Гість dafgan55 Опубліковано 14 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2012 Просматривая сообщения по темам о выборах, я заметил недорозумение после внесения Иваном на обсуждение форума определения понятия ,что такое БЫДЛО,. изложенное в толковом словаре ...Вплоть до отключения просмотра всех тем После возобновления сообщений, я понял ,что тема Корина о выборах превратилась в тему Правописания и орфографии,безусловно необходиммых ,но не .определяющих. Наверное,поэтому -то,я и не нашел Ивана и не получил ответа форумчан,что такое быдло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2012 Ванечка! Я тебя рассекретила. Не недоразумение, а замешательство. У , ты какой хитренький! Я твой голос сразу узнала! Брось баловаться! Быдло- это слово дураки придумали. И дураки же реагируют.. Возвращайся когда захочешь я без тебя устал))))))))) *****************http://www.youtube.com/watch?v=NnLXo6krDD0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 червня, 2012 Просматривая сообщения по темам о выборах, я заметил недорозумение после внесения Иваном на обсуждение форума определения понятия ,что такое БЫДЛО,. изложенное в толковом словаре ...Вплоть до отключения просмотра всех тем После возобновления сообщений, я понял ,что тема Корина о выборах превратилась в тему Правописания и орфографии,безусловно необходиммых ,но не .определяющих. Наверное,поэтому -то,я и не нашел Ивана и не получил ответа форумчан,что такое быдло http://ukrpolitforum.com/page9122s780.html...mp;#entry102272 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2012 Про Наталію Королевську... з гумором... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=crBiqyZ0H_A З.І. До речі, знайома фраза "Я знаю, що робити" - здається її використовував на президентських виборах Янукович. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 Про Наталію Королевську... з гумором... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=crBiqyZ0H_A З.І. До речі, знайома фраза "Я знаю, що робити" - здається її використовував на президентських виборах Янукович. Еще ролик, ничего себе. *http://youtu.be/VhP-mw1Q0co Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Ющенко створює новий "виборчий проект" відео Екс-президент Віктор Ющенко створює новий політичний проект. Про це він заявив на прес-конференції у вівторок. "Останні декілька місяців я займався перемовинами з громадськими і політичними силами, в основі яких є національна політика. Чи не могли б ми запропонувати українській нації консолідацію зусиль? І на базі цієї консолідації сформувати політичний проект, в тому числі виборчий проект?", - сказав Ющенко. За його словами, близько 30 громадських і політичних організацій, у тому числі Конгрес українських націоналістів, підписали відповідну декларацію, яка буде представлена 7 липня. Говорячи про можливий виборчий список, Ющенко заявив: "Я не претендую на перше місце, на друге, на третє, на сто перше". "Я своїм партнерам сказав: Хай міряються на ціпку, хто буде очолювати політичну силу чи список. Якщо учасники вважають, що моє скромне ім’я має стояти 88-м заради того, щоб переміг цей проект, я буду 88-м", - сказав він, додавши, що це об’єднання "набере не тільки 5%, а набагато більше". Відео http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/26/6967533/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 "Регіонал" хоче пройти в Раду за допомогою грудей киянок. ФОТО http://img.kiev.pravda.com.ua/images/doc/3/2/3261b5d-1.jpg Народний депутат від Партії регіонів Ігор Лисов роздає виборцям запрошення на безкоштовне рентгенівське обстеження молочних залоз (мамографію), яке проводиться на базі Голосіївської районної поліклініки №2. За словами головного лікаря поліклініки Віталія Омельчука, прийом пацієнтів розпочали 1 червня, і триватиме він до дня виборів. Зараз поліклініка формує чергу охочих пройти обстеження. Такі запрошення на безкоштовне обстеження виглядають дуже дивно, оскільки Голосіївська районна поліклініка №2 є бюджетною установою. А отже вона і так мала б проводити обстеження жінок безкоштовно. Як відомо, Ігор Лисов планує балотуватись по виборчому округу № 212, межі якого збігаються з межами Голосіївського району столиці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Сьогодні Луценко розродився "порогами", які потрібно пройти опозиції, щоб перемогти. http://blogs.pravda.com.ua/authors/lucenko/4feafdb88d696/ Ось цікава думка на один з його