Перейти до змісту
Український політичний форум

ХРИСТИАНСТВО очередной ЛОХОТРОН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

найвпливовіша нація.

зміна влади в України це вже зміна в геополітиці.

в політиці це відносні поняття. для сіоністів укр.справжній націоналіст-зло, для українців -добро.

в економиці теж -- українська міцна індустрія для Китаю і китайців конкурент ,отже Зло,для українців добро.

націоналізм чи НС є такою планкою.

якщо педофіла тягне до малої дитини або голубого до чоловіка або лесбіянки до жінки ,але він (вона) уявляє що це збочення,що це не можна пропагувати і цього не можна робити,бо дія є пропаганда і він ніколи ні словом ні справою не покаже свого збочення я нічого не маю проти таких. каліка є каліка.

навіть проти наркоділерів -наркоманів не маю нічого проти,якщо він прийде і чесно розкаже про його постачальників і клієнтів. наркоман-це наркоман. зараз це людина,а потім тварина яка себе не контролює. це теж каліка.

зовсім інша справа коли педофіли і інші збоченці свою хворобу не стримують,а саий великий злочин коли ще і пропагують.

Отсосик когда девушка вежливо отвечает на твой бред пару слов, она совсем не рассчитывает...что ты настрочишь в два раза больше и еще тупее :lol: :lol: :lol:

для собачонки вполне было достаточно и того, что ты изобразил ниже ;)

гав гав гав

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 132
  • Створена
  • Остання відповідь

Отсосик когда девушка вежливо отвечает на твой бред пару слов, она совсем не рассчитывает...что ты настрочишь в два раза больше и еще тупее

для собачонки вполне было достаточно и того, что ты изобразил ниже

слабо гавкнул.

Посилання на коментар

Ну якщо повсюду, то знайти підтвердження для тебе не буде складно, правда?

Хоча про що я - коли брехня, то підтвердження не передбачається - пардон, бреши далі.

Пока лазила вчера в твоих архивах, чуть не стошнило, сколько грязи, злобы и ненависти ты выливаешь на людей. В каждом посте - про дерьмо, фекалии, про то какие все гады , одна ты правильная и с незамазанными руками, как у своего идола. По сексозабоченности - достаточно открыть твои посты в теме чекання - психологу с первого взгляда ясно, что ты неудовлетворенная разными планами жизни особа и твоя неискоренимая ненависть ко всем окружающим и пренебрежение застят твои очи. А про твое похабство, от которого ты открещиваешься : #88820,88291, 88289,88281, 87965,87449, 87448,87449,87401,86975,86970,86840,86823,86819,86660,86558,86464...дальше захотелось помыть руки и открыть форточку от твоей вони. А сколько вытертых, редактированных. Мразь полнейшая. Отвечать больше тебе не буду. В тебе человеческого очень мало.
Посилання на коментар

Краткий экскурс в Ветхий Завет

*https://www.youtube.com/watch?v=0alSvO6hVio&feature=player_embedded

МИР ТЕБЕ, БРАТ! Грешно в пост искушать народ еретическими роліками. Освежи душу истинным благоприятствием. Воззри на небеса! Покайся. И прими СПАСИТЕЛЯ НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА в свое серце.@https://www.youtube.com/watch?v=dBc0pE4f50g

Посилання на коментар

Пока лазила вчера в твоих архивах, чуть не стошнило, сколько грязи, злобы и ненависти ты выливаешь на людей. В каждом посте - про дерьмо, фекалии, про то какие все гады , одна ты правильная и с незамазанными руками, как у своего идола. По сексозабоченности - достаточно открыть твои посты в теме чекання - психологу с первого взгляда ясно, что ты неудовлетворенная разными планами жизни особа и твоя неискоренимая ненависть ко всем окружающим и пренебрежение застят твои очи. А про твое похабство, от которого ты открещиваешься : #88820,88291, 88289,88281, 87965,87449, 87448,87449,87401,86975,86970,86840,86823,86819,86660,86558,86464...дальше захотелось помыть руки и открыть форточку от твоей вони. А сколько вытертых, редактированных. Мразь полнейшая. Отвечать больше тебе не буду. В тебе человеческого очень мало.

Я правильно тебе зрозуміла - підтверджень нема, отже ти збрехала. Не скажу, що здивована - так було зі всіма твоїми подєльніками - коли їх припирали до стіни і вимагали фактів - вони лише виливали свою жовч. Правда, САИ відмітився оригінальністю - написав, що я всі компрометуючі мене пости повитирала. Бачу ти також це підхопила. А про свої витерті - мовчок.

