Гість Karl Kory Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 У меня в паспорт нет национальности я не нацик я на этом не зацикливаюсьбля, черч, я тебя что? - про паспорт спрашиваю?ты кто, бля - москаль или хахол - можешь не менжеваться как Дэна, а прямо ответить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Лучше быть без национальности чем украинцем такого позора я бы не пережил За приниження честі і гідності українців - до понеділка на цьому розділі твої пости будуть удалятися. Аревідерчі, фашист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2013 За приниження честі і гідності українців - до понеділка на цьому розділі твої пости будуть удалятися. Аревідерчі, фашист. да вы 600 лет приныжыны. и до настоящего времени. кто вам виноват. три. три дерьмо фашистское Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
exodus Опубліковано 11 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2013 да вы 600 лет приныжыны. и до настоящего времени. кто вам виноват. три. три дерьмо фашистскоеэто плагиат. аривидерчи-конечно, слово итальянское(не я придумал),но ты его не использовала,до того как я,в диалогах с тобой,пару раз употребил.не пристало "великой"западенке у москаля идеи тырить.конечно слово хлёсткое,сильно звучит,но есть ещё много разных слов.Полистай словарик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.