Орiана Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 Україна й Німеччина вже ведуть переговори про лікування Тимошенко ___ ПШОНКА ДОЗВОЛИВ ЛІКУВАТИ ТИМОШЕНКО ЗА МЕЖАМИ КОЛОНІЇ В кого які думки - що б це мало значити? Моє припущення: ЄС і Україна знайшли спосіб, як вирішити проблему з Тимошенко і не втратити обличчя. Думаю її списали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 В кого які думки - що б це мало значити? как что? она своя в сионистской системе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 Думаю її списали.Не очевидно. Не все от них зависит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 Моє припущення: ЄС і Україна знайшли спосіб, як вирішити проблему з Тимошенко і не втратити обличчя. Думаю її списали. как и ющенко когда его Кучма выгнал с премьер министра.. то есть не списали. это прекрасная тварь для оболванинвания и уничтожения украинцев,своя в доску .. с чего бы ее списывать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 Ще одна думка з цього приводу (не моя) Я бы сказал так: Западный мир выбрал яныка, ещё перед выборами президентскими, может под давлением москвы, ЮВТ они хотели видеть злым и кусючим лидером опозиции. Янык спутал им карты, посадив ЮВТ в тюрму, убрав единственого действеного конкурента. Остальные, да нет остальных, сплошная безлико - попискивающая толпа приспособленцев. Сейчас Запад спасает яныка, эту задачу похоже взяла на себя декаденствующая Германия, погрязшая в конформизме.. На сегодняшний день Германия уже не та Германия что была когда то, сейчас Германия как сердце Европы забыла о самобытности своей цивилизации, она отказалась от могущества в пользу моральных утопий. Если посмотреть на Германию без рекламного лоска, можно увидеть много не совсем приятного, как в политике, так и в экономике, и конечно в социальном аспекте, пока наблюдается что то типа деградации, что будет дальше, известно одному Богу, но как то мрачно всё ... . Ситуация с ЮВТ очередное доказательство моих предположений-подозрений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 2 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2012 Ще одна думка з цього приводу (не моя) шестерки-фоксы,который корчит из себя патриота но при этом язык засовыввает в одно место,когда его подельник Исаак на украинцев грязь льет? Я бы сказал так: Западный мир выбрал яныка, ещё перед выборами президентскими, может под давлением москвы, ЮВТ они хотели видеть злым и кусючим лидером опозиции. Янык спутал им карты, посадив ЮВТ в тюрму, убрав единственого действеного конкурента. Остальные, да нет остальных, сплошная безлико - попискивающая толпа приспособленцев. Сейчас Запад спасает яныка, бред дурака. впрочем то что это копируешь тоже тебя ставит не в лучшее положение)) ещё перед выборами президентскими, может под давлением москвы, ну как же у русофоба без руки Москвы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Ще одна думка ... ситуація з юлькою надто вже неприемна для них, з одного боку допустити її до виборів ну ні як неможливо, тому й посадили, з іншого, постійний тиск з боку як опозиціх так і забугра. Найкраще б для них був би варіант якби вона десь заховалася за кордоном, яле я думаю на таке вона не піде. Отож ситуація досить не певна, можливо у них є декілька варіантів як її позбутися чи нейтралізувати. _________ З.І. Нацист, я сама по собі, у мене є своя думка щодо оцінки чужих розумових здібностей. А ще є спокуса назвати дурнем всіх з ким я не погоджуюся - але ж я стримуюся - ось і ти стримуйся. До речі, росіян до слов"ян я відношу з дуже великою натяжкою - так що розбрат між братами слов"янами, яке ти приписуєш русофобам - для мене не аргумент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Гриценко все ще веде перемовини з Турчиновим Партія "Громадянська позиція" оприлюднить інформацію про статки, освіту і громадянство своїх висуванців. Про це повідомив лідер партії Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу ТВі. Відповідаючи на питання, чи продовжуються переговори про співпрацю з "Батьківщиною" та "Фронтом змін", він зазначив: "Я не хотів би, щоб люди формальним отаким речам давали більше значення, ніж вони є". "Ми постійно в контакті. З Турчиновим була розмова одразу після з'їзду в четвер. І говорили про рух далі", - розповів політик. При цьому Гриценко запевнив, що він за те, "щоб був сформований один єдиний спільний список". "Буде Гриценко в об’єднаному списку №5, чи №25, чи 50 - немає жодного значення. Можна на основі "Батьківщини", можна на основі будь-якої іншої партії. Але, я думаю, що ключовий сигнал для суспільства, що вожді перестали бути вождями, а просто працюють на спільний результат", - уточнив депутат від НУНС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Моє припущення: ЄС і Україна знайшли спосіб, як вирішити проблему з Тимошенко і не втратити обличчя. Думаю її списали. Стаття, яка підтверджує мою версію, що з від"їздом Тимошенко в Німеччину на лікування, Європа і янукович вирішили свою головну біль не втративши при цьому обличчя - тобто, кожен залишився при своєму, як і, до речі, народ України... у своїй споконвічній Ж* http://blogs.pravda.com.ua/authors/kalnysh/4f7abb2f701ce/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Для тих, хто боїться посилань, тезисно, про що там 1. Отправка ее на лечение в Берлин выгодно не только ей самой, но и Виктору Януковичу. Для него это хорошая возможность продемонстрировать Западу гуманный подход к Юлии Тимошенко. Но все же не это, как мне кажется, играет главную роль. Думаю, президент хочет отпустить экс-премьера в надежде никогда ее больше не увидеть. 2. Отъезд Тимошенко выгоден ей самой, не только со здравоохранительной точки зрения. Попроси она политического убежища, это абсолютно никак не скажется на будущем "Батькивщины", которую через три недели возглавит Арсений Яценюк. 3. Получить убежище она сможет только при условии, что вести свою политическую деятельность она будет в разумных пределах - отказ от прямого призыва к свержению Януковича, запрет на создание на территории Германии общественной организации или проведения съездов партии, отсутствие поддержки действий Тимошенко на официальном уровне. 4. Побывав в тюрьме, прочувствовав ее на себе, Юлия Тимошенко могла прийти к простым выводам: что политика – это не вся жизнь, что борьба – не весь ее смысл. Кто-то назовет это слабостью, кто-то посчитает, что ее сломали. Но я бы понял. З.І. Отже, лідером опозиції буде Яценюк? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Отже, лідером опозиції буде Яценюк? І у звязку з цим результати соц. опитування Згідно з результатами дослідження, якби до другого туру вийшли Янукович і Тимошенко, то 30% опитаних (серед тих, які мають намір взяти участь у виборах) підтримали б Януковича, 36,6% – екс-прем’єра, 23,7% – не підтримали б жодного з кандидатів і 9,8% – не визначились щодо свого вибору. Якби до другого туру пройшли Янукович і Яценюк, то 29% опитаних підтримали б чинного президента, 38,1% – лідера Фронту змін, 21,5% – не підтримали б жодного з кандидатів і 11,4% – не визначились щодо свого вибору. За даними дослідження, в першому турі за Арсенія Яценюка проголосували б 10,8%, Віталія Кличка - 7,9%, Петра Симоненка - 6,2%, Сергія Тігіпка - 3,8%, Олега Тягнибока - 3,6%, Анатолія Гриценка - 3,1%, Наталю Королевську - 1,4%, Володимира Литвина - 1,3%, Віктора Ющенка - 0,7%. Інших кандидатів підтримали 3,4%, не підтримали б жодного – 3,8%, не визначились – 12,5%. Якби вибори президента відбувалися у березні 2012, то 45% опитаних однозначно взяли б у них участь, ще 32% скоріше взяли б участь. В дослідженні відзначається, що рейтинг Тимошенко майже не змінився (19,4% - лютому проти 19,9% - у березні), а рейтинг Януковича зріс (з 19,7 до 21,7%). При цьому зменшився рейтинг Яценюка (з 12,8 до 10,8%), повторюючи динаміку рейтингу Фронту змін, та зріс рейтинг Кличка (з 6,5 до 7,9%). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 П артія «УДАР» Віталія Кличка вирішила йти на парламентські вибори самостійно. Про це сам лідер партії заявив в ефірі телеканалу ICTV. «Таке рішення ухвалили ми, й найлогічнішою подальшою дією буде об’єднання (опозиції – ред.) у парламенті лише з однією метою – створити більшість, а наше завдання – як мінімум 50+1%», – наголосив Віталій Кличко. Рішення партії він пояснив тим, що, згідно з даними соціологічних опитувань, партія «УДАР» на парламентських виборах набирає близько 7%, партія «Фронт змін» – 10%. Однак у разі об’єднання цих політичних сил, наголосив політик, результат виходить лише 12% замість очікуваних 17%. Аналогічний результат і в разі об’єднання з партією «Батьківщина», додав Кличко. «Думаю, кожен погодиться, що наша найголовніша мета – щоб у майбутньому парламенті сформувати більшість, і тільки з цією метою необхідно об’єднуватися», – зазначив Віталій Кличко. Тому, за його словами, опозиційним партіям логічніше самостійно йти в парламент, а потім об’єднати свої сили та сформувати опозиційну більшість. Парламентські вибори в Україні мають відбутися 28 жовтня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 З.