Перейти до змісту
Український політичний форум

Рогуль обыкновенный

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

Лексикон портового амбала знаю.

Хто б сумнівався, що знаєш. Порт - місце твоєї стоянки. А що, на зголоднілих матросиків не тягнш? Не клюють?

Ану видай ще щось таке з того ж лексикону, прояви себе, як кажуть, у всій красі. :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 144
  • Створена
  • Остання відповідь

Хто б сумнівався, що знаєш. Порт - місце твоєї стоянки. А що, на зголоднілих матросиків не тягнш? Не клюють?

Ану видай ще щось таке з того ж лексикону, прояви себе, як кажуть, у всій красі. :lol: :lol: :lol:

Пані Оріано!

А ви мені, так і не відповіли на питання, чи правду кажуть, що ви клишонога, чи брешуть?....

Посилання на коментар

Був би у межах досяжності, то вже отримав би качалкою або макогоном по дурній голові.

Або зовсім дурнем став би, або мізки на місце стали.

А чого ти тих, хто в межах ТВОЄЇ досяжності не стукала, коли вони матюки розводили? - тоді ж подобалося. Ба, навіть сама казала, що САМЕ ТАКІ ПОДОБАЮТЬСЯ.

А тепер, коли "нацист" наробив тобі купу компліментів у твоєму стилі - ти за качалку. Що не так - ідеологія не збуджує? :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Мда.... о тварезащитниках я как-то не подумала...

А это уже все углы обосцало.... И где только столько мочи набрал :o

Не будь так сурова, нежный возраст...в голове кроме мочи ни чего и нет
Посилання на коментар

О, і облізлий чобіт щось там кряхтить - не чую я тебе, сердешний, через матюки портової шлюхи.

Заспокій її, тоді може зрозумію, що ти там говориш.

Посилання на коментар

А это уже все углы обосцало.... И где только столько мочи набрал :o

Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще.

Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали!

Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса!

Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. Але що це? Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають!

Ну, вiн як гримне на них: “Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?!”

Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом:

“А мы па-украински не панимаем!”***

В москалів в усіх анекдотах про українців українці скупі і злі. А в українців в анекдотах про москалів москалі зазвичай мертві…

Посилання на коментар

Пані Оріано!

А ви мені, так і не відповіли на питання, чи правду кажуть, що ви клишонога, чи брешуть?....

а ты ответь-- почему ты брехливое и гнилое?

Ты мразь подзаборная, умеющая только гавкать из подворотни.

Дегенеративное созданье. Обезьяна с гранатой.

Подстилка - твоя оринана, которая под любое хуйло согласна лечь, лишь бы оно ее поддерживало. Вы продажные тупые твари без ума и совести.

А ты свое рваное очко сюда притащил. Здесь пидаров нет. Не обломится.

Фуфел завафляный. Тьфу на тебя!!!!!

В Японии есть специальные заведения, где люди могут выпустит пар,...побить посуду, поматерится от души и прочее...

У нас такого нет, но зато есть отсосы, которые так же для такого подойдут

у всего своё предназначение...........

«Мы велики! Мы свободны! Мы достойны восхищения! Достойны

восхищения, как ни один народ в джунглях! Мы все так говорим - значит, это

правда! - кричали они. - Сейчас мы тебе расскажем про себя, какие мы

замечательные, раз ты нас слушаешь и можешь передать наши слова Народу

Джунглей, чтобы в будущем он обращал на нас внимание».

Стоит ли после этого удивляться, что к Свидомитам накрепко приклеилось ещё и прозвище «Бандерлоги»?

=============

В общем и целом, можно вывести квинтэссенцию этой статьи, применительно к реалиям форума:"Как вас зовут, паскуднолающие собачки?".

Думаю так, что будет названо не иенее трёх ников....

Був би у межах досяжності, то вже отримав би качалкою або макогоном по дурній голові.

Або зовсім дурнем став би, або мізки на місце стали.

Поверь, защитники прав животных, подняли бы небывалый шум

просто животное не пристроено, ему бы склад какой нибудь охранять, вдоволь погавкать на пробегающих котов...то было бы еще счастье...

Нормальные люди ведут себя тихо. Работают, дело делают. А бандерлоги орут во всю глотку. И создается впечатление, что только их слова истина. За ихним ором других не слышно.

Вывод: или нормальным говорить громче, или этих качаном заткнуть...

Это пусть он судьбу свою дурную благодарит за то, что ни один им обиженный, ещё не обратился в ФСБУ с официальной "телегой". За пропаганду нацизма и разжигание межнациональных конфликтов, может получить показательно и по полной программе, особо после неудачи с EX.UA....

За какого-то сраного самодеятельного квазинациста ни у кого голова не заболит....

