GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Ти що, до мене клеїшся? Я балдю!!! а ти знаєш що таке любрикація? :lol: Я это давно поняла! Иван к тебе неравнодушен! Ты не отталкивай человека. Может, это твоя судьба! Может у него даже конь есть! Белый.. Быстро измени, что он там хочет! А то он совсем про политику забыл со своими разборками.. Давай, мирись, мирись мирись и больше не жульничай! Ой, шо це я верзу? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Я это давно поняла! Иван к тебе неравнодушен! Ты не отталкивай человека. Может, это твоя судьба! Может у него даже конь есть! Белый.. Быстро измени, что он там хочет! А то он совсем про политику забыл со своими разборками.. Давай, мирись, мирись мирись и больше не жульничай! Ой, шо це я верзу? :blink: Ой, Юля, тут вже щось таке ... не просто в тумані, а десь далеко ... де білі коні не водяться ... а може - пегаси... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Ой, Юля, тут вже щось таке ... не просто в тумані, а десь далеко ... де білі коні не водяться ... а може - пегаси... :rolleyes: ааа, ну да, я ж забыла... ты больше по водоёмах шаришься... Уже удочка трухой стала, а ты все ждешь с моря погоды..))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 мой девиз-чтобы отличить пшено от проса недостаточно уметь грамотно писать и чирикать но я не грамотный чтобы всавить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 ааа, ну да, я ж забыла... ты больше по водоёмах шаришься... Уже удочка трухой стала, а ты все ждешь с моря погоды..))))))))))))))))) Не нада ля-ля, я нову тему завела - оптимістичну :lol: Хоча погоди досі чекаю. Але я привична - у Львові дуже рідко хороша погода. У нас ось дощ. Мы выбираем, нас выбирают, Как это часто не совпада-ает............................... ............................................................................... __________ - Мы тут поспорили: что такое счастье? Я считаю, счастье - это когда ты любишь и любим. Как вы считаете? - Того же самого... - Ну да! А как же... - Молода еще... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 мой девиз-чтобы отличить пшено от проса недостаточно уметь грамотно писать и чирикать но я не грамотный чтобы всавить А мой девиз: Кто ясно мыслит - тот четко излагает. ... математик я ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Какой он трогательный в своей наивности.. И почему он не в меня влюбился? Все оттого, наверно, что я всю жизнь математику ненавидела Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 мой девиз-чтобы отличить пшено от проса недостаточно уметь грамотно писать и чирикать Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 В чём подвох? :angry: Подвох в тому, що людина ні в зуб ногою - причому, по всіх питаннях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Какой он трогательный в своей наивности.. И почему он не в меня влюбился? Все оттого, наверно, что я всю жизнь математику ненавидела Ну ти читала - я йому там запитаннячко сороміцьке поставила - по приколу. Думаєш ось це "но я не грамотный чтобы всавить" - відповідь? :o І останнє слово - те що я думаю? з проп. літ. "т"? Ну і на...фік такий потрібен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Проти мовного законопроекту ПР, який фактично спричинить витіснення української мови в Україні. Верховна Рада України. 25 травня 2012 року. Ірма Вітовська - умнічка, красуня і дуже хороша людина. Подивіться ролик, знайдіть можливість, не пожалкуєте *http://www.youtube.com/watch?v=zqrBgZmPY5I&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Рискую прослыть неграмотным, но просо - это растение, пшено - крупа из этого растения. В чём подвох? :angry: Суть иносказательна -чтобы добраться до истины необходимо избавиться от шелухи ,а это не всем дано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Чтобы быть свободным от заблуждения, надо побывать у него в плену (с)Чтобы быть свободным от заблуждения, надо побывать у него в плену. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Корін, собака,Не сильно веселись, спалишься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Ну і на...фік такий потрібен? мало того, что ты грубиянка, максималистка, несгораемая вездеходка, так еще и пофигистка. Наберись терпения. Будем действовать советским испытанным методом : "Не можешь - научим. Не хочешь - заставим." Не бывает, чтоб у человека не было хоть одного неоценимого качества. Смотри- он настойчив в поиске истины, неутомим ( :lol: ), а это уже немааало! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 я раньше щадил Ориану,как обиженную судьбой ,а теперь понял, что и злобная А вы не отвечаете на мои вопросы и уверяете ,что вам понятно,а мне не все Ваня, не сильно гони на Ориану- она опасная женщина.... недаром даже ты написал слово "ведьма"... неровен час - по ночам будет сниться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Не сильно веселись, спалишься. …не быть злодеем — сатанинская гордыня…(с) :P Ведь мы – ведьмы, Ведьмы, ведь, мы, Мы летаем, Не боимся мы тьмы… Да, мы знаем – Дамы, ведь, мы, Мы упрямы – Ведь–мы–да–мы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 вот беда-то.. Одновременно два патефона заклинило.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 мало того, что ты грубиянка, максималистка, несгораемая вездеходка, так еще и пофигистка. Наберись терпения. Будем действовать советским испытанным методом : "Не можешь - научим. Не хочешь - заставим." Не бывает, чтоб у человека не было хоть одного неоценимого качества. Смотри- он настойчив в поиске истины, неутомим ( :lol: ), а это уже немааало! У мене азарту нема - я хочу на море. А яку він істину шукає, ти хоч приблизно знаєш? бо буває - високі пориви, але низькі істини... