Перейти до змісту
Український політичний форум

Как вы относитесь к ВИКТОРУ ЮЩЕНКО ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Писати таке людині, яка працює в штабі і є членом партії - неприпустимо.

Тимошенко у 2004 році не мала ніякого авторитету і ваги.

Читай Чобота!!!

А я не дую в одну дуду. У меня СВОЕ мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 519
  • Створена
  • Остання відповідь

Меня поразило иное! КУН! Моя нежно и трепетно близкая сердцу организация - повернула в сторону шакальей стаи! Это тревожит.

КУН без Славы Стецько гроша ломаного не стоит. Пример тому Леша-Мерседес.

Посилання на коментар

Писати таке людині, яка працює в штабі і є членом партії - неприпустимо.

Тимошенко у 2004 році не мала ніякого авторитету і ваги.

Читай Чобота!!!

Тимошенко тогда в парламенте имела всего 20 штыков... Легла под Юща в обмен на должность премьера.

Посилання на коментар

А я не дую в одну дуду. У меня СВОЕ мнение.

Ось тому Тимошенко і програла - що у її штабних, у кожного була СВОЯ ОСОБИСТА ДУМКА. Риги на вольнодумство не страждають - вони банда, чи пак....команда :o :o :o

Посилання на коментар

Я тебе умоляю...експерт... :( :( :(

Людина, яка зізнається, що Ющенко - це в нього особистісна неприязнь - апріорі не може бути експертом - бо не оцінює тверезо ситуацію.

Покажи мне человека у которого Гниломордый не вызывает неприязнь????

У очень многих он вызывает скорее чувство брезгливости и ненависти.

Посилання на коментар

Ще одна дурість - Януковича треба було пережити, як всі дитячі хвороби - причому, чим швидше, тим краще.

Не совсем понятно???

Ты хочешь сказать , что проФФесор был послан свыше , чтоб мы это пережили и сделали выводы ???

Посилання на коментар

Не совсем понятно???

Ты хочешь сказать , что проФФесор был послан свыше , чтоб мы это пережили и сделали выводы ???

Причому тут звідки посланий. Є певний відсоток людей старої формації, які обирають свою подобу - вони так звикли, їх так привчили - "тіпа начальник свій в доску". Іншого вибору просто не могло бути, могло бути хіба інше прізвище.

Оскільки Янукович давно світився, рано чи пізно він мав стати президентом, щоб люди ПЕРЕКОНАЛИСЯ (перехворіли) тим "своїм в доску" і почали вже накінець формувати еліту: інших, не схожих, не зрозумілих... для плебсу, але ГОТОВИХ брати відповідальність і відповідати.

Посилання на коментар

Причому тут звідки посланий. Є певний відсоток людей старої формації, які обирають свою подобу - вони так звикли, їх так привчили - "тіпа начальник свій в доску". Іншого вибору просто не могло бути, могло бути хіба інше прізвище.

Оскільки Янукович давно світився, рано чи пізно він мав стати президентом, щоб люди ПЕРЕКОНАЛИСЯ (перехворіли) тим "своїм в доску" і почали вже накінець формувати еліту: інших, не схожих, не зрозумілих... для плебсу, але ГОТОВИХ брати відповідальність і відповідати.

Очень интиресно, что ты скажешь если он президентом будет и вторую свою каденцию...

А потом на закуску толпа выберет СТОМАТОЛОГА.

Посилання на коментар

Покажи мне человека у которого Гниломордый не вызывает неприязнь????

У очень многих он вызывает скорее чувство брезгливости и ненависти.

Це особистісне.

Здорова людина таких почуттів до політика відчувати не повинна, вона може ТАКЕ відчувати до його вчинків, думок, поглядів.

А ти Ющенка оцінюєш назагал - навіть його манеру говорити, яка мене, до слова, найбільше дратує, але я намагаюся від неї відмахнутися, як від надокучливої мухи, щоб зрозуміти його думку.

