Перейти до змісту
Український політичний форум

УП

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Кать- любовь , не секс. Это счастье в чистом виде.

канечно, пардон, что влезаю не в свой вопрос, я много лет тоже так считала, что секс- можно отодвинуть. он не первостепенен . Главное- внимание, понимание, чистый вид. Херня все это. Нет кайфа от секса- никакие чернобурки не помогут. Никакие пресмыкания по утрам.

ДОК! Счастье- это половая совместимость плюс одинаковая скорость жизни. Только при этих двух условиях люди счастливы.

Ты вводишь в заблуждение . Так вот почитают и тихонько подумают: у всех бывает счастье, почему же я - в сторонке?

Люди, успокойтесь ! Счастье- фикция.

Счастливых людей нет. Как бы они не притворялись

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 273
  • Створена
  • Остання відповідь

С этим я согласна. Но для мужчин она не стоит на первом месте. По крайней мере мне такие не попадались. Все таки работа для них важнее. Поясню. Если мужчина чувствует себя несостоятельным материально, а материальное благополучие - это в первую очередь работа - то никакая любовь тут не поможет. Он будет любить - безумно. Но от того, что не может дать любимой женщине достойной жизни, будет несчастным.

И хоть ты тресни, но женщина не сможет его убедить в обратном. В том, что не деньгами меряется любовь, что с милым рай и в шалаше, что с любимым даже корка хлеба будет вкуснее сдобной булки.

Катя - це продовження теми з посідєлок: життя ділиться на два етапи.

Перший етап - чоловік і жінка повинні відтворитися. Тому в чоловіка на першому місці секс, йому потрібно якнайбільше роздати свого сім"я. А в жінки - відповідальність - вона повинна зберегти і виростити потомство

Потім, коли наступає друга половина життя і першочергове призначення людини вже виконано - прерогативи міняються . Для чоловіка головним стає передати свій багаж, досвід потомству, а жінка, щоб мати можливість ЩЕ продовжити свою дітородну функцію і відволікти чоловіка від його тепер вже першочергових завдань, тобто, відповідальності - більше приділяє увагу сексу, єдиному, що діє на чоловіка на рівні інстинкту.

Ось все те, що ти описала - це більше підходить для чоловіків, які проживають другий етап свого життя.

Чи є місце коханню в житті чоловіка - не знаю, можливо в некороткий час. Але не воно тримає його біля жінки і не воно є вирішальним для його щастя.

Це моя думка, хто не погоджується, без епітетів, нехай висловлює свою.

Посилання на коментар

канечно, пардон, что влезаю не в свой вопрос, я много лет тоже так считала, что секс- можно отодвинуть. он не первостепенен . Главное- внимание, понимание, чистый вид. Херня все это. Нет кайфа от секса- никакие чернобурки не помогут. Никакие пресмыкания по утрам.

ДОК! Счастье- это половая совместимость плюс одинаковая скорость жизни. Только при этих двух условиях люди счастливы.

Ты вводишь в заблуждение . Так вот почитают и тихонько подумают: у всех бывает счастье, почему же я - в сторонке?

Люди, успокойтесь ! Счастье- фикция.

Счастливых людей нет. Как бы они не притворялись

Юль, как шофер - водиле. :) Счастье- наслаждаться поездкой. В твоем случае- только подкачивать шины и менять колеса. ;)
Посилання на коментар

вітько:

Голубонько, за умов тотального зомбування можете лише мріяти про дієздатну Людину. Зомбуванню можна протиставити лише не менш потужнє протизомбування. Все инше – недолуге цвірінькання.

____ Зазомбувати можна лише bidlo, бо Воно не думає лише діє. Глєб каже, що такі є по всій Україні, але не пояснює, чому СУ голосує за одних і тих же, а ЗУ все ж таки здатна на кардинальні дії.

Посилання на коментар

Haakhcirotsi:

Вам кажется, что в животном состоянии пребывают жители Востока, а я уверен, что Запада. Поэтому, когда оттуда раздаются призывы вешать на гилляках "жидов и москалей" мне всегда хочется сказать, что для того, чтобы кого-то вешать на гилляках нужно сначала самим с этих гилляк слезть. Освоить прямохождение, взять в руку камень и попробывать им что-сделать. И т.д.