Я б могла тут нацитувати цілу купу ваших "перДлів", але нащо - ти про них і так знаєш, що вони переважують все моє гамбузом - усвідомлюєш, саме тому ти і не цитувала.

Ну а все решта - також нічого нового - згусток злоби, який інших судить по собі.

До речі, мені в лічку писав один старий знайомий, який не був тут пів року - здивований, як ти змінилася - саме це його примусило написати. Питався, коли ти була справжньою - тоді чи тепер. Навіть не знала, що відповісти. Але відповідь знаю - ТЕПЕР.

Посилання на коментар

Я правильно тебе зрозуміла - підтверджень нема, отже ти збрехала. Не скажу, що здивована - так було зі всіма твоїми подєльніками - коли їх припирали до стіни і вимагали фактів - вони лише виливали свою жовч. Правда, САИ відмітився оригінальністю - написав, що я всі компрометуючі мене пости повитирала. Бачу ти також це підхопила. А про свої витерті - мовчок.

Я б могла тут нацитувати цілу купу ваших "перДлів", але нащо - ти про них і так знаєш, що вони переважують все моє гамбузом - усвідомлюєш, саме тому ти і не цитувала.

Ну а все решта - також нічого нового - згусток злоби, який інших судить по собі.

До речі, мені в лічку писав один старий знайомий, який не був тут пів року - здивований, як ти змінилася - саме це його примусило написати. Питався, коли ти була справжньою - тоді чи тепер. Навіть не знала, що відповісти. Але відповідь знаю - ТЕПЕР.

Дура оно и есть дура . Я тебе скинула номера всех твоих озабоченных постов. То есть не всех, а только последних. Мне что, ночь сидеть, в твоих отбросах ковыряться? Жри сама. Пока не повылазит.

По поводу моих знакомых - твоя лажа давно никому не интересна. Кто хочет- спрашивает прямо. А тех, кто общается с тобой, тем более что-либо узнают- презираю.

А то что я писала, - я за свое отвечаю. Надо будет - и признаю и извинюсь. Только не перед тобой, ничтожество.

Посилання на коментар

Дура оно и есть дура . Я тебе скинула номера всех твоих озабоченных постов. То есть не всех, а только последних. Мне что, ночь сидеть, в твоих отбросах ковыряться? Жри сама. Пока не повылазит.

По поводу моих знакомых - твоя лажа давно никому не интересна. Кто хочет- спрашивает прямо. А тех, кто общается с тобой, тем более что-либо узнают- презираю.

А то что я писала, - я за свое отвечаю. Надо будет - и признаю и извинюсь. Только не перед тобой, ничтожество.

Так, давай подивимося. Кажеш шукала в архівах, там і дивлюся по номерах Під номером 88820 такий пост

*http://ukrpolitforum.com/ipb.html?act=Search&nav=au&CODE=show&searchid=db3d84924bd46d3d3a1247e6ac20bb13&search_in=posts&result_type=posts&hl=&st=25

Цитата(Петр @ 4.3.2012, 8:27)

Каждый народ достоин своего правителя, и пока мы не поймем, что вся эта, да и предыдущая власть плоть от плоти народ Украины ничего мы с ними сделать не сможем. Экстремизм а-ля *Свобода* никогда ни один вопрос решить не сможет. Насилие вопросы не решает, а загоняет их вглубь. Из того что есть надо выбрать лучшее и потихоньку, понемногу его совершенствовать. Нельзя за два года пойти путь, на который другим странам потребовалось лет двести. Поэтому мой лозунг:* Терпение и труд к благополучию приведут*.

Тобто, ти звинувачуєш Свободу в насиллі - гіпотетично? бо ті при владі ще не були - тому говорити про насилля з їх боку не доводиться. Але насилля теперішньої влади підтримуєш і навіть виправдовуєш. Тобі не здається, що тут присутні подвійні стандарти і зовсім відсутня порядність, я вже мовчу про мораль, якої скоріш за все нема, інакше ти б не виступав захисником теперішнього режиму. Або признайся, що ти тупо заробляєш - тоді все стане на свої місця і я перестану звертатися до твоєї совісті.

Ась, де там сексуальні збочення? :lol: :lol: :lol:

А зневажаєш ти мене - бо я дзеркало, в якому відображається все твої уродство. Інша б визнала і робила щось з тим, а ти, як звір, знеможеш себе до смерті, але назад не ступиш.

