Орiана Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 И ответ - ... Мені це важливо, бо я також повинна приймати рішення. А бути кожного разу ідіоткою не дуже хочеться. Ти подумай до вечора, я ще зачекаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Всё. Я ушла праздновать. А скорость, у тебя пан астролог, уже не та... Парашютный спорт не для вас.. ((( Я не того Юру имела в виду. А ты не доглядел буковку Е. Иванющенко имелся в виду. Сейчас затеялись такие разборки, что они даже сами не знают, что будет через неделю. Только отголоски идут. Всё. больше ничего не знаю. С праздником, ваш благородие! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Всё. Я ушла праздновать. А скорость, у тебя пан астролог, уже не та... Парашютный спорт не для вас.. ((( Я не того Юру имела в виду. А ты не доглядел буковку Е. Иванющенко имелся в виду. Сейчас затеялись такие разборки, что они даже сами не знают, что будет через неделю. Только отголоски идут. Всё. больше ничего не знаю. С праздником, ваш благородие! Кор, оціни, скільки тобі їй доведеться ще пояснювати. І чи зрозуміє Одним словом - далі прірва, ти сам казав. І я не тільки політику маю на увазі. Думай. Я також пішла. Буду пізно і напевно п"яна. Маєш час ще подумати. Не все в житті можна виграти, як і не все програти, деколи доводиться чимось жертвувати, щоб остаточно не залишитися по нулях. Охолонь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 У них нема ідеї. А приємник у нас не прокатить, бо ми не Росія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Всё. Я ушла праздновать. А скорость, у тебя пан астролог, уже не та... Парашютный спорт не для вас.. ((( Я не того Юру имела в виду. А ты не доглядел буковку Е. Иванющенко имелся в виду. Сейчас затеялись такие разборки, что они даже сами не знают, что будет через неделю. Только отголоски идут. Всё. больше ничего не знаю. С праздником, ваш благородие! Недоглядел, виноват. Но из-за тебя, между прочим. это не твоя сфера влияния. и ты ошибаешься. Это моя сфера и при правильной игре, ты обязана была это учитывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 "Да" - на моє запитання? Остаточно? Мені це важливо, бо я також повинна приймати рішення. А бути кожного разу ідіоткою не дуже хочеться. Ти подумай до вечора, я ще зачекаю. Тебе принимать решания уже не нужно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Недоглядел, виноват. Но из-за тебя, между прочим. это не твоя сфера влияния. и ты ошибаешься. Это моя сфера и при правильной игре, ты обязана была это учитывать. Вот всегда ты мне одни обязанности навязываешь... Разбирайтесь в своих мудрёных засекреченных сферах сами, с мамочкой. Я больше не лезу.. У меня игрушки примитивные, такие, чтоб не пораниться.. :rolleyes: Играюсь себе тихонечко..Никого не трогаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Кор, оціни, скільки тобі їй доведеться ще пояснювати. І чи зрозуміє Одним словом - далі прірва, ти сам казав. І я не тільки політику маю на увазі. Думай. Я також пішла. Буду пізно і напевно п"яна. Маєш час ще подумати. Не все в житті можна виграти, як і не все програти, деколи доводиться чимось жертвувати, щоб остаточно не залишитися по нулях. Охолонь. Ты до сих пор не поняла - мне не придется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Вот всегда ты мне одни обязанности навязываешь... Разбирайтесь в своих мудрёных засекреченных сферах сами, с мамочкой. Я больше не лезу.. У меня игрушки примитивные, такие, чтоб не пораниться.. :rolleyes: Играюсь себе тихонечко..