Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Тепер ви розумієте, що все пізнається у порівнянні - а ви на Коріна бочку котили - на цю святу людину і навіть пробачення не попросили. Вам має бути соромно!!! НЕТ то-что он разбирается не дает право оскорблять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 НЕТ то-что он разбирается не дает право оскорблять Ви вибрали не те місце, якщо ваша мета - приємне спілкування. Але якщо хочете розібратися - то ніщо не повинно вас зупиняти. На ображених воду возять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Я общался с людми разных национальностей и положения по работе и в быту.-есть особености у всех втомчисле наличичие хороших и плохих и как сказал закомый в Одессе есть евреии и жиды А что такое подстилка на языке ботологии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Я общался с людми разных национальностей и положения по работе и в быту.-есть особености у всех втомчисле наличичие хороших и плохих и как сказал закомый в Одессе есть евреии и жиды А что такое подстилка на языке ботологии Ваш досвід спілкування в реальному житті тут лише заважає, бо ви сюди переносите всі стереотипи і правила, які засвоїли при живому спілкуванні. У віртуалі діють зовсім інші відчуття, які в житті замінюють очі, слух, дотик. Тут ми ніби сліпі, і повинні довіритися своїй інтуїції, підсвідомості. Якщо ці відчуття у вас слабо розвинуті, ТУТ людини ви не "побачите", а отже не зрозумієте. Наприклад, ви хочете, щоб ми висловилися з приводу вашої теми - способи заміни еліти і система виборів. Ми це робимо постійно, але не окремою відповіддю, а репліками стосовно якоїсь події, відповідями на запитання, альтернативними думками - тобто, щоб знати нашу думку - ви повинні її збирати по краплинці спілкуванням. І щоб воно було результативним - треба вибрати хто вам цікавий. Цікавий Корін - пофік його грубість - вибирайте лише зерно. Цікавий нацист - не зважайте на його соціопативні прояви - вибирайте лише інформацію. А що з нього можна її витиснути - я знаю напевне. Ну і так далі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 вы не ответили на мой вопрос или в этом и заключается болтология проболтали все для отдушины и вас реальность не интересует так зачем корин и вы все прикрываетесь актуальной темой я попал общество без...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 вы не ответили на мой вопрос или в этом и заключается болтология проболтали все для отдушины и вас реальность не интересует так зачем корин и вы все прикрываетесь актуальной темой я попал общество без...... І для віддушини і тому, що реально хочеться висловитися і почути чужу думку - кожного разу по різному. Ось чим ви в даний момент займаєтеся? Правильно, тією ж самою "болтологією", замість того, щоб зацікавити людей і примусити відповідати на свої запитання, ви намагаєтеся поставити нас в рамки, як ви розумієте цю тему. До речі, я тут викладала багато цікавих речей, які, на мою думку, могли б вплинути на вибір, давала до них свої коментарі. Так що звинувачувати мене в тому, що я прикриваюся темою - не справедливо. І ще, ви дуже нечітко висловлюєтеся. На це може бути кілька причин - ви самі не зовсім чітко розумієте що хочете, нема ясності і в запропонованому питанні, або ви погано володієте компом. я попал общество без...... - модератора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Богатирьова отримала 200 тисяч пенсії, і має солідний автопарк Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова заробила минулого року 641 634 гривні. Сайт МОЗ оприлюднив дані з декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру міністра за 2011 рік. З них 403264 грн. становила заробітна плата, 6 657 грн. - дохід від науково-викладацької, 198 089 грн. - пенсійні виплати, 33 624 грн. - матеріальна допомога. Дохід чоловіка склав 338 277 грн. _______ Яка була користь з Богатирьової минулого року важко сказати, бо про неї навіть ніхто не згадував. Правда була інфа, що вона в Китай зі своїми подругами літала на екскурсію за кошт держави - т.