Посилання на коментар

Ти б не сунулася брудними руками в душі людей. Це тобі не політика. Релігія - це духовність, мораль, на ці теми говорять делікатно і з розумінням. А оскільки у тебе нема розуміння у цьому питанні, тобто, ти не є компетентною - то і критикувати не маєш права. Тебе ніхто не примушує ходити до Церкви - це твій вибір. З таким самим терпінням тобі треба відноситися до тих, хто це робить. Ти певно помітила, що я просто виклала свою думку, без будь-яких оціночних суджень чи агітації з мого боку. Ось так само роби і ти.

До речі, коли одружуються, хіба люди не бачать хто є хто? А якщо вони вирішили побратися, але з часом їх поведінка змінилася - то чи не вина обох у цьому? Якщо так, то чи не варто попрацювати над вирішенням проблем, перш, ніж розлучатися. Ну а дуже кричущі випадки і в Церкви викликають розуміння - там також дають розлучення.

О какой духовности ты говоришь? Позиционируя себя, истинной христианкой, ты оскорбляешь, хамишь, унижаешь.

А как же

"Возлюби ближнего"? Одна из главных заповедей. А ты ее даже не думаешь соблюдать. Ты благосклонно принимаешь призывы насоса к убийству. А как же "Не убий"?

А ты христианка?????

Посилання на коментар

Извини, там было две восьмерки двести, это твой стертый пост, но могла бы по аналогии с перечнем сообразить, дальше идет перечисление начиная с двух восьмерок. Не отпирайся, пожалуйста, я ж не трогаю твою излюбленную тему о том, когда ты рассказывала, как правильно и в какой способ удовлетворять мужских особей. И не залазила еще в переписку с Рыжиком твою. И в твои сальные гороскопы. Одно твое бесчисленное копирование Бесового стишка миллионными тиражами чего стоит. Выглядит бесповоротно как твое безудержное самоудовлетворение. Ты ведь обожаешь трижды, а то и больше копировать все похабства, которые в твой адрес отсылают. Оттого ли, что считаешь себя зеркалом? Ты любишь делать ЭТО, глядя перед собой? Не гнушаешься в своих же постах копировать бранные и убийственные эпитеты, которыми тебя награждают... Что это? Как не явно выраженная склонность к сексуальным извращениям?

это ответ "ориане"

Посилання на коментар

Извини, там было две восьмерки двести, это твой стертый пост, но могла бы по аналогии с перечнем сообразить, дальше идет перечисление начиная с двух восьмерок. Не отпирайся, пожалуйста, я ж не трогаю твою излюбленную тему о том, когда ты рассказывала, как правильно и в какой способ удовлетворять мужских особей. И не залазила еще в переписку с Рыжиком твою. И в твои сальные гороскопы. Одно твое бесчисленное копирование Бесового стишка миллионными тиражами чего стоит. Выглядит бесповоротно как твое безудержное самоудовлетворение. Ты ведь обожаешь трижды, а то и больше копировать все похабства, которые в твой адрес отсылают. Оттого ли, что считаешь себя зеркалом? Ты любишь делать ЭТО, глядя перед собой? Не гнушаешься в своих же постах копировать бранные и убийственные эпитеты, которыми тебя награждают... Что это? Как не явно выраженная склонность к сексуальным извращениям?

это ответ "ориане"

Зрозумій, мені не цікаві твої висновки щодо моїх постів і думка про мене - ти для мене ніщо. Я хочу, щоб ти написала підтвердження своїм словам, щоб не ти, ницість, чи твої аморальні подєльніки педофіли, робили висновки - а люди, які прочитали попередній пост, де ти пишеш, що сексуальні збочення - це мій пунктик. І все, більше я тебе нічого не просила.

Так, дивлюся далі:

Позвольте полюбопытствовать, а в каком статусе вас разглядывать, типа Ориана?

А посмешище, так это еженедельно меняемые аватары с помятой мордочкой, над которыми уже весь форум смеётся.

Вот этого уразуметь не можете, мазохистка....

А це моя відповідь майору, з якого ти зробила висновок, що сексуальна збоченка

Старість треба поважати - добре ти ще на баскому коні - ого-ого, а йому одне залишилося: піднімати своє стабільне "пів на шосту" приниженням іншого.

Досить пристойна відповідь, де там збочення, там навіть хамства нема.

Ну а ти далеко не втекла від майора, ти ж також щось там писала про мою зовнішність.