А это уже все углы обосцало.... И где только столько мочи набрал

А это уже все углы обосцало.... И где только столько мочи набрал

ого,сколько нагавкали)

подстилка и быдлокомпания,хорошо поработали))

Посилання на коментар

Не будь так сурова, нежный возраст...в голове кроме мочи ни чего и нет

Я так думаю, не тобі про це говорити - нічим не кращий.

Посилання на коментар

Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще.

Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали!

Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса!

Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. Але що це? Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають!

Ну, вiн як гримне на них: “Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моїм?!”

Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом:

“А мы па-украински не панимаем!”***

В москалів в усіх анекдотах про українців українці скупі і злі. А в українців в анекдотах про москалів москалі зазвичай мертві…

— Куме!!!

— Га?

— Хто там у тебе верещить?

— Та, москаля спіймали, вбивати будемо!

— То я прийду допоможу, щоб швидше було!

— Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми стаханівці?!

Посилання на коментар

О, і облізлий чобіт щось там кряхтить - не чую я тебе, сердешний, через матюки портової шлюхи.

Заспокій її, тоді може зрозумію, що ти там говориш.

То мабуть, через негоду. Сходіть до отоларінголога, якщо не чуєте. А якщо не бачите, то до окуліста.

І ще одне питання.

Мабуть, маєте неабиякий досвід, бо у кожному разі проявляєте неабияке знання то про місце стоянки шлюх, то про мінет.

Чи з чоловічою увагою, в реалі, так сутужно?

І ще трохи не вгадали. Морська форма, чоботів не передбачає. Та відповісти відповідно, чи порівняти з чимось, будь ласка.

Бандерівська прокладка з крильцями. Чи не так?

А за браком часу, закінчую.

Йдіть прокладко, нахер (дякуйте, що хоч віртуально, але хоч щось відломилося), а я поїду на роботу. .....

Посилання на коментар

Я так думаю, не тобі про це говорити - нічим не кращий.

Для тебя, само собой ;) ....твои вкусы и предпочтения, меня вообще пугают :D

инцесты с малолетними сыкунами, явно не моё :lol: :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

То мабуть, через негоду. Сходіть до отоларінголога, якщо не чуєте. А якщо не бачите, то до окуліста.

І ще одне питання.

Мабуть, маєте неабиякий досвід, бо у кожному разі проявляєте неабияке знання то про місце стоянки шлюх, то про мінет.

І ще трохи не вгадали. Морська форма, чоботів не передбачає. Та відповісти відповідно, чи порівняти з чимось, будь ласка.

Йдіть прокладко, нахер (дякуйте, що хоч віртуально, але хоч щось відломилося), а я поїду на роботу. .....

давай,брехло,п..здуй на свою роботу. :lol:

Для тебя, само собой ....твои вкусы и предпочтения, меня вообще пугают

инцесты с малолетними сыкунами, явно не моё

гавкни еще,тормоз))

Посилання на коментар

І ще одне питання.

Додому до українця заходить кацап.

А українець якраз у той момент

завзявся сальце покуштувати

Кацап:

- Может угостишь? Дико есть охота.

Українець:

- Чому б не пригостить. Тільки ти

зпочатку відро води випий.

Ну,

нема куди діватися, їсти то хочеться.

Ну він випиває відро води і ледве

сідає на стілець

Українець:

- Ну що, може сальця?

Кацап:

- Нет уж, спасибо огромное!!!

Українець:

- Хех, так то ти пити хотів!

Посилання на коментар

Для тебя, само собой ;) ....твои вкусы и предпочтения, меня вообще пугают :D

инцесты с малолетними сыкунами, явно не моё :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти просто дивися на себе, який у тебе вигляд, а за мене не переживай.

Бо коли я кричала: пробі, хами. Ви всі мені доводили, що це я тому виною, хоча підтверджень мені не пред"являли.

То чому сполошилися тепер, відповідь вже є: ви самі винні. Хочете щось змінити - починайте з себе.

Перестань хамити!!! Верн, і ось цей новенький Камозі поводились коректно, то ж веди себе відповідно.

Посилання на коментар

[quote name='Major' date='19.2.2012, 11:27' post='8681

- Мамо, а що, була Київська

Русь? - Була, синку, була ...

-

Так що, ми всі москалі?

- Ні, то москалі всі хохли.

Посилання на коментар

давай,брехло,п..здуй на свою роботу. :lol:

А не кажи, коли б він п*іздував - це б не було так страшно - рижа до його послуг. Але цей негідник до дітей ходить. А це страшно.

Посилання на коментар

ау,брехливый, ты почему еще здесь?

вроде уже отгавкался и на работу пора. или наврал как всегда и никакой работы у тебя в воскресенье у тебя нет?