з робоча поїздка. А оскільки там нема аналогічного нашому РНБО органу, їй довелося задовольнитися культурною програмою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 я понял корина он за то что-останется все как есть вопрос ему так хочется или не возможно изменить Суть моих сообщений о необходимости изменений внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение как я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение как я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие Я знайшов справді дивовижний доказ цього припущення, але тут надто мало місця, щоб його помістити Давайте так - я розбираюся з вашою пропозицією, а ви зі мною за компанію поміркуєте про теорему Ферма? Не обов"язково її доводити - а просто поговоримо про феномен фрази "я знайшов..." Погоджуєтеся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Зачем тогда насилуешь свой мозг? Политики выяснят, решат - и тебе обязательно скажут - что тебе нужно делать. Тебе останется... как всегда, как прежде... тупо и старательно исполнять приказ. судишь по себе и старательно выполняешь заказ хозяина или... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 І для віддушини і тому, що реально хочеться висловитися і почути чужу думку - кожного разу по різному. Ось чим ви в даний момент займаєтеся? Правильно, тією ж самою "болтологією", замість того, щоб зацікавити людей і примусити відповідати на свої запитання, ви намагаєтеся поставити нас в рамки, як ви розумієте цю тему. До речі, я тут викладала багато цікавих речей, які, на мою думку, могли б вплинути на вибір, давала до них свої коментарі. Так що звинувачувати мене в тому, що я прикриваюся темою - не справедливо. І ще, ви дуже нечітко висловлюєтеся. На це може бути кілька причин - ви самі не зовсім чітко розумієте що хочете, нема ясності і в запропонованому питанні, або ви погано володієте компом. я попал общество без...... - модератора. я с вашим сообщениями согласен,вы лично много уделили теме,речь идет о корине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 я с вашим сообщениями согласен,вы лично много уделили теме,речь идет о корине Корін - розумний і неорганізований, як всі таланти. А я тільки старанна і зовсім не розумна. Так що вибирайте. А про Ферма не хочете поговорити? Цікавий феномен - людина сказала: я знайшов, світ повірив і досі ця фраза сколихує математичну купіль і народжує нові відкриття. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 ак я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие ваш бред читают? это не ли вы на киевском ту же туфту пытались пропагандировать? Цікавий Корін - пофік його грубість - вибирайте лише зерно. Цікавий нацист - не зважайте на його соціопативні прояви - вибирайте лише інформацію. А що з нього можна її витиснути - я знаю напевне. курица,не быть тебе орлом,не быть)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Корін - розумний і неорганізований, як всі таланти. А я тільки старанна і зовсім не розумна. Так що вибирайте. А про Ферма не хочете поговорити? Цікавий феномен - людина сказала: я знайшов, світ повірив і досі ця фраза сколихує математичну купіль і народжує нові відкриття. Теорема Ферма как и пигафоровы штаны...известны со школы.,только штаны для тенической науки необходимы . Ферма написал теорему с примечанием решить нельзя ,что взбудожило ученых математиков А написаное вами" А цикавый феномен"-это из вашего вертуального или билистричского Ферма-есть такой Мое мнение о вас на много выше о кор и его"тал "за решение объявлена премия кор в.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Теорема Ферма как и пигафоровы штаны...известны со школы.,только штаны для тенической науки необходимы . Ферма написал теорему с примечанием решить нельзя ,что взбудожило ученых математиков А написаное вами" А цикавый феномен"-это из вашего вертуального или билистричского Ферма-есть такой Мое мнение о вас на много выше о кор и его"тал "за решение объявлена премия кор в.. Дякую за "мнєніє" - тепер доведеться розбиратися з вашими пропозиціями - а це для моєї жіночої голови ой як важко. Як тільки буде вільна хвилинка - відразу почну - чесно! ))) Ще скажіть, що означає слово "билистричский" - я не знаю навіть приблизно значення цього слова, і навіть гугл мені не допоміг. А щодо "цікавого феномену" - то це не моя думка, про це почали говорити люди набагато розумніші від мене. Наприклад, російський вчений Івлієв вважає, що " код Большой Теоремы Ферма хранит в себе ключ к так называемым «внеземным технологиям», построенным на фундаментальных принципах, отличных от известных современной науке." Поки це лише гіпотеза, але поза сумнівами код у цієї теореми існує і лежить він не так в математичній площині, як в психологічній. А ви думаєте, що лише винагорода спонукає шукати доведення? _______________ Ой, мене осынило - ви напевне мали на увазі беллетристику - легке чтиво? В деякій мірі ви маєте рацію - мене не цікавить саме доведення чи принципи пошуків підтвердження