Орiана Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 Как ярый антифашист, я против национал-социализма по-украински. Предпочитаю левые идеи и голосую ЗА........ создание новой партии левого типа, ибо нормальных левых партий у нас в стране нет, с идеологией социальной справедливости, защитой прав трудящихся и солидарности. Это то, что близко огромному числу народа и мне в том числе. О, накінець і комуняцькому гаслу настав час!!! Багато ще їх у тебе? Бо я хочу, щоб ти вже людською мовою спілкувався. Слухай, якщо наші комуняки діють на стороні олігархів, то чому б тобі, як представнику "нових лівих" - не працювати заодно з націоналістами - адже у них ті самі ліві гасла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 11 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2012 О, накінець і комуняцькому гаслу настав час!!! Багато ще їх у тебе? Бо я хочу, щоб ти вже людською мовою спілкувався. Слухай, якщо наші комуняки діють на стороні олігархів, то чому б тобі, як представнику "нових лівих" - не працювати заодно з націоналістами - адже у них ті самі ліві гасла? Так, наших коммунки - это не коммуняки, а жополизы олигархии. Таких "коммуняк" раньше расстреливали и вешали. Лозунги у свободовцев левые в соц.-экономической сфере и они мне близки. Но их я расцениваю не иначе как социальную демагогию и не верю что задекларированное будет выполняться. А то что предлагается в национально-гуманитарной сфере - полный мрак! Т.е у Свободы социализм - на словах, национализм - на деле. Скажи, намного лучше Львову и области стало жить после прихода Свободы к власти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Скажи, намного лучше Львову и области стало жить после прихода Свободы к власти? Ну скажемо так - не гірше. Але тут треба визначитися, що ти маєш на увазі, коли запитуєшся про "лучше жить" - бо сам розумієш, у нас Свобода - місцева влада і приймає рішення тільки згідно своєї компетенції, тобто, містечкові, а під ті рішення для покращення життя потрібні гроші. Куди йдуть податки і всі інші збори - ти знаєш, а виконавча влада, в тому числі у Львові, належить ПР. Львову повезло, дякуючи твердій позиції Поляків - у нас проходило Євро - тому проклали нові дороги, збудували нові об"єкти інфраструктури, туристичний бізнес піднявся завдяки пільгам і рекламі під Євро. А ось сусіднім - Тернопільській, Хмельницькій і Рівенській - не так повезло - їх навіть обійшли, коли будували нову автостраду - дорогу проклали зі Львова на Житомир, оминаючи ці три області. Причини - не знаю. Схиляюся до політичних. Адже Герман дала чітко зрозуміти: ви за янека не голосуєте, а він в першу чергу виконує обіцянки, дані СВОЄМУ електорату. Так що виходить президент у нас лише для частини України. Ось тобі ще один привід, щоб тих негідників знести з трону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Ну скажемо так - не гірше. Але тут треба визначитися, що ти маєш на увазі, коли запитуєшся про "лучше жить" - бо сам розумієш, у нас Свобода - місцева влада і приймає рішення тільки згідно своєї компетенції, тобто, містечкові, а під ті рішення для покращення життя потрібні гроші. Куди йдуть податки і всі інші збори - ти знаєш, а виконавча влада, в тому числі у Львові, належить ПР. Львову повезло, дякуючи твердій позиції Поляків - у нас проходило Євро - тому проклали нові дороги, збудували нові об"єкти інфраструктури, туристичний бізнес піднявся завдяки пільгам і рекламі під Євро. А ось сусіднім - Тернопільській, Хмельницькій і Рівенській - не так повезло - їх навіть обійшли, коли будували нову автостраду - дорогу проклали зі Львова на Житомир, оминаючи ці три області. Причини - не знаю. Схиляюся до політичних. Адже Герман дала чітко зрозуміти: ви за янека не голосуєте, а він в першу чергу виконує обіцянки, дані СВОЄМУ електорату. Так що виходить президент у нас лише для частини України. Ось тобі ще один привід, щоб тих негідників знести з трону. Но в компетенции местных властей местный бюджет и множество инструментов: местные налоги и сборы, решение проблем ЖКХ, тарифы, местная инфраструктура, выделение земли и др. др. Даже при таких