І. Нацист, я сама по собі, у мене є своя думка такая же своя как у пионеров которые пели речевки об империалистах,коммунизме и первом мире государстве,где рабочие и крестьяне свободны и счастливы дальше некуда. А ще є спокуса назвати дурнем всіх з ким я не погоджуюся - але ж я стримуюся - ось і ти стримуйся. называй дураками тех у кого мозги промыты сионистской пропагандой-не прогадаешь. До речі, росіян до слов"ян я відношу з дуже великою натяжкою - так що розбрат між братами слов"янами, яке ти приписуєш русофобам - для мене не аргумент. но относишь все таки. хоть и с натяжкой. и еще я не приписываю всем русофобам пропаганду розни. все мы что-то любим а что-то не любим. но надо знать когда заткнуться ибо пропаганда того что ты лично не любишь может нанести вред твоей нации.... но боюсь для тебя и твоих собеседников-клинических русофобов ,которых умело подогревает еврей Исаак это слишком сложно. будь русофобом,полякофобом.. это твое дело. но будь добра не пропагандировать это. Гриценко все ще веде перемовини з Турчиновим Отже, лідером опозиції буде Яценюк? Для тих, хто боїться посилань, тезисно, про що там П артія «УДАР» Віталія Кличка вирішила йти на парламентські вибори самостійно. Про це сам лідер партії заявив в ефірі телеканалу ICTV. куклы вылезли на сцену. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 будь русофобом,полякофобом.. это твое дело. но будь добра не пропагандировать это. Я не пропагую і у ваші чоловічі розборки не лізу - я критикую владу. А тобі порада - змінюй час від часу тактику, бо прогнозованість - це завжди програш. _______________ Ну а щодо Тимошенко - то я мала рацію - її списали і тепер від її рішення вже нічого не залежить. Та й вибір їй залишили небагатий: або гнити у в"язниці у залишитися в пам"яті людей героїнею, а з часом, можливо, новітнім бандерою, або прийняти пропозицію Німеччини і приректи себе на забуття. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Але, здається, янек не скористався і з цієї пропозицієї. Джерело: Меркель сумнівається, що Янукович триматиме слово Питання можливого лікування засуджених за кордоном законодавчо не визначене, стверджують у Державній пенітенціарній службі. Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на радника глави відомства Ігоря Андрушка. "До сьогоднішнього дня прецедентів лікування засуджених за кордоном в Україні не було",- заявив він. "Детально вивчивши законодавство, можна сказати, що немає ні чіткої заборони, ні дозволу на такі дії - це питання юридично чітко не визначене", - додав він. Видання також зазначає, що німецька сторона вела переговори з Україною про можливість лікування Тимошенко в Німеччині. За інформацією видання, переговори з українською стороною вів радник Ангели Меркель із зовнішньополітичних питань Крістоф Хойсген. "У п'ятницю (30 березня) голова адміністрації Віктора Януковича (Сергій Льовочкін) повідомив відомство федерального канцлера про те, що в понеділок генпрокурор одержить відповідне завдання", - заявив знайомий з ходом переговорів співрозмовник видання в Берліні, коментуючи статтю в Spiegel. "До речі, у канцлера є сумнів, що Янукович триматиме слово", - додав він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 Ще одна версія Тимошенко пропонували покинути Україну в обмін на закриття справи? Екс-прем’єру Юлії Тимошенко ще до арешту влада пропонувала виїхати за кордон в обмін на закриття кримінальної справи у відношенні неї, говорять джерела. Такою інформацією володіє "Комерсант-Україна". За даними джерел видання, таку пропозицію Тимошенко отримала ще в липні минулого року, приблизно за місяць до арешту й запроторення в Лук’янівське СІЗО. Видання припускає, що тепер ідеєю з лікуванням Тимошенко в Німеччині намагаються знову створити "коридор", пообіцявши в обмін на припинення опозиційної діяльності забезпечити їй нормальні умови життя й лікування. Однак захисник екс-прем'єра Сергій Власенко запевняє, що Тимошенко не збирається жити за кордоном і просити політичного притулку. "Боронь Боже! Юлія Володимирівна – боєць і політик, вона ніколи цього не зробить", - заявив він. "Вона завжди говорила, що її інформували про можливість затримання, арешту... Але я ще раз наголошу: вона боєць і нікуди не збирається їхати", - підкреслив Власенко. - схоже Тимошенко вже ніхто не питається, вона вигідна у в"язниці і тим і іншим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 3 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2012 А тобі порада - змінюй час від часу тактику, бо прогнозованість - це завжди програш. не суди всех по себе. у меня нет тактики- пишу так как хочу и что хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Можна посперечатися, але в основному вірно - нема ідей, нема цілі, нема альтернативи, а отже нема НАДІЇ. Повна апатія. Концентрированно идеи наших ведущих партий выглядят так: Довольно просто у коммунистов: "Взять всё и поделить!" Чуть сложнее у "Свободы": "Взять всё и поделить среди этнических украинцев!" Максимально просто у Партии регионов: "Взять всё!" У "Батькивщины" главная идея поменялась. Идея "Юлю – в президенты!" мешала реализации идеи правящей партии, поэтому стало актуально "Юле – волю!" "Фронт змин" стал на путь реализации идеи: "Ну, раз Юля не на воле, то в президенты таки Сеню". Идея "Удара": "Кли-чко! Кли-чко!" Идея "Гражданской позиции": "Анатолий Гриценко – честный и принципиальный политик". (Шрайк Р.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Можна посперечатися, але в основному вірно - нема ідей, нема цілі, нема альтернативи, а отже нема НАДІЇ. Повна апатія. Концентрированно идеи наших ведущих партий выглядят так: Довольно просто у коммунистов: "Взять всё и поделить!" Чуть сложнее у "Свободы": "Взять всё и поделить среди этнических украинцев!" Максимально просто у Партии регионов: "Взять всё!" У "Батькивщины" главная идея поменялась. Идея "Юлю – в президенты!" мешала реализации идеи правящей партии, поэтому стало актуально "Юле – волю!" "Фронт змин" стал на путь реализации идеи: "Ну, раз Юля не на воле, то в президенты таки Сеню". Идея "Удара": "Кли-чко! Кли-чко!" Идея "Гражданской позиции": "Анатолий Гриценко – честный и принципиальный политик". (Шрайк Р.) Э-э, нет. Не так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Э-э, нет. Не так. А чего можно было ожидать с ДД? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Яценюк, Турчинов і Власенко очолять спільний список У першу трійку об'єднаного партійного списку Батьківщини і Фронту змін увійдуть Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і Сергій Власенко. Про це в середу на прес-конференції заявив директор компанії персонального і стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець, повідомляє Лігабізнесінформ. Як передає кореспондент, Березовець підкреслив: "У мене є гарні інсайдерські джерела - на 90% спільний список Батьківщини і Фронту змін погоджений. Першим номером цього списку буде Арсеній Яценюк, другим - Олександр Турчинов, а третім - Сергій Власенко". За його словами, партія Фронт змін при цьому розпускатися не буде. "Розрахунок опозиціонерів: їм потрібно перемогти і показати перший результат за списками, це головна причина, за якою вони йдуть єдиним списком. За списками їм потрібно повторити результат 2002 року, коли Наша Україна одержала близько 25%, а Єдина Україна - 11,5%. Сьогодні єдиним списком опозиція може набрати до 35%, Партія регіонів - 25%, це і є мета", - сказав Березовець. При цьому політтехнолог відзначив, що інші опозиційні партії навряд чи приєднаються до цього об'єднаного списку. "Тому що самі Яценюк і Турчинов цього не хочуть - навіщо їм ділитися місцями?" - пояснив Березовець. З.І. А скільки було розмов про те, що список мають очолити моральні авторитети типу Ліни Костенко - це Турчинов і Власенко - найбільші моралісти в "Батьківщині"? блін.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Оппозиция должна прекратить спекуляции вокруг темы объединения и подойти практически к определению целей и формата сотрудничества. Об этом заявил лидер партии "Удар" Виталий Кличко, которого цитирует его пресс-служба. Кличко призвал оппозиционеров отказаться от категорической риторики в стиле "тот, кто не с нами, тот против нас". "Рейтинг "Удара" составляет примерно 7%. Но при этом объединение "Удара" с тем же "Фронтом змин", у которого 10% рейтинга, дает не 17%, а всего 13%. Подобная картина и с "Батькищиной". То есть, мы математически теряем, и это связано со многими факторами. В частности, с разной идеологической платформой", - заявил Кличко. "Поэтому мы должны четко понимать, какова наша цель. Объединение ради объединения ли ради победы? Считаю, что нашей главной целью является формирование большинства в будущем парламенте", - заявил он. При этом лидер "Удара" рассказал, что принял решение идти на парламентские выборы отдельно, а уже сейчас подписать соглашение о сотрудничестве с другими демократическими силами в будущем парламенте. Украинская правда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 А чего можно было ожидать с ДД?ДД был когда была Коробова. Сейчас просто психушка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Оппозиция должна прекратить спекуляции вокруг темы объединения и подойти практически к определению целей и формата сотрудничества. Об этом заявил лидер партии "Удар" Виталий Кличко, которого цитирует его пресс-служба. Кличко призвал оппозиционеров отказаться от категорической риторики в стиле "тот, кто не с нами, тот против нас". "Рейтинг "Удара" составляет примерно 7%. Но при этом объединение "Удара" с тем же "Фронтом змин", у которого 10% рейтинга, дает не 17%, а всего 13%. Подобная картина и с "Батькищиной". То есть, мы математически теряем, и это связано со многими факторами. В частности, с разной идеологической платформой", - заявил Кличко. "Поэтому мы должны четко понимать, какова наша цель. Объединение ради объединения ли ради победы? Считаю, что нашей главной целью является формирование большинства в будущем парламенте", - заявил он. При этом лидер "Удара" рассказал, что принял решение идти на парламентские выборы отдельно, а уже сейчас подписать соглашение о сотрудничестве с другими демократическими силами в будущем парламенте. Украинская правда Лично мне было бы интересно послушать избирателей Кличка. Ума не приложу - кто такие... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Лично мне было бы интересно послушать избирателей Кличка. Ума не приложу - кто такие... В понедельник еду в Киев. Послушаю, что говорят киевляне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Тобто, ми математично втрачаємо, і це пов’язано з багатьма факторами. Зокрема, з різною ідеологічною платформою", - заявив Кличко. Просто цікаво - він хоч сам знає в чому полягає різниця між їхніми "ідеологічними платформами"? :lol: Паяц! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Україна й Німеччина вже ведуть переговори про лікування Тимошенко Уряд Німеччини веде переговори з Києвом щодо можливого лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко у Берліні. "Федеральний уряд веде переговори з урядом України, аби зробити можливим лікування пані Тимошенко у Німеччині", - цитує речника уряду ФРН Укрінформ з посиланням на німецьке інформагентство DPA. Хід подібних переговорів агентству підтвердила й речниця берлінської клініки Charite, лікарі якої обстежували Тимошенко у Качанівській колонії. "Переговори у цьому напрямку між нашою клінікою та українською стороною ведуться", - сказала вона. За даними німецької газети Suddeutsche Zeitung, переговори ведуться безпосередньо між адміністрацією президента України Віктора Януковича та відомством федерального канцлера Ангели Меркель. Як пише видання, Київ навіть запевнив Берлін, що хоче створити юридичне підґрунтя, аби зробити можливим лікування українських ув'язнених за кордоном. Зі свого боку, керівництво Charite готове прийняти Тимошенко на лікування у Берліні. Як повідомлялося, лікарі берлінської клініки Charite, які оглянули Тимошенко в Качанівській виправній колонії у лютому, наполягають на негайному лікуванні пацієнтки за межами виправного закладу. За даними Української пенітенціарної служби, екс-прем'єр наразі відмовляється від лікування в українських медичних установах. Нещодавно перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що українська влада на даний момент вивчає можливість лікування Тимошенко в Німеччині. ___ ПШОНКА ДОЗВОЛИВ ЛІКУВАТИ ТИМОШЕНКО ЗА МЕЖАМИ КОЛОНІЇ В кого які думки - що б це мало значити? Библейская правда про Тимошенко, газ и украинскую власть Евангелие от фонаря [comheader] | Комментарии: 2[/comheader] | Просмотры: 1070 Автор: Николай Угадайкин | 15.08.2011 15:51 И был свет. И была тьма. Свет был в Украине, пока не приватизировали областные энергокомпании. А тьма была, когда в Украине начались веерные отключения. И были тогда и президент, и премьер-министр. И были те, кого потом назовут олигархами. Но не было в Украине порядка. Позвал президент Кучма к себе земляков своих, дал он им должности и власть Лазаренко он дал должность вице-премьер-министра. И поручил Лазаренко Тимошенко разобраться, почему был свет, а стала тьма? И стала Тимошенко разбираться с проблемами топливно-энергетического комплекса. А был этот топливно-энергетический комплекс совсем плохой. Потому что не было в Украине порядка. А было одно сплошное воровство. И сказал Кучма, что это плохо. И сказал Лазаренко, что это нехорошо. А Тимошенко ничего не сказала. Она начала работать. Работать Тимошенко умела. Сначала компания "Украинский бензин" (КУБ), в которой она была директором, обеспечила Днепропетровскую область бензинов в то время, как другие компании обеспечивали только разговорами. Потом компания КУБ стала компанией ЕЭСУ и обеспечила Украину газом. Российским. А была тогда Украина должна Россие. И долг этот был очень большой. Почти полтора миллиона долларов. И сказал Кучма, что это плохо. И сказал Лазаренко, что это нехорошо. А Тимошенко ничего не сказала. Пошла она к директору "Газпрома". На переговоры. Звали директора "Газпрома" Рэм Вяхирев. И был этот директор очень-очень неприступным. Никого к себе не подпускал. Ни с кем не хотел разговаривать. Но Юля Тимошенко умела разговаривать даже со стенкой. Услышав же Юлю, Рэм Вяхирев в великое изумление пришел. И сказал Вяхирев: "Ты истинно мудрая женщина, будь по-твоему". И стала компания ЕЭСУ российский газ в Украину проводить. А долг Украине начала постепенно возвращать. Товарами и металопрокатом. Не всем понравилось, что Вяхирев Тимошенко послушал. Невзлюбили Тимошенко олигархи. Потому что изгнала она с газового рынка фарисеев Бакая и Шарова. И тогда пришел к Кучме Николай Азаров. И сказал он Кучме: "Глас в Киеве слышен, плач и рыдание и вопль великий; Бакай плачет о детях своих и не хочет утешиться, ибо нет у него больше газа. А Тимошенко зло замыслила и недоброе творит". Но отвечал Азарову Кучма: "Мирись с соперником твоим скорее, пока ты еще на пути с ним, чтобы соперник не отдал тебя судье, а судья не отдал бы тебя слуге, и не ввергли бы тебя в темницу". Тогда заплакал Азаров и молвил: "Если выгонишь меня, то пошли меня в стадо свиней". И послал Кучма Азарова руководить налоговой администрацией. И отошел Азаров в сторону. Но сильно обиделся. И задумал недоброе. Когда же начала Тимошенко наводить порядки на рынке газовом, было возвращение дотаций угольной промышленности. И перестали шахтеры стучать касками перед Кабмином. Потому что стали им деньги платить. И сказал Кучма, что это хорошо. А Лазаренко ничего не сказал. Ибо много стал воровать. Так много, что увидел народ украинский, что цены растут, а зарплаты уменьшаются. И чтобы народ не подумал, что президент много ворует, Кучма объявил Лазаренко: "Я никогда не знал вас; отойдите от Меня, делающие беззаконие". И отошел Лазаренко в сторону. Но сильно обиделся. И задумал недоброе. А была у Лазаренко партия своя. И назвал он ее "Громада". Ибо громадные деньги он на нее потратил. Но партию эту не он придумал. А придумали партию эту Тимошенко и Турчинов. Но сказал Лазаренко: "Тесны врата моей партии и узок путь для вас, ведущие ее в жизнь". И выгнал он тех, кто создал ему партию, и сказал им: "Я пришел призвать не праведников, но грешников". И тогда организовали Тимошенко с Турчиновым новую партию. А назвали они ее "Батьківщина". Что значит "Родина". Когда родилась новая партия , пришли в Киев волхвы с востока и говорят: где новый президент украинский? Ибо мы пришли поклониться ему. И тут вышел им навстречу Лазаренко и молвил: "Я буду новым украинским президентом, ибо сила моя велика". И сказал Кучма, что это плохо. А сказала Генпрокуратура, что это плохо. Ибо много украл Лазаренко. И стала уголовные ждела возбуждать. А Тимошенко ничего не сказала. Ибо молва слыла, что она с Лазаренко заодно. Хотя она уже давно была сама по себе. И сказала об этом. Но не внял Кучма словам ее, а стал слушать Бакая и Шарова, которые снова на газовый рынок вернуться захотели. И стали Бакай и Шаров, а с ними братья Волков, Суркисы и Медведчук говорить на Тимошенко нехорошое и замысливать злое. И сказали они президенту Кучме, что всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые. А Тимошенко худое замыслила, и ЕЭСУ ее 25% экономики Украины контролирует. И сказал Кучма: Вы слышали, что сказано: око за око и зуб за зуб? Так вот — поклоняйтесь мне, и возьмите к себе в долю зятя моего Виктора Пинчка, а Юлю я покараю и все ее предприятия закрою. И возглавил Бакай "Нефтегаз Украины". И стала его жена певицей, а муж — ее спонсором. И возрадовалась семья Бакайская. Тем временем позвал Кучма Виктора Ющенко. И сделал его премьер-министром. Но Ющенко сказал Кучме, что нужна ему Тимошенко. Ибо только она знает, как навести порядок в стране, чтобы был свет. И был у Кучмы Николай Азаров. И сказал Кучме Азаров: "Лисицы имеют норы и птицы небесные – гнезда, а я не имею, где приклонить голову. Зачем ты дал место премьера Ющенко? Он взалкал сам, и бывшие с ним, а больше всех – Тимошенко". И сказал Азарову Кучма: "Что говорите мне в темноте, то говорите при свете; и что на ухо мне шепчете, то проповедуйте на кровлях" Побоялся Азаров говорить открыто, ибо был фарисеем. Но дал Кучма задание Николаю Азарову. А Азаров тогда налоговую возглавлял. И насчитала налоговая ЕЭСУ штрафы огромные. И обанкротилась ЕЭСУ. А все деньги Тимошенко на раздачу долгов потратила. И был свет. И была тьма. Свет был, пока не стали олигархи деньги за газ российский в карманы себе прятать. А тьма настала, когда Россия стала долги Украины требовать. И сказал Кучма, что это плохо. А Бакай ничего не сказал. Ибо сказать было нечего. Когда же Ющенко стал премьером украинским, взял он к себе Тимошенко. И стала Тимошенко вице-премьер-министром по ТЭК. И стала она дальше разбираться в энергетической отрасли. И установила, что тьма в Украине наступила оттого, что в областные энергокомпании пролезли грешники и мздоимцы. А на энергорынке страны господствовал бартер и взаимозачеты. И написали в "Украинской инвестиционной газете", что группа экономических и политических интересов, возглавляемая "неформальными лидерами" Григорием Суркисом и Виктором Медведчуком, "установила контроль над восемью областными энергораспределительными компаниями". А группа Александра Волкова контролирует еще два облэнерго. И пришел к Суркису и Медведчуку российский олигарх Костя Григоришин. Проходя мимо облэнерго, увидел он двух братьев Суркисов, и сказал, что тоже хочет с ними электроэнергией торговать. И взяли братья Суркисы Костю к себе. И стали они все вместе цены на электричество повышать. Увидел народ украинский, что цены растут, а зарплаты уменьшаются, и не стал за электричество платить. И стали олигархи народу свет отключать. И был свет, а потом была тьма. Тогда ввела Тимошенко чрезвычайную ситуацию в электроэнергетике. И стали поступать средства за потребленное электричество не облэнерго, а энергогенерирующим компаниям. И был свет. А тьма ушла. Ибо прекратились веерные отключения электричества. И сказал кучма, что это