Никого не трогаю Пустишь в песочницу? Это таким макаром хотелось сказать, что дело юры Е - не стоящий внимания мизер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 А ви що ж думаєте, якщо з вами людина заговорила по панібрадськи, це означає, що вона з вами погодилася і ви порозумілися? Аж ніяк, частіше таке перемир"я використовують у своїх цілях. Це дуже гарно демонструють ізрос з русланом. А ви в цей час виглядаєте "терпилою", безпринципним і непереконливим. добре написано . завдяки таким "поцреотам" як Едуардович у нас існує і працює пята колона. і такий нюанс - коли йдеться мова про відвертих українофобів воно тявкає про взаєморузіміння,свободу слова,а коли про нацизм - то відразу ж тоталітаризм -зло існувати не може,а про свободу слова воно взагалі мовчить. Вас то вони не зачіпають, бо ви з іншого регіону - ви їм потрібні для легалізації їх позиції на розкол країни. Я не вірю, що ви цього не бачите - отже дієте свідомо вірно. Почему разная реакция на сталинизм и нацизм? Доказывать недопустимость нацизма в стране подвергнувшейся оккупации и испытавшей от оккупантов все зло которое придумало человечество, практически не нужна, а реакция на пропаганду нацизма адекватна. прямо устами советского пионера...зло... зло-єто віродки вроде тебя. Иное дело сталинизм, Украина как часть СССР, соавтор такого явления, сталинисты не были оккупантами, сталинизм исчез не в следствии военной победы или революции, а эволюционным путем. В сознании части людей он имел свои положительные стороны и вот с ними надо говорить и ДОКАЗЫВАТЬ, а не "воевать" с ними "исключая" их из состава украинцев, не в коем случае не оскорблять помня о том, что они люди и искренне ищут пути развития для страны, полагая, что сталинизм или его разновидности могут принести пользу. Я ищу то, что нас может объединить, а не разъединить. хватит сказки чесать. сталинисты тут -єто украинофобы прежде всего ,причем выражаются об украинцах так как не выражались нацисты изросов --раз не украл то не украинец. они спят и видят чтобы Украина исчезла и ты я уверен это прекрасно понимаешь. Да вот еще, что уверен раскола не будет, общий язык наладим. Просьба одна- "Не стреляйте из пулемета по всем, кто в чем-то с Вами хоть немного не согласен и имеет несколько иную точку зрения" В противном случае "положите" много украинцев-патриотов. Кто тогда будет строить европейскую Украину? европейская Украина в твоем понимании афроазиатская Украина. или я не прав,либераст? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 Тебе принимать решания уже не нужно. У будь-якому разі рішення доведеться приймати - якщо не зараз, то потім. І приймати його буду я САМА, не залежно ні від кого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 У будь-якому разі рішення доведеться приймати - якщо не зараз, то потім. І приймати його буду я САМА, не залежно ні від кого. Отже, ставки зроблені, ставки більше не приймаються. ... А це вже не моя гра... never, never more............. потім - на здоровье. А пока парадом командовать буду я. --------------------------------------------------------------------------------------- ETS/ GRFочка не понимает стоимость юрыЕ и господина Ющенко в настоящее время. Как бы мы ни относились к г. Ющенко, он - чуть ли не единственный источник правды. Положение его совершенно незавидно. Даже по сравнению с Кучмой. Этот боится, но его страх - ничто в сравнении со страхом Юща. Его положение - это положение флюгера. Он должен точно выполнять приказы. Более точное определение - попугай. А попугай по определению не может врать. ... Возможно это не вся правда, но это часть правды - предположительно, Андрюши Клюева. Вычислить всю схему - дело техники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 потім - на здоровье. А пока парадом командовать буду я. ------------------------------------------------------------------------------- ETS/ GRFочка не понимает стоимость юрыЕ и господина Ющенко в настоящее время. Как бы мы ни относились к г. Ющенко, он - чуть ли не единственный источник правды. Положение его совершенно незавидно. Даже по сравнению с Кучмой. Этот боится, но его страх - ничто в сравнении со страхом Юща. Его положение - это положение флюгера. Он должен точно выполнять приказы. Более точное определение - попугай. А попугай по определению не может врать. ... Возможно это не вся правда, но это часть правды - предположительно, Андрюши Клюева. Вычислить всю схему - дело техники. Коріне, ти втратив шанс мною командувати коли написав #7 Мені байдужий Ющенко, він ніяка не фігура. Найбільше на що він може розраховувати - то це отримати мандат мажоритарного округу десь в Франківську - там його ще люблять і невдачі списують на Юльку. Ніякої