Перейти до змісту
Український політичний форум

Выборы в Верховный совет Украины 2012

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Леопольд, а Ви готові включитися в роботу? З повною віддачею, так, як всі ті виродки. Золото лежить на дні, а що вспливає всім відомо. Це напряму стосується політики. Тут глибока психологія. Чесні і скромні завжди відмовляються від високих посад, вони ніколи не підуть ні на які вибори. Святі Отці боялися повчати і давати поради до моменту певного духовного 'дозрівання'. А раптом щось скажу не те, злукавлю, збрешу, ображу когось? Так і порядна духовна (не буду використовувати поняття моральності, воно дуже не однозначне) людина.

А тим всім що 'кандидати' це робити залюбки. Він перед кількома мільйонами може годинами брехати, та так, що сам почне в це вірити. І навіть очі не опустить. Нормальний згорів би. До речі на заході (найбільше в штатах) це вже норма. Очерствіли так, що і не зрозуміють, про що я тут зверху написав. Але там високоморальне суспільство. Думаю ви відчуваєте різницю між духовністю та моральністю.

От і вибудувалась така драбинка, по якій 'вспливають' лише ті, кого ми щодня бачимо в новинах та на різних шоу. І гроші всі там. А ви соромтесь далі (тут я і про себе). Вони працюють, з ранку до ночі. Крадуть. Ентузіазму їм не позичати. А ми мляві, зате чесні та скромні. Ну це дуже коротко. Я про це хотів цілу статтю написати на своєму проекті з предметним обгрунтуванням.

Що робити? А Вам було б що сказати виборцям? Продумати програму дій. Навіть якщо не вистачає власних знань - залучати експертів, талановиту молодь. З ними гори можна звернути. Чи думаєте уряд азарова чи тимошенко розумніший? Хрен там. В них величезний досвід як красти і робити вигляд, що так і має бути. От і нас давно переконали, що інакше і бути не може. У нас є група однодумців, в цю суботу збираємось обговорити все це. Віднайти по всій Україна альтернативу тим кандидатам, що є сьогодні, серед отих, що на дні, але які готові і можуть працювати, навіть якщо сьогодні самі про це не знають. Якщо можете допомогти, порадити - чекаємо на сторінках проекту. Там також є форум. Вірю що проект "Заповіт" матиме майбутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Оріана, я цілком згоден з тим, що далеко не кожен 'порядний та чесний' може керувати країною (та й маленьким колективом). І я таких не знаю. Про що і мова, за якою методикою, якою ідеєю витягнути їх. Вони десь є. Багатьом країнам в певній мірі це вдалося. Це частина завдання проекту. Схоже, і Ви змогли б. Хоча і відмовились би, щвидше за все. Ось біда.

А щодо форуму, то я готовий викинути його хоч завтра. Просто він задумувався, як супровід певних специфічних тем та напрямків проекту. Крім того, на інших форумах (в тому числі і на цьому) я не впевнений, що модератори не викинуть 'неугодні' коментарі. На своему я Вам обіцяю повну лояльність, інакше перестану себе поважати. Прочитайте передмову, там я все спробував пояснити та долучайтесь.

Посилання на коментар

Оріана, я цілком згоден з тим, що далеко не кожен 'порядний та чесний' може керувати країною (та й маленьким колективом). І я таких не знаю. Про що і мова, за якою методикою, якою ідеєю витягнути їх. Вони десь є. Багатьом країнам в певній мірі це вдалося. Це частина завдання проекту. Схоже, і Ви змогли б. Хоча і відмовились би, щвидше за все. Ось біда.

А щодо форуму, то я готовий викинути його хоч завтра. Просто він задумувався, як супровід певних специфічних тем та напрямків проекту. Крім того, на інших форумах (в тому числі і на цьому) я не впевнений, що модератори не викинуть 'неугодні' коментарі. На своему я Вам обіцяю повну лояльність, інакше перестану себе поважати. Прочитайте передмову, там я все спробував пояснити та долучайтесь.

Гаразд, при нагоді загляну.

Але я не дуже дисциплінована юзерка )))

Посилання на коментар

Так быстро убегаете! :angry: То ли сдать не успеваете, то ли принять? :( Задержитесь - отсыплю Вам пшена на закусочку ;)

а на что ты еще сособен

Посилання на коментар

Леопольд, а Ви готові включитися в роботу? З повною віддачею, так, як всі ті виродки.

Річ в тім, що всі ті виродки живуть за хабарі а мені родину годувати треба. Так що повної самовіддачі не обіцяю. Та і я вважаю, хоча можливо моя точка зору помилкова шо на сторінках інету багато не досягнеш. А ось на влицях. ...але є одне прикре - а якщо проти цих, що безсумнівно потрібно, то за кого? За Свободу вустами якої Фаріон закликає змінити владу не для досягненя гараздів а для помсти? За Фронт змін лідер якого є цяцькою у руках влади і голосування по мовному питанні це показало. За Кролевську яка ніби з Тимошенко але ж явно з владою. А нові обличчя у владі потрібні. Але ж дуже часто нові обличчя перетворюються у такі самі пики яки ми вже маємо. Влада псує людей. Принаймні у нас.
Посилання на коментар

Річ в тім, що всі ті виродки живуть за хабарі а мені родину годувати треба.

