Рыжая Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Писати таке людині, яка працює в штабі і є членом партії - неприпустимо. Тимошенко у 2004 році не мала ніякого авторитету і ваги. Читай Чобота!!! А я не дую в одну дуду. У меня СВОЕ мнение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Меня поразило иное! КУН! Моя нежно и трепетно близкая сердцу организация - повернула в сторону шакальей стаи! Это тревожит. КУН без Славы Стецько гроша ломаного не стоит. Пример тому Леша-Мерседес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Писати таке людині, яка працює в штабі і є членом партії - неприпустимо. Тимошенко у 2004 році не мала ніякого авторитету і ваги. Читай Чобота!!! Тимошенко тогда в парламенте имела всего 20 штыков... Легла под Юща в обмен на должность премьера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 А я не дую в одну дуду. У меня СВОЕ мнение. Ось тому Тимошенко і програла - що у її штабних, у кожного була СВОЯ ОСОБИСТА ДУМКА. Риги на вольнодумство не страждають - вони банда, чи пак....команда :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Я тебе умоляю...експерт... :( Людина, яка зізнається, що Ющенко - це в нього особистісна неприязнь - апріорі не може бути експертом - бо не оцінює тверезо ситуацію. Покажи мне человека у которого Гниломордый не вызывает неприязнь????У очень многих он вызывает скорее чувство брезгливости и ненависти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Ще одна дурість - Януковича треба було пережити, як всі дитячі хвороби - причому, чим швидше, тим краще. Не совсем понятно??? Ты хочешь сказать , что проФФесор был послан свыше , чтоб мы это пережили и сделали выводы ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Не совсем понятно??? Ты хочешь сказать , что проФФесор был послан свыше , чтоб мы это пережили и сделали выводы ??? Причому тут звідки посланий. Є певний відсоток людей старої формації, які обирають свою подобу - вони так звикли, їх так привчили - "тіпа начальник свій в доску". Іншого вибору просто не могло бути, могло бути хіба інше прізвище. Оскільки Янукович давно світився, рано чи пізно він мав стати президентом, щоб люди ПЕРЕКОНАЛИСЯ (перехворіли) тим "своїм в доску" і почали вже накінець формувати еліту: інших, не схожих, не зрозумілих... для плебсу, але ГОТОВИХ брати відповідальність і відповідати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Причому тут звідки посланий. Є певний відсоток людей старої формації, які обирають свою подобу - вони так звикли, їх так привчили - "тіпа начальник свій в доску". Іншого вибору просто не могло бути, могло бути хіба інше прізвище. Оскільки Янукович давно світився, рано чи пізно він мав стати президентом, щоб люди ПЕРЕКОНАЛИСЯ (перехворіли) тим "своїм в доску" і почали вже накінець формувати еліту: інших, не схожих, не зрозумілих... для плебсу, але ГОТОВИХ брати відповідальність і відповідати. Очень интиресно, что ты скажешь если он президентом будет и вторую свою каденцию...А потом на закуску толпа выберет СТОМАТОЛОГА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Покажи мне человека у которого Гниломордый не вызывает неприязнь???? У очень многих он вызывает скорее чувство брезгливости и ненависти. Це особистісне. Здорова людина таких почуттів до політика відчувати не повинна, вона може ТАКЕ відчувати до його вчинків, думок, поглядів. А ти Ющенка оцінюєш назагал - навіть його манеру говорити, яка мене, до слова, найбільше дратує, але я намагаюся від неї відмахнутися, як від надокучливої мухи, щоб зрозуміти його думку. Спробуй і ти так. До речі, некоректно порівнювати Ющенка-президента з Янукаовичем, бо перший фактично ним ніколи не був, за тодішньою Конституцією. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Очень интиресно, что ты скажешь если он президентом будет и вторую свою каденцию... А потом на закуску толпа выберет СТОМАТОЛОГА. Такого не буде НІКОЛи - я маю на увазі стоматолога. Ну а Янек, скоріш за все, президентом більше не буде - і це вже буде рішенням не тільки народу, а й нашої тіп. еліти (яка є). Хоча, поживемо, побачимо. Сподіваюся форум не зникне до цього часу і ми всі доживемо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Це особистісне. Здорова людина таких почуттів до політика відчувати не повинна, вона може ТАКЕ відчувати до його вчинків, думок, поглядів. А ти Ющенка оцінюєш назагал - навіть його манеру говорити, яка мене, до слова, найбільше дратує, але я намагаюся від неї відмахнутися, як від надокучливої мухи, щоб зрозуміти його думку. Спробуй і ти так. До речі, некоректно порівнювати Ющенка-президента з Янукаовичем, бо перший фактично ним ніколи не був, за тодішньою Конституцією. Лично у меня он вызывает чувство брезгливости ( как и тараканы ). А мысли его ты все равно понять не сможешь , беда в том, что мыслей нет. А это у него манера общения такая " округлая ". Как у Горбачева.