Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Ну, КАК ты мужиков удовлетворяешь, ты уже давно рассказала. Ну оскільки війна перейшла на особисте, то скажу тобі відверто, ТАК, я чоловіків вдовольняю, причому по різному, та й сама не залишаюся на бобах, якщо ти, звичайно, розуміш про що я. Ну а тепер я хочу знати більше про тебе. Так що попереджаю, щоб потім не було наїздів, те, що ти пишеш у Жирафки, я буду від сьогодні читати, і використовувати тут. Пильнуй себе, не пиши зайвого, ну а що вже написала, пардон, не я перша почала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Отнюдь не считаю это глупостью. Это очень серьезно. С любимым мужчиной познакомилась на ПОЛИТИЧЕСКОМ форуме. С лучшей подругой - тоже. Она в свою очередь со своим теперешним мужем познакомилась там же И это только часть примеров Не життя, а суцільний форум. Ну що ж тепер дещо прояснюється.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Ну оскільки війна перейшла на особисте, то скажу тобі відверто, ТАК, я чоловіків вдовольняю, причому по різному, та й сама не залишаюся на бобах, якщо ти, звичайно, розуміш про що я. Ну а тепер я хочу знати більше про тебе. Так що попереджаю, щоб потім не було наїздів, те, що ти пишеш у Жирафки, я буду від сьогодні читати, і використовувати тут. Пильнуй себе, не пиши зайвого, ну а що вже написала, пардон, не я перша почала. Да ты и так читала. И даже цитировала. Только не указывала, откуда дровишки. А мне скрывать нечего. Те, кто меня знает, знают и историю моей жизни. Вперед!!!! Цитируй. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Ти мені скажи, я ТАКИХ маю людьми називати? Один мою дитину під бомжа положив, прийшла ось ця мадама його підтримала, а тепер ще зазарає за мною у замкову шпарину. Все має мати міру, навіть війна не повинна переходити межі людяності . Воєннополонених же не спалюють, а дітей, захоплених територій не гвалтують. А якщо так, то можна таких особин називати людьми? Зрештою, те, що ти звертаєшся саме до мене, а не до, наприклад, САИ, бєса, чи рижої - говорить про твою неприязнь до мене, а не бажання справедливості. Неприязнь я розумію - не танці танцюємо. А ось прагнення до справедливості - закладене в людині з народження. Ось і суди... Еще год назад, я писал тебе о недопустимости употребления оскорбительного ярлыка ...быдла.. по отношению к целым регионам.....но ты продолжаешь ставить себя выше всех, но не достаточно сказать дурак нужно еще доказать свой ум....... Где доказательства того что ты лучше? если ты так же как восток Украины, голосовала за своего который кинул всех и своих и чужих..... Я бы полностью стал на твою сторону, будь ты не зацикленной, на взбредшей когда то в голову тупости, которую ты защищаешь и лелеешь как родное дитя... Как видишь, я всегда объективен и в равной степени осуждаю как Ющенко, Тимошенко, так и Януковича....... Ты же поделила Украину на быдл и себя любимую, так что не тебе, говорить мне о справедливости.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Да ты и так читала. И даже цитировала. Только не указывала, откуда дровишки. А мне скрывать нечего. Те, кто меня знает, знают и историю моей жизни. Вперед!!!! Цитируй. ;) Вирішила взяти повишені зобов"язання по брехні? Раніше брехала через пост, тепер в кожному брехня? Ну, КАК ты мужиков удовлетворяешь, ты уже давно рассказала. Брешеш, я про це нікому не розповідала. Давай підтвердження. Да ты и так читала. И даже цитировала. Только не указывала, откуда дровишки. Ще одна брехня - назви СВОЇ слова, які я цитувала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Вирішила взяти повишені зобов"язання по брехні? Раніше брехала через пост, тепер в кожному брехня? Брешеш, я про це нікому не розповідала. Давай підтвердження. Ще одна брехня - назви СВОЇ слова, які я цитувала. Доказывать что-то тебе - это самое себя не уважать. Так что перебьешься без доказательств. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Да, я родилась и жила в СССР. Да, я гордилась своей страной. И горжусь сейчас. Не правителями, а людьми, которые жили в ТОЙ стране. Которые поднимали не раз ее с разрухи. Которые построили Днепрогэс и первыми полетели в космос. Сейчас я живу в независимой Украине. Не ностальгирую за колбасой по 2,20. А злюсь на тех, кто нами правит. Из-за кого мы, получив в наследство от СССР богатейшую страну и стабильную экономику, сейчас вынуждены постоянно думать о хлебе насущном. Злюсь на подобных тебе, потому что ваши бредни не помогают объединить народ, а наоборот... Немного замечаний по тексту. Сам был удивлен тем, что оказывается не смотря на всю мощь экономики УССР,- она была дотационной. Объясняется просто- в основном она была оборонной.Правят нами действительно редкие засранцы, но кто виноват кроме нас самих? Объединятся надо и мы это в конце концов сделаем. Кстати недавно прочел любопытный документ- Программу политической партии "Удар". Рекомендую прочесть, стиль, высокая интеллектуальность содержания, логичность приятно удивила. в общем есть возле какой идеи и партии объединяться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Еще год назад, я писал тебе о недопустимости употребления оскорбительного ярлыка ...быдла.. по отношению к целым регионам..... но ты продолжаешь ставить себя выше всех, но не достаточно сказать дурак нужно еще доказать свой ум....... Где доказательства того что ты лучше? если ты так же как восток Украины, голосовала за своего который кинул всех и своих и чужих..... Я бы полностью стал на твою сторону, будь ты не зацикленной, на взбредшей когда то в голову тупости, которую ты защищаешь и лелеешь как родное дитя... Как видишь, я всегда объективен и в равной степени осуждаю как Ющенко, Тимошенко, так и Януковича....... Ты же поделила Украину на быдл и себя любимую, так что не тебе, говорить мне о справедливости.... А як ти думаєш, коли ти пишеш мені про тупість - не в простір, як це я роблю, коли кажу про "бидло", а особисто мені - це чемно з твого боку? Адже ти мою точку зору називаєш тупістю. Ото ж не треба ля-ля, ти не кращий. А тим не менше, я не переходжу межу і не нападаю на твоє особисте. Я продовжую з тобою вести дискусію про політику. Але ж тут є кілька придурків, які не можуть зупинитися, причому, це вже набуло огидного вигляду. Воно не має ніякого стосунку до політики, але є засобом боротьби проти опонента. Ти справедливий? а чого ти мовчав, коли САИ в кожному пості переходив межу, чому ти його не зупинив і не сказав, що це не стосується політики. Га? А не тому, що так приємно чужими руками жар загрібати? Ото ж....не треба було тобі сунутися з твоїми п"ятьма копійками до суперечки, коли на меті не було бажання стати на бік справедливості, лише охота ще й собі пнути ногою. Все, більше на цю тему тобі відповідати не буду. Зрештою, роби як хочеш, тут дурість кожного видно дуже чітко, правда свою не бачить ніхто, але це не має значення, зі сторони нас побачать і оцінять - саме тому я, наприклад, тут пишу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Немного замечаний по тексту. Сам был удивлен тем, что оказывается не смотря на всю мощь экономики УССР,- она была дотационной. Объясняется просто- в основном она была оборонной. Правят нами действительно редкие засранцы, но кто виноват кроме нас самих? Объединятся надо и мы это в конце концов сделаем. Кстати недавно прочел любопытный документ- Программу политической партии "Удар". Рекомендую прочесть, стиль, высокая интеллектуальность содержания, логичность приятно удивила. в общем есть возле какой идеи и партии объединяться. Дело немного в другом. Вспомните, КАК работала экономика? Руду добывали в Курске. Потом везли плавить в Магнитогорск. А оттуда чушки чугунные везли в Украину делать трубы (не буду претендовать на точность - это приблизительная схема). Все были при деле. Безработицы не было. Не верю в дотационность. Ибо в УКраине не только с\х было (оно всегда было дотационно). Была