полномочиях возможно улучшить жизнь людей. Понятно, что права местного самоуправления сильно ограничены и их безусловно нужно увеличить. Ибо излишняя централизация только вредит развитию регионов. Если сделать федерацию, то этот вопрос сам собой отпадет. За примерами успешных федеративных государств далеко ходить не нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Но в компетенции местных властей местный бюджет и множество инструментов: местные налоги и сборы, решение проблем ЖКХ, тарифы, местная инфраструктура, выделение земли и др. др. Даже при таких полномочиях возможно улучшить жизнь людей. Понятно, что права местного самоуправления сильно ограничены и их безусловно нужно увеличить. Ибо излишняя централизация только вредит развитию регионов. Если сделать федерацию, то этот вопрос сам собой отпадет. За примерами успешных федеративных государств далеко ходить не нужно Ну наприклад, Львів - місто малого і середнього бізнесу, по якому було нанесено потужній удар від януковича на початку його каденції - що загнало бізнес ще більше у тінь. Як це можна виправити місцевій владі, якщо тепер ще більше платежів йдуть не в бюджет, в тому числі міста, а в кишені чиновників? Не треба розглядати федералізацію, як панацею від всіх бід. Є не менше успішних НЕфедерацій. Проблему децентралізації можна вирішити лише законами - інша справа, що це при теперішній владі, яка тримається на залякуванні, страху і тиску - не вигідно. Надто незалежні чи то бізнесмени, чи то регіони, чи просто міста - це смерть системі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Не треба розглядати федералізацію, як панацею від всіх бід. Є не менше успішних НЕфедерацій. Проблему децентралізації можна вирішити лише законами - інша справа, що це при теперішній владі, яка тримається на залякуванні, страху і тиску - не вигідно. Надто незалежні чи то бізнесмени, чи то регіони, чи просто міста - це смерть системі. У нас несколько разные ценности..... И многие что на Запале, что на Востоке слишком радикально настроены. Это даже видно из того, кто кого почитает. Для вас герои - УПА, для нас - ветераны Советской Армии. И федерация мне кажется станет наиболее удачной формой, которая позволит избежать конфликтов между разными регионами по поводу бюджетных средств. 70% средств, зарабатываемых регионами должны оставаться там и только 30 - в общий бюджет. И ни в коем случае иначе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 У нас несколько разные ценности..... И многие что на Запале, что на Востоке слишком радикально настроены. Это даже видно из того, кто кого почитает. Для вас герои - УПА, для нас - ветераны Советской Армии. И федерация мне кажется станет наиболее удачной формой, которая позволит избежать конфликтов между разными регионами по поводу бюджетных средств. 70% средств, зарабатываемых регионами должны оставаться там и только 30 - в общий бюджет. И ни в коем случае иначе. В чому різниця наших цінностей? Ти вважаєш, що людину можна карати вбивством? Що гроші вирішують ВСЕ? Що моральними принципами можна торгувати? Ти вважєш, без федерації ми не можемо бути вільними і кожен за своїми мірками вибирати собі героїв? Обов"язково відгородитися забором і лише за ним почувати себе вільним? Тоді ТАК, у нас з тобою різне розуміння світоглядних понять...НА ЖАЛЬ Але яке має відношення надмірна централізація, яка створена ЗАКОНАМИ - до федерації? Ти або чогось не розумієш або думаєш, що я дурненька і поведуся на твою брехню. Я ж тобі вже писала: є багато прикладів успішних держав, які не федераціями - наприклад, Польща. І так само приклад, де федерація не рятує від несправедливого розподілу матеріального ресурсу - це Росія і преславута Москва, яка нічого не випускає, не вирощує, не добуває, а живе найкраще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Якби вибори у Верховну Раду відбувалися на початку вересня то за Партію регіонів проголосували б 26,3% опитаних, що мають намір брати участь у виборах, за "Батьківщину" - 22,6% опитаних. "Удар" Віталія Кличка - 12% підтримали б партію Комуністичну партію - 10,8% "Свободу" - 4,1% партію Наталії Королевской "Україна – Вперед" - 3,7% 1% виборців підтримали б "Нашу Україну", 0,6% - Радикальну партію Олега Ляшко. Найвищий рівень мобілізації фіксується на Заході й у Центрі країни. 