___ Глєб, останнім часом більше чується інша фраза: мало вас, бандерівців, стріляли.

То що б ви сказати на це, як адвокат узурпаторів, звичайно, адже ви добровільно на цю роль підписалися – нє?))

А шо тут сказать? Помнится несколько лет назад на БУП некий товарищ собирался стрелять в меня.

___ Часи змінюються, пані Історичко.

Посилання на коментар

Vladimir Afendikov:

Абсолютно с Вами согласен!

Вопрос языка безусловно важный, но отдаваться "ревнителям русской словесности", я не спешу! Не нравятся они мне. И оппозиция тоже. Нет менеджеров – Вы правы! Нет сколько-нибудь достойных внимания – какие сомнения? Что делать? К сожалению вижу только один выход – голосовать "против". Против тех, кто у власти. До тех пор, пока не заслужат иного к себе отношения.

+ 100500

Посилання на коментар

львів-750:

dobry doktor:

Спасибо, "друзья"!

Вы уже один раз против всех проголосовали...)))

До речі, що ми проголосували проти Тимошенко – тепер єдиний аргумент, щоб голосувати проти діючої влади, бо теза: ВОНИ ВСІ ОДНАКОВІ – досі залишається актуальною.

Посилання на коментар

.... и откуда в тебе столько энергии?....блин, и разума же....нет...мож... поэтому ты - неотразима?...

.

Посилання на коментар

.

.... и откуда в тебе столько энергии?....блин, и разума же....нет...мож... поэтому ты - неотразима?...

.

Посилання на коментар

.

уймись в своем рвении, если бы я был не ленив, сделал бы примерно тоже, что и ты. ничего больше, тем более красненького, там нет.
Посилання на коментар

• 7 місяців потому...

Прикол...

Ахметова та Порошенка виключили з найбагатших євреїв

Ізраїльський "Forbes" виключив з рейтингу найбагатших євреїв світу українських бізнесменів Ріната Ахметова та Петра Порошенка.

На відповідній сторінці видання відсутні їхні прізвища. З українських бізнесменів до найбагатших євреїв зарахували лише Віктора Пінчука.

Як відомо, раніше ізраїльський іврітомовний сайт "Forbes" опублікував список 165 самих багатих євреїв світу. У рейтингу виявилися й українські бізнесмени.

Так, Рінат Ахметов з 15,4 млрд дол. посів 11-е місце, Віктор Пінчук з 3,8 млрд дол. - 56-те, а Петро Порошенко з 1,6 млрд дол. - 130-те.

Пізніше прес-секретар Ахметова Олена Довженко й прес-секретар Порошенка Ірина Фриз звернулися до ізраїльського видання із проханням внести зміни в оприлюднений рейтинг.

Обидва прес-секретарі надали редакції "Forbes" повні біографічні дані бізнесменів, підкресливши при цьому, що перший є татарином, а другий - українцем.

Посилання на коментар

Прикол...

Ахметова та Порошенка виключили з найбагатших євреїв

Ізраїльський "Forbes" виключив з рейтингу найбагатших євреїв світу українських бізнесменів Ріната Ахметова та Петра Порошенка.

На відповідній сторінці видання відсутні їхні прізвища. З українських бізнесменів до найбагатших євреїв зарахували лише Віктора Пінчука.

Як відомо, раніше ізраїльський іврітомовний сайт "Forbes" опублікував список 165 самих багатих євреїв світу. У рейтингу виявилися й українські бізнесмени.

Так, Рінат Ахметов з 15,4 млрд дол. посів 11-е місце, Віктор Пінчук з 3,8 млрд дол. - 56-те, а Петро Порошенко з 1,6 млрд дол. - 130-те.

Пізніше прес-секретар Ахметова Олена Довженко й прес-секретар Порошенка Ірина Фриз звернулися до ізраїльського видання із проханням внести зміни в оприлюднений рейтинг.

Обидва прес-секретарі надали редакції "Forbes" повні біографічні дані бізнесменів, підкресливши при цьому, що перший є татарином, а другий - українцем.

а ты тут при чём

Посилання на коментар

• 4 місяця потому...

Говорить і показує Сергій Лещенко+АУДІО, ВІДЕО

Мова про УПешного журналіста-розслідувальника Сергія Лещенка.

