Перейти до змісту
Український політичний форум

Выборы в Верховный совет Украины 2012

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Щоб таке сказати проти...відчуваю, що проти, але як це висловити...

Ну гаразд...

Перехідний не тільки для совка - дуже, дуже багато зараз переосмислюється навіть в більш благополучних країнах. Люди звикають жити по іншому. Можливо ще не всі усвідомили, що вороття не буде, деякі намагаються щось змінити, наприклад, як французи президента - але мине рік-другий і вони змиряться і будуть ностальгувати, як ми за совком.

Знаєш, хто наразі залишається найбільш стабільним і незмінним? Наші олігархи - тіпа Януковича, Ярославського, Юри Єнакієвського.

Але це, певно, тому, що вони ще своєї місії не виконали? - бо не дуже хочеться стверджувати, що вони тупі. З одного боку таки тупі, але ж не повні ідіоти.

З.І. Мужик нормальний, так і знала, що ти до слова причепишся - ну пардон, ми філологій не закінчувала.

Залюбувалася, як він дівчину веде - наші чоловіки так не вміють, навіть технічно найкращі.

Та не.. Тебе должно быть уже известно - к словам я не цепляюсь. А если цепляюсь - то совсем не по стандартным причинам. В этом случае, к примеру, типа цепляние нужно было, чтобы зацепиться самому.... точка входа... от которой можно танцевать. Короче, к тебе отношения не имеет.

От. А теперь точка отсчета - другая. Сейчас ты чешешь... сама не подозревая... но строго по известной и затираемой теории человека, имя которого было... - не случайно, как оказалось... - было упомянуто мной. И никакой суке в голову не пришло... что это отнюдь не просто так...

...Ты пересказывешь своими словами теорию Кондратьева.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

...Ты пересказывешь своими словами теорию Кондратьева.

Я навіть не підозрювала про існування такої теорії - написала перше, що прийшло в голову.

І ти також мав би знати, що я деколи оперую термінами, про які нічого не смислю. Тому пардон, якщо зморозила дурницю, але на поверхні саме так, як я описала, принаймні, як я БАЧУ.

Посилання на коментар

Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох? :angry:

Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано

Вона оно как! Поэтично! Философично! А сколько глубины!

Можно ведь продолжать по разному, например: "Для пшена достаточно кастрюли и ложки, а для проса - требуется сеялка и комбайн" :rolleyes: и т.д., и т.п.

Посилання на коментар

Я навіть не підозрювала про існування такої теорії - написала перше, що прийшло в голову.

І ти також мав би знати, що я деколи оперую термінами, про які нічого не смислю. Тому пардон, якщо зморозила дурницю, але на поверхні саме так, як я описала, принаймні, як я БАЧУ.

и не только ты. вон Юлька чешет про политику, даже не подозревая... что все это - тупой результат теории Кондратьева - мы находимся в переломном периоде большого цикла Кондратьева - и поделать с этим ... и изменить... мы не в силах.
Посилання на коментар

и не только ты. вон Юлька чешет про политику, даже не подозревая... что все это - тупой результат теории Кондратьева - мы находимся в переломном периоде большого цикла Кондратьева - и поделать с этим ... и изменить... мы не в силах.

Ми можемо змінити ВСЕ і одночасно НІЧОГО...

- Дай мне миллион...

- Подожди минуточку...

З.І. Юлька в політиці нічого не смислить - вона спеціалізується по євреях. Щаслива людина - у неї готова відповідь на ВСІ питання.

Посилання на коментар

Ти що, до мене клеїшся?

Я балдю!!!

а ти знаєш що таке любрикація? :lol:

НЕТ не 1000нет ты пытаешься показать,что ты значимая и все умеющая,но

умеющая делать только гадости достойные форума ..я знал одну ,так она была хоть красивойаа л

балдю хи-хикать --пустышка

любрикация чтото женское и относится к теме крик души

говорят, чтобы поумнеть надо глотать мужскую сперму

Посилання на коментар

Ориана, я тебе адресовал принимать сперму, а она(он) тут же перехватили так что претензии к ним

прочитай внимательно его обращение ко мне и ответь вы все такие тупые переодетые острячки

Посилання на коментар

За останні два роки українські банки перерахували в офшорні зони та на Кіпр астрономічну суму - 53 мільярди 397 мільйонів доларів. За валютним курсом, що діє останні три роки, це більше ніж 400 млрд грн. Для порівняння, державний бюджет на 2012 рік має доходи 367 млрд грн.

Отже, за останні два роки з України вивезений цілий державний бюджет.

А тепер подумайте: маючи такі преференції в Україні, невже олігархам важко зробити щось для своїх рабів, наприклад, відмінити техогляд чи довіреність, подарувати пакет гречки чи дозволити регіональну мову? Їм це нічого не вартує, а бидлу приємно відчувати турботу, хоча і символічну.

Посилання на коментар

Это интересно.

