Гість simon Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Леопольд, а Ви готові включитися в роботу? З повною віддачею, так, як всі ті виродки. Золото лежить на дні, а що вспливає всім відомо. Це напряму стосується політики. Тут глибока психологія. Чесні і скромні завжди відмовляються від високих посад, вони ніколи не підуть ні на які вибори. Святі Отці боялися повчати і давати поради до моменту певного духовного 'дозрівання'. А раптом щось скажу не те, злукавлю, збрешу, ображу когось? Так і порядна духовна (не буду використовувати поняття моральності, воно дуже не однозначне) людина. А тим всім що 'кандидати' це робити залюбки. Він перед кількома мільйонами може годинами брехати, та так, що сам почне в це вірити. І навіть очі не опустить. Нормальний згорів би. До речі на заході (найбільше в штатах) це вже норма. Очерствіли так, що і не зрозуміють, про що я тут зверху написав. Але там високоморальне суспільство. Думаю ви відчуваєте різницю між духовністю та моральністю. От і вибудувалась така драбинка, по якій 'вспливають' лише ті, кого ми щодня бачимо в новинах та на різних шоу. І гроші всі там. А ви соромтесь далі (тут я і про себе). Вони працюють, з ранку до ночі. Крадуть. Ентузіазму їм не позичати. А ми мляві, зате чесні та скромні. Ну це дуже коротко. Я про це хотів цілу статтю написати на своєму проекті з предметним обгрунтуванням. Що робити? А Вам було б що сказати виборцям? Продумати програму дій. Навіть якщо не вистачає власних знань - залучати експертів, талановиту молодь. З ними гори можна звернути. Чи думаєте уряд азарова чи тимошенко розумніший? Хрен там. В них величезний досвід як красти і робити вигляд, що так і має бути. От і нас давно переконали, що інакше і бути не може. У нас є група однодумців, в цю суботу збираємось обговорити все це. Віднайти по всій Україна альтернативу тим кандидатам, що є сьогодні, серед отих, що на дні, але які готові і можуть працювати, навіть якщо сьогодні самі про це не знають. Якщо можете допомогти, порадити - чекаємо на сторінках проекту. Там також є форум. Вірю що проект "Заповіт" матиме майбутнє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість simon Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Оріана, я цілком згоден з тим, що далеко не кожен 'порядний та чесний' може керувати країною (та й маленьким колективом). І я таких не знаю. Про що і мова, за якою методикою, якою ідеєю витягнути їх. Вони десь є. Багатьом країнам в певній мірі це вдалося. Це частина завдання проекту. Схоже, і Ви змогли б. Хоча і відмовились би, щвидше за все. Ось біда. А щодо форуму, то я готовий викинути його хоч завтра. Просто він задумувався, як супровід певних специфічних тем та напрямків проекту. Крім того, на інших форумах (в тому числі і на цьому) я не впевнений, що модератори не викинуть 'неугодні' коментарі. На своему я Вам обіцяю повну лояльність, інакше перестану себе поважати. Прочитайте передмову, там я все спробував пояснити та долучайтесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Оріана, я цілком згоден з тим, що далеко не кожен 'порядний та чесний' може керувати країною (та й маленьким колективом). І я таких не знаю. Про що і мова, за якою методикою, якою ідеєю витягнути їх. Вони десь є. Багатьом країнам в певній мірі це вдалося. Це частина завдання проекту. Схоже, і Ви змогли б. Хоча і відмовились би, щвидше за все. Ось біда. А щодо форуму, то я готовий викинути його хоч завтра. Просто він задумувався, як супровід певних специфічних тем та напрямків проекту. Крім того, на інших форумах (в тому числі і на цьому) я не впевнений, що модератори не викинуть 'неугодні' коментарі. На своему я Вам обіцяю повну лояльність, інакше перестану себе поважати. Прочитайте передмову, там я все спробував пояснити та долучайтесь. Гаразд, при нагоді загляну. Але я не дуже дисциплінована юзерка ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Так быстро убегаете! :angry: То ли сдать не успеваете, то ли принять? Задержитесь - отсыплю Вам пшена на закусочку ;) а на что ты еще сособен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Леопольд, а Ви готові включитися в роботу? З повною віддачею, так, як всі ті виродки.Річ в тім, що всі ті виродки живуть за хабарі а мені родину годувати треба. Так що повної самовіддачі не обіцяю. Та і я вважаю, хоча можливо моя точка зору помилкова шо на сторінках інету багато не досягнеш. А ось на влицях. ...