хорошо. И сказал Ющенко, что это хорошо. А Тимошенко скромно промолчала. Но перед тем, как Ющенко премьер-министром стал, снова пришел к Кучме Азаров. И сказал он Кучме: "У вас же и волосы на голове все сочтены. А того вы не знаете, что у вас Тимошенко творит недоброе, и недосчитываетесь вы добра своего". Внял словам этим Кучма и призвал к себе главу Совета национальной безопасности Евгения Марчука, и приказал ему проверить Юлию Тимошенко. Но не нашел ничего худого Марчук. И сказал об этом Кучме. А только продолжали Волков и Бакай, а с ними братья Суркисы и Медведчук говорить на Тимошенко нехорошое. Надоели Кучме эти разговоры и упразднил он пост вице-премьера по ТЭК. И был свет. Ибо работала Тимошенко хорошо. И договорилась с президентом Туркмении о льготной цене на газ для Украины. На 50 лет! И увидев это, попросился Бакай в отставку. Ибо не за что ему было клипы для жены своей снимать. Но стала тьма. Ибо арестовали мужа Тимошенко Александра. А в компанию ЕЭСУ ворвался "Беркут". Потом арестовали и саму Тимошенко. И посадили в тюрьму. Но потом выпустили, ибо ничего не смогли доказать. Ибо Кучма обвинял Тимошенко в том, что она организовала его прослушивание. А потом эти пленки отдала майору Мельниченко. И в воровстве обвиняли Тимошенко, и в измене. Но народ, сидящий во тьме, увидел свет великий, и не поверил в ложь великую. И выпустил суд Тимошенко из тюрьмы, ибо боялся Кучма народа своего. И стала Тимошенко бороться с Кучмой, чтобы был свет. Потому что продолжали олигархи воровать. И скупать заводы за копейки. Только не знала тогда Тимошенко, что к будет Ющенко предавать ее. Хотя в тот час дано будет ей, что сказать. Но не только Ющенко предал Тимошенко. Когда во второй раз уже Янукович стал судить ее, то вспомнили, как она переговоры о газе российском вела. А Ющенко, который те переговоры прервал, и на лыжах уехал кататься, никто не судил. И Медведчука, Бакая, которые долг газовый Украине помогли получить, никто не осудил. Но истинно сказано: не собирайте себе сокровищ на земле, где моль и ржа истребляют и где воры подкапывают и крадут, но собирайте себе сокровища на небе, где ни моль, ни ржа не истребляют и где воры не подкапывают и не крадут, ибо где сокровище ваше, там будет и сердце ваше. И те, кто осуждают Тимошенко, закрывают уши и глаза свои, чтобы не видеть очевидного и не знать всей правды. А те, кто был гонителем и хулителем Тимошенко, когда была тьма, вылезли на свет и продолжают дела свои темные. Азаров землю крымскую и санатории у государства украл. Ющенко резиденцию свою президентскую себе оставил, а жена его деньги у больных украинских деток украла, пообещав больницу для них построить, да так и не построила ничего. Но больше всех украл Янукович, который президентом Украины стал. Только не судит его никто. Ибо нет судей, и нет судов честных. А есть только хула и молва. Итак идите, научите все народы, как правду от лжи отличать, словно зерна от плевел, во все дни до скончания века. Аминь. ← Мы — не быдло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Просто цікаво - він хоч сам знає в чому полягає різниця між їхніми "ідеологічними платформами"? :lol: Паяц! Так ось програма его партіі--- Ми об’єднуємося заради перетворення України. Для цього ми пропонуємо запровадити якісно новий тип відносин між державою та громадянином. Ці відносини повинні базуватися на визнанні самодостатності та незалежності громадянина, а не на домінуванні чи примусі з боку держави. Ми розглядаємо державу як інструмент для примноження суспільних благ, а не як самостійну цінність. Ці блага полягають, насамперед, у забезпеченні гідного і повноцінного життя громадян та гармонійних відносин у суспільстві. Межі державного впливу на суспільство визначаються спільною волею громадян та втілюються у законах. Їхнє виконання ґрунтується на верховенстві права і контролюється активним громадянським суспільством. Держава втілює для нас ідеал справедливого порядку, який виник завдяки суспільній згоді. Він регулюється шляхом вільного волевиявлення громадян у відкритому і демократичному виборчому процесі. Водночас, прогрес держави забезпечується, насамперед, через індивідуальний розвиток її громадян. Тому своє головне завдання ми вбачаємо у створенні умов для максимальної самореалізації кожної особистості. Ці засадничі принципи визначають програмні пріоритети політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Для побудови нових відносин між державою та громадянином нам необхідно, насамперед, змінити ціннісні орієнтири суспільства. Ми усвідомлюємо, що існуючий культ високих посад, сили та грошей гальмує розвиток країни, розколює суспільство і дезорганізує людей. Україні необхідно відмовитись від руйнівної пострадянської моделі, яка визначає матеріальне збагачення як самоціль і виправдовує будь-які способи її досягнення. Нам необхідно приєднатись до постматеріального світу, в якому домінують цінності самовираження та індивідуальних свобод. Ми усвідомлюємо, що сьогодні недостатньо пропонувати нові ідеї та нових лідерів. Україна потребує нових ціннісних орієнтирів. Саме міцна система цінностей стане запорукою того, що наші лідери залишаться вірними своїм словам, а наші ідеї будуть втілені у життя. Наші цінності: повага до СВОБОДИ ЛЮДИНИ, верховенство її прав, потреб та інтересів В Україні влада традиційно нехтує інтересами людей на користь чиновницького апарату та олігархічних бізнес-кланів. Це призводить до брутального порушення конституційних прав та свобод громадян, позбавляє їх можливості жити гідним життям, реалізовувати власні таланти та робити повноцінний внесок у розвиток власної країни. Ми переконані, що лише вільна людина, яка існує поза диктатом з боку держави, здатна рухати суспільство вперед. Тому наша мета – вивільнити громадянина з-під надмірної державної опіки і обмежити державне втручання в його життя. Вершиною державної піраміди повинен бути громадянин, а не чиновник. Державний апарат має слугувати громадянам і бути їм повністю підконтрольним. Державна влада повинна використовуватись для надання громадянам можливостей для самореалізації та розвитку. Інтереси держави повинні відповідати виключно інтересам громадян. ЄДНІСТЬ КРАЇНИ, єдність громадянської нації, здатної на самоорганізацію та колективні дії Українське суспільство досі роздроблене за етнічними, мовними, «клановими», майновими критеріями. Відсутність єдиної політичної культури і громадянської самосвідомості використовується авантюрними політиками і олігархічними кланами. Це дозволяє їм маніпулювати суспільством і гальмує його розвиток. Ми переконані, що лише консолідована країна може бути ефективною і конкурентною у світі. Це потребує формування в Україні громадянської нації. Єдиним критерієм приналежності до неї повинно бути прагнення реалізувати себе у спільній для всіх державі. Творення громадянської нації вимагає від кожного з нас раціональних компромісів у поглядах на минуле. Воно також вимагає вироблення спільного бачення майбутнього на основі нових сучасних цінностей. Це складний і часто болісний процес. Але ми зобов’язані пройти цей шлях для того, щоб відбутися як модерна європейська держава. Ми повинні усвідомити, що цілі, які нас об’єднують, важливіші за історичні міфи та ідеології, які можуть нас розділяти. Створення єдиної громадянської нації є головною передумовою ефективності інститутів держави. Успіх держав у сучасному світі залежить від рівня довіри між її громадянами, рівнем громадянської солідарності, активністю мереж взаємодопомоги та здатності об’єднуватися заради спільних інтересів. Усе це розвиває відчуття особистої відповідальності за майбутнє держави і готовність поступатися особистим заради певних суспільних благ. ІНТЕГРОВАНІСТЬ у сучасний розвинений світ Україна залишається на узбіччі сучасних світових процесів. Її периферійний статус перетворює державу на пасивний об’єкт зовнішніх впливів, спотворює уявлення громадян про зовнішній світ та обмежує використання конкурентних переваг. Інтеграція у розвинений світ вимагає від влади особливої уваги до таких постматеріальних проблем, як боротьба із екологічними загрозами, забезпечення політичного представництва меншин та розширення способів впливу громадян на владу. Інтеграція вимагає від громадян толерантного ставлення до інших культур та способів життя, знання іноземних мов, професійної мобільності та світоглядної відкритості. Створення інтеграційних зв’язків України з розвиненим світом сприятиме формуванню сучасних ціннісних орієнтирів, розкриватиме людський потенціал, посилить підзвітність влади, підвищить інвестиційну привабливість держави, відкриє можливості для створення високотехнологічної інноваційної економіки. В глобальному вимірі висока інтегрованість дозволить Україні адекватно відповідати на зовнішні виклики та бути активним міжнародним гравцем. Впровадження принципів СВОБОДИ ЛЮДИНИ, ЄДНОСТІ КРАЇНИ та ІНТЕГРОВАНОСТІ У СВІТ і пов’язаної з ними системи цінностей створює підґрунтя для реалізації нової політичної платформи. Реалізація нашої платформи неможлива без зміни філософії державного управління. Модерні держави не можуть ефективно управлятися шляхом командного адміністрування. Спроби побудувати будь-яку “вертикаль влади” завжди завершуються повним безвладдям і тотальною корупцією. Тому в управлінській структурі розвинених держав визначальне місце належить локальним мережам громадської активності. Вони найкраще розуміють місцеві потреби, здатні формулювати нестандартні рішення і зацікавлені у контролі за їхнім виконанням. Без делегування широких повноважень місцевим громадам вихід України на новий рівень розвитку неможливий. Головною метою партії є створення суспільства рівних можливостей, в якому громадяни