Напевно, через те, про що Сергій пише (одна з улюблених тем – корупційна схема відчуження Януковичем державної резиденції "Межигір'я") його ви не побачите по телевізору.

В українському радіоетері тема того ж Межигір'я з уст Лещенка теж чомусь не звучала. Принаймні, ваша покірна слуга (затята шанувальниця радіо:)) хвилю з Лещенком жодного разу не упіймала.

Та сьогодні Лещенко одночасно і на екрані, і в радіоефірі. І все ж із "своїм" Межигір'ям:)

О 19.00 в Києві в Кінотеатрі "Кінопанорама" (вул. Шота Руставелі, 19) документальний альманах "Відкритий доступ". Головний герой першої новели "Межигір'я" – звісно, Сергій Лещенко. Дивіться трейлер: http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/5245955e56ca5/

Посилання на коментар

Говорить і показує Сергій Лещенко+АУДІО, ВІДЕО

Мова про УПешного журналіста-розслідувальника Сергія Лещенка.

Напевно, через те, про що Сергій пише (одна з улюблених тем – корупційна схема відчуження Януковичем державної резиденції "Межигір'я") його ви не побачите по телевізору.

В українському радіоетері тема того ж Межигір'я з уст Лещенка теж чомусь не звучала. Принаймні, ваша покірна слуга (затята шанувальниця радіо:)) хвилю з Лещенком жодного разу не упіймала.

Та сьогодні Лещенко одночасно і на екрані, і в радіоефірі. І все ж із "своїм" Межигір'ям:)

О 19.00 в Києві в Кінотеатрі "Кінопанорама" (вул. Шота Руставелі, 19) документальний альманах "Відкритий доступ". Головний герой першої новели "Межигір'я" – звісно, Сергій Лещенко. Дивіться трейлер: http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/5245955e56ca5/

ты посмотрела. что изменилось в твоей жизни.
Посилання на коментар

ты посмотрела. что изменилось в твоей жизни.

Если бы просмотр на наличие собственной хатынки влиял, тогда да... А так просто...нет уж..зачем смотреть на известное?
Посилання на коментар

Если бы просмотр на наличие собственной хатынки влиял, тогда да... А так просто...нет уж..зачем смотреть на известное?

шо за блядская жисть пошла?

Дэна, ты когда нужна , тебя вечно нету.

Посилання на коментар

шо за блядская жисть пошла?

Дэна, ты когда нужна , тебя вечно нету.

А как же свидомая пропаганда : я присутствую в онлайне 24 часа в сутки? Или уже передумали и признаете, что солгали, как обычно?
Посилання на коментар

А как же свидомая пропаганда : я присутствую в онлайне 24 часа в сутки? Или уже передумали и признаете, что солгали, как обычно?

Це не пропаганда - це правда.

Посилання на коментар

Це не пропаганда - це правда.

Того же качества, что ты и разносишь по всем форумам: слава о твоей "правдивости" гуляет по инету. :lol:

Хотя приятно, что мой скромный вклад в глазах националистов вырастает до таких огромных размеров. :lol:

Посилання на коментар

Того же качества, что ты и разносишь по всем форумам: слава о твоей "правдивости" гуляет по инету. :lol:

Хотя приятно, что мой скромный вклад в глазах националистов вырастает до таких огромных размеров. :lol:

Когда чел врёт. его очень легко поймать в этой лжи. тогда он и сам легко попадает в свои же ловушки
Посилання на коментар

Ну да, не всі мають таку можливість - зранку до пізньої ночі сидіти в неті.

Більшість тутешніх юзерів приходять сюди розважатися і тільки дена з барбюсом - тут живуть, працюють, розважаються

Посилання на коментар

Когда чел врёт. его очень легко поймать в этой лжи. тогда он и сам легко попадает в свои же ловушки

ляпнув аби ляптути - ляпатило сохівське :lol:

Посилання на коментар

Ну да, не всі мають таку можливість - зранку до пізньої ночі сидіти в неті.

Більшість тутешніх юзерів приходять сюди розважатися і тільки дена з барбюсом - тут живуть, працюють, розважаються

а также писают и какают... :rolleyes:
Посилання на коментар

а также писают и какают... :rolleyes:

Бе-еееее

:P

У кого есть замечения, дополнения, предложения?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...