Перейти до змісту
Український політичний форум

НЕДОлюди

Рекомендовані повідомлення

Мажори зґвалтували і живцем спалили дівчину. Один зізнався про скоєне

відео

http://www.youtube.com/watch?v=yz1ApU6Be0E&feature=player_embedded

В Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну дівчину, по черзі зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували її спалити живцем.

Про це повідомляє Миколаївська обласна інтернет-газета.

Дівчина вижила, але перебуває в край тяжкому стані, їй ампутували руку і стопи.

Злочинців затримали, місцеві ЗМІ повідомляють, що вони – діти високопоставлених персон, і двох з них вже відпустили.

Як було встановлено, напередодні ввечері потерпіла, 19 – річна дівчина, познайомилася в розважальному закладі з двома чоловіками.

Пізно ввечері чоловіки, проводжаючи дівчину додому, запропонували зайти на квартиру їх товариша. Жінка погодилася.

Далі зловмисники по черзі її зґвалтували, задушили і винесли до будівельного майданчика, де підпалили її.

Як вдалося встановити місцевим журналістам, один з підозрюваних - син колишньої глави Єланецької райдержадміністрації.

Інший нібито, син колишнього прокурора Центрального району м. Миколаєва.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, справу намагаються "зам'яти", про що свідчить повна відсутність об'єктивної інформації з правоохоронних органів.

Наразі невідомо хто відпустив підозрюваних у скоєнні такого тяжкого злочину? На якій підставі? Хто веде слідство? Домогтися відповіді на всі ці питання не вдалося.

В середу в інтернеті з'явився відеозапис, на якому один з трійці миколаївських гвалтівників, розповідає про вчинений злочин.http://www.youtube.com/watch?v=yz1ApU6Be0E&feature=player_embedded

Мама дівчини просить небайдужих людей допомогти зібрати кошти на порятунок доньки.

Телефон мами - Тетяна Суровицька 095 047 32 75; реквізити для допомоги: Карта Приватбанка: 6762 4620 5746 3702

Згадала подібний випадок з синком одного з друзів теперішнього президента, який втопив людину, а його випустили просто з зали суду.

З.І. Рижа може відразу тискати якусь подібну інфу зі свободівцями - щоб потішити себе, що не лише в її домі розплодилися НЕДОлюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 176
  • Створена
  • Остання відповідь

Отвечаю ...

В Николаеве произошло чудовищное преступление,освещённое в СМИ.Все в курсе.Когда три молодых ублюдка,мажора изнасиловали молодую девушку и пытались её сжечь.Девушка выжила.за её жизнь борются врачи.Собираются средства на её лечение.Но она,если и выживет,то останется инвалидом.

Ублюдков задержали,по горячим следам.но двоих из них выпустили на подписку.Они оказались сынками родителе,по меркам области,влиятельных.Но там такие величины,сто смешно,лично мне говорить.Это ещё раз говорит о прогнившей системе,напрочь.

Но в городе поднялась стихийная,именно стихийная волна,народного гнева... с совершенно реальной перспективой самосуда для ублюдков.Вчера все скоты были арестованы и помещены в СИЗО.

Дело находится под таким пристальным вниманием общественности,что пожалую теперь вряд ли кто захочет шутить в законом,в нём.Я имею ввиду ссученных следаков и судей.

И прошу заметить всё это без партийных вожаков,чисто в рамках самосознания гражданского общества.

==============

\Хочу еще пару слов... Есть в юриспруденции понятие виктимности. К сожалению оно на 100% подходит под даный случай.

Посилання на коментар

Доповнення до цієї новини.

Дівчина, яку згвалтували миколаївські мажори, дала свідчення

Дівчина, яка перебуває в Миколаївській лікарні та яку 5 днів тому згвалтували і намагалися живцем спалити, ввечері 13 березня вперше дала свідчення слідству.

Про це повідомила мати Оксани Тетяна Суровицька, яка перебуває в лікарні поруч із донькою, пише УНІАН.

За її словами, хоча про злочин стало відомо 10 березня, але слідство не брало свідчень у Оксани, мотивуючи тим, що дівчина перебуває у несвідомому стані.

