопльд

Прошу внимательно прочитать текст моей темы . Иметь не означает быть.Есть нарушения значит они комуто неободимы или безразличгы .При существующей системе

депутатом может стать только обеспеченнй и проплаченый. И защищать интересы финансирующих,а не народ

Пропорцийная система устравает власть .Но критека полики власи многими странами в том числе низкое учасие народа на выборах.Поэтому власть решила перейти

на пропорцино-мажоритарную систему при этом обеспечить ввборы по закрытым спискам,повысить уяастие,предоставв богатиям выбор покупать избирателя илм место

в списке А также бросить оставшее самовыдвиженцам для показухи демократии .

Моё мнение и многих такой бзпредел терпеть нельзя . польза от общения может быть полезной если есть желание и способност выслушивать,а отрицая предлагать

своё альтернативное. Отвечаю на ваш вопрос -находить и выдвигать кандидатов защищаюих интересы народа и твои,а если в бюллетене отсутствуют таковы не принемай

учасие или голосуй против всех .Я вношу предложение изменить систему формирования(см.текст) и бороться байкотировать выборы без выбора.А что предлагаете вы.

Посилання на коментар

.Я вношу предложение изменить систему формирования

уже писали что єто кардинально ничего не изменит.

.А что предлагаете вы.

поддерживать НС и националистов.

Посилання на коментар

Свободівці,

поможить!!!!!!!!!блин, не могу найти песенку из фильма про джаз ...Там Игорь Скляр еще играл.. "А вот она стоял мой чемоданчик".. Хотела Орангуташе презент сделать..

Посилання на коментар

GiRaFo?chka

Польза от общения может быть только если собеседники имеют желание и способность выслушивать,

а отрицая предлагать своё альтернативное .А таких увы....

помогите избавиться от назойливой-навозной мухи насоса

Посилання на коментар

GiRaFo?chka

Польза от общения может быть только если собеседники имеют желание и способность выслушивать,

а вы можете выслушивать?про СМИ я писал.

а ваша альтернатива -это глупость демократического октябренка помешанного на выборах.

или глупость наивного буратинки который садится играть с шулерами и надеется выиграть так как он видите ли играть будет по-другому

Посилання на коментар

Тимошенко підтвердила, що Яценюк - перший

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що об’єднану опозицію має очолити лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк.

Про це вона сказала в письмовому інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня. Україна", яке цитує прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні, я вважаю, що список об’єднаної опозиції може очолити Арсеній Яценюк. Арсе­ній безумовно заслуговує на повагу, бо зміг подолати нашу хронічну національно-демократичну хворобу - гетьманство. Він включився у процес об’єднання", - зазначила політик.

"Я вже зараз передчуваю, як "незалежні" політологи та соціологи на всіх каналах ТБ будуть аргументовано доводити, що Яценюку не можна йти в одному списку з націоналістом Олегом Тягнибоком, що самому Олегові смертельно небезпечно єднатися з "олігархічною" "Батьківщиною", а Віталію Кличку не варто світитися в шерензі "старих облич", - відзначила Тимошенко.

"Саме так нас і хочуть не допустити до об’єднання. Але це - примітивна маніпуляція", - запевнила лідер партії.

"Перифразуючи вислів про верблюда та вушко голки, можу сказати, що легше Яценюку потрапити в Качанівську колонію (до мене, маю на увазі, на побачення, він десь тут ходить за парканом, я йому вдячна за це), ніж роз’єднаній опозиції виграти вибори…", - підсумувала вона.

Посилання на коментар

GiRaFo?chka

помогите избавиться от назойливой-навозной мухи насоса

можете называть меня юлей. Вам регистр менять долго.. А по поводу навозной мухи - нуууу! Вы удивляете, Иван! Вы ж хоть немножко форум читали, видите отношение к нему? Его не воспринимают за адеквата . Он просто болен. Элементарно психически болен. Просто не смотрите на его посты да и всё. Ну вы идёте по улице, видите обычную лужу с грязью, видите что все обходят, и вы обходите. Это мы тут по-стариковски иногда залазим в высоких сапогах и балуемся, брызги поднимаем... От безделья. Что, в сущности не есть хорошо... Но иногда хочется куда то сплюнуть - вот он и пригождается вместо плевательницы. А вы человек тонкий, деликатный, обходите да и не заморачивайтесь. Люди, к которым вы обращаетесь, всегда ответят. Даже если и поспорят- то культурно. А насос у нас просто издержки производства. Не реагируйте, ему просто не с кем общаться, он всякий пост комментирует своей грязной пеной.