теореми. Мені цікаво все, що стосується підсвідомості людини, методів впливу на неї, способи керування людиною і можливість відчувати людину віртуально. І-нет цьому дуже сприяє. А Теорема Ферма, погодьтеся, також цікавий феномен. Ну лише уявіть: пише якась людина на полях Арифметики Діофанга: "Тим часом зовсім неможливо розкласти повний куб на суму кубів, четверту ступінь — на суму четвертих ступенів, взагалі яку-небудь ступінь на суму ступенів з тим самим показником. Я знайшов справді дивовижний доказ цього припущення, але тут надто мало місця, щоб його помістити" - і після смерті стає одним із найславетніших людей планети. Не тому що був засновником теорії чисел, аналітичної геометрії, геометричної оптики та інших напрямів математики, а лише завдяки фразі "я знайшов". Хіба це не чудо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Тепер ви розумієте, що все пізнається у порівнянні - а ви на Коріна бочку котили - на цю святу людину і навіть пробачення не попросили. Вам має бути соромно!!! ... мой кот... когда на него не орут и не кидают подушку.... умиленно мурчит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 я понял корина он за то что-останется все как есть вопрос ему так хочется или не возможно изменить Суть моих сообщений о необходимости изменений внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение как я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие не возможно изменить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 судишь по себе и старательно выполняешь заказ хозяина или...это ретрансляция известного выражения - если ты не занимаешься политикой, политика займется тобой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 не смеши мои носки,подстилкаТы сдал, Нац. Не носки. Тапочки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Ты сдал, Нац. Не носки. Тапочки. о чем ты,придурок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 ... мой кот... когда на него не орут и не кидают подушку.... умиленно мурчит.... Як ти зараз? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Ты сдал, Нац. Не носки. Тапочки. Я його відлучила від себе і він втратив орієнтацію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Я його відлучила від себе і він втратив орієнтацію. все мечтаешь,курица? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 появилась информация что теорема ферма доказана узбекским ученым ,правда я с ним не знаком. так что Ориана успокойтесь,корину сочуствую- не успел,насосу советую познакомиться с ним и с теоремой,, Рыжая, Ориана,Юля,я что напоминал Ева куда вы удались - в эфииопию или сосредоточились над моими темами для написания ваших любезных оповещанй до Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 появилась информация что теорема ферма доказана узбекским ученым ,правда я с ним не знаком. так что Ориана успокойтесь,корину сочуствую- не успел,насосу советую познакомиться с ним и с теоремой,, Рыжая, Ориана,Юля,я что напоминал Ева куда вы удались - в эфииопию или сосредоточились над моими темами для написания ваших любезных оповещанй до Белка шишки собирает И харды из них лабает, А харды-то не простые, Все дорожки золотые. Все головки – изумруд… Но, быть может, это ФЛУД? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Як ти зараз? :rolleyes:.http://www.youtube.com/watch?v=0IVnzSvwdEU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Я його відлучила від себе і він втратив орієнтацію.Допустил слабину - отсебятину... и получил втык... теперь отрабатывает особо усердным лаем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Допустил слабину - отсебятину... и получил втык... теперь отрабатывает особо усердным лаем... мечтаешь на пару с подстилкой,придурок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 мечтаешь на пару с подстилкой,придурок?Не мечтаю... решаю задачку... - если ты со всеми таким макаром беседуешь... как тебе бабы дают?....... и вывод пока неутешителен... - тебе срочно нужен рецепт... от мозолей на руках.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Не мечтаю... решаю задачку... - если ты со всеми таким макаром беседуешь... как тебе бабы дают?....... и вывод пока неутешителен... - тебе срочно нужен рецепт... от мозолей на руках.... Рішення задачки просте, як і сам нацист - такі самі баби, як він. Думаєш таких нема? Невже на вокзалі не бачив закоханих бомжів? - такого безмежного щастя, як у них, на обличчі, у простої, заклопотаної буденними справами людини , ніколи нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.