металлургия, станкостроение, приборостроение, электроника. Одно судостроение чего стоило!!!!!! Про "Удар" знаю и читала, в силу того, что работаю и в парторганизации тоже, то должна быть в курсе. Возможно Кличко и его Удар - это и выход. Посмотрим, кто будет от них идти по спискам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Немного замечаний по тексту. Сам был удивлен тем, что оказывается не смотря на всю мощь экономики УССР,- она была дотационной. Объясняется просто- в основном она была оборонной. І коли потреба в оборонці відпала, вияснилося, що у Львові нема ЖОДНОГО підприємства, яке може працювати повноцінно і давати конкурентну продукцію. Переважно, навіть товари широкого вжитку - були лише як придаток до товарів воєнної промисловості. Ось так розвалилася економіка Львова і області. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Доказывать что-то тебе - это самое себя не уважать. Так что перебьешься без доказательств. :P Тим більше, що доказів нема, а ти відверта брехунка, як і все ваше шобло. Ницість!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 А як ти думаєш, коли ти пишеш мені про тупість - не в простір, як це я роблю, коли кажу про "бидло", а особисто мені - це чемно з твого боку? Адже ти мою точку зору називаєш тупістю. Ото ж не треба ля-ля, ти не кращий. А тим не менше, я не переходжу межу і не нападаю на твоє особисте. Я продовжую з тобою вести дискусію про політику. Але ж тут є кілька придурків, які не можуть зупинитися, причому, це вже набуло огидного вигляду. Воно не має ніякого стосунку до політики, але є засобом боротьби проти опонента. Ти справедливий? а чого ти мовчав, коли САИ в кожному пості переходив межу, чому ти його не зупинив і не сказав, що це не стосується політики. Га? А не тому, що так приємно чужими руками жар загрібати? Ото ж....не треба було тобі сунутися з твоїми п"ятьма копійками до суперечки, коли на меті не було бажання стати на бік справедливості, лише охота ще й собі пнути ногою. Все, більше на цю тему тобі відповідати не буду. Зрештою, роби як хочеш, тут дурість кожного видно дуже чітко, правда свою не бачить ніхто, але це не має значення, зі сторони нас побачать і оцінять - саме тому я, наприклад, тут пишу. Твоё право отвечать, или нет..........Но если ты считаешь, свою позицию к Востоку Украины верной и быдла, как ты её охарактеризовываешь, по твоему не тупость (как минимум), то ты невольно, с моей стороны, заслуживаешь такую же объективность........и хочешь сказать что это не справедливо??? Если бы я хотел, "пнуть тебя ногой" неужели думаешь пытался до тебя достучатся? Но думаю, ты всё прекрасно понимаешь.....и не нужно тыкать мне САИ, Рыжую и прочих, ты далеко не девочка, невинность которой кто то должен защищать, просто если хочешь справедливости и объективности, научись им соответствовать............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Про "Удар" знаю и читала, в силу того, что работаю и в парторганизации тоже, то должна быть в курсе. Возможно Кличко и его Удар - это и выход. Посмотрим, кто будет от них идти по спискам. Не "от них", а "от вас". Я как понял Вы член этой партии. Посему к Вам просьба. Если Вы владеете какими либо контактными телефонами центральных органов партии "Удар", прошу мне предоставить. В Черкассах отсутствует областная организация, есть замысел ее создать, для чего и необходимы контактные телефоны центрального аппарата. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Не "от них", а "от вас". Я как понял Вы член этой партии. Посему к Вам просьба. Если Вы владеете какими либо контактными телефонами центральных органов партии "Удар", прошу мне предоставить. В Черкассах отсутствует областная организация, есть замысел ее создать, для чего и необходимы контактные телефоны центрального аппарата. Нет. В партии Удар я не состою. Все так же продолжаю быть членом Батьківщини. Хотя сейчас работаю с другими людьми - не ПР! ;) Но сотрудничество в экономическом блоке, а не в политическом. У меня в Черкассах брат живет. Руководит местным отделением Союза журналистов, если я не ошиблась в названии. Телефоны попытаюсь Вам раздобыть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Твоё право отвечать, или нет.......... Но если ты считаешь, свою позицию к Востоку Украины верной и быдла, как ты её охарактеризовываешь, по твоему не тупость (как минимум), то ты невольно, с моей стороны, заслуживаешь такую же объективность........