Не прибіднюйся - ти їх також прекрасно годуєш - адже хабарі - твої.

Посилання на коментар

І мені родину годувати потрібно. Але, як зауважила Оріана, вже набридло годувати чужі родини. До кінця життя робитимемо це. Ще й діти Ваші переймуть естафету. І подякують, чужою мовою 'на рідній не своїй землі'.

От як підняти, залучити, яку мотивацію придумати для тієї, можливо, не великої частки людей, навколо якої ідеї їх обєднати?

Ні, у мене немає чіткого рецепту як це зробити. Але впевнений, що його можна винайти при серйозній системній роботі, обєднавшись.

Бажаю всім успіху.

Посилання на коментар

І мені родину годувати потрібно. Але, як зауважила

Ну якщо хто і що зауважує то його справа. Є така річ як досвід. Я вже одного разу весь віддався якщо не боротьбі то принаймні брав досить активну участь(варто лишень розповісти як ми проривалися до Києва на Майдан одразу після його виникнення. І як потім повертаючись через три доби додому з подивом помітили що на дорогах більше ні "їжачків" щедро розсипаних по дорогах не має, ні даїшніх постів а натомість колонами їхали автобуси до Києва. На зміну тим, хто був на Майдані але повинен був повертатися додму. Ну думали ми - все, зрушило з місця, чекаймо перемін. І у нас, у досить невеликому Кіровограді наш місцевий майдан збирав до 30 тис людей. Так вірили, сподівалися, надіялися. А що отримали. І якщо у когось виникне нагальна потреба зинувачувати мене у тому що я своїм пофігізмом сприяю владі то я ж теж маю свої переконання і вдруге на граблі наступати не буду. Навіть гуля від граблів не страшить. страшить те, що до влади під улестливими закликами бажають дірватися ті, кому уже одного разу повірили. І ваша спроба Сімоне створити щось на кшалт українського ресурсу по висуванню нових постатей свідчить - народ у своїй масі зневірився. Не вірить владі. Не вірить. Але ж і тим, хто називає собе опозицією теж не йме віри.
Посилання на коментар

Настал момент истины пора ставить точку в или на просо, подскажи Ориана

мой девиз-чтобы отличить пшено от проса недостаточно уметь грамотно писать и чирикать

но и сображать

А мой девиз:

Кто ясно мыслит - тот четко излагает.

... математик я ...

Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох?

Подвох в тому, що людина ні в зуб ногою - причому, по всіх питаннях.

Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано

Цитата(ivan ganga @ 2.6.2012, 3:46)

а я ведьм не боюсь складываю дулю выпиваю 150 коньяка

Ну вот теперь понятно - почему ваши сообщения такие нескладные и путаные: после 150-ть коньяка, да с завороченой дулей - не очень то удобно

клацать по клавиатуре, плюс еще и думать. - эт сколько за раз действий получается!!!!

Цитата(otchim @ 1.6.2012, 15:44)

Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох?

Цитата(ivan ganga @ 1.6.2012, 17:00)

Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано

Вона оно как! Поэтично! Философично! А сколько глубины!

Можно ведь продолжать по разному, например: "Для пшена достаточно кастрюли и ложки, а для проса - требуется сеялка и комбайн" и т.д., и т.п.

Цитата(Оріана @ 1.6.2012, 14:02)

Ти що, до мене клеїшся?

Я балдю!!!

а ти знаєш що таке любрикація?

НЕТ не 1000нет ты пытаешься показать,что ты значимая и все умеющая,но

умеющая делать только гадости достойные форума ..я знал одну ,так она была хоть красивойаа л

балдю хи-хикать --пустышка

любрикация чтото женское и относится к теме крик души

говорят, чтобы поумнеть надо глотать мужскую сперму

Отчим

Помогло? А закусывал пшеном или просом?

Цитата(ivan ganga @ 6.6.2012, 1:19)

я тебе адресовал ,а она или он перехватили

претензии к ним

прочитай внимательно его обращение ко мне граматик

Цитата ([email protected], 13:42)

Так быстро убегай! То ли сдать НЕ успеваете, то ли принять? Задержитесь - отсыплю Вам пшено на закусочку

Иван

а на что ты еще сособен

принимали участие в чирмканьи Ева а в кусании гавкании на м.н.с. безцветная Рыжая

под наблюдением и сочуствием Юлии

А суть проблемы заключалась в следующем - как сварить кашу с научной точки зрения - найти зерно проблемы

и бытовой. Проще и доходчивее,особено для Отчима и Орианы- знающей что такое любрикация и не имеющей

преставления о зерне науки, а пытается показать свою значмость и учить ученого варить кашу

Предлагаю рецепты Русской и Казахской национальных кухней - сам принимал участие, а не понаслышке как некоеырые

Русская каша из пшена обладает высокими вкусовыми качествами и легко усвояемостью