"Хоча це неправда і донька весь час була у свідомості", - повідомила Суровицька.

За інформацією прес-служби прокуратури, 13 березня троє підозрюваних у згвалтуванні та спробі вбивства 19-річної дівчини затримані та в даний час перебувають в ізоляторі тимчасового утримання.

Зараз у справі триває досудове слідство. Один із затриманих дав свідчення, де визнає всю провину.

Згідно з повідомленням миколаївських ЗМІ, раніше двоє із затриманих були відпущені під підписку про невиїзд, оскільки вони є синами впливових екс-чиновників.

Але після того, як 13 березня в Миколаєві відбулася масова акція протесту, випущені під підписку підозрювані були знову поміщені під варту. - у тих НЕлюдів повинна горіти земля під ногами і дуже добре, що люди це розуміють. Ще б навчилися вибирати правильно.

Посилання на коментар

Кроме того у них,на сегодня,серьёзная проблема с адвокатами и защитниками... Никто не желает пачкаться об них. Какие то есть,но это так... из тех,кому нечего терять а умений и навыков никаких.Да тут всё будет очень пристально провреяться и перепроверяться. Кароче... на сегодняшний день,для ублюдков,всё очень плохо.А дальше будет видно.

Посилання на коментар

Не все мажоры одинаковые, нельзя всех под одну гребенку.

Все зависит от семьи и от родителей и как тебя воспитывают. Какой приоритет ценностей в семье.

А подонков надо уничтожать физически.

Я за смертную казнь.

Посилання на коментар

Все зависит от семьи и от родителей и как тебя воспитывают. Какой приоритет ценностей в семье.

Я за смертную казнь.

То, что этих подонков нужно казнить, сомнения нет. Но только нельзя вводить это в закон. Иначе начнут и невинных казнить.

В данном случае их надо отпустить в народ на растерзание.

Посилання на коментар

Я за смертную казнь.

А ти спілкувалася з мажорами? Звичайно, не треба всіх під одну мірку, не кожен піде гвалтувати дівчину чи тягати її по підлозі за волосся, але є в них щось таке, гниленьке - наступним після знайомства запитанням у них завжди є запитання: а де працюють ТВОЇ БАТЬКИ?

Посилання на коментар

То, что этих подонков нужно казнить, сомнения нет. Но только нельзя вводить это в закон. Иначе начнут и невинных казнить.

В городе сейчас именно такое настроение. Для них СИЗО - спасение.. Иначе бы уж давно растерзали

Посилання на коментар

А ти спілкувалася з мажорами? Звичайно, не треба всіх під одну мірку, не кожен піде гвалтувати дівчину чи тягати її по підлозі за волосся, але є в них щось таке, гниленьке - наступним після знайомства запитанням у них завжди є запитання: а де працюють ТВОЇ БАТЬКИ?

Папа предприниматель занимается селькохозяйсвенным бизнесом.

Мама домохозяйка

Посилання на коментар

Папа предприниматель занимается селькохозяйсвенным бизнесом.

Мама домохозяйка

:lol: Ти мене не зрозуміла, я мала на увазі, що запитання "де працюють твої батьки?" у мажорів є обов"язковим. Адже самі вони, переважно, нічого з себе не представляють без допомоги батьків.

А хто твої батьки мені не цікаво - я на цьому не формую думку про тебе. Це твоє особисте.

А ти аву поставити не можеш? - ну щоб гарніше було

Посилання на коментар

В городе сейчас именно такое настроение. Для них СИЗО - спасение.. Иначе бы уж давно растерзали

объяснить бы народу что вы такое,мразь. они бы вас точно растерзали. убивали бы на улице все-от мала до велика.

Посилання на коментар

:lol:

А ти аву поставити не можеш? - ну щоб гарніше було

А какой в ней смысл? Я все равно свое фото ставить не буду.

А брать с инэта это не честно.

Посилання на коментар

Юль забей на это существо.

Це хто ще істота...

Ось таку людиною назвати важко http://ukrpolitforum.com/page8943s360.html?start=360 - від #372 і далі.

До речі, як до теми цілком підходить.

Посилання на коментар

А какой в ней смысл? Я все равно свое фото ставить не буду.