порогів - вибірково, щоб зрозуміти, що ніякий Луценко, чи ще хтось інший з опозиційних лідерів, не альтернатива, а те саме, що дуже засмучує, бо ставить людей у звичну позу "вибори без вибора" У виступах лідерів, листівках, рекламних носіях має підкреслюватися, що продовження правління міжгірської мафії є небезпечним для життя будь-якої української родини. "Хочеш справедливості у судах? Скинь мафію!". "Шукаєш роботу? Скинь мафію!". "Мрієш про європейську зарплату? Скинь мафію!". "Проти русифікації? Скинь мафію!". "Не хочеш втрачати бізнес? Скинь мафію!". Меня очень беспокоит утверждение о том, что для того, чтобы получать европейскую зарплату, надо сбрасывать мафию. Я всегда думал, что надо работать, что-то создавать, заниматься предпринимательством. То же самое и с поиском работы – откуда она появится, если агитировать людей с помощью коммунистических лозунгов. Приведите нас к власти, и все появится. Чем вы лучше Натальи Королевской – такое же пустозвонство. Отдельное спасибо за "проти русифікації". Более маргинального лозунга и придумать нельзя было, особенно его воспримут русскоговорящие жители Украины и побегут за вас голосовать. "Где про скорые помощи, Юра?" – хочется ответить словами классика. Где сокращение милиции, госслужащих, льготников, изменение налоговой системы? Быть может, об этом будет в расширенной программе оппозиции, посмотрим. Я не очень верю, поскольку как и всегда, оппозиция хочет придти к власти с помощью популистских лозунгов и обмана, как и их оппоненты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 «Круговорот говна в природе — это как раз про украинскую политику. И всё, абсолютно всё, что в этот круговорот попадает, рискует оказаться той же самой субстанцией. Этим людям, я имею ввиду украинских политиков, нужно запретить обсуждать вещи, которые дороги всем нам — язык, культуру, традиции. Ибо они сделают из них ту же самую субстанцию». Константин Долгов, Украина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 «Круговорот говна в природе — это как раз про украинскую политику. И всё, абсолютно всё, что в этот круговорот попадает, рискует оказаться той же самой субстанцией. Этим людям, я имею ввиду украинских политиков, нужно запретить обсуждать вещи, которые дороги всем нам — язык, культуру, традиции. Ибо они сделают из них ту же самую субстанцию». Константин Долгов, Украина. + 100500 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 "Украинская правда" начала сбор вопросов к президенту Виктору Януковичу. 4 июля в 11:30 в "Украинском доме" президент проведет итоговую пресс-конференцию. Ее будет транслировать в прямом эфире Национальная телекомпания Украины. "Украинская правда" традиционно собирает вопросы к президенту, самые интересные из них мы поставим во время пресс-конференции. Также все вопросы будут переданы в пресс-службу президента в печатном виде. За два часа акции, по состоянию на 18:00, пользователи УП задали Януковичу 144 вопроса. Больше всего вопросов касаются личной жизни, экономики, коррупции, образования, демократии и свободы слова. Лидер среди голосования читателей вопрос "Когда начнется улучшение? Что означает слово "шлепер"? Корреспонденты также интересуют "Пункты раздачи гречки и выпивки?", "Последняя художественная книга на украинском языке, которую вы прочитали?", "За что вы так ненавидите украинцев". "Не думали ли вы, что было бы хорошо заапгрейдить систему "Рада", чтобы она автоматически причисляла 250 голосов после того, как Чечетов махнет рукой, 250 трудоголиков могли бы в это время служить избирателям " - один из популярных вопросов. Украинская правда * *http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/06/27/6967642/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 ''Великолепная'' шестерка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Хто боїться або не вміє заходити за посиланнями (є і такі) дублюю статтю. ''Великолепная'' шестерка Центр Разумкова провел интересное исследование – 2 в 1. Параллельно были проведены два предвыборных опроса – на улице и в помещении. И оказалось, что данные по нескольким партиям серьезно отличаются. Социологи объясняют эти расхождения тем, что люди на улице верят в сохранение приватности, а когда с опросом приходят к ним "в гости", ведут себя более скрытно. Посмотрите на итоговую табличку: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Из нее хорошо видно, что люди стараются скрыть свои симпатии к "Свободе" и "Наталье Королевской – человеку и партии". Зато имитируют симпатии к Партии регионов. И это не имитация оргазма. Это демонстрация страха. Еще один диагноз нашей больной стране. Люди боятся власть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Характеристика найбільш рейтингових партій від Романа Шрайка Батькивщина – после заключения договоренности с Гриценко можно сказать, что вобрала в себя всех значимых "оранжевых" политиков. Рассыпется ли этот союз гетьманов после выборов, повторив судьбу НУНС, или же станет основой для настоящей демократической партии – неизвестно. Будем надеяться на лучшее. Вероятность мала, но есть. По шкалам: скорее национализм, демократия. Партия регионов – мое отношение к этой "партии" я выражал много раз, повторяться не буду. Карфаген должен быть разрушен. Партия регионов должна быть распущена. Попытка узурпации власти должна караться нещадно. По шкалам: скорее пророссийскость, авторитаризм. КПУ – занимается паразитированием на бренде "КПСС". Умрет вместе с людьми, которые помнят что это такое. А пока успешно торгует собой в парламенте. Рейтинг растет за счет падения рейтинга ПР. По шкалам: пророссийскость, авторитаризм. Свобода – на первый взгляд похожа на противоположность коммунистов. Но если коммунисты ограничены возрастом избирателей, то свободовцы – территорией. Партия может собрать хороший урожай в нескольких западных областях, но в других областях проценты поддержки резко падают. По шкалам: ультра-национализм, скорее демократия (?). Оставшиеся две партии похожи тем, что участвуют в парламентских выборах впервые и строятся исключительно на популярности лидеров. Разница в том, что Виталий Кличко добывал эту популярность на ринге, а Наталия Королевская на билбордах, телеэкранах и в "джинсовых" статьях. Забавно, но и в названиях партий эта лидерская ориентация нашла свое отражение. Полные названия партий: Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед" Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" Определять ориентацию этих партий пока смысла нет. Будут поступки, будут голосования – по ним и определим. А пока слова – это просто слова. Словам Кличко верят больше, а словам Королевской – меньше. С Кличко оппозиция ведет переговоры, а Королевскую презрительно игнорирует. Обе партии хотят повторить "фокус Тигипко", пробившегося в 2010 году в тройку лидеров за счет свежести (а вернее хорошо-забытости) лица. *** Попередні рейтинги, на початок передвиборчої гонки (від Р. Шрайка) Батькивщина – 35%, ПР – 30%, Удар – 15%, КПУ – 8%, Свобода – 6%. *** Результати не в"яжуть з реальністю. Якщо зважити, що за ПР проголосує третина українців, то це мало б значити, що в третини народу покращилося життя - що не підтверджується навіть офіційною статистикою. Чому так? - зависокий відсоток бидла!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 :rolleyes: Характеристика найбільш рейтингових партій від Романа Шрайка Батькивщина – после заключения договоренности с Гриценко можно сказать, что вобрала в себя всех значимых "оранжевых" политиков. Рассыпется ли этот союз гетьманов после выборов, повторив судьбу НУНС, или же станет основой для настоящей демократической партии – неизвестно. Будем надеяться на лучшее. Вероятность мала, но есть. По шкалам: скорее национализм, демократия. Партия регионов – мое отношение к этой "партии" я выражал много раз, повторяться не буду. Карфаген должен быть разрушен. Партия регионов должна быть распущена. Попытка узурпации власти должна караться нещадно. По шкалам: скорее пророссийскость, авторитаризм. КПУ – занимается паразитированием на бренде "КПСС". Умрет вместе с людьми, которые помнят что это такое. А пока успешно торгует собой в парламенте. Рейтинг растет за счет падения рейтинга ПР. По шкалам: пророссийскость, авторитаризм. Свобода – на первый взгляд похожа на противоположность коммунистов. Но если коммунисты ограничены возрастом избирателей, то свободовцы – территорией. Партия может собрать хороший урожай в нескольких западных областях, но в других областях проценты поддержки резко падают. По шкалам: ультра-национализм, скорее демократия (?). Оставшиеся две партии похожи тем, что участвуют в парламентских выборах впервые и строятся исключительно на популярности лидеров. Разница в том, что Виталий Кличко добывал эту популярность на ринге, а Наталия Королевская на билбордах, телеэкранах и в "джинсовых" статьях. Забавно, но и в названиях партий эта лидерская