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 вот беда-то.. Одновременно два патефона заклинило.. А нєфік фоти з клубнікою виставляти. У Львові ще нічого - закарпатська по 20грн, а в Києві херсонська - 30-35грн, а на вихідні деяка по 40 грн. Ось і думай, яка романтика без полуниці... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Чтобы быть свободным от заблуждения, надо побывать у него в плену. Чтобы быть свободным от заблуждения, надо побывать у него в плену. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Чтобы быть свободным от заблуждения, надо побывать у него в плену. Этот уровень - отрицания отрицания - мне не доступен. .http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Q-AsgkzyHe4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Этот уровень - отрицания отрицания - мне не доступен. .http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Q-AsgkzyHe4 Ну да?! :o :lol: Мужик безподобний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 Ну да?! :o :lol: Мужик безподобний. Мужик... без чего?... ... Гумилев... востребованный женщинами... которые без мыла в совке... был на ура. И без понтов. Но. Сейчас. ... ведь упомянутое мыло - есть мылом сейчас и только сейчас - тогда это совсем даже мылом не было... А вот сейчас - это мыло. Потому, что... несравненное право - Самому выбирать свою смерть.... - говно в сравнении с теперешней реальностью. Реальностью склизкой. Переходной. И только для совков. - для которых нет таких... и не может быть... и нет вообще никаких прав. Обратное отрицание возможно. Но, кажись, только в следующей жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2012 ~ Земфира пела : ~http://www.youtube.com/watch?v=cj5UYecAX7k Не толкай меня, не надо, Я сама на асфальт лягу, А ты уверенней и крепче Потяни за рычаг... И катком по моей вере, Ни к чему она теперь мне, Будь уверенней и крепче, Не жалей ни о чем... Я устала искать правых, Мне плевать кто кого трахал, Мне плевать кто тогда начал - Это ваши дела - ваша грязь... Мне детали не интересны, В голове и без них тесно, Мне плевать кто кого бросил, Важно кто кому врал... Ведь даже ты - Ты хуже, дешевле, проще, Ты - кого я считала Богом, Ты хуже, дешевле, проще... Ведь даже ты - Чего тогда ждать от жизни? Если лучшее, что у меня в ней было - Ты... Все мосты наши сгорели В ночь 20 апреля И ты не знаешь, что я знаю Про эти ваши дела - вашу грязь... Но я устала искать правых, Мне плевать кто кого трахал, Мне плевать кто кого бросил, Важно кто кому врал... Поздравляют меня люди, Знаю ценят меня, любят, Но одно из пожеланий Вряд ли сбудется - жаль... Первый шок скоро утонет, Я переименую тебя в телефоне - Будет строго теперь И вряд ли Пригодится еще... Ведь даже ты - Ты хуже, дешевле, проще.. ~~~~~~~~~~~~ Какое всё дерьмо. Кроме желания любить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 2 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2012 Ваня, не сильно гони на Ориану- она опасная женщина.... недаром даже ты написал слово "ведьма"... неровен час - по ночам будет сниться. а я ведьм не боюсь складываю дулю выпиваю 150 коньяка и сплю спокойно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2012 а я ведьм не боюсь складываю дулю выпиваю 150 коньяка и сплю спокойно Дешево обходишся, видать в тебе, что-то умерло. Складывать дулю на ночь, лучше умереть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2012 Мужик... без чего?... ... Гумилев... востребованный женщинами... которые без мыла в совке... был на ура. И без понтов. Но. Сейчас. ... ведь упомянутое мыло - есть мылом сейчас и только сейчас - тогда это совсем даже мылом не было... А вот сейчас - это мыло. Потому, что... несравненное право - Самому выбирать свою смерть.... - говно в сравнении с теперешней реальностью. Реальностью склизкой. Переходной. И только для совков. - для которых нет таких... и не может быть... и нет вообще никаких прав. Обратное отрицание возможно. Но, кажись, только в следующей жизни. Щоб таке сказати проти...відчуваю, що проти, але як це висловити... Ну гаразд... Перехідний не тільки для совка - дуже, дуже багато зараз переосмислюється навіть в більш благополучних країнах. Люди звикають жити по іншому. Можливо ще не всі усвідомили, що вороття не буде, деякі намагаються щось змінити, наприклад, як французи президента - але мине рік-другий і вони змиряться і будуть ностальгувати, як ми за совком. Знаєш, хто наразі залишається найбільш стабільним і незмінним? Наші олігархи - тіпа Януковича, Ярославського, Юри Єнакієвського. Але це, певно, тому, що вони ще своєї місії не виконали? - бо не дуже хочеться стверджувати, що вони тупі. З одного боку таки тупі, але ж не повні ідіоти. З.І. Мужик нормальний, так і знала, що ти до слова причепишся - ну пардон, ми філологій не закінчувала. Залюбувалася, як він дівчину веде - наші чоловіки так не вміють, навіть технічно найкращі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2012 Дешево обходишся, видать в тебе, что-то умерло. Складывать дулю на ночь, лучше умереть. Не придирайся - ти ж не знаєш напевно, що малося на увазі. А сподіватися, що він вловить у твоїх словах сарказм - не доводиться - сам бачиш, який це оригінал. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2012 а я ведьм не боюсь складываю дулю выпиваю 150 коньяка Ну вот теперь понятно - почему ваши сообщения такие нескладные и путаные: после 150-ть коньяка, да с завороченой дулей - не очень то удобно клацать по клавиатуре, плюс еще и думать. - эт сколько за раз действий получается!!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.