Перейти до змісту
Український політичний форум

ХРИСТИАНСТВО очередной ЛОХОТРОН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Отсос ты что издеваешься

такие длинные тексты лепить, мало того что свои мозги надорвал, всё равно ни кто, в этом бреде ни чего не понял

тормоз расписывается в своей тупости)))

извини,осел,я понимаю тебе надо разжевывать,но у меня желания нет)))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 132
  • Створена
  • Остання відповідь

тормоз расписывается в своей тупости)))

извини,осел,я понимаю тебе надо разжевывать,но у меня желания нет)))

да, разжуй своё тявканье на этом форуме за всё время и кто знает, может я и по другому посмотрю на всех уличных шавок

...может понимать начну :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

да, разжуй своё тявканье на этом форуме за всё время и кто знает, может я и по другому посмотрю на всех уличных шавок

...может понимать начну

ахахаха...придурок тормоз))

Посилання на коментар

слабо гавкнул,тормоз((

Молодец никчема!!!, в очередной раз доказал своё убожество

дрочи дальше...дрочило тупое :lol: :lol: :lol: :lol:

будешь у меня так мычать каждый день.... :D :D :D

Посилання на коментар

Молодец никчема!!!, в очередной раз доказал своё убожество

дрочи дальше...дрочило тупое

будешь у меня так мычать каждый день....

гавкай больше,тормоз))

Посилання на коментар

На Заході України люди частіше її відвідують по призначенню.

А в чем "призначення "?

Посилання на коментар

А в чем "призначення "?

Церква - це як допоміжний засіб віри в Бога, там людина утверджується в намірах дотримуватися Божих Настанов. А тобі певно відомо, що розлучення - для людей віруючих - гріх . Тому у випадку, коли невіруючий побіжить до Загсу розлучатися, віруючий піде радитися до священика, який завжди порадить шукати вихід з ситуації, а це пройде час, який деколи дуже необхідний, щоб охолонути і шукати шляхи вирішення проблем, а не руйнувати шлюб.

І сповідь також хороший засіб від гріха.

Посилання на коментар

Церква - це як допоміжний засіб віри в Бога, там людина утверджується в намірах дотримуватися Божих Настанов. А тобі певно відомо, що розлучення - для людей віруючих - гріх . Тому у випадку, коли невіруючий побіжить до Загсу розлучатися, віруючий піде радитися до священика, який завжди порадить шукати вихід з ситуації, а це пройде час, який деколи дуже необхідний, щоб охолонути і шукати шляхи вирішення проблем, а не руйнувати шлюб.

І сповідь також хороший засіб від гріха.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ну например; если муж ленивый не работает, трахает всех подряд, пьет.

Что скажет поп?..... " это испытание, нужно терпеть, нужно молиться. Или приведет каккойто пример из библии про

Рэвэку и Мрдэхая. А сказать ему просто нечего-один шаблон для всех....

Сколько знаю примеров где люди живут и мучаются ( не любят друг друга, разные характеры, разные ценности , взгляды и. т . д. ) живут как кошка с собакой. А если бы развелись вовремя, то может быть каждый нашел

бы свою половинку и жизнь пошла бы по совершено другому руслу.

Неужели ты щитаеш, что какой то ПОП умней меня???

Нужен в этой ситуации я сама не смогу принять правильное решение ???

А, что на исповиде; в лучшем случае даст ответ который я сама знаю. И в итоге даст какуето хрень из библи- чтоб я это прочла 10 раз.

Посилання на коментар

Неужели ты щитаеш, что какой то ПОП умней меня???

Нужен в этой ситуации я сама не смогу принять правильное решение ???

не все люди самостоятельны

Посилання на коментар

А, что на исповиде; в лучшем случае даст ответ который я сама знаю. И в итоге даст какуето хрень из библи- чтоб я это прочла 10 раз.

Ти б не сунулася брудними руками в душі людей. Це тобі не політика. Релігія - це духовність, мораль, на ці теми говорять делікатно і з розумінням. А оскільки у тебе нема розуміння у цьому питанні, тобто, ти не є компетентною - то і критикувати не маєш права. Тебе ніхто не примушує ходити до Церкви - це твій вибір. З таким самим терпінням тобі треба відноситися до тих, хто це робить. Ти певно помітила, що я просто виклала свою думку, без будь-яких оціночних суджень чи агітації з мого боку. Ось так само роби і ти.