вивільнені з-під державного пресу і самі формують прості та справедливі правила гри. Вони мають рівний та відкритий доступ до ресурсів держави та її інститутів, безвідносно до їхнього статусу чи особистих зв’язків. Громадянам гарантовані вільний доступ до інформації, можливість об’єднуватися в громадські організації та справедливе судочинство. Держава повинна виступати лише в якості нейтрального арбітра, який забезпечуватиме дотримання усіма учасниками встановлених правил рівних можливостей. Ключові пріоритети нашої платформи націлені на якісні зміни в системі відносин держави і громадян. Пріоритет І: Збалансування і модернізація системи центральної влади Довіра громадян - головна передумова дієвості державних інститутів. Тому система центральної влади повинна користуватися суспільною легітимністю та бути більш відкритою до суспільних потреб. Для цього суспільство повинно отримати ефективніші важелі впливу на формування владних органів та контролю за ними. Це сприятиме кращому врахуванню владою суспільних інтересів і прозорості процесу ухвалення рішень. Першим кроком має стати зміна системи обрання представницьких органів влади. Ми виступаємо за запровадження пропорційної системи виборів до Парламенту та органів місцевого самоврядування. Але партійні списки депутатів повинні бути відкритими для впливу громадян. Голоси виборців визначатимуть рейтинг кожного партійного кандидата, від якого залежатимуть перспективи його обрання до Парламенту. Така система виборів посилить представницьку складову Парламенту і поверне громадянам можливість впливати на його персональний склад. Вона також вирішить проблему переходів депутатів до інших фракцій, оскільки депутати нестимуть політичну відповідальність безпосередньо перед виборцями. Для персоналізації відповідальності за кожне рішення Парламенту ми пропонуємо позбавляти мандату всіх депутатів, які порушують норму про особисте голосування. Розв’язати затяжну кризу легітимності влади та хронічну неефективність державних інститутів можна лише шляхом внесення змін до Конституції України, які пройдуть попереднє експертне і широке суспільне обговорення, включно з проведенням референдуму. Метою цих змін є оптимальний розподіл повноважень між гілками влади, що дозволить уникнути надмірної її концентрації та чітко відокремить сфери відповідальності. Зміни до Конституції повинні надати Уряду визначальні повноваження щодо формування та реалізації державної політики та зробити його підзвітним виключно Парламенту. Водночас, Парламент зможе відправляти Уряд у відставку лише за умови здатності сформувати новий. Уряд повинен бути генератором реформаторських ініціатив і водночас відповідати за їхню реалізацію. Для цього він повинен отримати вирішальний вплив на кадрову політику в усіх органах виконавчої влади. При цьому регулятори у сфері природних монополій та суміжних ринків повинні функціонувати окремо від виконавчих органів влади. Президент повинен грати роль гаранта дотримання конституційних норм та прав громадян. Прозорість і передбачуваність дій виконавчої влади повинна забезпечуватись обов’язковим проведенням громадських слухань щодо усіх рішень, які торкаються інтересів суспільства чи окремих його груп. Іншою передумовою формування суспільної довіри до держави є забезпечення компетентності та високих етичних стандартів у роботі державних службовців усіх рівнів. Тому ми виступаємо за комплексну реорганізацію державної служби для забезпечення її політичної нейтральності та професійності. З цією метою ми пропонуємо запровадити чіткі і прозорі процедури набору на державну службу та забезпечити сталість кадрів державних службовців. Результатом здійснення цих кроків стане зростання суспільної довіри до влади, яка буде більш представницькою і надаватиме громадянам відкритий та рівний доступ до інститутів держави. Пріоритет ІІ: Розширення повноважень місцевих громад Внаслідок процесу децентралізації влади ми перетворимо територіальну громаду на первинну одиницю управління. Громадам надамо права самостійно вирішувати питання місцевого значення. Економічною основою місцевого самоврядування має бути розпорядження місцевими фінансами, комунальним майном та землею, що призведе до фінансового зміцнення місцевого самоврядування. Для розвитку громадянського суспільства ми дозволимо фінансувати з місцевого бюджету усі ініціативи громадських організацій, які будуть корисними для місцевих громад. Ми змусимо чиновників працювати для суспільства, а не для окремих бізнес-груп. Важливим інструментом визначення думки громад стануть електронні референдуми. Вони будуть ініціюватися членами громад для оцінки діяльності місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування або встановлення позицій громади з найбільш важливих поточних питань та шляхів її розвитку. Ми також забезпечимо максимальну прозорість та відкритість у діяльності органів місцевого самоврядування. Усі їхні рішення будуть ухвалюватися поіменно і відразу розміщуватись онлайн. Відкритим буде і онлайн доступ до звітів з бюджетних витрат та надходжень. Депутатські засідання будуть транслюватися наживо в Інтернеті. Результатом наших дій буде суттєве розширення самоврядних прав місцевих громад, максимальне залучення кожного громадянина до процесу прийняття важливих для нього рішень та зміцнення інструментів громадського контролю. Пріоритет ІІІ: Економіка рівних можливостей Сьогодні українська економіка важко хвора. Вона закрита, обмежена в розвитку та ресурсах, неконкурентоздатна. Головні симптоми цієї хвороби добре відомі – це монополізм, корупція, поляризація між багатими та бідними, нерівність умов для підприємництва. Тому головний напрямок нашого УДАРУ – вибити з рук чиновника знаряддя корупції – розкрадання, здирництво та монополізацію. Наша головна мета - побудувати справжню соціально-ринкову економiку, де кожен буде мати рівні умови та можливості для реалізації своїх талантів на користь собі та співгромадянам. Ключові завдання на шляху до досягнення нашої мети: Реформування законодавчої бази з метою наближення її до життя та радикальне спрощення процедур. Визначення та захист прав власності кожної людини (а не лише олігархів) – основа соціально-ринкової економіки: Тому ми виступаємо за повну і об’єктивну реєстрацію прав власності та легалізацію власності за поточною ціною. Ми вважаємо, що власниками сільськогосподарського призначення землі повинні бути виключно фізичні особи – громадяни України. Структура економіки повинна стати гнучкою та конкурентною. Чиновник повинен ефективно працювати на інтереси суспільства. Для цього необхiдно: Перейти до ефективної та необтяжливої регуляторної політики – провести повну інвентаризацію всіх існуючих дозволів та ліцензій. Ввести в дію принцип “мовчазної згоди”. Провести реформу системи перевірок та запровадити особисту відповідальність перевіряючих за порушення закону. Захистити чесну конкуренцію і посилити судовий захист від нечесної конкуренції (рейдерства). Забезпечити належне державне фінансування некомерційної діяльності, яка є фундаментом конкурентоздатності країни – інфраструктури, науки та освіти. Зробити державний сектор економіки прозорим та підзвітним. Ми вважаємо, що головним двигуном економічного розвитку має стати малий та середній бізнес, який буде вивільнений з-під надмірного податкового пресу та регуляторного втручання. Для цього ми забезпечимо: Спрощення системи оподаткування, яке буде поєднуватись із рівномірним розподілом податкового навантаження між усіма категоріями платників. Впровадження системи “єдиного вікна” у всіх типах відносин між владою та бізнесом для того, щоб мінімізувати можливості для корупції та зменшити витрати підприємців. Аналогічна система буде запроваджена і для швидкої реєстрації прав власності. Повне “перезавантаження” податкової адміністрації - завдяки набору нових службовців за критеріями професійної та морально-етичної відповідності. Функціонування державних органів, спрямоване на узгодження взаємодії підприємців між собою та іншими суспільними інтересами - з наголосом на профілактичних заходах щодо дотримання законності. Ми будемо підходити до економічних реформ як до суспільного проекту. Все, що ми будемо робити, буде спиратися на підтримку суспільства. Пріоритет ІV: Верховенство права для захисту суспільних інтересів Наріжним елементом нової моделі управління буде незалежна система судочинства. Вона забезпечуватиме впровадження принципу верховенства права в усіх сферах суспільного життя безвідносно до особистості підсудного. Першим кроком до її формування буде визначення прозорих та об’єктивних умов набору на судові посади. Оскільки судова влада втратила довіру суспільства через корупцію, надмірну політизованість та залежність від бізнес-кланів, ми виступаємо за оновлення усього суддівського корпусу. Водночас контроль за діяльністю суддів буде здійснювати Дисциплінарна комісія, а її засідання проводитимуться відкрито. Політичні органи мають бути назавжди усунені від процедури призначення суддів. Розгляд кримінальних справ повинен здійснюватися судом присяжних, що сприятиме неупередженості та змагальності судового процесу. Верховний Суд України виступатиме останньою апеляційною інстанцією і гарантом справедливого судочинства в інтересах суспільства. Крім проведення судової реформи необхідно змінити і статус органів прокуратури. Для убезпечення органів прокуратури від політичних впливів та запобігання їхнього перетворення на інструмент політичних репресій статус прокурорів варто наблизити до статусу суддів. Це повинно бути відображено і у принципах прийняття на роботу за конкурсом, і у незалежності діяльності прокурорів всіх рівнів. Результатом наших дій буде створення рівних умов