А не кажи, коли б він п*іздував - це б не було так страшно - рижа до його послуг. Але цей негідник до дітей ходить. А це страшно.

будет гнида из детей делать сионистских подстилок.

-

Так що, ми всі москалі?

Ні, то москалі всі хохли.

заум ,поменьше москалей и хохлов.

это то что этим провокаторам и надо.

срач между славянами.

Посилання на коментар

Ти просто дивися на себе, який у тебе вигляд, а за мене не переживай.

Бо коли я кричала: пробі, хами. Ви всі мені доводили, що це я тому виною, хоча підтверджень мені не пред"являли.

То чому сполошилися тепер, відповідь вже є: ви самі винні. Хочете щось змінити - починайте з себе.

Перестань хамити!!! Ні Верн, ні ось цей новенький Камозі поводились коректно, то ж веди себе відповідно.

Мне иногда кажется что у тебя с зрением плоховато, видишь только то что хочется.

и Верн и это новое, как раз с хамства и начало.......но получив ответ, сморшило попу и заскулило о культуре...

Хочешь что бы я тебя воспринимал серьезно, будь объективной.... а очередное бля, бля, бля, меня позабавит, но самому уже надоели одни клоуны :lol: :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Мне иногда кажется что у тебя с зрением плоховато, видишь только то что хочется.

и Верн и это новое, как раз с хамства и начало.......но получив ответ, сморшило попу и заскулило о культуре...

Хочешь что бы я тебя воспринимал серьезно, будь объективной.... а очередное бля, бля, бля, меня позабавит, но самому уже надоели одни клоуны

брехливый тормоз,не знаю кто такой Верн,но человек вчера с тобой пытался вроде общаться нормально. по крайней мере на маты ты вроде первый перешел.

Посилання на коментар

-

Так що, ми всі москалі?

- Ні, то москалі всі хохли.

Львові. Екскурсовод

- "Подивіться на право перед вами

монумент засновникові Укpаiнськоi держави

Степану Бандері в лівій pуцi він тримає

булаву та тризуб -

клейноди влади, а в пpавiй -

шибеницю на шибеницi висить кацап.

Кацапа кожного pанку міняють, щоб

не засмердівся...

Як кум москаля рятував

Сидять два куми, їдять сало. Один другому й каже:

- Куме, а ви знаєте, тоті москалі, шляк би їх трафив, але вони такі героїчні, ну такі вже героїчні люди!

- Та ви шо таке триндите, куме!

- Ну так от. Слухайте. Йду я вчора попри ставок, глип - а там москаль топиться. Я йому: “Може тобі допомогти?”. А він все кричить та й кричить: “Та ну! Та ну!” :lol:

Про прапор

Син питається батька:

-Тату а що наш прапор означає???

-Синє небо і жовті поля!

-А москальський?

-Червоні квіти на білих могилах.

-А синій?

-Синій - то вони у нас паскуди вкрали!!

З аськи

1464203: українську розумієш чи с тобою тра на псячій мові спілкуватись?

Леопард: Что?

Про крокодилів

Зустрічаються двоє крокодилів:

- Ну, як полювання?

- Двох негрів з*їв, а ти?

-А я одного москоля.

- брешеш, ану дихни…. :lol:

Посилання на коментар

брехливый тормоз,не знаю кто такой Верн,но человек вчера с тобой пытался вроде общаться нормально. по крайней мере на маты ты вроде первый перешел.

Вот именно, что нормально в твоём примитивном нацистком восприятии....не тебе кретин, вообще судить о том что нормально, я и представить не могу, сколько у психиатров с тобой еще работы :lol: :lol: :lol: :lol:
Посилання на коментар

Вот именно, что нормально в твоём примитивном нацистком восприятии....не тебе кретин, вообще судить о том что нормально, я и представить не могу, сколько у психиатров с тобой еще работы

слабо ,баран. давай еще,тормоз

Посилання на коментар

слабо ,тормоз,слабо

Эхолалия — неконтролируемое автоматическое повторение слов, услышанных в чужой речи. Наблюдается у детей и взрослых при различных психических заболеваниях (шизофрении, аутизме, синдроме Ретта, синдроме Туретта, поражении лобных долей мозга и пр.),
Посилання на коментар

слабо,тормоз. не то. раньше пол страницы копипасты,а счас...))

Ты бы не вякал, а начинал уже лечится....и чем раньше тем лучше ;)
Посилання на коментар

и єто все,тормоз? а где копипаста на пол страниці?))

За более точным диагнозом, к врачам или на специализированные сайты, я лечением кретинов не занимаюсь........

так потешаюсь над отсталыми, но не сильно, что бы не совсем травмировать убожество

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...