трагедії в цьому я не бачу, бо знаю, що до ПР він не примкне. Але, скоріш за все, Ющенко, як дуже вразлива до критики людина, на вибори не піде. Побачимо. Отже, командуй собі на здоров"я, але коли після чергової ідеї, ти зупинишся... Гадаю ти правильно все зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 23 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2012 надто високо ти оцінюєш цю ганчирку Янукович призначив Ющенка співголовою Ради "Мистецького арсеналу" Бывший президент создал общественную организацию под названием «Институт президента Виктора Ющенко „Стратегические инициативы“»,[137] кроме того занимался проектами «Мистецький арсенал» и «Больница будущего»,[136] для финансирования последнего из которых обращался к действующему президенту Виктору Януковичу за материальной поддержкой.[138] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 #7 Ты расстроилась из-за ЭТОГО? а почта еще работает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 Лещенко розродився новою статтею Стілець для Порошенка - електричний чи штурманський? http://www.pravda.com.ua/articles/2012/02/24/6959357/ Залучаючи його в уряд, вони нічого не втрачають. Перше. Бути поганим міністром економіки Порошенку не дозволять амбіції. Друге. Взявши Порошенка до себе, Банкова "по понятіям" отримає підстави пред'явити йому претензію за підтримку опозиції - зокрема, на "5 каналі". Третє. Міністерство фінансів, яке Порошенко прагнув очолити, набагато сильніше за Мінекономіки, і цей головний приз отримає "сімейна людина" - Юрій Колобов. Четверте. Порошенко має реальну підтримку у Вінницькій області та декількох готових кандидатів на мажоритарні округи - включно із собою. Якщо Порошенко іде у владу, ці люди можуть стати додатковим ресурсом Януковича після 2012 року. П’яте. Зрештою, входження Порошенка має вивести на новий рівень переговори про входження Олександра Януковича у "5 канал". Що втрачає Порошенко? Перше - репутаційно. Сьогодні Порошенко - один з найбільш тямущих представників опозиції та маяк для іноземних дипломатів. Фактично на нього та Яценюка робить ставку Захід як на альтернативу Януковичу. Друге - це повноваження. Складно уявити, що Порошенко зможе командувати з посади міністра економіки в уряді Азарова, Колеснікова, Хорошковського і Тігіпка. Цей колектив швидше нагадує братську могилу, ніж команду реформаторів, готових пожертвувати собою в ім'я України. І немає гарантій, що навіть отримані повноваження Порошенко втримає. Досвід Ющенка, який укладав з Януковичем універсали та вірив обіцянкам про вступ до НАТО, мав би охолодити Порошенка. Як на мене, влада здобуває непорівняно більше, ніж сам Порошенко. Отже, настає момент істини? Саме так будуть гартуватися патріоти - вогнем, водою і мідними трубами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 надто високо ти оцінюєш цю ганчирку Янукович призначив Ющенка співголовою Ради "Мистецького арсеналу" Лити на Ющенка бруд мені не дозволяє одна обставина - я не знаю, як би на його місці вчинила я. Це в сенсі - Тимошенко. Ось як би я вчинила на місці Тимошенко - я знаю - я б ним маніпулювала, використала його пиху в повній мірі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 ? До речі, в статті Лещенка і про Хорошковського є Звільнення Хорошковського з Мінфіну та призначення його першим віце-прем'єром - це загадка, яку неможливо розгадати без подальших рішень Януковича щодо заповнення вакансій та наділення повноважень. Ця посада може бути утилізацією - згадаймо Анатолія Кінаха в першому уряді Тимошенко, який ні на що не впливав. Але, так само, це може бути останньою сходинкою до прем'єрства. В логіці Януковича, на перші посади він призначає після нетривалого перебування в ролі першого заступника. Так було з Арбузовим, із Захарченком, з Клименком. Так може бути з Хорошковським. До приємника ой як далеко. Невже ніхто не бачить, як Янек тужиться за прикладом Путіна створити сімейну мафію. А той боров в тупій наполегливості може багато чужих планів поламати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 ETS/ GRFочка не понимает стоимость юрыЕ и господина Ющенко в настоящее время. Как бы мы ни относились к г. Ющенко, он - чуть ли не единственный источник правды. Положение его совершенно незавидно. Даже по сравнению с Кучмой. Этот боится, но его страх - ничто в сравнении со страхом Юща. Его положение - это положение флюгера. Он должен точно выполнять приказы. Более точное определение - попугай. А попугай по определению не может врать. ... Возможно это не вся правда, но это часть правды - предположительно, Андрюши Клюева. Вычислить всю схему - дело техники. .http://lb.ua/blog/stepan_romanyuk/138388_ten_poverzhennogo_garanta.