С наилучшими пожеланиям . Улыбнитесь ! :D

Посилання на коментар

Тимошенко взяла на себе відповідальність за кожну "тушку"

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що несе персональну відповідальність за кожного з опозиціонерів, які перейшли на бік правлячої коаліції.

Про це вона повідомила в ексклюзивному інтерв’ю ZN.UA.

"Ми, політики, вивели нову породу — "тушки", які здатні тільки їсти та справляти нужду… Ми легко знайдемо пояснення, чому так сталося, чому ці тушки з’явилися в наших списках. Пояснення завжди знайти легко. Але це аж ніяк і за жодних обставин не є для нас вибаченням", — вважає лідер "Батьківщини".

"Я — перша, хто несе відповідальність за кожну "крису". Мені важко і боляче це визнавати, але мушу", — заявила вона.

Тепер їй ще залишається визнати, що це вона розвалила помаранчеву команду і можна починати політичне життя з нового листка.

Посилання на коментар

[_

Тепер їй ще залишається визнати, що це вона розвалила помаранчеву команду і можна починати політичне життя з нового листка.

С больной головы.. Развалил ее Ющенко. Это он придумывал Меморандумы... Он ее травил (не в прямом смысле)... Он выливал на нее ушаты грязи. Он единственный из оппозиции дал показания в суде против нее.

И это она развалила?

Посилання на коментар

"Я — перша, хто несе відповідальність за кожну "крису". Мені важко і боляче це визнавати, але мушу", — заявила вона.

от же сволочная натура у тебя! Там что, команда была? Под твоего кумира сбили сброд блатных и ненищих, она, дура, поддержала, пропиарила, в люди вывела.. Сейчас как великомученица отвечает за всех, и у тебя еще наглости хватает её пинать?

Вот я буду смеяться, когда она освободится и сколько процентов возьмет на Западной! Чтоб ты утёрлась, черноротая. Тебе до нее как до Качановки рачки!

Посилання на коментар

от же сволочная натура у тебя! Там что, команда была? Под твоего кумира сбили сброд блатных и ненищих, она, дура, поддержала, пропиарила, в люди вывела.. Сейчас как великомученица отвечает за всех, и у тебя еще наглости хватает её пинать?

ахаха... теперь под воровку стелешься,говно старое?

"великомученица" вывела... вывели наверх оранжевых деньги еврея Сороса,деньги Березовского и поддержка ЕС .

и у тебя еще наглости хватает её пинать?

ну конечно...как нам не стыдно воровку,уничтожавшую украинцев ,трогать? вот негодяи.

не смеши меня,старая подстилка.

Посилання на коментар

С больной головы.. Развалил ее Ющенко. Это он придумывал Меморандумы... Он ее травил (не в прямом смысле)... Он выливал на нее ушаты грязи. Он единственный из оппозиции дал показания в суде против нее.

И это она развалила?

У тебе з пам"яттю погано? Операцію "любі друзі" по дискредитації людей Ющенка хто почав? Це був перший камінчик, який і викликав лавину. Тепер це очевидно. Для деяких це було очевидно ще тоді. Але всі надіялися на авось.

Посилання на коментар

У тебе з пам"яттю погано? Операцію "любі друзі" по дискредитації людей Ющенка хто почав? Це був перший камінчик, який і викликав лавину. Тепер це очевидно. Для деяких це було очевидно ще тоді. Але всі надіялися на авось.

Ты считаешь, что Порошенко не стоил того, что она о нем говорила?

Что он собой представляет он и сейчас показал.