А брать с инэта это не честно.

А чому ні - адже ТИ її вибереш, і вона частково буде твоєю.

Посилання на коментар

Це хто ще істота...

Натаха, мне кашмары будут сниться! Шо се тебя разнесло на аватарке? :blink: От злости , што ль? Даже компьютер выдает твою истинную сущность. Поставь хотя б растение какое- нибудь.. Типа наперстянки..

Посилання на коментар

Натаха, мне кашмары будут сниться! Шо се тебя разнесло на аватарке? :blink: От злости , што ль? Даже компьютер выдает твою истинную сущность. Поставь хотя б растение какое- нибудь.. Типа наперстянки..

Может тогда белладонну?

Посилання на коментар

Шо, галюніки? - пити менше треба.

Посилання на коментар

Шо, галюніки? - пити менше треба.

У обеих сразу? :unsure: В разных концах Украины....

Или скажешь, что и я пьяна?

Посилання на коментар

У обеих сразу? :unsure: В разных концах Украины....

Или скажешь, что и я пьяна?

Дурепо, це я аватарку змінила, щоб юлька від заздрості ще більше бісилася - а там різні розміри - треба обновити сторінку і все стане на місце.

А ти не п"яна - ти ница. П"яна проспиться, а ти ницою так і залишишся.

Посилання на коментар

Це хто ще істота...

Ось таку людиною назвати важко http://ukrpolitforum.com/page8943s360.html?start=360 - від #372 і далі.

До речі, як до теми цілком підходить.

Так я же у тебя, животное научился.
Посилання на коментар

Народ- это мы. Мразь - это ты. Считай, что уже растерзаннный пищишь под асфальтоукладчиком..

такие как вы-худшая часть народа. уж лучше бы вас,миньетчиков сионистских,не было бы.

Посилання на коментар

объяснить бы народу что вы такое,мразь. они бы вас точно растерзали. убивали бы на улице все-от мала до велика.

такие как вы-худшая часть народа. уж лучше бы вас,миньетчиков сионистских,не было бы.

Зло не в форме... в содержании, не важно какой именно идеей руководствуется очередной шизик, если нет уважения к человеческой жизни

то до очередного преступления - литр водки, или пачка "колес"

Посилання на коментар

Вчера вечером в социальных сетях и через николаевские интернет-издания была распространена информация, что пострадавшей Оксане Макар необходима донорская кровь.

Сегодня с 8 часов утра в николаевской станции переливания крови (НСПК) принимают кровь для Оксаны. По словам организаторов, на сдачу крови пришло порядка 100 человек. Как отметили в НСПК, по состоянию на 12.45 кровь сдали 47 человек.

Посилання на коментар

Зло не в форме... в содержании, не важно какой именно идеей руководствуется очередной шизик, если нет уважения к человеческой жизни

то до очередного преступления - литр водки, или пачка "колес"

красивые слова.... раскажешь это родителям ребенка,над которым надругался и которого потом убил маньяк например.

а сионистские шестерки хуже маньяков.

маньяк убьет десять людей ,его поймают и уничтожать.

а эти гниды стараются заразить других людей и погибнет в результате не 10,а целая нация,а если смотреть шире- все белые европейские нации постепенно исчезнут.

маньяков ловят,а эти паразиты спокойно травят нацию и какое уважение должно быть к этим тварям?

Посилання на коментар

Нет.

Отпустить на самосуд - значит легализовать убийство. Но хуже того, убийство беспричинное.

Вот ты сейчас ответь - за что их стоит убить?

Посилання на коментар

бред. как раз самосуды и могут привести к казни невиновных.

в конце концов на то суды и придуманы чтобы не было беззакония,но у тебя все через ж...

плохая идея,быдлан,плохая.

Посилання на коментар

бред. как раз самосуды и могут привести к казни невиновных.

в конце концов на то суды и придуманы чтобы не было беззакония,но у тебя все через ж...

плохая идея,быдлан,плохая.

Только не витай в облаках, не забывай, где и с кем ты живешь.

Думаешь будет лучше - так как будет? - через пару месяцев, когда все забудут... - и их отпустят...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...