До речі, коли одружуються, хіба люди не бачать хто є хто? А якщо вони вирішили побратися, але з часом їх поведінка змінилася - то чи не вина обох у цьому? Якщо так, то чи не варто попрацювати над вирішенням проблем, перш, ніж розлучатися. Ну а дуже кричущі випадки і в Церкви викликають розуміння - там також дають розлучення.

Посилання на коментар

Ти б не сунулася брудними руками в душі людей. Це тобі не політика. Релігія - це духовність, мораль, на ці теми говорять делікатно і з розумінням. А оскільки у тебе нема розуміння у цьому питанні, тобто, ти не є компетентною - то і критикувати не маєш права.

Я и не лезу в души людей. Я ЛЕЗУ В МОЗГИ. Христианство это не духовность- это мерзость.

А насчет моего понимания и компетенции ты очень и очень заблуждаешься. я в отличие от тебя не только прочла старый и новый завет, но и глубоко изучала его.

Уверена, что ты не читала ветхий завет, а если читала то вскользь. Я уверена , что ты не знаешь толком, что такое бог.

Я уверена ты незнакома с первым Никейским собором, да и с остальными тоже врядли. Так, что я сдесь прочно стою

на ногах и на критику имею полное право.

Извини за резкость....

Посилання на коментар

Я и не лезу в души людей. Я ЛЕЗУ В МОЗГИ. Христианство это не духовность- это мерзость.

давай уже про ислам. я понимаю,что в обществе сегодня навязывается оплевывание христианства и тем не менее..

Посилання на коментар

А насчет моего понимания и компетенции ты очень и очень заблуждаешься. я в отличие от тебя не только прочла старый и новый завет, но и глубоко изучала его.

Уверена, что ты не читала ветхий завет, а если читала то вскользь. Я уверена , что ты не знаешь толком, что такое бог.

Я уверена ты незнакома с первым Никейским собором, да и с остальными тоже врядли. Так, что я сдесь прочно стою

на ногах и на критику имею полное право.

Извини за резкость....

Хорошо, что именно из ветхого завета (если он был основанием для этого) привел тебя к выводу что христианство - это мерзость?
Посилання на коментар

Хорошо, что именно из ветхого завета (если он был основанием для этого) привел тебя к выводу что христианство - это мерзость?

не имеет смісла тебе объяснять потому что ты тупой осел.

Посилання на коментар

не имеет смісла тебе объяснять потому что ты тупой осел.

Каждый должен уметь объяснить свои аргументы....

ты глупое невежество можешь тявкать что годно, но нормальному человеку, будет очень стыдно, быть похожему на тебя ;)

Посилання на коментар

давай уже про ислам. я понимаю,что в обществе сегодня навязывается оплевывание христианства и тем не менее..

Схоже в дитини нав"язлива ідея - несприйняття Християнства - а може якась секта.

Не варто підживлювати її марення - просто порада, а ти роби як хочеш. Я дуже обережно відношуся до людей з пунктиками - це як правило - перший дзвіночок до психічного нездоров"я.

Посилання на коментар

Схоже в дитини нав"язлива ідея - несприйняття Християнства - а може якась секта.

Не варто підживлювати її марення - просто порада, а ти роби як хочеш. Я дуже обережно відношуся до людей з пунктиками - це як правило - перший дзвіночок до психічного нездоров"я.

Сектанты тоже христиане, я к ним не отношусь. По твоему если отрицаешь христианство то сразу в психушку.

Так вроде было при СОВКЕ ???

ЛУЧШЕ НА КОСТЕР.

Посилання на коментар

Сектанты тоже христиане, я к ним не отношусь. По твоему если отрицаешь христианство то сразу в психушку.

Так вроде было при СОВКЕ ???

ЛУЧШЕ НА КОСТЕР.

Я про пунктики писала. А вони бувають різні. Наприклад, є людина, яка скрізь згадує євреїв, а ще один любить кожне слово на частинки розбирати. Ну а ти про християнство як зло пишеш навіть у темах, які не мають ніякого відношення до релігії. Я вважаю, що зациклені люди бачать предмет тільки з одного боку, а тому не можуть претендувати на об"єктивне судження про цей предмет.

