Перейти до змісту
Український політичний форум

Выборы в Верховный совет Украины 2012

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Тепер ви розумієте, що все пізнається у порівнянні - а ви на Коріна бочку котили - на цю святу людину і навіть пробачення не попросили.

Вам має бути соромно!!!

НЕТ то-что он разбирается не дает право оскорблять

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

НЕТ то-что он разбирается не дает право оскорблять

Ви вибрали не те місце, якщо ваша мета - приємне спілкування.

Але якщо хочете розібратися - то ніщо не повинно вас зупиняти.

На ображених воду возять.

Посилання на коментар

Я общался с людми разных национальностей и положения по работе и в быту.-есть особености у всех втомчисле наличичие

хороших и плохих и как сказал закомый в Одессе есть евреии и жиды

А что такое подстилка на языке ботологии

Посилання на коментар

Я общался с людми разных национальностей и положения по работе и в быту.-есть особености у всех втомчисле наличичие

хороших и плохих и как сказал закомый в Одессе есть евреии и жиды

А что такое подстилка на языке ботологии

Ваш досвід спілкування в реальному житті тут лише заважає, бо ви сюди переносите всі стереотипи і правила, які засвоїли при живому спілкуванні.

У віртуалі діють зовсім інші відчуття, які в житті замінюють очі, слух, дотик. Тут ми ніби сліпі, і повинні довіритися своїй інтуїції, підсвідомості. Якщо ці відчуття у вас слабо розвинуті, ТУТ людини ви не "побачите", а отже не зрозумієте.

Наприклад, ви хочете, щоб ми висловилися з приводу вашої теми - способи заміни еліти і система виборів. Ми це робимо постійно, але не окремою відповіддю, а репліками стосовно якоїсь події, відповідями на запитання, альтернативними думками - тобто, щоб знати нашу думку - ви повинні її збирати по краплинці спілкуванням. І щоб воно було результативним - треба вибрати хто вам цікавий.

Цікавий Корін - пофік його грубість - вибирайте лише зерно. Цікавий нацист - не зважайте на його соціопативні прояви - вибирайте лише інформацію. А що з нього можна її витиснути - я знаю напевне. Ну і так далі...

Посилання на коментар

вы не ответили на мой вопрос или в этом и заключается болтология проболтали все для отдушины

и вас реальность не интересует так зачем корин и вы все прикрываетесь актуальной темой

я попал общество без......

Посилання на коментар

вы не ответили на мой вопрос или в этом и заключается болтология проболтали все для отдушины

и вас реальность не интересует так зачем корин и вы все прикрываетесь актуальной темой

я попал общество без......

І для віддушини і тому, що реально хочеться висловитися і почути чужу думку - кожного разу по різному.

Ось чим ви в даний момент займаєтеся? Правильно, тією ж самою "болтологією", замість того, щоб зацікавити людей і примусити відповідати на свої запитання, ви намагаєтеся поставити нас в рамки, як ви розумієте цю тему.

До речі, я тут викладала багато цікавих речей, які, на мою думку, могли б вплинути на вибір, давала до них свої коментарі. Так що звинувачувати мене в тому, що я прикриваюся темою - не справедливо.

І ще, ви дуже нечітко висловлюєтеся. На це може бути кілька причин - ви самі не зовсім чітко розумієте що хочете, нема ясності і в запропонованому питанні, або ви погано володієте компом.

я попал общество без...... - модератора.

Посилання на коментар

Богатирьова отримала 200 тисяч пенсії, і має солідний автопарк

Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова заробила минулого року 641 634 гривні.

Сайт МОЗ оприлюднив дані з декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру міністра за 2011 рік.

З них

403264 грн. становила заробітна плата,

6 657 грн. - дохід від науково-викладацької,

198 089 грн. - пенсійні виплати,

33 624 грн. - матеріальна допомога.

Дохід чоловіка склав 338 277 грн.

_______

Яка була користь з Богатирьової минулого року важко сказати, бо про неї навіть ніхто не згадував.

Правда була інфа, що вона в Китай зі своїми подругами літала на екскурсію за кошт держави - т.з робоча поїздка. А оскільки там нема аналогічного нашому РНБО органу, їй довелося задовольнитися культурною програмою.