але є одне прикре - а якщо проти цих, що безсумнівно потрібно, то за кого? За Свободу вустами якої Фаріон закликає змінити владу не для досягненя гараздів а для помсти? За Фронт змін лідер якого є цяцькою у руках влади і голосування по мовному питанні це показало. За Кролевську яка ніби з Тимошенко але ж явно з владою. А нові обличчя у владі потрібні. Але ж дуже часто нові обличчя перетворюються у такі самі пики яки ми вже маємо. Влада псує людей. Принаймні у нас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Придурок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Річ в тім, що всі ті виродки живуть за хабарі а мені родину годувати треба. Не прибіднюйся - ти їх також прекрасно годуєш - адже хабарі - твої. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 обидва придурки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість simon Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 І мені родину годувати потрібно. Але, як зауважила Оріана, вже набридло годувати чужі родини. До кінця життя робитимемо це. Ще й діти Ваші переймуть естафету. І подякують, чужою мовою 'на рідній не своїй землі'. От як підняти, залучити, яку мотивацію придумати для тієї, можливо, не великої частки людей, навколо якої ідеї їх обєднати? Ні, у мене немає чіткого рецепту як це зробити. Але впевнений, що його можна винайти при серйозній системній роботі, обєднавшись. Бажаю всім успіху. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 обидва придурки.Вообще-то - да... но разница есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Вообще-то - да... но разница есть. возможно, Вы не сразу сообразили между кем и кем. Небольшая. только в гендерности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 возможно, Вы не сразу сообразили между кем и кем. Небольшая. только в гендерности... и только с твоей точки зрения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 та ну.. скушно. Никогда их не бывает больше двух. Одна неправильная. Вторую ты озвучил. Бай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 І мені родину годувати потрібно. Але, як зауважилаНу якщо хто і що зауважує то його справа. Є така річ як досвід. Я вже одного разу весь віддався якщо не боротьбі то принаймні брав досить активну участь(варто лишень розповісти як ми проривалися до Києва на Майдан одразу після його виникнення. І як потім повертаючись через три доби додому з подивом помітили що на дорогах більше ні "їжачків" щедро розсипаних по дорогах не має, ні даїшніх постів а натомість колонами їхали автобуси до Києва. На зміну тим, хто був на Майдані але повинен був повертатися додму. Ну думали ми - все, зрушило з місця, чекаймо перемін. І у нас, у досить невеликому Кіровограді наш місцевий майдан збирав до 30 тис людей. Так вірили, сподівалися, надіялися. А що отримали. І якщо у когось виникне нагальна потреба зинувачувати мене у тому що я своїм пофігізмом сприяю владі то я ж теж маю свої переконання і вдруге на граблі наступати не буду. Навіть гуля від граблів не страшить. страшить те, що до влади під улестливими закликами бажають дірватися ті, кому уже одного разу повірили. І ваша спроба Сімоне створити щось на кшалт українського ресурсу по висуванню нових постатей свідчить - народ у своїй масі зневірився. Не вірить владі. Не вірить. Але ж і тим, хто називає собе опозицією теж не йме віри. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 Сообщение Настал момент истины пора ставить точку в или на просо, подскажи Ориана мой девиз-чтобы отличить пшено от проса недостаточно уметь грамотно писать и чирикать но и сображать А мой девиз: Кто ясно мыслит - тот четко излагает. ... математик я ... Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох? Подвох в тому, що людина ні в зуб ногою - причому, по всіх питаннях. Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано Цитата(ivan ganga @ 2.6.2012, 3:46) а я ведьм не боюсь складываю дулю выпиваю 150 коньяка Ну вот теперь понятно - почему ваши сообщения такие нескладные и путаные: после 150-ть коньяка, да с завороченой дулей - не очень то удобно клацать по клавиатуре, плюс еще и думать. - эт сколько за раз действий получается!!!! Цитата(otchim @ 1.6.2012, 15:44) Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох? Цитата(ivan ganga @ 1.6.2012, 17:00) Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано Вона оно как! Поэтично! Философично! А сколько глубины! Можно ведь продолжать по разному, например: "Для пшена достаточно кастрюли и ложки, а для проса - требуется сеялка и комбайн" и т.