вроде бы о всем и не о чем. Мне если честно понятней о чем говорит ПроФФесор, могу уловить связь и логику в его речах ( правда если опустить лапы ). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Лично у меня он вызывает чувство брезгливости ( как и тараканы ). А мысли его ты все равно понять не сможешь , беда в том, что мыслей нет. А это у него манера общения такая " округлая ". Как у Горбачева.вроде бы о всем и не о чем. Мне если честно понятней о чем говорит ПроФФесор, могу уловить связь и логику в его речах ( правда если опустить лапы ). Це ти зря - вчися шукати зерно в кожній думці. У Ющенка воно є, він говорить правильні речі, але, нажаль, дуже незрозуміло для простої людини. А ось хто пустозвін - то це Чечетов - там суцільна полова - але і такі повинні бути, для фону, для забивання мізків монотонним гудінням, для притуплення свідомості. Спікери ПР - це дуже грамотно підібрані люди, недарма ними опікуються найкращі політтехнологи Росії і США. А в Тимошенко хто був? - Медведєв з його "особистісним Ющенком" - ну повний "0". І наразі опозиція продовжує легковажити в питанні політтехнологів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Такого не буде НІКОЛи - я маю на увазі стоматолога. Почему так уверена ? Как раз все к этому и идет. Если проФФесор станет второй раз президентом, то даю голову на отсечение, что эту должность потом займет его отпрыск. Во всяком случае такой прогноз не лишен логики Понаблюдай, проследи за активами " СЕМЬИ "... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Почему так уверена ? Как раз все к этому и идет. Если проФФесор станет второй раз президентом, то даю голову на отсечение, что эту должность потом займет его отпрыск. Во всяком случае такой прогноз не лишен логики Понаблюдай, проследи за активами " СЕМЬИ "... Та тому що, Єво, Україна - не Росія - у нас царі не приживалися ніколи. Пішла спати - надобраніч :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Це ти зря - вчися шукати зерно в кожній думці. У Ющенка воно є, він говорить правильні речі, але, нажаль, дуже незрозуміло для простої людини. Хоть один пример " Зернв" ????? Хоть одну трезвую мысль ???? Тока не путать мысли с лозунгами. Да он пешка, масон- марионетка. Всем управляла масонская организация - " ГРУПА РАЗОМ " Песенка такая еще была " Ми разм нас богато..." А сам Ющь как политик > стерильный, просто пень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 - у нас царі не приживалися ніколи.Это потому только , что была проблема с стабильной государственностью ( и причина тока в этом ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Пішла спати - надобраніч :rolleyes: Неа... Я еще на пляж, люблю плавать ночью, да и вода прохладней. Доброй ночи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Тимошенко тогда в парламенте имела всего 20 штыков... Легла под Юща в обмен на должность премьера.І почалось перетягування одіяла. Риги цим і скористались. Обидва профукали помаранчевий карт-бланш від народу. Зараз напевно лиш інтервенція марсіан зможе обєднати Українців (громадян), заставить їх рухатись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 І почалось перетягування одіяла. Риги цим і скористались. Обидва профукали помаранчевий карт-бланш від народу. Зараз напевно лиш інтервенція марсіан зможе обєднати Українців (громадян), заставить їх рухатись. ...і почалася стара пісня - мо, щось нове заспіваєш? І скажи на милість - нащо українців об"єднувати - щоб краще стадом керувати? Чи все ж таки, вони повинні САМІ, ДОБРОВІЛЬНО, кожен на своєму місці вносити свою лепту у спільне діло, або ідею? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Неа... Я еще на пляж, люблю плавать ночью, да и вода прохладней. Доброй ночи. Останнього разу я так купалася в Затоці. Чомусь в Криму вода вночі завжди холодна була - некомфортно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Хоть один пример " Зернв" ????? Хоть одну трезвую мысль ???? Тока не путать мысли с лозунгами. Да он пешка, масон- марионетка. Всем управляла масонская организация - " ГРУПА РАЗОМ " Песенка такая еще была " Ми разм нас богато..." А сам Ющь как политик > стерильный, просто пень. Ось це останнє інтерв"ю я не слухала. Але з минулого, пам"ятаю, ще в часи президенства, майже на завершення, він виступав на "Свободі" Шустера - дуже сподобалося. До речі, не тільки мені - аудиторія слухала його дуже охоче. Пам"ятаю ми ще паралельно на УП обговорення проводили - противники Ющенка мало що могли сказати проти нього. Дійсно, він був в ударі. Ющенко - людина не для плебса, він навіть не еліта - він НАД, як би пафосно це не звучало. З.