Посилання на коментар

я понял корина он за то что-останется все как есть вопрос ему так хочется или не возможно изменить

Суть моих сообщений о необходимости изменений внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение

как я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие

Посилання на коментар

внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение

Я знайшов справді дивовижний доказ цього припущення, але тут надто мало місця, щоб його помістити

Давайте так - я розбираюся з вашою пропозицією, а ви зі мною за компанію поміркуєте про теорему Ферма? Не обов"язково її доводити - а просто поговоримо про феномен фрази "я знайшов..."

Погоджуєтеся?

Посилання на коментар

Зачем тогда насилуешь свой мозг?

Политики выяснят, решат - и тебе обязательно скажут - что тебе нужно делать. Тебе останется... как всегда, как прежде... тупо и старательно исполнять приказ.

судишь по себе и старательно выполняешь заказ хозяина или...

Посилання на коментар

І для віддушини і тому, що реально хочеться висловитися і почути чужу думку - кожного разу по різному.

Ось чим ви в даний момент займаєтеся? Правильно, тією ж самою "болтологією", замість того, щоб зацікавити людей і примусити відповідати на свої запитання, ви намагаєтеся поставити нас в рамки, як ви розумієте цю тему.

До речі, я тут викладала багато цікавих речей, які, на мою думку, могли б вплинути на вибір, давала до них свої коментарі. Так що звинувачувати мене в тому, що я прикриваюся темою - не справедливо.

І ще, ви дуже нечітко висловлюєтеся. На це може бути кілька причин - ви самі не зовсім чітко розумієте що хочете, нема ясності і в запропонованому питанні, або ви погано володієте компом.

я попал общество без...... - модератора.

я с вашим сообщениями согласен,вы лично много уделили теме,речь идет о корине

Посилання на коментар

я с вашим сообщениями согласен,вы лично много уделили теме,речь идет о корине

Корін - розумний і неорганізований, як всі таланти.

А я тільки старанна і зовсім не розумна.

Так що вибирайте.

А про Ферма не хочете поговорити? Цікавий феномен - людина сказала: я знайшов, світ повірив і досі ця фраза сколихує математичну купіль і народжує нові відкриття.

Посилання на коментар

ак я привык вносить на научные форумы и совещания. пусть читают другие

ваш бред читают?

это не ли вы на киевском ту же туфту пытались пропагандировать?

Цікавий Корін - пофік його грубість - вибирайте лише зерно. Цікавий нацист - не зважайте на його соціопативні прояви - вибирайте лише інформацію. А що з нього можна її витиснути - я знаю напевне.

курица,не быть тебе орлом,не быть))

Посилання на коментар

Корін - розумний і неорганізований, як всі таланти.

А я тільки старанна і зовсім не розумна.

Так що вибирайте.

А про Ферма не хочете поговорити? Цікавий феномен - людина сказала: я знайшов, світ повірив і досі ця фраза сколихує математичну купіль і народжує нові відкриття.

Теорема Ферма как и пигафоровы штаны...известны со школы.,только штаны для тенической науки необходимы .

Ферма написал теорему с примечанием решить нельзя ,что взбудожило ученых математиков

А написаное вами" А цикавый феномен"-это из вашего вертуального или билистричского Ферма-есть такой

Мое мнение о вас на много выше о кор и его"тал "за решение объявлена премия кор в..

Посилання на коментар

Теорема Ферма как и пигафоровы штаны...известны со школы.,только штаны для тенической науки необходимы .

Ферма написал теорему с примечанием решить нельзя ,что взбудожило ученых математиков

А написаное вами" А цикавый феномен"-это из вашего вертуального или билистричского Ферма-есть такой

Мое мнение о вас на много выше о кор и его"тал "за решение объявлена премия кор в..

Дякую за "мнєніє" - тепер доведеться розбиратися з вашими пропозиціями - а це для моєї жіночої голови ой як важко. Як тільки буде вільна хвилинка - відразу почну - чесно! )))

Ще скажіть, що означає слово "билистричский" - я не знаю навіть приблизно значення цього слова, і навіть гугл мені не допоміг.

А щодо "цікавого феномену" - то це не моя думка, про це почали говорити люди набагато розумніші від мене. Наприклад, російський вчений Івлієв вважає, що " код Большой Теоремы Ферма хранит в себе ключ к так называемым «внеземным технологиям», построенным на фундаментальных принципах, отличных от известных современной науке."