а качество зависит от степени очист-ки зерна и способа приготовления - тушения вго в горшечках

в русской печи для получения желаемой консистенции

Казахской - транспортабельной. Суть приготовления и приема каши в следующем .: тщательно и раздельно промойте просо

и речной пескок, просушите их, а затем смешайте в пропрции 2/3 песка и поместиете в чугуный котел и прожарарте помешивая

По окончании разделите их провеянием ветром или ситом ,еще в теплом состоянии отделите зерно от шелухи в ступе и ветром

Два способа приготовления: первый и простой-ранним утром это зерно ,называемое тарой, объемом в стакан заливают свежими

сливками и отправляют в желудок не испытывая длительный перид желания лололнить его ; и второй в степи доют овец и варят

Прошу принять мой дружеский совет прочитайте внимательно,...чтобы не навредить прежде себе и не валить потом с больной соей

головы и больного пищеварения на чужие,а к вашим чириканью и негативу отношусь как к реальному раздражителю

А рецепты пригодятся просматривающим эту тему как и мои оценки и предлохения, ради которых я и выступаю ,а по социологии позже

Посилання на коментар

А рецепты пригодятся просматривающим эту тему как и мои оценки и предлохения, ради которых я и выступаю ,а по социологии позже

Люди, що се за слово - невже "предохранения"? І нащо воно старому пню? :lol:

І взагалі, де тлумач, де Жирафка? - що це чудо природи тут написало?

Посилання на коментар

ты больная, но надеюсь еще можешь ответить кто по твоему быдло

Я то можу, але нащо це дурню? :o

Посилання на коментар

Люди, що се за слово - невже "предохранения"? І нащо воно старому пню? :lol:

І взагалі, де тлумач, де Жирафка? - що це чудо природи тут написало?

на клаве эти буквы рядом расположены, и просто он не перепроверяет свои тексты. Как говорят у нас в Харькове : арфаграфия- как кун-фу. настаящчый мастир никада ни пользуица ей биз надабнасти

Посилання на коментар

ты больная, но, надеюсь, еще можешь ответить, кто по-твоему быдло

если на то пошло, и ты учишь правописанию, то и наречие "по-твоему" следовало выделить запятыми.
Посилання на коментар

если на то пошло, и ты учишь правописанию, то и наречие "по-твоему" следовало выделить запятыми.

Набридло коми червоним виділяти - дуже маленькі, а в мене руки трясуться, не попадаю курсором :lol:

Посилання на коментар

арфаграфия- как кун-фу. настаящчый мастир никада ни пользуица ей биз надабнасти

А головою "настаящчый мастир" користується? :lol:

Посилання на коментар

Набридло коми червоним виділяти - дуже маленькі, а в мене руки трясуться, не попадаю курсором :lol:

ничо, я тока с шашлыков зашла и то не трясутся.. У мамика сегодня ДР. А у тебя от чего? От переполняющей тебя доброты ? Иди лучше смотри девчонок. У меня вопросов куча. Я тебя никогда ни о чем так не просила.

Посилання на коментар

ничо, я тока с шашлыков зашла и то не трясутся.. У мамика сегодня ДР. А у тебя от чего? От переполняющей тебя доброты ? Иди лучше смотри девчонок. У меня вопросов куча. Я тебя никогда ни о чем так не просила.

Мені ще прасувати і сукенку підгинати.

Счас приступлю і заодно подивлюся.

Посилання на коментар

грамотеи !ответьте кого вы считаете быдлом

В толковом словаре дано определение,что такое БЫДЛО

первоначальное по отношению к людям

-- покорное и безвольное стадо...затем

--тупые легкоуправляемые авторитетом не имеющие маральных принципов.

Быдло в современом понимнии

-- существо ограниченого ума вызывающее непосредственым омерзительным

поведением с оскорблением. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе

-- люди ведущие себя агресивно и вызывающе-это социальные отбросы общества

После анализа приведеного определения и соощений на форуме-сделайте вывод

кто есть кто и главное не оскорбляйте тех кто кормит вас если неможете помочь

Я борец за истину и справедливрсть, а в последнем--социалист

тебя несравненная Ориана

Посилання на коментар

Ванечка! Доброе утро. Почему ты постоянно вынуждаешь себя успокаивать.

Я могу изложить тебе сугубо субъективное мнение, хотя пренебрегаю таким определением, как быдло. Это покорная масса, смирившаяся с эксплуатацией и унижением.

Кстати, мне очень интересно мнение мужчин - граждан Украины. Как ты относишься к формам протеста девочек из движения "Фемен". Будь такой добренький, ответь в теме ФЕМЕН.

Посилання на коментар

А Ориана в современном понимании БЫДЛО

Посилання на коментар

Выбрось нахрен свой толковый словарь.

Быдло - это плебс, который не желает ограничить элиту. И посему является прирученным животным.

Посилання на коментар

Быдло - это плебс, который не желает ограничить элиту. И посему является прирученным животным.

совершенно мимо. Приручен не тот, кто не желает, а тот, кто боится и ленится. А плебс наш желает, но не умеет.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...