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 ... Возможно это не вся правда, но это часть правды - предположительно, Андрюши Клюева. Вычислить всю схему - дело техники. Ой, какие вы у меня уже старенькие и смешные.. Чего-то строите, придумываете, схемы просчитываете... Тоже мне, шахматисты.. Да все там элементарно. Две стороны, жидовня и бандисты в засаде по обеим сторонам трухлявой коряги. Ведут рекогносцировку. Прикол в том, что они подсчитали, и оказалось- уникальный случай : бабла совершенно одинаково! Тогда стали подтягивать и рассматривать живые тела. Тоже ни фига не получается перевеса. В этой связи я и упомянула за Ю.Е. Он мастак разруливать такие ситуации. Как сложится у него с Клюевым, та сторона и выиграет. Бревно вообще не в расчет. Если только юды не подтянут конкретно лаве из мирового общака. Но тем щас не до них. Поэтому - скорее всего им- *****петрович. Не смотрите вы на эту карточную перетасовку. А красавчика Клюева не надо, папа, со счетов сбрасывать.. Я на него давно прогноз сделала. Вот и следи за его телодвижениями. Все просто, родители! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 Ой Ты смышлена не по годам, принцесса. Все ты правильно понимаешь...по своим годам....но когда подрастешь...и достигнешь уровня мудрости... Тебе откроются... нет, станут интересными более основополагающие истины. Сейчас это не интересно - но ты можешь для прикола поднять, скажем, мои 2-3 летние назад высказывания о том, что президент Янукович будет на порядок лучше предшественника... - и сейчас - ты сможешь хоть что возразить? Невзирая ни на что?... Знаешь во что это упирается? Недавно мне напомнили люди, которые этим пользуются и этим живут. Это закон чёртовых писихологов - если ты оскорбишь или унизишь человека, он перестает воспринимать твои слова. Этот закон действует у нас в полный рост. Невзирая на то, что законы Карнеги во всем мире уже не действуют. А это одно и тоже. Видишь ли, милая, это критерий... или метод... или способность... к принятию решений. Все, кто подчиняются законам Карнеги или писихологов - по определению не могут принимать решений. Это биомасса, которая может их выполнять. И это только первый уровень... скажем, посвящения. Следующие уровни... типа неподвластны человеку. И их нужно принимать такими как есть. Не пройдя первый уровень - нельзя оценивать личностей высших уровней. Кстати, Януковича в том числе. ... извини, словесный понос от недостатка алкоголя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 Ты смышлена не по годам, принцесса. Все ты правильно понимаешь...по своим годам....но когда подрастешь...и достигнешь уровня мудрости... Тебе откроются... нет, станут интересными более основополагающие истины. Сейчас это не интересно - но ты можешь для прикола поднять, скажем, мои 2-3 летние назад высказывания о том, что президент Янукович будет на порядок лучше предшественника... - и сейчас - ты сможешь хоть что возразить? Невзирая ни на что?... Знаешь во что это упирается? Недавно мне напомнили люди, которые этим пользуются и этим живут. Это закон чёртовых писихологов - если ты оскорбишь или унизишь человека, он перестает воспринимать твои слова. Этот закон действует у нас в полный рост. Невзирая на то, что законы Карнеги во всем мире уже не действуют. А это одно и тоже. Видишь ли, милая, это критерий... или метод... или способность... к принятию решений. Все, кто подчиняются законам Карнеги или писихологов - по определению не могут принимать решений. Это биомасса, которая может их выполнять. И это только первый