Але я не розумію, якщо я негарна - то мене треба застрелити, я не маю права тут писати - ну ось яке має відношення моя зовнішність до того, що я пишу?

І ще одне - пам"ятаєш, як ти тикала ту фотку зеленкою обляпану, щоб дехто побачив :D

Посилання на коментар

Зрозумій, мені не цікаві твої висновки щодо моїх постів і думка про мене - ти для мене ніщо. Я хочу, щоб ти написала підтвердження своїм словам, щоб не ти, ницість, чи твої аморальні подєльніки педофіли, робили висновки - а люди, які прочитали попередній пост, де ти пишеш, що сексуальні збочення - це мій пунктик. І все, більше я тебе нічого не просила.

Ты так отгораживаешься от своей сексуальности...что можно подумать это что то страшное (как например отсос....... :D )

Не знаю как там у вас во Львове, но вообще, сексуальность для женщины только плюс, а если еще и с извращениями...так просто нарасхват

но возможно в Львове всё иначе :( , там и время на 33 ем остановилось, так что всё что угодно может быть :rolleyes:

Посилання на коментар

Так, наступний пост, де я просто уточнила в САИ його ж класифікацію. САИ також збоченець?

Цитата(САИ @ 24.2.2012, 7:30)

ПС. У Кобылки пополнение в мушкетёрах - теперь полный комплект - Отсос, Подсос и Дрочинян!

Цікаво дізнатися, до якої категорії ти себе відніс? А-аааа, не треба, я сама здогадалася: Дрочинян

Посилання на коментар

Я хочу, щоб ти написала підтвердження своїм словам, пост, де ти пишеш, що сексуальні збочення - це мій пунктик. І все, більше я тебе нічого не просила.

На, не подавись!

- Сделай мне минет.

- Ты не мог бы быть более романтичным?

- Сделай мне минет под дождем...(с)

- Сделай мне минет.

- Сделай мне минет.

Мне очень некогда. Я уезжаю. Вернусь вечером, отыщу более пикантное твое. Блин, ночь спать не буду, я тебе в мордочку тыкну все твои минеты , хвойда.

Посилання на коментар

Ще одна симетрична відповідь набридливому майору, якого я місяць ігнорувала, але він продовжував писати про мене всяку гидоту, причому я цього навіть не бачила.

Ась? Не подобається? А чого, бо це я роблю - а коли ти - то все гаразд - чи не так? Ото ж бо, ще раз.

Цитата(Major @ 24.2.2012, 10:19)

Последний названный, из армянских гомосеков, что-ли?....

Це Ви оту засмоктану шкапу, кобилою прозиваєте? Не ображайте справних тварин...

Служивий, ти ж сюди тільки й заходиш, щоб про мене поговорити. А оскільки збочнець - то й збуджуєшся в особливий спосіб - приниженням своєї симпатії. Нє?

А якщо я відкрию твої коменти і зараз тут опублікую - не боїшся, що всі побачать наскільки це очевидно? Ото ж закрий смердючу пащеку і продовжуй за САИ займатися своїми прісними любощами. Ще раз десь помічу, що ти мене згадуєш - сама придумувати не буду, але чужих цитат, щоб тебе лайном засипати - хоч відбавляй. Я тебе не бачу, не згадую, не коментую - раджу робити те саме. Інакше - ну я попередила...

Ну все, набридло, ти там в "Чекання" заглянь - ось де шедевр збочення, хоча, як для вас, свори, цілком природній, мо, тому ти не помічаєш, а делікатні людські натяки тебе дратують. Певно, що так.

натиснути червону кнопочку
Посилання на коментар

Так, наступний пост, де я просто уточнила в САИ його ж класифікацію. САИ також збоченець?

САИ не трожь.

Удавлю как паскуду.

Посилання на коментар

На, не подавись!

Мне очень некогда. Я уезжаю. Вернусь вечером, отыщу более пикантное твое. Блин, ночь спать не буду, я тебе в мордочку тыкну все твои минеты , хвойда.

Ну то це анекдот, я його не списала, а лише скопіювала - ну що там такого збоченого?

А ти зацитуй свій особистий, про той же мінет, але вже у збоченому вигляді. Слабо?

Або віршик рижої на тому ж "Чеканні", я вже мовчу про те, як вона залізла до мене в ліжко, щоб подивитися пікантні подробиці мого статевого життя.