для захисту прав та свобод громадян та позбавлення політиків та бізнес-кланів можливостей для маніпуляції правосуддям. Пріоритет V: Створення можливостей для гідного життя та розвитку усіх суспільних груп Ми переконані, що обмеження державного втручання у суспільне життя не повинно призвести до скорочення державних зобов’язань перед малозабезпеченими громадянами, людьми похилого віку чи будь-якими іншими соціально уразливими групами. Водночас, держава має надати їм можливість вибору того типу соціальних послуг, які найбільше відповідають їхнім потребам. У пенсійній сфері ми вважаємо за потрібне запровадити систему індивідуальних накопичувальних пенсійних рахунків, що дозволить забезпечити пенсійні виплати та стимулюватиме їх зростання. Держава виступатиме гарантом виплати накопичених пенсійних коштів та буде дотримуватися суворих вимог щодо нагляду за механізмами їхнього накопичення та діяльністю розпорядників коштів. Ми виступаємо за впровадження адресності як основного принципу призначення соціальної допомоги, і відповідно, встановимо майновий критерій надання допомоги, який забороняє її одержання заможними особами. Підтримуємо запровадження соціальної допомоги на виховання дітей у малозабезпечених сім’ях до досягнення ними п’ятнадцяти років. Усі соціальні витрати повинні здійснюватися прозоро і за умов потужного суспільного контролю. Саме тому кожний громадянин повинен мати доступ до інформації про обсяги і напрями витрат, а також про їхніх отримувачів. В галузі охорони здоров’я ми пропонуємо надати громадянам альтернативу у виборі місця лікування. Пацієнт повинен мати свободу у виборі лікаря та лікувального закладу. Ми також підтримуємо більш активну профілактику захворювань та пропагування здорового способу життя. Це – найбільш ефективний та найменш витратний спосіб зміцнення здоров’я громадян. Запровадження в системі охорони здоров’я індикаторів і стандартів якості медичних послуг значно покращить якість роботи медичних закладів та якість надання ними медичних послуг. Ключове наше завдання – створити необхідні умови для того, щоб і приватні, і державні заклади охорони здоров’я працювали в єдиному напрямку - зміцнення здоров’я всього українського суспільства. Важливою запорукою розвитку суспільства стане рівний доступ громадян до здобуття освіти та входження України як повноправного суб’єкта до європейського освітнього та наукового простору. Ми виступаємо за обов’язковість і безоплатність здобуття повної середньої освіти, професійно-технічна освіта повинна залишатись безоплатною. Для подолання корупції в освітніх закладах ми підтримуємо подальший розвиток зовнішнього незалежного оцінювання та вирішальну перевагу використання його результатів, з врахуванням середнього балу атестату, для вступу до вищих навчальних закладів на конкурентних засадах. Ми надамо вищим навчальним закладам широкі автономні права, які б дозволили їм наповнювати бюджет через прозоре залучення бізнесу до фінансування їхньої діяльності та комерціалізацію власних наукових розробок. Наше завдання - зробити випускників українських вищих навчальних закладів конкурентними на глобальному ринку праці та зацікавити їх у створенні конкурентних переваг для України. ЗРОСТАННЯ СОЦІАЛЬНОГО, ПОЛІТИЧНОГО, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ – УСПІШНИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ Реалізація наших програмних пріоритетів сприятиме формуванню та накопиченню суспільством трьох особливих типів нематеріального капіталу - системи відносин у суспільстві, які є корисними для його розвитку. Це - соціальний, політичний та інтелектуальний капітали. Заохочення солідарності та взаємодопомоги, які дозволять громадянам діяти спільно заради власного блага, – це примноження соціального капіталу, що передбачає встановлення таких взаємовідносин між громадянами, які збільшуватимуть їхню власну продуктивність та покращуватимуть якість їхнього життя. Забезпечення індивідуальних свобод, заохочення громадянської активності та створення додаткових важелів впливу на владу – це примноження політичного капіталу, а саме таких традицій громадської поведінки, які підвищують ефективність інститутів влади. Мобільність і сприяння особистому розвитку кожного громадянина – це примноження інтелектуального капіталу, тобто такої ресурсної бази, яка необхідна для інноваційного економічного зростання держави та забезпечення її конкурентних переваг. Ці три типи капіталу - є головним рушієм сучасних успішних держав. Вони забезпечують динамічний економічний розвиток, ефективність демократичних інститутів та роблять державу висококонкурентною у світі. Збільшення соціального, політичного та інтелектуального капіталу сприятиме якісній трансформації держави та самореалізації її громадян. Шлях до успіху держави розпочинається з підтримки ініціатив та цілей її громадян. Від успіху людини - до успіху країни! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Політичні реформи ПРЕДСТАВНИЦЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ, ПОВАГА ДО ЗАКОНУ, ВІДПОВІДАЛЬНА ВЛАДА Якою є політична система сьогодні? Відсутність ідеологічних представницьких партій Майже дві сотні зареєстрованих в Україні партій є політичними об’єднаннями, що виникли з метою одержання доступу до влади та її ресурсів, але нездатні ефективно працювати з виборцями та суспільними інтересами. Такі об’єднання відрізняються одне від одного лише завдяки експлуатації ними гострих питань, що були нав’язані суспільству в результаті постійної діяльності з розділення електорату. Недосконалість виборчого законодавства Чинне виборче законодавство не гарантує справедливих і прозорих виборів та не забезпечує еволюційної ротації політичної еліти. На парламентських виборах громадяни позбавлені реального вибору, оскільки можуть віддати голос лише за списки, які в більшості своїй сформовані закритим від громадськості шляхом. Разом з тим, при обранні народних депутатів за мажоритарною системою необхідний результат забезпечується завдяки адміністративному ресурсу. Непрофесіоналізм депутатського корпусу та втрата Парламентом представницького характеру За останній час Парламент остаточно дискредитував себе. Зрада політичних цілей, для досягнення яких виборці надали депутату мандат, стала звичним явищем. За широкою депутатською недоторканістю нерідко ховаються злочинні та корисливі діяння. Роль парламентарів звелася до натискання кнопки для голосування за себе та за відсутніх у залі колег. Парламент ухвалює переважно ті рішення, що покликані забезпечити самозбереження у владі чинних політиків або задовольнити інтереси певних олігархічних груп. Незбалансована організація влади Відсутність належного механізму стримувань і противаг потенційно несе загрозу або узурпації влади політично сильнішим суб’єктом, або постійних конфліктів між вищими органами державної влади. Велика концентрація повноважень в руках Президента призводить до функціонального паралічу владного механізму. Проблеми нагромаджуються, однак вирішити їх Президент інституційно не спроможний, а Уряд позбавлений самостійності. Системні порушення Конституції Конституція стала об’єктом політичних маніпуляцій, і держава опинилася у нездоровому стані перманентної конституційної реформи. Внесення змін до Основного Закону в політичних цілях не знаходить підтримки та розуміння суспільства. Конституція втратила повагу народу. В Україні влада порушила і сплюндрувала суспільний договір, яким є Конституція. Політизація Конституційного Суду України Конституційний Суд є тим органом, що покликаний постійно та неухильно забезпечувати діяльність влади у конституційних межах. Проте в Україні єдиний орган конституційної юстиції почав обслуговувати владу, потураючи недемократичним методам ведення політики. Принцип верховенства права і національні інтереси українського народу Конституційний Суд не захищає. Громадянське суспільство – поза участю у державних справах Народ позбавлений можливості впливати на прийняття важливих державних рішень та безпосередньо вирішувати справи місцевого значення. Місцеві референдуми, які широко застосовуються у демократичних країнах, в Україні не можуть бути належно проведені через відсутність необхідного законодавчого регулювання. Натомість всеукраїнський референдум часто застосовується владою як інструмент для узаконення недемократичних змін. Влада ухвалює рішення закрито від суспільства. Свобода слова, мирних зібрань та інші політичні свободи обмежуються. Якою має бути політична система? Ми бачимо Україну державою, в якій перед законом є рівними і звичайний громадянин, і владний діяч. Конституція є безумовним авторитетом, і зміни до неї вносяться за легітимною процедурою на основі широкої суспільної підтримки, лише заради удосконалення організації влади чи механізму гарантування прав людини. Партії конкурують між собою на основі політичних ідей та стратегій, а не популістських гасел. Громадяни обирають владу на чесних і прозорих виборах. Виборча система спрямована на найповніше забезпечення народного волевиявлення та обрання до представницьких органів порядних і професійних людей. Парламент представляє інтереси усього народу. Народні депутати несуть відповідальність за свою діяльність перед виборцями. Організація влади є раціональною та ефективною. Державні функції віддаються тим органам, які найкраще можуть забезпечити їхнє виконання. Існує збалансований механізм стримувань і противаг між вищими органами державної влади, який, з одного боку, забезпечує вироблення єдиної політики та її належну реалізацію і, з іншого боку, не допускає узурпації влади кимось із владних суб’єктів. Місцеве самоврядування є основою розвитку держави. Органи місцевого самоврядування мають достатньо