GiRaFo.chka Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 :lol: а виноград вкусный ? :rolleyes: Судя по соку, который источает её рот - сплошная недозрелая кислятина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 :rolleyes: где можно ознакомиться с основными предложениями У кожному повідомленні і відповіді - по зернятку. Якщо досі не читали - маєте шанс ще прочитати на цій темі, якщо не будете забивати тему флудом. А ваша єдина і ключова пропозиція, як я зрозуміла - це змінити систему виборів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 У кожному повідомленні і відповіді - по зернятку. что ж .. давайте вместе отыскивать зёрнышки, которые разбрасывает тяни-толкай под тремя никами. Цитата(Оріана @ 3.5.2012, 19:13) Ну нічого - побуду повелителем світу трішки - адже це ви придурки на кожному кроці кричите, що вами жиди керують. Ось покерую...а ви стікайте в злобі, мо щезнете навічно, щоб нація здоровішою Цитата(Оріана @ 3.5.2012, 19:56) А я вас покидаю. Повелительці не пасує з рабами тусуватися, треба відповідати довірі, яку ви мені виказали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 что ж .. давайте вместе отыскивать зёрнышки, которые разбрасывает тяни-толкай под тремя никами. Цитата(Оріана @ 3.5.2012, 19:13) Ну нічого - побуду повелителем світу трішки - адже це ви придурки на кожному кроці кричите, що вами жиди керують. Ось покерую...а ви стікайте в злобі, мо щезнете навічно, щоб нація здоровішою Цитата(Оріана @ 3.5.2012, 19:56) А я вас покидаю. Повелительці не пасує з рабами тусуватися, треба відповідати довірі, яку ви мені виказали. Ладана это Ориана <_< =Орлад=Ладор- :mellow: -Ладориана=Орилада :unsure: . Суть не изменяется :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 У кожному повідомленні і відповіді - по зернятку. Якщо досі не читали - маєте шанс ще прочитати на цій темі, якщо не будете забивати тему флудом. А ваша єдина і ключова пропозиція, як я зрозуміла - це змінити систему виборів? у Будем варить <_< кашу :mellow: вопрос какую научную или бытовую если научную то на моей теме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 у Будем варить <_< кашу :mellow: вопрос какую научную или бытовую если научную то на моей теме Ну ми ж не на конференції - можна розслабитися і поласувати домашньою їжею. А якщо серйозно - я не науковець - я лише шукаю істину - тому пардон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Ладана это Ориана <_< =Орлад=Ладор- :mellow: -Ладориана=Орилада :unsure: . Суть не изменяется :P Оріана - першоназва України (V — IV тисячоліття до н. є.). Ладона (Лада, Леда)- богиня весни й родючості в східних слов"ян. Символ творення, оновлення. Оріана була праматір"ю України - та, що НАРОДИЛА. Ладона - богиня, яка опікується народженням, а отже оновленням. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Оріана - першоназва України (V — IV тисячоліття до н. є.). Ладона (Лада, Леда)- богиня весни й родючості в східних слов"ян. Ладон - персонаж г8реческой мифологии, титан превратившийся в дракона. Найбільший духовний розквіт Оріани припадає на добу так званої Сонячної Віри, яка стала основою знаменитої трипільської культури (V–II тисячоліття до н.е.). Орії – першоорачі світу. Вони першими приручили коня, винайшли плуг та колесо. Колесо – найвеличніший винахід Людини! А еще история УКраины 140000 лет насчитывает... Войтовича начиталась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Суть не изменяется :P Іван, як ви дивитеся на той факт, що Наталя Королевська, яка позиціонує себе, як нову силу - голосує в унісон з ПР (голосує не вона особисто, а депутати ВР, які є членами її політичної сили)? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 уберите кто-нибудь эту придурошную с клумбой на голове! У нее виноград корни в мозги пустилКуда ты говоришь виноград корни пустил? ;) Не ошиблась? Не5, с корнями всё в порядке а вот почитав клона с клумбой как ты говоришь у меня возникли смутные сомнения относительно твоей правильности утверждения куда именно проросли корни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Куда ты говоришь виноград корни пустил? ;) Не ошиблась? Не5, с корнями всё в порядке а вот почитав клона с клумбой как ты говоришь у меня возникли смутные сомнения относительно твоей правильности утверждения куда именно проросли корни. Честно говоря за много лет с инете первый раз встречаю такое, чтобы человек вызывал стойкую неприязнь (это еще мягко сказано) у многих, совершенно разнящихся по своим взглядам, людей. Иногда бывает, что я и согласилась бы с ней в чем-то... Но быть единомышленником подобной мрази совсем не хочется. Тут уж совсем по поговорке - лучше с умным потерять, чес с дураком найти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Честно говоря за много