Психічне нездоров"я - це не завжди психушка. А психушка - не завжди психічне нездоров"я - це в контексті Союзу, який ти згадала.

Посилання на коментар

Каждый должен уметь объяснить свои аргументы....

нет,не должен.

и даже если бы было так ,то тебе объяснять просто бесполезно потому что ты тупой баран.

и это не оскорбление,а констатация факта.

Наприклад, є людина, яка скрізь згадує євреїв,

це я?

Посилання на коментар

Нет, я. Я -про евреев, Руська - синтаксисом увлекается, Ева - борется с опиумом для народа, одна Ориана горда всюду пишет про сексуальные збочення , обнажения и разные др.фантазии. Тоже пунктик.. А то :(

Посилання на коментар

Нет, я. Я -про евреев, Руська - синтаксисом увлекается, Ева - борется с опиумом для народа, одна Ориана горда всюду пишет про сексуальные збочення , обнажения и разные др.фантазии. Тоже пунктик.. А то :(

Ну якщо повсюду, то знайти підтвердження для тебе не буде складно, правда?

Хоча про що я - коли брехня, то підтвердження не передбачається - пардон, бреши далі.

Посилання на коментар

це я?

А тобі для спілкування з людиною також важливо знати його ставлення до жидів? Бо мені це байдуже.

Але мені дуже важливо знати, яка ти людина, на якій висоті твої моральні критерії.

Коли людина стає на бік схильного до педерастії - мені з нею нема про що говорити. Коли пише пошлі віршики на темі до Дня Незалежності - про яку громадянську свідомість можна говорити у такому випадку. Або каже, що її нудить від Голодомору. Люмпени з потороченою мораллю - хіба до них достукаєшся?

Посилання на коментар

А тобі для спілкування з людиною також важливо знати його ставлення до жидів? Бо мені це байдуже.

знання про їх діяльність,вплив на політику дуже важливі.

Але мені дуже важливо знати, яка ти людина, на якій висоті твої моральні критерії.

в політиці це шкідливий ідеалізм. наприклад,хай людина моральна потвора,але якщо вона розуміє що він частина нації і якщо він готовий заради неї робити що зможе то він вигідний для свого народу. навіть якщо боягуз. якщо тупий. саме головне щоб знав свої недоліки і займав таке місце в суспільстві де б вони не шкодили.

а ось маємо порядного ,сміливого,розумного..але на жаль зомбованого ворога народу.ось і все.

я не хочу сказати що треба бути потворою,боягузом..це був приклад щоб ти зрозуміла принцип.

тим більше навіть брехуни потрібні країні - наприклад серед дипломатів.або не брехуни,але люди які будуть вміти подати матеріал так як вигідно країні.

"тортури наркоділерів? да ви що!! так ,були порушення але ми покарали офіцерів СБУ які вдризали вуха наркоділеру який в школі продавав наркоту.Ми їх покарали ! (премією та підвищенням)

"що?! забили до смерті голову гей суспільства?! так,злочинців схоплено і ми іх відправили в тюрму (охоронцями)

Дня Незалежності - про яку громадянську свідомість можна говорити у такому випадку. Або каже, що її нудить від Голодомору. Люмпени з потороченою мораллю - хіба до них достукаєшся?

це не люди. інструменти яких виховано щоб вони були завжди пятою колоною.

Посилання на коментар

знання про їх діяльність,вплив на політику дуже важливі.

Да, погоджуюся, бо знання завжди корисні у будь-якому разі. А євреї мають суттєвий вплив у нашому світі. Але я до геополітики не дотягуюся, бо вважаю, що намарне боротися з тим, що змінити не в моїй компетенції. Як на мене, це з розряду боротьби Добра і Зла - а тут кожен повинен бути на СВОЄМУ місці, щоб виконувати СВОЄ призначення.

в політиці це шкідливий ідеалізм. наприклад,хай людина моральна потвора,але якщо вона розуміє що він частина нації і якщо він готовий заради неї робити що зможе то він вигідний для свого народу. навіть якщо боягуз. якщо тупий. саме головне щоб знав свої недоліки і займав таке місце в суспільстві де б вони не шкодили.

а ось маємо порядного ,сміливого,розумного..але на жаль зомбованого ворога народу.ось і все.