ресурсів для належного задоволення потреб громади. Діяльність влади є прозорою. Громадяни можуть проконтролювати, як і на що витрачаються кошти державного та місцевого бюджетів. Інформація про доходи і видатки посадовців та їхніх сімей є повною та відкритою. Політики йдуть у відставку у разі очевидного незадоволення громадян їхньою діяльністю або вчинення дій, несумісних із представництвом держави. Конституційний Суд складають особи, які є суспільними авторитетами та визнаними правниками. Вони є незалежними та неупередженими. Держава через податкові та інші механізми сприяє розвитку інституцій громадянського суспільства, благодійництву. Громадяни відчувають відповідальність за стан справ у своїй громаді, регіоні та державі, і мають на кожному із рівнів усі необхідні важелі для участі у вирішенні проблем та впливу на владу. Як цього досягти? Україна – це держава, в якій люди житимуть достойно, бо будуть ефективно працювати та оберуть собі на службу професійну, відповідальну і чесну владу на центральному та місцевому рівнях. Напрямок головного удару – система виборів із закритими списками, яка позбавляє громадян можливості впливати на склад депутатського корпусу Реформування виборчої системи Насамперед, необхідно запровадити на парламентських виборах пропорційну виборчу систему голосування за відкритими списками у багатомандатних регіональних округах з преференціями, коли черговість проходження кандидатів від партії до Парламенту визначається за результатами голосування виборців, а не визначеними керівництвом партії місцями у списку. Така виборча система встановить зв’язок народного депутата із виборцями, мінімізує можливість потрапляння до Парламенту продажних та безвідповідальних політиків, а також сприятиме формуванню інституційно сильних політичних партій. Населення регіональних округів знатиме, хто представляє їх у Парламенті. Депутати сільських та селищних рад повинні обиратися за мажоритарною виборчою системою. На місцевому рівні така система здатна найефективніше забезпечити репрезентативність населення та обрання представників, здатних краще за інших впоратися із проблемами громади. На виборах до Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних та міських рад наша партія виступає за обрання депутатів за пропорційною виборчою системою за відкритими списками з преференціями. Міських, селищних та сільських голів необхідно обирати абсолютною більшістю голосів, тобто проводити другий тур виборів, якщо у першому ніхто з кандидатів не набрав більше половини голосів виборців. Виборчий закон повинен бути стабільним і не може створювати більш сприятливі умови для владної чи іншої політичної сили. Для цього необхідно ухвалити Виборчий кодекс, який гарантуватиме чесні, прозорі та конкурентні вибори, що будуть відповідати європейським стандартам. Впровадження державного фінансування парламентських партій Для розвитку справжньої демократичної партійної системи необхідно запровадити державне фінансування політичних партій, що подолали виборчий бар’єр на парламентських виборах, та тим, котрим не вистачило 1% (або менше) голосів виборців для подолання виборчого бар’єру. В рамках держави витрати на таке фінансування є мізерними. Разом з тим - це єдиний шлях забезпечити незалежність політичних партій від олігархічного капіталу і спрямувати їхню діяльність на благо громадян. Практика державного фінансування політичних партій існує у більшості країн Європи. Реформа законодавства про політичні партії спрямовуватиметься, насамперед, на забезпечення внутрішньопартійної демократії та на прозорість фінансування політичних партій. Громадяни повинні мати доступ до повної та достовірної інформації про те, звідки політична партія взяла гроші, і на що вони були витрачені. Обмеження депутатської недоторканості Слід обмежити депутатську недоторканість. Конституційна вимога щодо несумісності депутатського мандату з іншими видами діяльності має чітко дотримуватися. Повноваження припиняти дію мандату народних депутатів-сумісників необхідно надати Центральній виборчій комісії. Вимога щодо виключно особистого голосування депутатів Народний депутат повинен голосувати лише особисто. Порушення вимоги про особисте голосування має тягнути за собою накладення санкцій на народного депутата аж до позбавлення його мандату. За загальним правилом рішення Парламенту мають прийматися більшістю від присутніх на засіданні народних депутатів при встановленні кворуму у дві третини від загальної чисельності народних депутатів України. Конституція має чітко передбачати випадки, коли для ухвалення рішення необхідною є абсолютна чи інша кваліфікована більшість голосів депутатів. Такий підхід відповідатиме європейській практиці. Необґрунтована вимога про ухвалення всіх рішень Парламенту більшістю від його загального складу великою мірою призвела до ситуації, що склалась із голосуванням депутатів за себе та відсутніх колег. Градація законів на органічні та звичайні Доцільно запровадити градацію законів на органічні та звичайні. Органічними є ті закони, ухвалення яких прямо передбачається Конституцією. Органічні закони повинні ухвалюватися більшістю від загального складу Парламенту і набирати чинності лише за умови встановлення Конституційним Судом їхньої відповідності Конституції. Попередній конституційний контроль щодо органічних законів унеможливить ганебну практику свідомого ухвалення неконституційних положень перед визначальними для розвитку держави подіями, як то вибори, формування урядової більшості тощо. Рішення Конституційного Суду постфактум, для прикладу, про те, що положення виборчого закону є неконституційним, якщо вибори вже відбулися, не завжди спроможне відновити належний правовий порядок. Також політичні наслідки від застосування неконституційних положень є значним фактором тиску на Конституційний Суд при ухваленні рішення щодо цих положень. Попередній конституційний контроль щодо органічних законів усуне ці недоліки та сприятиме утвердженню верховенства права в Україні. Впровадження народної законодавчої ініціативи Доцільно закріпити народну законодавчу ініціативу, тобто право певної кількості громадян України вносити на розгляд Парламенту законопроекти. Такі законопроекти повинні розглядатися першочергово. Встановлення ефективних стримувань та противаг Механізм змішаної республіки (парламентсько-президентської) має бути втілений коректно. Повноваження між вищими органами державної влади повинні бути чітко розподіленими. Визначальні повноваження щодо формування та реалізації державної політики мають бути закріплені за Урядом, котрий нестиме політичну відповідальність лише перед Парламентом. Повноваження Президента відправляти Уряд у відставку слід скасувати. Програма діяльності Уряду повинна затверджуватися при його формуванні та передбачати стратегію державної політики. Варто запровадити конструктивний вотум недовіри, коли Парламент може відправити Уряд у відставку лише за умови сформування нового. Президент повинен залишатися главою держави, але при цьому його повноваження мають бути збалансовані з механізмами їхньої реалізації. Конституція повинна виділяти три сфери повноважень Президента: перша, в якій Президент матиме право виносити рішення за власною ініціативою; друга, в якій Президент виноситиме рішення за поданням Уряду або окремих урядовців; та третя, укази Президента в якій мають набувати чинності лише після контрасигнації Прем’єр-міністром і відповідним членом Уряду. Децентралізація влади Надзвичайно важливими для успішного розвитку України є проведення децентралізації влади та інституційне і фінансове зміцнення місцевого самоврядування. На державному рівні мають вирішуватися лише питання державного значення, а також ті, які не можуть бути вирішені на місцевому рівні. Політична незаангажованість Конституційного Суду України Потрібно забезпечити входження до складу суддів Конституційного Суду найдостойніших та найбільш фахових людей. Вони мають призначатися Парламентом і Президентом лише з числа осіб, відібраних незалежною кваліфікаційною комісією. Підстави та процедура припинення повноважень суддів Конституційного Суду повинна унеможливлювати політичний тиск на них. Підзвітність влади громадянам Держава не може втручатися у справи громадянського суспільства. Перепони для реалізації політичних свобод громадян мають бути скасовані. Державні та комунальні ЗМІ будуть роздержавлені, також буде запроваджене суспільне мовлення. Необхідно передбачити механізми захисту журналістів від впливу власників ЗМІ та представників влади. Правовий захист журналістів та джерел їхньої інформації, можливість вільного доступу до інформації, ліквідація різноманітних форм цензури та самоцензури у журналістській діяльності сприятимуть розвитку основних цінностей громадянського суспільства. Прозорість діяльності влади – запорука демократичного розвитку України. Має бути забезпечений доступ до публічної інформації. Органи державної влади та місцевого самоврядування регулярно звітуватимуть перед суспільством про виконану роботу та витрачені кошти. Посадовці декларуватимуть доходи, фінансові зобов’язання та витрати – свої власні та членів своїх сімей. Такі декларації мають бути відкритими для громадян. Державний контроль за доходами і витратами посадовців та членів їхніх сімей слід посилити. Громадські обговорення соціально значущих рішень Необхідно створити механізми широкої участі громадян у справах держави та місцевих громад. Важливі рішення мають ухвалюватися лише після консультацій з громадськістю. Можливості для безпосередньої участі членів громад у прийнятті рішень на місцевому рівні мають бути розширені через слухання, місцеві ініціативи, місцеві референдуми. Держава повинна сприяти