36% БИДЛА - це катастрофа!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 В чому різниця наших цінностей? Ти вважаєш, що людину можна карати вбивством? Що гроші вирішують ВСЕ? Що моральними принципами можна торгувати? Ти вважєш, без федерації ми не можемо бути вільними і кожен за своїми мірками вибирати собі героїв? Обов"язково відгородитися забором і лише за ним почувати себе вільним? Тоді ТАК, у нас з тобою різне розуміння світоглядних понять...НА ЖАЛЬ Але яке має відношення надмірна централізація, яка створена ЗАКОНАМИ - до федерації? Ти або чогось не розумієш або думаєш, що я дурненька і поведуся на твою брехню. Я ж тобі вже писала: є багато прикладів успішних держав, які не федераціями - наприклад, Польща. І так само приклад, де федерація не рятує від несправедливого розподілу матеріального ресурсу - це Росія і преславута Москва, яка нічого не випускає, не вирощує, не добуває, а живе найкраще. Федерация по примеру ФРГ вполне для нас приемлема, разве нет? Почему отгораживаться забором? Разве федерация - ограждение забором? Это ключ к нормальному развитию страны и сосуществованию. Каждый регион сможет оставлять у себя заработанные средства и жить на них так, как его жителям захочется. Это не значит вовсе что все друг от друга отгородятся и будут жить как волк с волком. Главное, чтобы никто не пытался навязывать другому на каком языке разговаривать, каких героев почитать - и все будет О.к. Но чтобы федерация состоялась нужно отстранить олигархические группировки от власти, как действующие, так и потенциально к ней рвущиеся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Федерация по примеру ФРГ вполне для нас приемлема, разве нет? У нас буде по прикладу Росії. Тому я проти. До речі, щодо героїв. Не чула, щоб хтось забороняв чи сперечався про героїв, яких пошановує, наприклад, Східна Україна - більше західнякам дістається у цьому плані. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Ану, зберися - ти на чиїй стороні?!!! На моїй чи на ось того ... мрійника? На твоей. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Как ярый антифашист, я против национал-социализма по-украински. А что плохого в национал-социализме ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 А что плохого в национал-социализме ? Спросите это у жертв гитлеровской агрессии. По сути то, что мы проходим сейчас, страны Европы прошли еще в прошлом веке.... Именно национализм, дойдя до своей крайней степени выражения - нацизма стал одной из главных движущих сил Второй мировой. Когда Свобода ходит с факельными шествиями, кричит о жидо-москальской угрозе, орет Украина превыше всего это очень напоминает мне Германию 30-х гг. Там нацисты тоже ходили с факелами, кричали Германия превыше всего (Deuchland uber alles), искали все беды во врагах (евреях, славянах), других государствах. Подлинный враг народа сейчас - это украинская политическая элита, которую нужно сплавить чем быстрее тем лучше в полном составе. Нужно разобраться с разрухой внутри страны а не искать внешних причин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 Спросите это у жертв гитлеровской агрессии. По сути то, что мы проходим сейчас, страны Европы прошли еще в прошлом веке.... Именно национализм, дойдя до своей крайней степени выражения - нацизма стал одной из главных движущих сил Второй мировой. Та ну? А те, що робив Сталін - як назвати? І як націоналізм прив"язати до бажання світового панування на що зазіхнули два лідери: Сталін і Гітлер і що стало причиною Другої Світової Війни? Про це вже всім відомо, а ти продовжуєш виступаєш зі старими неактуальними гаслами про націоналізм, як причину нацизму. До речі, а як ти відносишся до любові - адже це почуття в деяких доходить до крайньої точки - фанатизму? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 Та ну? А те, що робив Сталін - як назвати? І як націоналізм прив"язати до бажання світового панування на що зазіхнули два лідери: Сталін і Гітлер і що стало причиною Другої Світової Війни? Про це вже всім відомо, а ти продовжуєш виступаєш зі старими неактуальними гаслами про націоналізм, як причину нацизму. До речі, а як ти відносишся до любові - адже це почуття в деяких доходить до крайньої точки - фанатизму? Тема Сталина - это отдльная тема. Но факт в том, что Сталин целенаправленно не готовился к войне, в отличие от Гитлера. И напомню тебе, что пакт Молотова - Рибентропа был заключен после того, как западные державы (Франция, Великобритания) отказались подписать пакт о коллективной безопасности, предложенный СССР еще в конце 1938 г. Тем самым продолжили они политику умиротворения. После этого Сталин понял, что нужно надеятся только на свои силы и понадеялся, что поделив Европу с Гитлером он перестраховался от возможного нападения со стороны Германии. Но как показало время - он жестоко просчитался. И за его просчеты мы заплатили огромными жертвами. Сталин конечно - величайший тиран и злодей, но к войне он не готов был и речь о мировом господстве у него не шла. Мирового господства как раз желал Гитлер, ненавидивший как западные демократии, так и Советский Союз (причем последний он ненавидел больше). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 Тема Сталина - это отдльная тема. Но факт в том, что Сталин целенаправленно не готовился к войне, в отличие от Гитлера. Є інші дані. До речі, підтверджуються вони свідками. Біля мене жила жінка, яка любила згадувати про війну: якщо вони мали кудись їхати - то домовлялися завжди так: Якщо не буде війни... А що ти думаєш про Пакт Молотова - Ріббентропа - хіба це не був розподіл Європи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Є інші дані. До речі, підтверджуються вони свідками. Біля мене жила жінка, яка любила згадувати про війну: якщо вони мали кудись їхати - то домовлялися завжди так: Якщо не буде війни... А що ти думаєш про Пакт Молотова - Ріббентропа - хіба це не був розподіл Європи? Я тебе могу сказать из истории моей семьи. У меня прадед был комбатом капитаном Советской Армии, жил на советско-немецкой границе в Зап. Беларуси. За 3 дня до начала войны он получил отпуск и уехал в Москву. Впоследствии до своей части он не добрался. Воевал геройски, погибнув в битве под Ржевом. Стали бы офицерам давать отпуск, готовясь к войне? Пакт Молотова-Рибентропа безусловно был разделом Европы, но он рассматривался Сталиным как обеспечение безопасности СССР. Еще в 1938 г. СССР предлагал помощь Чехословакии, западные державы пошли на сговор в Мюнхене. После того, как летом 1939 г. Англия и Франция отказались подписывать пакт о коллективной безопасности, последовало предложение Гитлера, вполне устраивавшее Союз. Если бы западные державы до того заключили бы пакт с СССР о коллективной безопасности войны удалось бы избежать! Это все историки в Европе признают. Но их правительства придерживались политики умиротворения, за что они потом жестоко порицались. После заключения пакта с Гитлером Сталин настолько на него понадеялся, что приказал срыть все укрепления на Западной границе раз. Красная Армия была абсолютно не боеспособна, что показала ему советско-финская война (обескровленность репрессиями сказалось плюс плохая боевая подготовка и низкая техническая оснащенность). Два. Сталин абсолютно не внимал донесениям разведки, ведь Рихард Зорге из Японии называл точную дату и время нападения на СССР. Эти донесения он называл провокациями, а Зорге впоследствии был выдан японской агентуре. Три. Когда немцы в июне 1941 г. перед нападениям засылали самолеты-разведчики, нарушая воздушное пространство СССР, Сталин лично отдал приказ ни вкоем случае не стрелять, чтоб не провоцировать немцев. Четыре. Это доказывает, что Сталин почему-то слепо верил в то, что Гитлер не нарушит условия договора. За это мы поплатились впоследствии огромными жертвами в первые годы войны. И когда война началась Сталин сидел на своей даче 3 дня. никуда не выходя, никого не подпуская к себе. Он боялся, что к нему придут, сместят и будут судить. Но атмосфера страха перед Сталиным была настолько сильна, что катить на него