А разве ей Ющ давал работать? Он же постоянно лез в дела КМ. Одергивал ее и указывал.

Но зато, когда премьером стал Янук, Юща не слышно стало и не видно.

Посилання на коментар

А разве ей Ющ давал работать?

ну да,глист,старая сказка-- вона працює..

твоя воровка только трындела про свои программы,а нихрена ни делала серьезного ни при Кучме ни при Ющенке..

Посилання на коментар

Ты считаешь, что Порошенко не стоил того, что она о нем говорила?

Что он собой представляет он и сейчас показал.

А разве ей Ющ давал работать? Он же постоянно лез в дела КМ. Одергивал ее и указывал.

Но зато, когда премьером стал Янук, Юща не слышно стало и не видно.

Я не оцінюю ні Юща, ні Порошенка - я пишу про хибні дії Тимошенко.

Далі пам"ятаєш, що було? - сходка на дачі Турчинова, де вона з подєльніками затіяла державний переворот - обговорювали можливість імпічменту Ющенка. Після якої Ющенко відправив її у відставку.

І ще раз - у тебе погана пам"ять - Ющенко не тільки не сприяв Янеку - він пішов на сумнівний вчинок - оголосив дострокові вибори, коли побачив, що Янек почав порушувати умови домовленостей. Нагадати на чиїх умовах вони підписували Універсал національної єдності? Ото ж бо...

Посилання на коментар

Я не оцінюю ні Юща, ні Порошенка - я пишу про хибні дії Тимошенко.

Далі пам"ятаєш, що було? - сходка на дачі Турчинова, де вона з подєльніками затіяла державний переворот - обговорювали можливість імпічменту Ющенка. Після якої Ющенко відправив її у відставку.

І ще раз - у тебе погана пам"ять - Ющенко не тільки не сприяв Янеку - він пішов на сумнівний вчинок - оголосив дострокові вибори, коли побачив, що Янек почав порушувати умови домовленостей. Нагадати на чиїх умовах вони підписували Універсал національної єдності? Ото ж бо...

И правильно собирались. Я бы его точно скинула на фиг. И если бы она эт ого хотела, то скинула бы. Голосов бы ей хватило с головой.

А выборы... другого выхода не было. И победа в выборах обернулась поражением в 2010 году.

Ведь если бы Виктор Федорович вошел в кризис премьер-министром (да еще и в коалиции с НУНС), то его успех на выборах 2010 года был бы, мягко говоря, под большим вопросом.

Ну а «триумф» Тимошенко, полученный за счет раздачи избирателям заведомо несбыточных обещаний, обернулся для нее рейтинговой катастрофой 2008—2009 годов и поражением на президентских выборах. (Я реалистка)

Посилання на коментар

И правильно собирались. Я бы его точно скинула на фиг. И если бы она эт ого хотела, то скинула бы. Голосов бы ей хватило с головой.

А выборы... другого выхода не было. И победа в выборах обернулась поражением в 2010 году.

Ведь если бы Виктор Федорович вошел в кризис премьер-министром (да еще и в коалиции с НУНС), то его успех на выборах 2010 года был бы, мягко говоря, под большим вопросом.

Ну а «триумф» Тимошенко, полученный за счет раздачи избирателям заведомо несбыточных обещаний, обернулся для нее рейтинговой катастрофой 2008—2009 годов и поражением на президентских выборах. (Я реалистка)

Правильно було б, коли б вона руйнуючи, пропонувала альтернативу. А що робила Тимошенко? - вона знищила політика Порошенка, а потім шукала в ньому союзника. І так було у всьому.

Вірити в політиці ("Я реалистка") - справа невдячна - тут треба БАЧИТИ. А що ми бачимо - так, Тимошенко один за одним визнає помилки, але якось повільно і мляво - а без цього навіть якщо вона і стане президентом - все повториться тільки у більших масштабах.

А щодо Януковича - невже ти не бачиш, що електорату янека байдуже який він і чи виконує обіцянки. Це люди, які звикли вірити і терпіти - це не ті, хто голосував за Тимошенко, яким крім усього було важливе її перспективне мислення, тим достатньо навішати локшини з телевізора і перед виборами дати подачку - все решта зроблять партійці - вони у ПР, як німецькі вівчарки, знають свою справу.