Моя логіка така: кожна людина повинна мати певну моральну планку, яку вона не переступить ні в якому разі. Я не говорю про стерильних чистоплюїв, боягузів і тупаків. Я говорю про моральних потвор, бо важко уявити свідомого педофіла - думаєш він буде дивитися, чия перед ним дитина.

Посилання на коментар

нет,не должен.

Ты отсос конечно не должен, кретинам все сочувствуют и понимают

и если твоя подружка такая же как ты, то само собой и ей зачем....:D

и даже если бы было так ,то тебе объяснять просто бесполезно потому что ты тупой баран.

и это не оскорбление,а констатация факта.

Отсосик ты для разнообразия, роди хотя бы один свой речевой оборот, или мысль.....

То что ты попробовал на дядю тявкнуть конечно хорошо, я бы мог заинтересоваться...но ты дебил тупой, уже следующим постом начнешь пускать слюни.

так что лучше мычи дальше, тебе до человеческого облика, еще мычать и мычать :lol: :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

я не хочу сказати що треба бути потворою,боягузом..це був приклад щоб ти зрозуміла принцип.

тим більше навіть брехуни потрібні країні - наприклад серед дипломатів.або не брехуни,але люди які будуть вміти подати матеріал так як вигідно країні.

"тортури наркоділерів? да ви що!! так ,були порушення але ми покарали офіцерів СБУ які вдризали вуха наркоділеру який в школі продавав наркоту.Ми їх покарали ! (премією та підвищенням)

"що?! забили до смерті голову гей суспільства?! так,злочинців схоплено і ми іх відправили в тюрму (охоронцями)

це не люди. інструменти яких виховано щоб вони були завжди пятою колоною.

Ориана, учитывая что этот недоумок писал тебе, отыщи мне тут хоть одну мысль :lol: :lol: :lol: :lol:

или наверное нужно признать, что от отсоса ты недалеко ушла

что же удачно вам мычать про эту чушь дальше :D :D :D

Посилання на коментар

Да, погоджуюся, бо знання завжди корисні у будь-якому разі. А євреї мають суттєвий вплив у нашому світі.

найвпливовіша нація.

Але я до геополітики не дотягуюся, бо вважаю, що намарне боротися з тим, що змінити не в моїй компетенції.

зміна влади в України це вже зміна в геополітиці.

Як на мене, це з розряду боротьби Добра і Зла - а тут кожен повинен бути на СВОЄМУ місці, щоб виконувати СВОЄ призначення.

в політиці це відносні поняття. для сіоністів укр.справжній націоналіст-зло, для українців -добро.

в економиці теж -- українська міцна індустрія для Китаю і китайців конкурент ,отже Зло,для українців добро.

Моя логіка така: кожна людина повинна мати певну моральну планку, яку вона не переступить ні в якому разі.

націоналізм чи НС є такою планкою.

Я говорю про моральних потвор, бо важко уявити свідомого педофіла - думаєш він буде дивитися, чия перед ним дитина.

якщо педофіла тягне до малої дитини або голубого до чоловіка або лесбіянки до жінки ,але він (вона) уявляє що це збочення,що це не можна пропагувати і цього не можна робити,бо дія є пропаганда і він ніколи ні словом ні справою не покаже свого збочення я нічого не маю проти таких. каліка є каліка.

навіть проти наркоділерів -наркоманів не маю нічого проти,якщо він прийде і чесно розкаже про його постачальників і клієнтів. наркоман-це наркоман. зараз це людина,а потім тварина яка себе не контролює. це теж каліка.

зовсім інша справа коли педофіли і інші збоченці свою хворобу не стримують,а саий великий злочин коли ще і пропагують.

Отсосик ты для разнообразия, роди хотя бы один своё речевой оборот, или мысль.....

То что ты попробовал на дядю тявкнуть конечно хорошо, я бы мог заинтересоваться...но ты дебил тупой, уже следующим постом начнешь пускать слюни.

так что лучше мычи дальше, тебе до человеческого облика, еще мычать и мычать

Ориана, учитывая что этот недоумок писал тебе, отыщи мне тут хоть одну мысль

или наверное нужно признать, что от отсоса ты недалеко ушла

что же удачно вам мычать про эту чушь дальше

гав гав гав

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...