д., и т.п. Цитата(Оріана @ 1.6.2012, 14:02) Ти що, до мене клеїшся? Я балдю!!! а ти знаєш що таке любрикація? НЕТ не 1000нет ты пытаешься показать,что ты значимая и все умеющая,но умеющая делать только гадости достойные форума ..я знал одну ,так она была хоть красивойаа л балдю хи-хикать --пустышка любрикация чтото женское и относится к теме крик души говорят, чтобы поумнеть надо глотать мужскую сперму Отчим Помогло? А закусывал пшеном или просом? Цитата(ivan ganga @ 6.6.2012, 1:19) я тебе адресовал ,а она или он перехватили претензии к ним прочитай внимательно его обращение ко мне граматик Цитата ([email protected], 13:42) Так быстро убегай! То ли сдать НЕ успеваете, то ли принять? Задержитесь - отсыплю Вам пшено на закусочку Иван а на что ты еще сособен принимали участие в чирмканьи Ева а в кусании гавкании на м.н.с. безцветная Рыжая под наблюдением и сочуствием Юлии А суть проблемы заключалась в следующем - как сварить кашу с научной точки зрения - найти зерно проблемы и бытовой. Проще и доходчивее,особено для Отчима и Орианы- знающей что такое любрикация и не имеющей преставления о зерне науки, а пытается показать свою значмость и учить ученого варить кашу Предлагаю рецепты Русской и Казахской национальных кухней - сам принимал участие, а не понаслышке как некоеырые Русская каша из пшена обладает высокими вкусовыми качествами и легко усвояемостью а качество зависит от степени очист-ки зерна и способа приготовления - тушения вго в горшечках в русской печи для получения желаемой консистенции Казахской - транспортабельной. Суть приготовления и приема каши в следующем .: тщательно и раздельно промойте просо и речной пескок, просушите их, а затем смешайте в пропрции 2/3 песка и поместиете в чугуный котел и прожарарте помешивая По окончании разделите их провеянием ветром или ситом ,еще в теплом состоянии отделите зерно от шелухи в ступе и ветром Два способа приготовления: первый и простой-ранним утром это зерно ,называемое тарой, объемом в стакан заливают свежими сливками и отправляют в желудок не испытывая длительный перид желания лололнить его ; и второй в степи доют овец и варят Прошу принять мой дружеский совет прочитайте внимательно,...чтобы не навредить прежде себе и не валить потом с больной соей головы и больного пищеварения на чужие,а к вашим чириканью и негативу отношусь как к реальному раздражителю А рецепты пригодятся просматривающим эту тему как и мои оценки и предлохения, ради которых я и выступаю ,а по социологии позже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 А рецепты пригодятся просматривающим эту тему как и мои оценки и предлохения, ради которых я и выступаю ,а по социологии позже Люди, що се за слово - невже "предохранения"? І нащо воно старому пню? :lol: І взагалі, де тлумач, де Жирафка? - що це чудо природи тут написало? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 ты больная, но надеюсь еще можешь ответить кто по твоему быдло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 ты больная, но надеюсь еще можешь ответить кто по твоему быдло Я то можу, але нащо це дурню? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 ты больная, но, надеюсь, еще можешь ответить, кто, по-твоему, быдло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 Люди, що се за слово - невже "предохранения"? І нащо воно старому пню? :lol: І взагалі, де тлумач, де Жирафка? - що це чудо природи тут написало? на клаве эти буквы рядом расположены, и просто он не перепроверяет свои тексты. Как говорят у нас в Харькове : арфаграфия- как кун-фу. настаящчый мастир никада ни пользуица ей биз надабнасти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 ты больная, но, надеюсь, еще можешь ответить, кто по-твоему быдло если на то пошло, и ты учишь правописанию, то и наречие "по-твоему" следовало выделить запятыми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 если на то пошло, и ты учишь правописанию, то и наречие "по-твоему" следовало выделить запятыми. Набридло коми червоним виділяти - дуже маленькі, а в мене руки трясуться, не попадаю курсором :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 арфаграфия- как кун-фу. настаящчый мастир никада ни пользуица ей биз надабнасти А головою "настаящчый мастир" користується? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 Набридло коми червоним виділяти - дуже маленькі, а в мене руки трясуться, не попадаю курсором :lol: ничо, я тока с шашлыков зашла и то не трясутся.. У мамика сегодня ДР. А у тебя от чего? От переполняющей тебя доброты ? Иди лучше смотри девчонок. У меня вопросов куча. Я тебя никогда ни о чем так не просила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 ничо, я тока с шашлыков зашла и то не трясутся.. У мамика сегодня ДР. А у тебя от чего? От переполняющей тебя доброты ? Иди лучше смотри девчонок. У меня вопросов куча. Я тебя никогда ни о чем так не просила. Мені ще прасувати і сукенку підгинати. Счас приступлю і заодно подивлюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 10 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2012 грамотеи !ответьте кого вы считаете быдлом В толковом словаре дано определение,что такое БЫДЛО первоначальное по отношению к людям -- покорное и безвольное стадо...затем --тупые легкоуправляемые авторитетом не имеющие маральных принципов. Быдло в современом понимнии -- существо ограниченого ума вызывающее непосредственым омерзительным поведением с оскорблением. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе -- люди ведущие себя агресивно и вызывающе-это социальные отбросы общества После анализа приведеного определения и соощений на форуме-сделайте вывод кто есть кто и главное не оскорбляйте тех кто кормит вас если неможете помочь Я борец за истину и справедливрсть, а в последнем--социалист тебя несравненная Ориана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2012 Ванечка! Доброе утро. Почему ты постоянно вынуждаешь себя успокаивать. Я могу изложить тебе сугубо субъективное мнение, хотя пренебрегаю таким определением, как быдло. Это покорная масса, смирившаяся с эксплуатацией и унижением. Кстати, мне очень интересно мнение мужчин - граждан Украины. Как ты относишься к формам протеста девочек из движения "Фемен". Будь такой добренький, ответь в теме ФЕМЕН. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 10 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2012 В толковом словаре дано определение,что такое БЫДЛО первоначальное по отношению к людям -- покорное и безвольное стадо...затем --тупые легкоуправляемые авторитетом не имеющие маральных принципов. Быдло в современом понимнии -- существо ограниченого ума вызывающее непосредственым омерзительным поведением с оскорблением. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе -- люди ведущие себя агресивно и вызывающе-это социальные отбросы общества После анализа приведеного определения и соощений на форуме-сделайте вывод кто есть кто и главное не оскорбляйте тех кто кормит вас если неможете помочь Я борец за истину и справедливрсть, а в последнем--социалист А Ориана в современном понимании БЫДЛО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 10 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2012 В толковом словаре дано определение,что такое БЫДЛО первоначальное по отношению к людям -- покорное и безвольное стадо...затем --тупые легкоуправляемые авторитетом не имеющие маральных принципов. Быдло в современом понимнии -- существо ограниченого ума вызывающее непосредственым омерзительным поведением с оскорблением. Мотивации и интересы замкнуты только на самом себе -- люди ведущие себя агресивно и вызывающе-это социальные отбросы общества После анализа приведеного определения и соощений на форуме-сделайте вывод кто есть кто и главное не оскорбляйте тех кто кормит вас если неможете помочь Я борец за истину и справедливрсть, а в последнем--социалист Выбрось нахрен свой толковый словарь. Быдло - это плебс, который не желает ограничить элиту. И посему является прирученным животным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2012 Быдло - это плебс, который не желает ограничить элиту. И посему является прирученным животным.совершенно мимо. Приручен не тот, кто не желает, а тот, кто боится и ленится. А плебс наш желает, но не умеет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.