лет с инете первый раз встречаю такое, чтобы человек вызывал стойкую неприязнь (это еще мягко сказано) у многих, совершенно разнящихся по своим взглядам, людей. Иногда бывает, что я и согласилась бы с ней в чем-то... Но быть единомышленником подобной мрази совсем не хочется. Тут уж совсем по поговорке - лучше с умным потерять, чес с дураком найти. Рижа, коли б особа, яка захищала педофіла і жінку, яка прокляла моїх дітей, сказала мені, що вона мене поважає - я б сама перестала себе поважати. Ото ж, все гаразд, принаймні у мене. А в тебе, оточеної моральними потворами? І ще, перечитай відповідь проклятої тому чоловіку, який вчора на неї наїхав - цілком підходить тобі і цьому в танку, бо мені западло розводити сентименти, бодай якась буде користь з придурочної. Ну все! Де моя маска?!!! Пішла мову захищати від таких як ти українофобів. Ух!!! Боже помагай!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 О!!!!! Кто к нам пришел? Не прошло и года. Явились - не запылились. Ты личку почисть. А то Корин тут на весь форум вопел, что больше писать тебе не будет. А за меня не боись. У меня все в порядке. И окружают меня люди, на которых я могу положится. А тем, что ты кругом тыкала стишок Беса, ты достигла совсем противоположного эффекта. Ибо НОРМАЛЬНАЯ мать не будет тиражировать гадости против своего ребенка. А Юльку - не трожь. По отношению к ней ты поступила как конченная сука. Не женщина ты. И даже НЕ ЧЕЛОВЕК. Ты на самом деле БЕЗДУШНЫЙ БОТ. --------------- На той раз суддями були. Якіїсь два Осли,. Одна нікчемна Шкапа. Та два стареньких цапа.... Ото й наши поборники мовы точно по этой басне.... Давай, шкапа.... вперед на баррикады.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 О!!!!! Кто к нам пришел? Не прошло и года.Шото и у меня сразу всплыла фраза Шурика из "Ивана Васильевича...) - вас что, уже выпустили из сумашедшего дома? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 А за меня не боись. У меня все в порядке. То якого хрєна ти за мене боїшся? Чого у вічі лізеш, якщо я тобі така огидна? - тусуйся зі своїми "хорошими", які при нагоді завжди плюнуть чи обматюкають неприємну тобі жінку - і ЗАБУДЬ про мене. Я ж тебе два дні не зачіпала, якого хрєна ти лізеш? Стадний інстинкт не дає спокою, поневолі примушує підгакнути на чужого? Невже ніяк з тим не можеш боротися, невже воно сильніше тебе? Ну ти ж людина!!! А Юльку - не трожь. По отношению к ней ты поступила как конченная сука. Не женщина ты. И даже НЕ ЧЕЛОВЕК. Ты на самом деле БЕЗДУШНЫЙ БОТ. Ти знаєш, якщо комусь розповісти, що тебе і твоїх дітей прокляли через те, що ти не стрималася і відповіла те, що думала - можуть не повірити. Але якщо сказати правду, що це зробила стара дурепа, яка біситься від нестачі уваги, через якусь вигадану казочку про принца на білому коні- палата №6. Краще вже БОТ!!! І все, припиняй своє скавчання - хоч я тебе і розумію, сама була в такій ситуації, та й зараз частенько буваю, але це не привід розводити навколо себе ненависть. І взагалі, скільки там того життя - тебе ж нічого не тримає, я ось дітей залишила на маму, розривалася потім. А ти якого яловою живеш? Вали і насолоджуйся в своє задоволення, бо завтра хто зна!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Рижа, ти б цитувала мої пости , бо ось це в танку - воно ж не в темі - якесь дурненьке, навіть шкода стало. Поясни йому, хто в нас псіхнута і що жартувати на цю тему з його боку - не дуже пасує, адже до кагорти її друзів зарахований. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Поясни йому, хто в нас псіхнута .... думається мені що таки треба захищати українську мову. Від от таких захистників які паплюжать мову яку не знають. Це яким невігласом тре бути аби написати цитоване мною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 сбій системи - потрійне повідомлення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Іван, як ви дивитеся на той факт, що Наталя Королевська, яка позиціонує себе, як нову силу - голосує в унісон з ПР (голосує не вона особисто, а депутати ВР, які є членами її політичної сили)? :rolleyes: а если их желания совпадают по одному вопросу ,что это значит? А два ярых защитттника /на словах /ходили в туалет с коммунистами ,а один пел пел песни по кацапски Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 ...??7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 ... думається мені що таки треба захищати українську мову. Від от таких захистників які паплюжать мову яку не знають. Це яким невігласом тре бути аби написати цитоване мною. Толь, не подстраивайся. Пиши на том языке, на каком тебе удобнее. Уж ты то знаешь, что я свободно могу писать и говорить на литературном украинском. Но сейчас из принципу пишу на русском. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Толь, не подстраивайся. Пиши на том языке, на каком тебе удобнее. Уж ты то знаешь, что я свободно могу писать и говорить на литературном украинском. Но сейчас из принципу пишу на русском. А мне без разницы. Мог бы писать на том языке на котором думаю но тут просто форум николаевский, а Николаев издавна русскоязычный так шо и пишу на русском. А те заблуды которых гонят с других форумов и они приползают сюда показывая яки они патриоты и як они уважают украинский язык для меня не указ - почитаешь вот таких защитников и видишь, что защищать надо нашу мову от таких вот заблуд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 :rolleyes: а если их желания совпадают по одному вопросу :unsure: =все враги Ну,ось один з них http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/4fb492f179e36/ Гриценко вважає його корупційним, завдяки якому бюджет втратить 830 мільйонів і появиться загроза безконтрольного розпродажу оборонних підприємств. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 8 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2012 :rolleyes: :rolleyes:устроили бурю на блюдечке по профессиональности потому,что я, русскоязычный, :unsure: положительно отозвался один раз и привел высказывания о ней на киевском, не скандальном,, форуме ,а поддержанного угодником :o живущим за счет русского :lol: в связи с оголтелой борьбой украинских националистов с большинством русскоязычного населения-- вспоминаются случаи в период провозглашения независимости--одни кричали" СССР оккупировал Украину , а другие "Сталин сделал большую глупость присоединив Западную " Подчеркиваю это не мое высказывание . Вопрос ,что вы хотите раскола,возврата в прошлое,присоединив юго-восточную к западной,или создания федерации ? Мое личное мнение если нет желания найти общие корни украинцев ,--давайте выбросим их в общее черное море и начнем с чистого листа-- государственный язык украинский с постепенным переходом на украинский литературный, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 8 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2012 :rolleyes: :rolleyes:устроили бурю на блюдечке по профессиональности потому,что я, русскоязычный, :unsure: положительно отозвался один раз и привел высказывания о ней на киевском, не скандальном,, форуме ,а поддержанного угодником :o живущим за счет русского :lol: Гаразд, тему закриваємо ... але не саму Королевську. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Каждый выбирает по себе... *http://www.youtube.com/watch?v=QZx9Fd14ybE&feature=player_embedded Я все ж таки, перконана, що треба піднімати виборчу культуру громадян. Бо в іншому випадку треба визнавати, що третя частина наших громадян вибирає ПО СОБІ. Як це? А ось так: У Антона Павловича Чехова – любимого "украинского поэта" нашего "проФФесора" есть известная фраза: "За дверью каждого счастливого человека должен стоять кто-нибудь с молоточком, постоянно стучать и напоминать, что есть несчастные". Интересно, какая бы кувалда понадобилась, чтобы достучаться до самого почитателя чеховской "поэзии" сквозь двери из ливанского кедра в межигорской хонке. Говорят, что интеллигентный человек – это тот, кто способен чувствовать чужую боль как свою собственную. Но "наш генофонд в пути поиздержался", как известно. Ганди писал, что, пройдет очень много времени, прежде чем закон любви и милосердия будет занесен в Конституции всех стран. "Машинерия государства мешает этому, заставляя людей держать сердца закрытыми." Но воздастся каждому по делам его. Так что не судите, да не судимы будете... (Д. Чекалкин) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2012 До відома прихильників Кличка: Ви готові віддати свій голос за Мороза і його соціалістичну партію? Ні? Тоді будьте обережні - деякі політики соціалісти знайшли собі притулок у неідеологічного Кличка. Як на мене, це вже потенційні "тушки". Ви хочете взяти на себе відповідальність за привод у нову ВР нових тушок? Думайте!!! Матеріал для роздумів Євген Філіндаш став правоцентристом чи ''УДАР'' ''лівою'' партією? http://blogs.pravda.com.ua/authors/kushniruk/5002e87cee172/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 16 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2012 До відома прихильників Кличка: Ви готові віддати свій голос за Мороза і його соціалістичну партію? Ні? Тоді будьте обережні - деякі політики соціалісти знайшли собі притулок у неідеологічного Кличка. Як на мене, це вже потенційні "тушки". Ви хочете взяти на себе відповідальність за привод у нову ВР нових тушок? Думайте!!! Матеріал для роздумів Євген Філіндаш став правоцентристом чи ''УДАР'' ''лівою'' партією? http://blogs.pravda.com.ua/authors/kushniruk/5002e87cee172/ какя вы ядовитая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.