Спробуй і ти так.

До речі, некоректно порівнювати Ющенка-президента з Янукаовичем, бо перший фактично ним ніколи не був, за тодішньою Конституцією.

Посилання на коментар

Очень интиресно, что ты скажешь если он президентом будет и вторую свою каденцию...

А потом на закуску толпа выберет СТОМАТОЛОГА.

Такого не буде НІКОЛи - я маю на увазі стоматолога.

Ну а Янек, скоріш за все, президентом більше не буде - і це вже буде рішенням не тільки народу, а й нашої тіп. еліти (яка є).

Хоча, поживемо, побачимо. Сподіваюся форум не зникне до цього часу і ми всі доживемо.

Посилання на коментар

Це особистісне.

Здорова людина таких почуттів до політика відчувати не повинна, вона може ТАКЕ відчувати до його вчинків, думок, поглядів.

А ти Ющенка оцінюєш назагал - навіть його манеру говорити, яка мене, до слова, найбільше дратує, але я намагаюся від неї відмахнутися, як від надокучливої мухи, щоб зрозуміти його думку.

Спробуй і ти так.

До речі, некоректно порівнювати Ющенка-президента з Янукаовичем, бо перший фактично ним ніколи не був, за тодішньою Конституцією.

Лично у меня он вызывает чувство брезгливости ( как и тараканы ).

А мысли его ты все равно понять не сможешь , беда в том, что мыслей нет. А это у него манера общения такая

" округлая ". Как у Горбачева.вроде бы о всем и не о чем.

Мне если честно понятней о чем говорит ПроФФесор, могу уловить связь и логику в его речах ( правда если опустить лапы ).

Посилання на коментар

Лично у меня он вызывает чувство брезгливости ( как и тараканы ).

А мысли его ты все равно понять не сможешь , беда в том, что мыслей нет. А это у него манера общения такая

" округлая ". Как у Горбачева.вроде бы о всем и не о чем.

Мне если честно понятней о чем говорит ПроФФесор, могу уловить связь и логику в его речах ( правда если опустить лапы ).

Це ти зря - вчися шукати зерно в кожній думці. У Ющенка воно є, він говорить правильні речі, але, нажаль, дуже незрозуміло для простої людини.

А ось хто пустозвін - то це Чечетов - там суцільна полова - але і такі повинні бути, для фону, для забивання мізків монотонним гудінням, для притуплення свідомості.

Спікери ПР - це дуже грамотно підібрані люди, недарма ними опікуються найкращі політтехнологи Росії і США.

А в Тимошенко хто був? - Медведєв з його "особистісним Ющенком" - ну повний "0".

І наразі опозиція продовжує легковажити в питанні політтехнологів.

Посилання на коментар

Такого не буде НІКОЛи - я маю на увазі стоматолога.

Почему так уверена ?

Как раз все к этому и идет. Если проФФесор станет второй раз президентом, то даю голову на отсечение,

что эту должность потом займет его отпрыск. Во всяком случае такой прогноз не лишен логики

Понаблюдай, проследи за активами " СЕМЬИ "...

Посилання на коментар

Почему так уверена ?

Как раз все к этому и идет. Если проФФесор станет второй раз президентом, то даю голову на отсечение,

что эту должность потом займет его отпрыск. Во всяком случае такой прогноз не лишен логики

Понаблюдай, проследи за активами " СЕМЬИ "...

Та тому що, Єво, Україна - не Росія - у нас царі не приживалися ніколи.

Пішла спати - надобраніч :rolleyes:

Посилання на коментар

Це ти зря - вчися шукати зерно в кожній думці. У Ющенка воно є, він говорить правильні речі, але, нажаль, дуже незрозуміло для простої людини.

Хоть один пример " Зернв" ?????

Хоть одну трезвую мысль ????

Тока не путать мысли с лозунгами.