"Афганці" створили власну партію: "Ми ані з владою, ані з опозицією — борони Боже"

Важен не только факт появления политсилы как альтернативы этой власти и так званой оппозиции но и то, кто за этим стоит. Плохо будет если это похоже на Вперду Королевской. Вроде и с Бютом а вроде и с регионами. Курчат по осени считают. Есть время приглядеться к "тёмной лошадке" на безальтернативных выборах в Раду.

Посилання на коментар

прочитай внимательно его обращение ко мне и ответь вы все такие тупые переодетые острячки

Ванюша, уточни, кого ты имел в виду под "тупыми переодетыми острячками"?

Посилання на коментар

Американцы уже готовят оппозицию к массовым акциям после выборов

Тренер представительства Международного Республиканского института (МРИ) США в Украине К. Плоский сообщил о намерениях Посольства США в Украине разработать и провести операцию «День выборов-2012». Об этом Полемике сообщил источник в одной из общественных организаций-грантополучателей.

Планируется сразу после подсчета голосов на парламентских выборах, при условии неблагоприятных для оппозиции результатов, заявить о массовых масштабных фальсификациях.

Для этого разработаны специальные Бланки о нарушении избирательного законодительства, которые будут заполняться наблюдателями от оппозиционных партий.

В оргкомитет проекта войдут, по замыслу МРИ, представители объединенной оппозиции, партий «УДАР», «Наша Украина» и общественного движения «Чесно».

Одновременно с этим МРИ совместно с Национальным Демократическим Институтом международных отношений планируют провести ряд закрытых тренингов для украинской оппозиции с целью обучения стратегии и тактике избирательных кампаний, методам организации массовых акций и технологиям влияния на общественное мнение *http://polemika.com.ua/news-90163.html#title

Как в "Свадьбе в Малиновке" - опять свадьба.
Посилання на коментар

Ванюша, уточни, кого ты имел в виду под "тупыми переодетыми острячками"?

тупым отчима а переодетыми вас и вашейподражательнице
Посилання на коментар

тупым отчима а переодетыми вас и вашейподражательнице

ну насчет первого спорить не буду, а насчет нашим-вашим.. Ну Ванечка, как же тебе не стыдно! Ну что ж нам каждый день в одном и том же ходить? Ладно, я специально для тебя в профиле вообще не одевалась, тока не нервничай.

И скажи ты наконец, хоть слово о политике! Сколько просить можно! Тебе прям Ориана одна в глазах.

Посилання на коментар

полемика - классный сайт, я частенько туда наведываюсь, но уж очень украинофобский... коварненький. Интересно,

хто ним хозяйнує

Посилання на коментар

тупым отчима

Так быстро убегаете! :angry: То ли сдать не успеваете, то ли принять? :( Задержитесь - отсыплю Вам пшена на закусочку ;)

Посилання на коментар

Читаю ось тут. Всі ми на форумах такі розумні. У всіх правда різна, але майже з кожним можу погодитись. Але от мені цікаво, чи сильно переймаються Януковичі, Тимошенки, Королевські та вся інша звездобратія нашою думкою? Є технології, вони працюють. Як стверджує Мавроді: "Лох не мамонт, лох не вымрет". Це про нас. На кожну групу виборців своя наживка. Владні технологи викупили майже всі опозиційні партії. Якби ви взнали всю кухню... Для чого владі боротись з опозиційними крайньо налаштованими силами. Нехай собі будуть. А от з лідерами давно проведена відповідна робота. Виділене фінансування. І бастуйте, мітингуйте, карикатури на януковича в повний зріст. Навіть голосуйте проти них. Байдуже. Всі регіонали завтра встюплять в БЮТ, Свободу, Удар, Фронт Змін. А Королевська і створена була ними щоб зайняти Юліну нішу разом з прирученим електоратом. Зовсім не вірю Яценюку. Особисто я поважаю і Тягнибока, і Кличка. Нормальні хлопці. Але давно б їх не стало. Засобів позбавитись безліч. І шанс бути "в струї" у них лише такий. Не задавались питанням, як "95 квартал" з власником Хорошковським сміливо і влучно висміює владу? Посмійтесь, випустіть пару. Головне щоб цей процес був контрольований. Ні, на вибори йти потрібно. Обов'язково йти. Але ж хоч трішечки думайте. І з сусідами, бабушками, проведіть роботу.

Хоча думаю що ми ще не дозріли. І вибори 2012 мало що змінять. Знову ж, тому що списки "опозиційних" партій нафаршировані ПРегіоналами.

Чи можна щось змінити? Таки можна. Ну от є ж ще розумні, нормальні люди, які ще бояться бога і люблять цю країну. Ти себе до таких не відносиш? А крім як "помудрувати" на форумах, ВКонтакті щось конкретне зробив? Та ні, ти нормальний. Точніше, такий як всі. І я такий же.

От думав я думав. І придумав. До Киева мені далеко. І хіба один янукович винен. Система хвора.