самоорганізації громадян. Всеукраїнський референдум може проводитися виключно в порядку і з підстав, передбачених Конституцією. Вирішення деяких проблем вимагає внесення змін до Конституції України. Відкритий, чесний, прозорий, політично незаангажований конституційний процес має покласти край маніпуляціям із Конституцією, відновити її легітимність та авторитет. Зміни до Конституції повинні пройти широке експертне та громадське обговорення. Оновлена Конституція утвердить універсальні, справедливі та виважені правила, що припинять владне свавілля. Збільшення політичної відповідальності за зміни Конституції Доля Основного Закону держави великою мірою залежить від його захищеності. Знущання над Конституцією стало можливим через слабкий захист її положень, що стосуються організації влади. Необхідно встановити, що після внесення Парламентом змін до Конституції повинні відбутися парламентські вибори. Конституційні зміни вважатимуться прийнятими, якщо Парламент нового скликання затвердить їх двома третинами голосів. Політики вже не зможуть змінювати Конституцію поспіхом заради кон’юнктурної вигоди. Нове скликання Парламенту фактично виконуватиме установчу функцію, адже народ при наданні мандатів депутатам зважатиме, хоче він запровадження конституційних змін чи ні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 4 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2012 Когда Господь Иисус Христос, как полновластный всемогущий Бог, "низложит всех врагов под ноги Свои", истребит смерть, потому, что Бог Отец всё покорил под ноги Его, как Царя царствующих, "тогда и Сам Сын покорится Покорившему все Ему, да будет Бог все во всем". В этих словах выражается совершенное, полное согласие и единение Бога Отца и Бога Сына. И, как пишет св. Иоанн Златоуст : "Покорится так, как прилично Сыну — Богу, и не по-человечески, но свободно и с полной властью". Св. Иоанн Златоуст объясняет, что надо учиться различать, говорит ли апостол о Божестве Христа, или же о домостроительстве Божием, о воплощении Иисуса Христа: Какая же главная мысль Павла и какой у него прием? Он иначе говорит, когда беседует об одном Божестве (Христе), и иначе, когда ведет речь о домостроительстве (Божием). Когда он беседует о (Христе во) плоти, то без опасения говорит все уничиженное, будучи уверен, что все сказанное может относиться к Нему. Посмотрим же и здесь, об одном ли Божестве он беседует, или вместе, имея в виду домостроительство, говорит о Нем то, что говорит? Впрочем, предварительно скажем, где он поступает так, как я сказал. Где же он так поступает? В послании к Филиппийцам: "Он, будучи образом Божиим, не почитал хищением быть равным Богу; но уничижил Себя Самого, приняв образ раба, сделавшись подобным человекам и по виду став как человек; смирил Себя, быв послушным даже до смерти, и смерти крестной. Посему и Бог превознес Его" (2:6-9). Видишь ли, как он, рассуждая об одном Божестве, приписывает Ему великое, т.е. что Он есть образ Божий, что Он равен Отцу, и усвояет Ему все; а изображая тебе Его во плоти, говорит опять уничиженно? Итак, если ты не будешь делать такого различия, то выйдет великое затруднение. Если (Христос) равен Богу, то как (Бог) превознес того, кто равен Ему? Если Он образ Божий, то и дал Ему имя? Дающий дает неимущему, и возвышающий возвышает уничиженного; потому окажется, что (Христос) был несовершенным и неимущим, прежде нежели вознесен и получил имя, — и множество произойдет отсюда других нелепых заключений. Если же ты будешь иметь в виду вместе и домостроительство, то сказанное будет справедливо. Нельзя спорить со Священным Писанием - Словом Божиим и с Церковью Христовой, исповедующей: "Верую ... во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша". Когда Он предаст Царство Богу и Отцу, когда упразднит всякое начальство и всякую власть и силу. Ибо Ему надлежит царствовать, доколе низложит всех врагов под ноги Свои. Последний же враг истребится — смерть, потому что все покорил под ноги Его. Когда же сказано, что Ему все покорено, то ясно, что кроме Того, Который покорил Ему все. Когда же все покорит Ему, тогда и Сам Сын покорится Покорившему все Ему, да будет Бог все во всем". (1 Кор. 15, 23-28) « Кто отлучит нас от любви Божией: скорбь, или теснота, или гонения, или голод, или нагота, или опасность, или меч? Как написано: «За Тебя умерщвляют нас всякий день, считают нас за овец, обреченных на заклание».Но всё сие преодолеваем силою Возлюбившего нас. Ибо я уверен, что ни смерть, ни жизнь, ни Ангелы, ни Начала, ни Силы, ни настоящее, ни будущее, ни высота, ни глубина, ни другая какая тварь не может отлучить нас от любви Божией во Христе Иисусе, Господе нашем…» Послание апостола Павла к Римлянам – 8: 35-39; В первом послании апостола Иоанна говорится: «Возлюбленные! Будем любить друг друга, потому что любовь от Бога, и всякий любящий рождён от Бога и знает Бога. Кто не любит, тот не познал Бога, потому что Бог есть любовь. Любовь Божия к нам, открылась в том, что Бог послал в мир Единородного Сына Своего, чтобы мы получили жизнь через Него. В том любовь, что не мы возлюбили Бога, но Он возлюбил нас и послал Сына Своего в умилостивление за грехи наши. Возлюбленные! Если так возлюбил нас Бог, то и мы должны любить друг друга. Бога никто никогда не видел. Если мы любим друг друга, то Бог в нас пребывает, и любовь Его совершенна есть в нас… И мы познали любовь, которую имеет к нам Бог. И уверовали в неё. Бог есть любовь, и пребывающий в любви пребывает в Боге, и Бог в нём…» Но явился на Земле Иисус Христос и научил учеников быть свободными в Боге, не следуя привычным языческим человеческим установлениям, и провозгласил любовь краеугольным камнем Нового Завета и своим примером самопожертвования показал силу и действенность любви в мире ненависти и лицемерия. И стали эти ученики апостолами Нового завета и понесли Евангелие во все концы света… Апостол Иоанн, в том же первом Послании, говорит: « В любви нет страха, но совершенная любовь изгоняет страх, потому что в страхе есть мучение. Боящийся несовершен в любви. Будем любить Его, потому что Он прежде возлюбил нас. Кто говорит: «я люблю Бога», а брата своего ненавидит, тот лжец: ибо не любящий брата своего, которого видит, как может любить Бога, Которого не видит? И мы имеем от Него такую заповедь, чтобы любящий Бога любил и брата своего…» Иегова – Бог, как явление духа, как Идея Сверхсилы, как Бог единственный и всевластный проявился около трёх тысяч лет до рождения Христова. Бог хочет взаимолюбви среди человеков, Бог хочет, чтобы сильные служили слабым, а не наоборот, как было до того времени всегда, что соответствовало Здравому Смыслу, которому по сути и поклонялись книжники и фарисеи… А Он, Иисус Христос учит любви действенной а не показной, не только к Богу – Иегове, но и к человекам, ближним и дальним, и даже врагам своим… К тому же, обвиняет иерархов и фарисеев в искажении веры, в лицемерии и нарушении Закона… А простых людей, мытарей и грешников приближает к себе, ест и пьёт с ними, говорит «что нищие духом, наследуют Царствие Небесное» и призывает их к любви жертвенной, не лицемерной. Истинная любовь, говорит Он, проявляется в том, что при столкновениях и ссорах, лучший путь налаживания хороших отношений, это: «если ударят тебя по правой щеке, подставить левую», и тем самым показать свою безграничную любовь, ко всему живому и прежде всего к человеку грешнику, ибо обидеть другого человека казалось Иисусу страшным грехом, а принизить себя, сделаться слугой для других - высоким достоинством… И ещё Он говорил, что любить только ближних своих, способен и дикий зверь, выхаживающий своих детёнышей, но возлюбить врага своего – в этом главная заслуга «нового» человека. И говорил Иисус Христос: «И любите врагов ваших… и молитесь за обижающих и притесняющих вас…» И сам Иисус, как описано в Евангелии от Луки, умирающий в муках на Голгофском кресте, отдавая свою бесценную жизнь во искупление грехов человеческих, глядя в смертной муке на своих истязателей, говорит: «Боже! Прости им, ибо не ведают, что творят!» Эти слова Сына Божьего, ещё раз показывают нам всем, как мы должны любить других людей, и как мы должны прощать человеческие заблуждения и даже преступления. Потому что, люди – преступники, часто не ведают что творят, и часто являются жертвами фарисейского, жестокого воспитания и потому, будучи жертвами такого научения, творят подлости и жестокости из неведения - что есть зло и что есть добро… А псевдоучителя, продолжали учить людей жестокости, а вместо любви проповедовали страх, говоря «Зуб за зуб» и «Смерть за смерть»… И страшно подумать сегодня, что было бы с миром, не приди, не появись на Земле в те давние времена, воплотившийся Сын Божий, под именем Иисуса из Назарета, ибо чаша страданий человеческих переполнялась и близок был уже конец рода человеческого… И вот пришёл на Землю Иисус Христос и стал учить людей, как можно свободно и счастливо жить в любви к Богу и себе подобным, ближним и дальним, к любой твари земной, сотворённой отцом нашим, Богом – Креатором… … Но фарисеи и книжники, иерархи иудейские и правители Иудеи не захотели поверить в Иисуса Христа, в его призывы к всеобщей любви и предали его, на муки и страдания, тем самым предав и Бога своего, Иегову… Тот же апостол Иоанн говорил в первом Послании: « Всякий верующий, что Иисус Христос, от Бога рождён, и всякий любящий Родившего, любит и Рождённого от Него. Что мы любим детей Божьих, узнаём из того, когда любим Бога и соблюдаем заповеди Его. Ибо это есть любовь к Богу, чтобы мы соблюдали заповеди Его; и заповеди Его не тяжки. Кто побеждает мир, как не тот, кто верует, что Иисус есть сын Божий?..» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.