Да он пешка, масон- марионетка. Всем управляла масонская организация - " ГРУПА РАЗОМ "

Песенка такая еще была " Ми разм нас богато..."

А сам Ющь как политик > стерильный, просто пень.

Посилання на коментар

- у нас царі не приживалися ніколи.

Это потому только , что была проблема с стабильной государственностью ( и причина тока в этом )
Посилання на коментар

Пішла спати - надобраніч :rolleyes:

Неа... Я еще на пляж, люблю плавать ночью, да и вода прохладней.

Доброй ночи.

Посилання на коментар

Тимошенко тогда в парламенте имела всего 20 штыков... Легла под Юща в обмен на должность премьера.

І почалось перетягування одіяла. Риги цим і скористались. Обидва профукали помаранчевий карт-бланш від народу. Зараз напевно лиш інтервенція марсіан зможе обєднати Українців (громадян), заставить їх рухатись.
Посилання на коментар

І почалось перетягування одіяла. Риги цим і скористались. Обидва профукали помаранчевий карт-бланш від народу. Зараз напевно лиш інтервенція марсіан зможе обєднати Українців (громадян), заставить їх рухатись.

...і почалася стара пісня - мо, щось нове заспіваєш?

І скажи на милість - нащо українців об"єднувати - щоб краще стадом керувати?

Чи все ж таки, вони повинні САМІ, ДОБРОВІЛЬНО, кожен на своєму місці вносити свою лепту у спільне діло, або ідею?

Посилання на коментар

Неа... Я еще на пляж, люблю плавать ночью, да и вода прохладней.

Доброй ночи.

Останнього разу я так купалася в Затоці. Чомусь в Криму вода вночі завжди холодна була - некомфортно.

Посилання на коментар

Хоть один пример " Зернв" ?????

Хоть одну трезвую мысль ????

Тока не путать мысли с лозунгами.

Да он пешка, масон- марионетка. Всем управляла масонская организация - " ГРУПА РАЗОМ "

Песенка такая еще была " Ми разм нас богато..."

А сам Ющь как политик > стерильный, просто пень.

Ось це останнє інтерв"ю я не слухала.

Але з минулого, пам"ятаю, ще в часи президенства, майже на завершення, він виступав на "Свободі" Шустера - дуже сподобалося. До речі, не тільки мені - аудиторія слухала його дуже охоче. Пам"ятаю ми ще паралельно на УП обговорення проводили - противники Ющенка мало що могли сказати проти нього. Дійсно, він був в ударі.

Ющенко - людина не для плебса, він навіть не еліта - він НАД, як би пафосно це не звучало.

З.І. Уточню, що я маю на увазі під елітою, щоб ти мене правильно зрозуміла.

Еліта - люди, які вирішують і беруть на себе відповідальність за ці рішення.

Посилання на коментар

Так и вас, будто-бы, никто ни в ранг не возводил, ни сиятельных титулов не присваивал, ни выборным судьёй не избирал.

Знаться, могу и я проявить здравое решение. Не нравится, пишите жалобу в трёх экземплярах.

Выберем судь. и шерифа, а там, будет видно, кто это поле пашет ввдоль, а кто поперёк.

Будеш, служивий, у себе вдомапроявляти " здравое решение" - якщо дозволять, звичайно.

А тут є господар - він і буде вирішувати. Наразі він вирішив, що тут ВІЛЬНЕ ПОЛЕ. Так що мирися, ніхто ніким командувати не буде і не буде вказувати кому з ким вести дискусію. Можна, правда, попросити, але в даному випадку ЦЕ на просьбу не тягнуло.

А ведь, таки, завидно стало....

Ти таки є чобіт зашкарлублий, якого вже навіть нафтою не змягчити :lol: :lol:

Заздрити чому? Тому, що ти не спромігся зробити комплімент просто так, бо ти глянув на натуральну хвігуру, і, ВАУ, обімлів? і захват вирвався з-під твоїх пальців?