Посилання на коментар

Яценюк на чолі списку подобається українцям більше, ніж інші

Якщо Юлія Тимошенко не зможе взяти участь у виборах, список об’єднаної опозиції повинен очолити Арсеній Яценюк.

Таку відповідь дали 23,7% опитаних соціологічною службою Центру Разумкова громадян України, повідомляє прес-служба Центру.

11,4% респондентів дотримуються думки, що цей список має бути очолений Віталієм Кличком, 4,8% – Наталією Королевською, 4,2% – Олександром Турчиновим, 3,9% – Анатолієм Гриценком, 3,4% – Олегом Тягнибоком.

Ще 11,7% обрали варіант відповіді "інший політик" (без уточнення, хто саме), і 37% зазначили, що їм важко відповісти на це питання.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумковаз 24 по 29 лютого 2012 року.

Посилання на коментар

А щодо Януковича - невже ти не бачиш, що електорату янека байдуже який він і чи виконує обіцянки. Це люди, які звикли вірити і терпіти - це не ті, хто голосував за Тимошенко, яким крім усього було важливе її перспективне мислення, тим достатньо навішати локшини з телевізора і перед виборами дати подачку - все решта зроблять партійці - вони у ПР, як німецькі вівчарки, знають свою справу.

Ошибаешься. Потому что привыкла людей быдлом считать.

Я не буду говорить о Донбассе. Но у нас в городе Януковчи и ПР теряют позиции. И существенно.

У нас во дворе 2 квартиры голосовали за Янука. Одна за Тигипко. Квартирантов не считаю. И я вовсе не голосовала.

Что сейчас. За Януковича - нет вообще. Тигипко - отпал. Пока все в раздумьях. Но за ПР точно голосовать не будт.

Посилання на коментар

Ошибаешься. Потому что привыкла людей быдлом считать.

Я не буду говорить о Донбассе. Но у нас в городе Януковчи и ПР теряют позиции. И существенно.

У нас во дворе 2 квартиры голосовали за Янука. Одна за Тигипко. Квартирантов не считаю. И я вовсе не голосовала.

Что сейчас. За Януковича - нет вообще. Тигипко - отпал. Пока все в раздумьях. Но за ПР точно голосовать не будт.

Підуть голосувати за комуністів :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

(Я реалистка)

Ты наивная. Она разводит. Чтобы впоследствии приипаться к каждой твоей мысли. Извратить её, и оболгать. Господи, как тяжко бороться с трихомонадой, маскирующейся под обезьяну ориану.
Посилання на коментар

Ты наивная. Она разводит. Чтобы впоследствии приипаться к каждой твоей мысли. Извратить её, и оболгать. Господи, как тяжко бороться с трихомонадой, маскирующейся под обезьяну ориану.

Юль, да мне по хер... пусть при*буется. Она и так к кому меня уже не тулила - ПР, коммунисты. Я ЗНАЮ, КТО Я И ЗА КОГО. Знают мои друзья. Им скажи, что меня в ПРовки записали, так будут ржать три дня.

А то, что я тупо не копирую и не повторяю догматы БЮТ, то я не под копирку деланная. И не марионетка.

Она - вошь тифозная. Трихомоноз сейчас легко лечится.

Посилання на коментар

Она - вошь тифозная. Трихомоноз сейчас легко лечится.

та знаю, знаю... твои прынцыпы.. Тебе дай волю- батька Махно б щас выдвинула...)))) А у дуры- на лечение средств нетУ. Мож скинемся? :mellow:

Посилання на коментар

та знаю, знаю... твои прынцыпы.. Тебе дай волю- батька Махно б щас выдвинула...)))) А у дуры- на лечение средств нетУ. Мож скинемся? :mellow:

Пиночета у нас своего нет....

------------

Да, хоть щас... Тинидазол не так уж дорого стоит (щас она выдаст, что у меня был трипер, потому что я знаю, чем лечить ;) )

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...