Коротше. Задав я собі питання, що я для цього зробив? І написав я сайт. Назвав його "Суспільно-політичний проект Заповіт". Ідея в тому, щоб для кожного міста (або і села) була сторінка з його псевдогероями (мер, начальник міліції, прокурор, голова суду і всі інші праведні чиновники). Тематика напряму повязана з мажоритарщиками, з політичними партіями. Ніхто нікого банити не буде, можете перевірити. Ідея проекту не лише в цьому, але про це все в передмові на проекті zapovit крапка org. Дочитайте до кінця. Хотілось би бути корисним цим проектом. Але без ТВОЄЇ допомоги важко. Вислови там, в чому ти зі мною не згоден. Сайт лише стартував (06,06,2012) і по контенту ще пустий. Цікавим стали, якщо буде проявлена громадянська небайдужість. Проекту потрібна допомога в популяризації. Додай хоча б одного героя свого міста, новиною, створи власне опитування. Чи в твоєму місті все добре? Поділись посиланням з друзями.

Ну я хоча б спробував. Чекаю на відгуки. Дякую всім небайдужим.

Посилання на коментар

полемика - классный сайт, я частенько туда наведываюсь, но уж очень украинофобский... коварненький. Интересно,

хто ним хозяйнує

Ну не знаю. Но сдаётся мне шо регионы начали подготовку к выборам. Сиречь если шо после выборов будет то тут явно рука Дяди Сэма. Дежавю с американсими валянкками. Однако тут ничего необычного то и нету. Ещё задолго до выборчей кампании 2010 прежняя власть так самао начала подготовку к выборам рассчитывая на массовые протесты. Правда там Дядя Сэм не фигурировал. Там другое фигурировало - фальсификации!!!...Я не понимаю как можно сфальсифицировать против власти выборы когда у тебя в руках и суды, и админресурс и прочие рычаги? И те воали и эти очевидно врут. Одна шайка-лейка....
Посилання на коментар

Ну я хоча б спробував. Чекаю на відгуки. Дякую всім небайдужим.

Ідея цілком гарна але ж що цим можна змінити в найближчій перспективі?
Посилання на коментар

Дякую, Оріана.

Коли швидко пишеш - слів не підбираєш. "Ну я хоча б спробував" - можливо це мій певний відчай. Якщо вболіваєш за якусь справу, присвячуєш цьому частку себе, то і сумнів певний з'являється, чи комусь це потрібно, чи зрозуміють, чи підтримають. Ви ж не прочитали моєї передмови до проекту? Ну давайте примножувати, я готовий. Пропонуйте. А короткий коментар-репліка, вибачайте - це саме те, чим ми всі займаємось.

І я не лише "спробував", я з переконанням працюватиму і надалі. З оптимізмом і повною віддачею. В когось виходить краще, але я старався в сподіванні, що і моя краплина допоможе наповнити ту чашу, яка зрештою колись щось змінить.

Посилання на коментар

Дякую, Оріана.

Коли швидко пишеш - слів не підбираєш. "Ну я хоча б спробував" - можливо це мій певний відчай. Якщо вболіваєш за якусь справу, присвячуєш цьому частку себе, то і сумнів певний з'являється, чи комусь це потрібно, чи зрозуміють, чи підтримають. Ви ж не прочитали моєї передмови до проекту? Ну давайте примножувати, я готовий. Пропонуйте. А короткий коментар-репліка, вибачайте - це саме те, чим ми всі займаємось.

І я не лише "спробував", я з переконанням працюватиму і надалі. З оптимізмом і повною віддачею. В когось виходить краще, але я старався в сподіванні, що і моя краплина допоможе наповнити ту чашу, яка зрештою колись щось змінить.

Я мала на увазі - створений ЩЕ ОДИН форум - це множити.

А примножувати - це не кількість, а якість.

Не сумніваюся у вашій щирості і бажанні щось змінити, але...все це дуже схоже на те, як ми закриваємося на кухні і розмірковуємо про зміни.

Зрозумійте, справа не в кандидатах, а в тому, що система прогнила і нема еліти, нема з кого вибирати, нема кому все це руйнувати і будувати нове - ніхто не хоче брати на себе відповідальність, всі хочуть лише керувати.

Я знаю, що в Україні є достойні люди, але цього мало - вони повинні бути політиками - а це особлива каста людей, яких я бачу надамбітними і не некористолюбивими. Чесними бути не обов"язково - можна лише її демонструвати, бо переможців потім не судять.

Ви багато знаєте таких? Я зовсім не знаю.

А щодо форуму - не хочу вас засмучувати, але це безперспективна справа - нам тепер потрібно не ділитися, а сходитися - тобто, не будувати свій правильний сайт, а йти в люди, де багато ідей, думок, запалу і енергії.

Це моє переконання. Я люблю тусуватися на блогах Української правди. А форум - це скоріше для душі і спілкування і він переважно ніколи не є багатолюдним.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...