бочку никто не решился. И после этого, он вновь обрел уверенность в себе. Кстати, для Украины пакт имел положительное значение в том, что мы соединились вследствие него в 1 стране. Если бы не пакт, то сейчас Галичина была бы в Польше, Буковина - в Румынии, а Закарпатье - Словакии или Венгрии. Так что однозначно негативным его считать нельзя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Розумієш в чому справа - історія - це така штука, яку кожен намагається використати на свою користь - тому ПРАВДУ там шукати не треба. А тому посилатися на історію, оцінюючи сучасність - не правильно. Це я маю на увазі твою репліку про націоналізм Свободи. Мені вже не хочеться на цю тему (про націоналізм) починати дискусію, тут на форумі є відповідна тема - там я висловила все, що з цього приводу думаю. Лише хочу щоб ти знав, що під націоналізмом я розумію - ЛЮБОВ, громадян до своєї держави, народу. Нація - громадяни однієї держави різної національності. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 В таком понимании национализм - это неплохо.... Не буду тоже развивать про Свободу. Ибо тут можно написать массу всего...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 В таком понимании национализм - это неплохо.... Не буду тоже развивать про Свободу. Ибо тут можно написать массу всего...... Правильно - не пиши, а йди проголосуй за Свободу - це буде твоя пляшка з запальною сумішшю у вікно владі і тіп опозиції. Слабо на вчинок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 Как человек, выступающий за левые идеи и интернационализм я категорически против Свободы, у которой национализм доведен до такой крайности, что любовь к титульному украинскому этносу сочетается с ненавистью к неукраинскому. Особенно это ярко видно на примерах их высказываниях про жидо-москальску угрозу, комуняку на гиляку и.т.п. Такая нетерпимость категорически неприемлима. Не надо искать внешних врагов. нужно разобраться внутри страны с теми, кто ее доводил и доводит до такого ужасного скотского состояния. Я например против их идеи отменить празднование дня победы.... Мой прадед воевал за это и я горжусь, тем, что ценою жизни он стоял за нас всех. за наше будущее. Этот день - день радостный и его не отнимешь. Кроме того, хотят и 1 мая отменить - День солидарности трудящихся. Типа советский праздник, а на самом деле истоки его лежат в рабочем движении в США, когда в 80-х гг. 19 века они отстаивали там социальную справедливость. Что в этом плохого? Зачем это надо отменять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 Как человек, выступающий за левые идеи и интернационализм Да ладно, не на мітингу... Не здатний ти на вчинок... ...і слова не дотримався: обіцяв не писати про Свободу дурню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Чтоб не быть голословным....... *http://atn.ua/newsread.php?id=59312&p=3 Фарион: в Украине нужно отменить 8-е марта и все остальные "советские" праздники Заместитель председателя партии ВО "Свобода" Ирина Фарион считает, что в Украине следует отменить все праздники, которые отмечались в СССР Как передает "Корреспондент.net" со ссылкой на УНИАН, Фарион убеждена, что советские праздники не имеют никакого отношения к украинской культуре и украинской истории. "Я бы отменила все праздники, которые отмечались в Советском Союзе, потому что они не имеют никакого отношения к украинской культуре и украинской истории. Их не должны отмечать на государственном уровне, это клеймо советских времен", - заявила Фарион. В то же время депутат Львовского облсовета призналась, что в школьные годы также поздравляла свою маму с праздником 8 марта, за что ей стыдно сейчас. "Я нашла свои старые школьные дневники, и вижу, что я тоже в школе поздравляла маму с 8 марта. И мне так стыдно за это. Мне страшно, что я была в этой тюрьме и играла в школе по правилам этой тюрьмы, и я счастлива, что освободилась от этой тюрьмы", - заявила Фарион. Даже 8 марта хотят отменить - всемирный женский день. Чем им не угодила Клара Цеткин? Наверное тем, что была левой. ИМХО, как и 8 марта, 1 и 9 мая НЕЛЬЗЯ отменять! Это просто верх черствости и цинизма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 "Я бы отменила ключове слово Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 А тепер читай ось це - на Одещині Свобода не влада? Суддя свою думку (читай: думку влади, депутата) виголосила ВІД ІМЕНІ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА - відчуваєш різницю: особиста думка і думка держави, тобто ЗАКОН(!!!!)