ориентация нашла свое отражение. Полные названия партий: Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед" Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" Определять ориентацию этих партий пока смысла нет. Будут поступки, будут голосования – по ним и определим. А пока слова – это просто слова. Словам Кличко верят больше, а словам Королевской – меньше. С Кличко оппозиция ведет переговоры, а Королевскую презрительно игнорирует. Обе партии хотят повторить "фокус Тигипко", пробившегося в 2010 году в тройку лидеров за счет свежести (а вернее хорошо-забытости) лица. *** Попередні рейтинги, на початок передвиборчої гонки (від Р. Шрайка) Батькивщина – 35%, ПР – 30%, Удар – 15%, КПУ – 8%, Свобода – 6%. *** Результати не в"яжуть з реальністю. Якщо зважити, що за ПР проголосує третина українців, то це мало б значити, що в третини народу покращилося життя - що не підтверджується навіть офіційною статистикою. Чому так? - зависокий відсоток бидла!!! :mellow: :rolleyes: какое быдло современное или парнокопытное? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 :rolleyes: :mellow: :rolleyes: какое быдло современное или парнокопытное? :P Сучасне, двоноге Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Це сказано про опозицію, але ця фраза стосується третини українців ПАРТІЯ РЕГІОНІВ: "МЫ ИХ РАЗВЕЛИ, КАК КОТЯТ" У Партії регіонів задоволені голосуванням за "мовний" законопроект. Після того, як Верховна Рада ухвалила законопроект у другому читанні, регіонал Михайло Чечетов заявив: "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах". Стиль, повадки, мова... Комусь нагадує еліту в традиційному розумінні цього слова? "мітічам", "шкатулкам" і "майорам" - радійте, сьогодні ваш день, ви розвели народ України, як котят!!! Кожен з вас - один з них, але менший за розміром, статусом - до розміру піщинки. Полюбуйтеся - це ваш "хвасон", ваша фігура, ваша порода http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/do...74-klymenko.jpg Колись такий типаж ставили на роль бандюків. Тепер вони, твою мать... - ЕЛІТА!!! Тьху... Підсирайлам - окреме "Vivat"!!! За те, що підсирали все, що могли: українські теми, пісні, співаків, культуру, політиків. я не понимаю твой убогий язык, мутантка. Переведи на русский. Україна вас не забуде, потомки будуть поминати, а історія залишить в документах. А як це буде вам - запитайтеся в САИ - він добре знає, як почувають себе зрадники. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Вчора мала розмову з родичкою, вона працює лікарем в міській поліклініці. Збирається у відпустку за власний рахунок. Виявляється, бюджет покращувача, не має коштів, щоб заплатити лікарям за місяць їх роботи. Ще на початку року усіх мед. працівників попередили: місяць за власний рахунок повинен взяти КОЖНИЙ. Всім запропонували розділити його протягом року за своїм бажанням, як кому вигідно. Ось так...а бидло лікарями не працює? Певно, що ні. Ну і слава Богу - хоч тут не все так погано!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Вчора мала розмову з родичкою, вона працює лікарем в міській поліклініці. Збирається у відпустку за власний рахунок. Виявляється, бюджет покращувача, не має коштів, щоб заплатити лікарям за місяць їх роботи. Ще на початку року усіх мед. працівників попередили: місяць за власний рахунок повинен взяти КОЖНИЙ. Всім запропонували розділити його протягом року за своїм бажанням, як кому вигідно. Ось так...а бидло лікарями не працює? Певно, що ні. Ну і слава Богу - хоч тут не все так погано!!! :rolleyes: а кем працюете вы? :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 :rolleyes: а кем працюете вы? :mellow: Оценила, любый - честно. Хоть ты потешил напоследок. Лишь для тебя зарегистрировалась последний раз. Но уже поздно. Я работаю программистом - по-этому теперь - Ладона - бездушный БОТ. Прощай. Вряд ли я теперь буду тебя понимать - твою необычную манеру общения. Прости за это - ничего уже не сделаешь - решение принято. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Боже! Какое счастье! Неужели больше никто завывать в трубе не будет как домовой? Але ..