І. Уточню, що я маю на увазі під елітою, щоб ти мене правильно зрозуміла. Еліта - люди, які вирішують і беруть на себе відповідальність за ці рішення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Так и вас, будто-бы, никто ни в ранг не возводил, ни сиятельных титулов не присваивал, ни выборным судьёй не избирал. Знаться, могу и я проявить здравое решение. Не нравится, пишите жалобу в трёх экземплярах. Выберем судь. и шерифа, а там, будет видно, кто это поле пашет ввдоль, а кто поперёк. Будеш, служивий, у себе вдомапроявляти " здравое решение" - якщо дозволять, звичайно. А тут є господар - він і буде вирішувати. Наразі він вирішив, що тут ВІЛЬНЕ ПОЛЕ. Так що мирися, ніхто ніким командувати не буде і не буде вказувати кому з ким вести дискусію. Можна, правда, попросити, але в даному випадку ЦЕ на просьбу не тягнуло. А ведь, таки, завидно стало.... Ти таки є чобіт зашкарлублий, якого вже навіть нафтою не змягчити :lol: :lol: Заздрити чому? Тому, що ти не спромігся зробити комплімент просто так, бо ти глянув на натуральну хвігуру, і, ВАУ, обімлів? і захват вирвався з-під твоїх пальців? НІ!!!!! Ти зробив комплімент у прив"язці ДО МЕНЕ, щоб МЕНІ насолити. А це принижує!!! Але звідки тобі, старому солдату, який не знає слів кохання (м.с.), знати про це?! Хоч послухай мене - повчися, ловелас підтоптаний :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Ти зробив комплімент у прив"язці ДО МЕНЕ, щоб МЕНІ насолити. А це принижує!!! так ты еще и пресная ? Боже, какой ужас! У тебя есть хоть какое-нибудь достоинство? А полковник - красавец и джентльмен. А ты просто не знаешь, чем его достать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 І почалось перетягування одіяла. Риги цим і скористались. Обидва профукали помаранчевий карт-бланш від народу. Зараз напевно лиш інтервенція марсіан зможе обєднати Українців (громадян), заставить їх рухатись.Что значить перетянула одеяло...???1. Без поддержки Тимошенко Ющенко никогда бы не стал бы президентом ( многиие голосовали имено за не ) 2. И в то время полномочий у премьера было больше ( Морозовска поправка ). Так что именно Ющь начал тянуть одеяло на себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Ось це останнє інтерв"ю я не слухала. Але з минулого, пам"ятаю, ще в часи президенства, майже на завершення, він виступав на "Свободі" Шустера - дуже сподобалося. До речі, не тільки мені - аудиторія слухала його дуже охоче. Пам"ятаю ми ще паралельно на УП обговорення проводили - противники Ющенка мало що могли сказати проти нього. Дійсно, він був в ударі. Ющенко - людина не для плебса, він навіть не еліта - він НАД, як би пафосно це не звучало. З.І. Уточню, що я маю на увазі під елітою, щоб ти мене правильно зрозуміла. Еліта - люди, які вирішують і беруть на себе відповідальність за ці рішення. Советую еще раз пересмотреть ( просто тогда у всех была эйфория, и Юща во принимали как украинского Мойсея ). )Я пересмотрела весь видио архив того времени. Ющенко везде говорил одно и тоже ( сценарий написаный политологами ). Просто все оранжевые высеры воспринимались на УРА. Даже "Грин - Джоли " на евровидинии воспринимались как само собой разумеющее. Еще раз говорю в речах Ющенко - только чужие обрезаные заезженые коменты, фразы, и лозунги. Он трындел то, что хотела слышать толпа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Останнього разу я так купалася в Затоці. Чомусь в Криму вода вночі завжди холодна була - некомфортно. Я люблю холодную воду 12- 16 градусов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Еще раз говорю в речах Ющенко - только чужие обрезаные заезженые коменты, фразы, и лозунги. Он трындел то, что хотела слышать толпа... Я залишаюся при своїй думці - щодо Ющенка не мала особливого захоплення ніколи. Просто, я, якщо когось чи щось суджу, намагаюся себе поставити на його місце. Наприклад, на місці Тимошенко я знаю, що б робила - причому - підло, хитро, з прив"язкою на майбутнє. А на місці Ющенка - не знаю - він був в тупику. Звичайно, був би розумним, в такій ситуації не опинився б, але це вже інша історія. А я говорю про те, що мало місце, як воно було. А було для Ющенка не дуже комфортно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Я люблю холодную воду 12- 16 градусов. Морж... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Морж...Нет. Я посто выросла в таких условиях. Привычка ))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 А на місці Ющенка - не знаю - він був в тупику. Тупой всегда будет в тупике. Политик это всегда игрок. Игрок всегда идет на риск. А какой с Юща игрок, так ТРЯПКА, прокладка))) Р.S Мне кажется, что НОВАЯ оппозиция родится именно из партии " Регионов " А у ОБРЕЗАНЫХ нечего не выйдет. " Батькивщина " уже начала сраться " с "Фронтом перемен " А что дальше будет...??? Уверена - недовольный Гриценко. То есть будет, как всегда... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.