? Один з судів Одеської області засудив до відшкодування моральної шкоди окремих мешканців села Фонтанка на підставі скріншотів з місцевого інтенет-форуму. Конфлікт полягав в тому, що будівельна компанія "Маккенлі", яка працює під заступництвом одного з місцевих депутатів, в 2006 році отримала 33 гектари землі в оренду на 50 років в Комінтернівському районі Одеської області для забудови на "сумнівних умовах" з відселенням місцевих жителів. Активісти села Фонтанка, на території якого повинна була початися забудова, на форумі, розміщеному на "Соціальному сайті села Фонтанка", почали критикувати керівництво компанії та детально висвітлювати її діяльність. Саме за цю інтернет-активність місцева мешканка села Фонтанка рішенням суду була засуджена до виплати 15 тисяч гривень штрафу на користь компанії "Маккенлі". А доказом у справі стали "нотаріально завірені" скріншоти згаданого вище форуму. Ще троє місцевих інтернет-активістів повинні також виплатити штрафи, але в цих випадках фігурують дещо менші суми відшкодувань. Суддю навіть не зацікавила відсутність доказів того, що власник облікового запису на форумі і реальна особа, проти якої було подано позов, це одна і та ж людина. Це означає, що суд не вимагав від позивачів доказів того, що особа, ім’я якої вказане на форумі – це та ж людина, що і особа-відповідач. Жінка, визнана винною, обурюється рішенням суду: "Так мені можна що завгодно присудити: аж до екстремізму! Хто завгодно може зареєструватися під моїм іменем на будь-якому форумі і писати потім різні кляузи. А якби хтось зареєструвався під ніком "Віктор Федорович Янукович", то Комінтернівський суд оштрафував би президента?". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 БесПРедел налицо... Хорошо, что цензуру в и-нете еще не сделали, хотя в общем это в принципе никому не удастся, ни донецким, ни другим... В данном случае (по поводу отмены праздников) я полагаю, что она выражала не только свое мнение..... Тягнибок в свое время тоже что-то подобное говорил... Даже сейчас у вас во Львове разве разрешают проводить праздничные мероприятия к 9 мая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Даже сейчас у вас во Львове разве разрешают проводить праздничные мероприятия к 9 мая? Чому ж ні - офіційні святкування відбуваються кожного року з участю голови ОДА, мера і голови обласної ради, який, до речі, свободівець. А якщо деякі провокатори, причому з ОБОХ боків, хочуть цей день відмічати на свій манер - це забороняється судом. http://ukrpolitforum.com/page9593.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Требовать во Львове вешать флаги - это не есть правильно. Спору нет. Но запрещать носить флаги тем, кто хочет это делать - тоже неправильный подход. Нельзя навязывать традиции празднования дня победы кому-либо. Пусть каждый регион отмечает в соответствии со своей традицией. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 *http://respublika-krim.livejournal.com/126838.html#cutid1 В продолжение темы интернета... Очередные чудачества сторонников Кличко.... В Крыму создавая группу поклонников УДАРа, они купили какую-то раскрученную группу в контакте, но прокололись... Оказалось, что более половины участников этой группы - из России. Вот так искусственно раздули количество тех, кто выступает за них... Зачем нужны такие профанации? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 *http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?lvivski_dvirniki_zustrili_deputativ_krikami_ganba&objectId=1265617 Пример эффективности ВО Свобода. Неужели так трудно выплатить вовремя дворникам зарплату? Даже у нас наша дебильная мэрия и ворсовет делают это своевременно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.