не з нашим щастям... (грустно вздохнула она((( Люди не меняются. А горбатую только могила,,, - да и то сомневаюсь. ПС ! можно подумать, что ДО ТОГО оно было БОТ с душой! Как ни назовись - хотя б ЛЯ Дуньей - все равно останешься орангуташей насрусьевной Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Олександр Янукович остаточно забрав митницю Сергій Лямець, ЕП http://www.epravda.com.ua/publications/2012/07/5/328511/ Коли читаєш такі статті, перед очима спливають кадри з фільмів про мафію. Але в тих фільмах з мафією боролася держава, а в нас сама держава є мафією. Народ до влади вибрав мафію. На чому розбагатіла сім"я Януковича? Думаєте вони побудували заводи, дали людям роботу і тепер нещадно експлуатують свій народ? А дзюськи!!! Потрібна їм ця морока - вони свої статки роблять на державі Україна, причому ВЗАГАЛІ НІЧОГО НЕ ПРОДУКУЮЧИ. Як це можливо? Та дуже просто - вони займаються рекетом. По темі статті: Мені можуть заперечити: але ж митниця за офіційними даними почала приносити більше прибутків, а це означає, що вона почала працювати краще. Так, мафія вміє тримати порядок. І це те, що потрібно для бидла, яке не звикло надто перевантажувати свої розумові здібності. Але ж ЛЮДЕЙ це повинно обурювати!!! ____ І тепер до Івана: Ну зміните ви систему виборів, а далі що? З наперсточниками, яких прикриває міліція, сядете грати у карти? - чесно грати, за зміненими правилами? Результат передбачуваний - наперсточники виграють!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Олександр Янукович остаточно забрав митницю Сергій Лямець, ЕП http://www.epravda.com.ua/publications/2012/07/5/328511/ Коли читаєш такі статті, перед очима спливають кадри з фільмів про мафію. Але в тих фільмах з мафією боролася держава, а в нас сама держава є мафією. Народ до влади вибрав мафію. На чому розбагатіла сім"я Януковича? Думаєте вони побудували заводи, дали людям роботу і тепер нещадно експлуатують свій народ? А дзюськи!!! Потрібна їм ця морока - вони свої статки роблять на державі Україна, причому ВЗАГАЛІ НІЧОГО НЕ ПРОДУКУЮЧИ. Як це можливо? Та дуже просто - вони займаються рекетом. По темі статті: Мені можуть заперечити: але ж митниця за офіційними даними почала приносити більше прибутків, а це означає, що вона почала працювати краще. Так, мафія вміє тримати порядок. І це те, що потрібно для бидла, яке не звикло надто перевантажувати свої розумові здібності. Але ж ЛЮДЕЙ це повинно обурювати!!! ____ І тепер до Івана: Ну зміните ви систему виборів, а далі що? З наперсточниками, яких прикриває міліція, сядете грати у карти? - чесно грати, за зміненими правилами? Результат передбачуваний - наперсточники виграють!!! :huh: критиковать все и вся проще и стало модным и обвинять народ в терпении, А что вы делаете форумчане?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 :huh: критиковать все и вся проще и стало модным и обвинять народ в терпении, А что вы делаете форумчане?? Шановний, я критикую владу - це нормально. Я критикую народ - це також нормально - бо від перших і других залежить моє життя. Крім критики я озвучую свої пропозиції, аналізую події і роблю висновки щодо політичної ситуації в Україні - тобто, я, як свідомий громадянин, висловлюю свою громадянську позицію. А що ви хочете щоб я робила на форумі - дисертації писала? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Україна - це великі Авгієві стайні - поки не очистимося - всякі зміни потонуть у гноЮ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 уберите кто-нибудь эту придурошную с клумбой на голове! У нее виноград корни в мозги пустил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 Шановний, я критикую владу - це нормально. Я критикую народ - це також нормально - бо від перших і других залежить моє життя. Крім критики я озвучую свої пропозиції, аналізую події і роблю висновки щодо політичної ситуації в Україні - тобто, я, як свідомий громадянин, висловлюю свою громадянську позицію. А що ви хочете щоб я робила на форумі - дисертації писала? :o :rolleyes: где можно ознакомиться с основными предложениями Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 уберите кто-нибудь эту придурошную с клумбой на голове! У нее виноград корни в мозги пустил :lol: а виноград вкусный ? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 7 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2012 :rolleyes: Японские предприниматели создают на своих прдприятиях специальные кабинеты с чучелом хозяина и воможностью нанесения ему моральных и физических оскорблений :angry: с целью снятия напряжения ,обеспечивающее повышение произввводительности труда-- не нанося ему вреда.. :rolleyes: Форум росширяет возмжности и на участников, а снижает производительность <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.