Поки це лише гіпотеза, але поза сумнівами код у цієї теореми існує і лежить він не так в математичній площині, як в психологічній.

А ви думаєте, що лише винагорода спонукає шукати доведення?

Ой, мене осынило - ви напевне мали на увазі беллетристику - легке чтиво?

В деякій мірі ви маєте рацію - мене не цікавить саме доведення чи принципи пошуків підтвердження теореми.

Мені цікаво все, що стосується підсвідомості людини, методів впливу на неї, способи керування людиною і можливість відчувати людину віртуально. І-нет цьому дуже сприяє.

А Теорема Ферма, погодьтеся, також цікавий феномен.

Ну лише уявіть: пише якась людина на полях Арифметики Діофанга: "Тим часом зовсім неможливо розкласти повний куб на суму кубів, четверту ступінь — на суму четвертих ступенів, взагалі яку-небудь ступінь на суму ступенів з тим самим показником. Я знайшов справді дивовижний доказ цього припущення, але тут надто мало місця, щоб його помістити" - і після смерті стає одним із найславетніших людей планети. Не тому що був засновником теорії чисел, аналітичної геометрії, геометричної оптики та інших напрямів математики, а лише завдяки фразі "я знайшов".

Хіба це не чудо?

Посилання на коментар

Тепер ви розумієте, що все пізнається у порівнянні - а ви на Коріна бочку котили - на цю святу людину і навіть пробачення не попросили.

Вам має бути соромно!!!

... мой кот... когда на него не орут и не кидают подушку.... умиленно мурчит....
Посилання на коментар

я понял корина он за то что-останется все как есть вопрос ему так хочется или не возможно изменить

Суть моих сообщений о необходимости изменений внес на обсуждение подчеркиваю конкретное предложение

не возможно изменить.
Посилання на коментар

судишь по себе и старательно выполняешь заказ хозяина или...

это ретрансляция известного выражения - если ты не занимаешься политикой, политика займется тобой.
Посилання на коментар

... мой кот... когда на него не орут и не кидают подушку.... умиленно мурчит....

Як ти зараз? :rolleyes:

Посилання на коментар

появилась информация что теорема ферма доказана узбекским ученым ,правда я с ним не знаком.

так что Ориана успокойтесь,корину сочуствую- не успел,насосу советую познакомиться с ним и с теоремой,,

Рыжая, Ориана,Юля,я что напоминал Ева куда вы удались - в эфииопию или сосредоточились над моими

темами для написания ваших любезных оповещанй до

Посилання на коментар

появилась информация что теорема ферма доказана узбекским ученым ,правда я с ним не знаком.

так что Ориана успокойтесь,корину сочуствую- не успел,насосу советую познакомиться с ним и с теоремой,,

Рыжая, Ориана,Юля,я что напоминал Ева куда вы удались - в эфииопию или сосредоточились над моими

темами для написания ваших любезных оповещанй до

Белка шишки собирает

И харды из них лабает,

А харды-то не простые,

Все дорожки золотые.

Все головки – изумруд…

Но, быть может, это ФЛУД?

Посилання на коментар

Я його відлучила від себе і він втратив орієнтацію.

Допустил слабину - отсебятину... и получил втык... теперь отрабатывает особо усердным лаем...
Посилання на коментар

Допустил слабину - отсебятину... и получил втык... теперь отрабатывает особо усердным лаем...

мечтаешь на пару с подстилкой,придурок?

Посилання на коментар

мечтаешь на пару с подстилкой,придурок?

Не мечтаю... решаю задачку... - если ты со всеми таким макаром беседуешь... как тебе бабы дают?....... и вывод пока неутешителен... - тебе срочно нужен рецепт... от мозолей на руках....
Посилання на коментар

Не мечтаю... решаю задачку... - если ты со всеми таким макаром беседуешь... как тебе бабы дают?....... и вывод пока неутешителен... - тебе срочно нужен рецепт... от мозолей на руках....

Рішення задачки просте, як і сам нацист - такі самі баби, як він. Думаєш таких нема? Невже на вокзалі не бачив закоханих бомжів? - такого безмежного щастя, як у них, на обличчі, у простої, заклопотаної буденними справами людини , ніколи нема.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...