уровень... скажем, посвящения. Следующие уровни... типа неподвластны человеку. И их нужно принимать такими как есть. Не пройдя первый уровень - нельзя оценивать личностей высших уровней. Кстати, Януковича в том числе. янукович-высшая личность,которая на порядок(!!!) выше своего предшественника? :lol: ... извини, словесный понос от недостатка алкоголя... ну это объясняет,дурачок,откуда этот бред)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 О, великий Гудвин! Я редко смею перечить тебе. Согласна. Понимаю. Лети.. Твой путь -небо.. Но не смотри вниз. Знаешь закон великих? НИКОГДА НЕ СМОТРИ ВНИЗ.. А ты постоянно раздваиваешься. И на выходе- ни Богу свечка, ни тому кочерга... Играйся.. Но тогда будь готовь, что тебя никогда не причислят к лику великих.. А в остальном, ты ж знаешь, я с тобой никогда не спорю. Чертовски досадно, но насчет бревна ты прав. яяяяяяяяяяяяяяять! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 От,блядь. Надо меньше пить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 янукович-высшая личность,которая на порядок(!!!) выше своего предшественника? Насос. Ты - лучший. По крайней мере, простой и незатейливый как велосипед. И не строишь из себя умника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 Кто? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2012 Но тогда будь готовь, что тебя никогда не причислят к лику великих.. Слушай сюда. И слушай внимательно по возможности. Тебе придется для этого перечитать все еще раз. Великие и святые - это замануха... липучка для плебса. Косвенно - ты. Которая "отметила" Клюева, не заметила, что он не светится. Билл Гейтс, Обама, Путин.... - пиарные фигуры, ни хрена собой не представляющие. Если тебя достают слова - ты не прошла даже первый уровень посвящения - и ты не можешь, не имеешь права судить. ... совсем просто и для таких как ты - мне глубоко насрать куда меня причислит плебс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2012 Если тебя достают слова - ты не прошла даже первый уровень посвящения - и ты не можешь, не имеешь права судить. ... совсем просто и для таких как ты - мне глубоко насрать куда меня причислит плебс. Я ще буду перечитувати - багато наклацав - а мені щоб зрозуміти зазвичай треба три дні, а цього разу певно більше, бо чотири дні в інформаційному вакуумі і відразу - вирок Луценку 4 роки (!!!) Мені так здалося, чи ти думаєш в тому ж напрямку? - що такі дії влади вже породжують особисту мотивацію. Якщо колись говорили лише про політичну волю, але не могли пояснити що це таке і звідки вона мала виникнути, то особиста помста - це всім зрозуміле поняття в купі з політичною волею - це, можливо, і буде спасінням для України. Тільки як це пояснити бидлу, якому противна сама лише думка, що можна йти проти господаря. З.І Я вже тобі писала, в якому випадку дістають слова - і це не залежить ні від рівнів, ні від посвященості. ... цікаво, тобі так само на...ть до кого я тебе зачислю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 29 лютого, 2012 Я ще буду перечитувати - багато наклацав - а мені щоб зрозуміти зазвичай треба три дні, а цього разу певно більше, бо чотири дні в інформаційному вакуумі і відразу - вирок Луценку 4 роки (!!!) Мені так здалося, чи ти думаєш в тому ж напрямку? - що такі дії влади вже породжують особисту мотивацію. Якщо колись говорили лише про політичну волю, але не могли пояснити що це таке і звідки вона мала виникнути, то особиста помста - це всім зрозуміле поняття в купі з політичною волею - це, можливо, і буде спасінням для України. Тільки як це пояснити бидлу, якому противна сама лише думка, що можна йти проти господаря. З.І Я вже тобі писала, в якому випадку дістають слова - і це не залежить ні від рівнів, ні від посвященості. ... цікаво, тобі так само на...ть до кого я тебе зачислю? Ох, не думаю... - во всех фильмах про бандюков, расстреливая свои жертвы, они обязательно приговаривают - "бизнес... ничего личного...". Собственно, действуют они правильно. Но уж очень тупо. ЗЫ.... женщин хлебом не корми... но без комплимента - убьет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.