Ну казала, що це в мене манія, що я скрізь про це пишу, а будеш всю ніч шукати. Зроблю тобі послугу - признаюся, деколи пишу, але не завжди і не скрізь, а під настрій і лише в пристойному вигляді. Так як ти з рижою - не вмію і не пробую, бо якщо не моє, то буде виглядати смішно. Не дурно тоді Корін тебе просив, щоб ти цю свою похабщину нацисту не витирала - знав, що мені знадобиться бо у мене свого нема.

Але якщо є бажання - шукай, я не проти, може навіть вірші мої почитаєш, їх там більше, особливо попервах, коли я ще наївною була.

Посилання на коментар

САИ не трожь.

Удавлю как паскуду.

Сама залізла у ті дебрі, я тебе туди не пхала.

Перш, ніж на когось наїжджати - бажано подумати чи ти не краща. Я у цноту не пхаюся, а тому її не вимагаю і від інших. Але все має мати міру і смак. Ти цього не розумієш, тому завжди в тому, що готуєш для мене, щоб вимазати. Невдаха!

Посилання на коментар

Цитата(САИ @ 24.2.2012, 7:30)

ПС. У Кобылки пополнение в мушкетёрах - теперь полный комплект - Отсос, Подсос и Дрочинян!

Цікаво дізнатися, до якої категорії ти себе відніс? А-аааа, не треба, я сама здогадалася: Дрочинян

Я прямо в замешательстве, ты это мне написала? :unsure:

Если мне, то дай ссылку на пост...а я уже посмотрю куда отнести

Посилання на коментар

У меня вопрос, зачем в Киеве и по всей Украине понастраивали столько церквей, кому это выгодно?

Кто финансирует? Имеет ли это отношение к политике? Кто имеет откаты ?

Ведь никто уже не отрицает, что церковь - это бизнес и причем очень выгодный

Зачем Украине христианство, что оно принесло стране и народу?

Не является ли христианство очередной дурилкой для людей?

ИМХО - тупой вброс.
Посилання на коментар

АФИГЕТЬ.............)))

Краще офігівай від свого. У неділю в мене була розмова з людиною, яка живе в Києві, в спальному районі. Я запитувалася чи він ходить до Церкви - на що отримала відповідь: там де він живе поблизу Церков нема. І взагалі, в Києві не так, як у Львові, там навіть у спальному районі Церкву знайти важко.

Що скажеш?

Посилання на коментар

АФИГЕТЬ.............)))

А чего офигевать-то? Ты вкинула высказала свою точку зрения, я ее оценил. Спорить не намерен, если чё ;)
Посилання на коментар

Я прямо в замешательстве, ты это мне написала? :unsure:

Если мне, то дай ссылку на пост...а я уже посмотрю куда отнести

А де ти там фігуруєш? Там САИ свої збочені фантазії видає, а жирафа мою відповідь побачила, а на його закрила очі.

Посилання на коментар

Ну ось ще один перл від САИ

Також збочені фантазії - він порядний, а я збоченка. Ну це вже якось навіть не комільфо.

Посилання на коментар

Ну, САИ не дает краткий курс кунилингуса, как некоторые направо и налево рекомендуют минет

Посилання на коментар

Ну, САИ не дает краткий курс кунилингуса, как некоторые направо и налево рекомендуют минет

Як на мене, ні те, ні інше не є збоченнями.

Але мене цікавить інше - чому я збоченка, а САИ, ти, чи навіть сама жирафа з її "язиком у піхві" - тіпа нормальні? Ви хоч усвідомлюєте як це виглядає зі сторони? Причому, я хоч пишу делікатно, а ви як портові вантажники, я значення більшої частини слів з цього лексикону не знаю. Бо ви - свора і вам все дозволено?

Посилання на коментар

А чего офигевать-то? Ты вкинула высказала свою точку зрения, я ее оценил. Спорить не намерен, если чё ;)

Сори! Я не тебе. Я про секс переплавку между девочками )))

Посилання на коментар

Цитата(Оріана @ 2.2.2012, 23:41)

- Сделай мне минет.

Ну, САИ не дает краткий курс кунилингуса, как некоторые направо и налево рекомендуют минет...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Еще не затронута тема груповухи, и анальной хрени!

Посилання на коментар

Краще офігівай від свого. У неділю в мене була розмова з людиною, яка живе в Києві, в спальному районі. Я запитувалася чи він ходить до Церкви - на що отримала відповідь: там де він живе поблизу Церков нема. І взагалі, в Києві не так, як у Львові, там навіть у спальному районі Церкву знайти важко.

Що скажеш?

Твой знакомый просто ленивый. Или рагуль, а не киевлянин. Или врет.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...