Гість вольф Опубліковано 5 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2012 GiRaFo.chka, да с чего ты взяла, что я обижаюсь. Просто не понял выражения. А Волчара мне нравится, даже наколку в армии сделал. А,что это за хрень? Нажимаю ответить, и исчезает текст собеседника? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2012 GiRaFo.chka, да с чего ты взяла, что я обижаюсь. Просто не понял выражения. А Волчара мне нравится, даже наколку в армии сделал. А,что это за хрень? Нажимаю ответить, и исчезает текст собеседника? Эт не ко мне. К прохффффффесорше орангутанговне! Вона всЭ знаЭ. Адиёс, амиго. Пойду к себе, про путиноида рассуждать... :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 5 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2012 Це якийсь тупий імітатор, скоріш за все з тих, хто хоче таким чином насолити оригінальному Нацисту. мені якось байдуже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 7 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2012 Эт не ко мне. К прохффффффесорше орангутанговне! Вона всЭ знаЭ. Адиёс, амиго. Пойду к себе, про путиноида рассуждать... :angry: А, чё нахмурилась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.