НІ!!!!!

Ти зробив комплімент у прив"язці ДО МЕНЕ, щоб МЕНІ насолити.

А це принижує!!!

Але звідки тобі, старому солдату, який не знає слів кохання (м.с.), знати про це?!

Хоч послухай мене - повчися, ловелас підтоптаний :lol:

Посилання на коментар

Ти зробив комплімент у прив"язці ДО МЕНЕ, щоб МЕНІ насолити.

А це принижує!!!

так ты еще и пресная ? Боже, какой ужас! У тебя есть хоть какое-нибудь достоинство?

А полковник - красавец и джентльмен. А ты просто не знаешь, чем его достать.

Посилання на коментар

Что значить перетянула одеяло...???

1. Без поддержки Тимошенко Ющенко никогда бы не стал бы президентом ( многиие голосовали имено за не )

2. И в то время полномочий у премьера было больше ( Морозовска поправка ).

Так что именно Ющь начал тянуть одеяло на себя.

Посилання на коментар

Ось це останнє інтерв"ю я не слухала.

Але з минулого, пам"ятаю, ще в часи президенства, майже на завершення, він виступав на "Свободі" Шустера - дуже сподобалося. До речі, не тільки мені - аудиторія слухала його дуже охоче. Пам"ятаю ми ще паралельно на УП обговорення проводили - противники Ющенка мало що могли сказати проти нього. Дійсно, він був в ударі.

Ющенко - людина не для плебса, він навіть не еліта - він НАД, як би пафосно це не звучало.

З.І. Уточню, що я маю на увазі під елітою, щоб ти мене правильно зрозуміла.

Еліта - люди, які вирішують і беруть на себе відповідальність за ці рішення.

Советую еще раз пересмотреть ( просто тогда у всех была эйфория, и Юща во принимали как украинского Мойсея ). )

Я пересмотрела весь видио архив того времени. Ющенко везде говорил одно и тоже

( сценарий написаный политологами ). Просто все оранжевые высеры воспринимались на УРА. Даже "Грин - Джоли " на

евровидинии воспринимались как само собой разумеющее.

Еще раз говорю в речах Ющенко - только чужие обрезаные заезженые коменты, фразы, и лозунги.

Он трындел то, что хотела слышать толпа...

Посилання на коментар

Останнього разу я так купалася в Затоці. Чомусь в Криму вода вночі завжди холодна була - некомфортно.

Я люблю холодную воду 12- 16 градусов.

Посилання на коментар

Еще раз говорю в речах Ющенко - только чужие обрезаные заезженые коменты, фразы, и лозунги.

Он трындел то, что хотела слышать толпа...

Я залишаюся при своїй думці - щодо Ющенка не мала особливого захоплення ніколи. Просто, я, якщо когось чи щось суджу, намагаюся себе поставити на його місце.

Наприклад, на місці Тимошенко я знаю, що б робила - причому - підло, хитро, з прив"язкою на майбутнє.

А на місці Ющенка - не знаю - він був в тупику. Звичайно, був би розумним, в такій ситуації не опинився б, але це вже інша історія. А я говорю про те, що мало місце, як воно було. А було для Ющенка не дуже комфортно.

Посилання на коментар

Морж...

Нет.

Я посто выросла в таких условиях.

Привычка ))).

Посилання на коментар

А на місці Ющенка - не знаю - він був в тупику.

Тупой всегда будет в тупике.

Политик это всегда игрок. Игрок всегда идет на риск.

А какой с Юща игрок, так ТРЯПКА, прокладка)))

Р.S

Мне кажется, что НОВАЯ оппозиция родится именно из партии " Регионов "

А у ОБРЕЗАНЫХ нечего не выйдет. " Батькивщина " уже начала сраться " с "Фронтом перемен "

А что дальше будет...??? Уверена - недовольный Гриценко. То есть будет, как всегда...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...