и хочешь сказать что это не справедливо??? Если бы я хотел, "пнуть тебя ногой" неужели думаешь пытался до тебя достучатся? Но думаю, ты всё прекрасно понимаешь.....и не нужно тыкать мне САИ, Рыжую и прочих, ты далеко не девочка, невинность которой кто то должен защищать, просто если хочешь справедливости и объективности, научись им соответствовать............ Я не розумію, ти хочеш до мене достукатися, бо ще бачиш, що це можливо, а до інших - це вже безперспективна справа? Чи ти інших не зачіпаєш, бо вважаєш їх ідеальними? Хоч раз, висловися чітко, досить вже туману напускати. Наприклад, Стефані - коли натрапила на дует саи і майора - не втрималася і сказала, що вона про це думає. Я не знаю, що ті двоє писали, але, певно, не дуже хороші речі про мене, якщо така витримана людина, як Стеф, не змовчала. Так, це позиція. Я, до речі, одного разу так само "заступилася" за одну любительку вискочити з коноплі з криком "баба-яга проти". Чи ти з тих чоловіків, про яких я писала ось тут? - скажу чесно - не поважаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Я не розумію, ти хочеш до мене достукатися, бо ще бачиш, що це можливо, а до інших - це вже безперспективна справа? Чи ти інших не зачіпаєш, бо вважаєш їх ідеальними? Хоч раз, висловися чітко, досить вже туману напускати. Наприклад, Стефані - коли натрапила на дует саи і майора - не втрималася і сказала, що вона про це думає. Я не знаю, що ті двоє писали, але, певно, не дуже хороші речі про мене, якщо така витримана людина, як Стеф, не змовчала. Так, це позиція. Я, до речі, одного разу так само "заступилася" за одну любительку вискочити з коноплі з криком "баба-яга проти". Чи ти з тих чоловіків, про яких я писала ось тут? - скажу чесно - не поважаю На самом деле я написал довольно ясно, хочешь объективности, будь сама объективной.Но если ты (к примеру) назвала кого то быдлом.,а он тебе в ответ другие гадости, то кто здесь виноват??? И по каким критериям, это могу определить я? если САИ, или Рыжая, назовут моих земляков какой то пасквилей , думаешь я буду молчать??? но в личные дрязги встревать - всегда неблагодарное дело Задумайся, раз ты привела это пример, почему ни кто так не нападает на ту же Стеф??? Ты пытаешься со мной юлить, а это безрезультатный вариант.... Пойми, это твой выбор, между правдой и желанием утвердить своё я, так что тебе решать :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 На самом деле я написал довольно ясно, хочешь объективности, будь сама объективной. Но если ты (к примеру) назвала кого то быдлом.,а он тебе в ответ другие гадости, то кто здесь виноват??? И по каким критериям, это могу определить я? если САИ, или Рыжая, назовут моих земляков какой то пасквилей , думаешь я буду молчать??? но в личные дрязги встревать - всегда неблагодарное дело Задумайся, раз ты привела это пример, почему ни кто так не нападает на ту же Стеф??? Ты пытаешься со мной юлить, а это безрезультатный вариант.... Пойми, это твой выбор, между правдой и желанием утвердить своё я, так что тебе решать :rolleyes: Стефані - громадянка Росії і веде себе в гостях, як належить. Крім того, вона сама сказала, що політика їй пофік. Тому як приклад для мене вона не підходить. Але політика пофік і більшості, які тут пишуть. Їх інтерес послабити незалежність України, вилити бруд на нашу країну, заперечити існування нашої держави. До речі, ти проти них також не дуже виступаєш. Все відмовчуєшся. А з цього також можна робити певні висновки. А чому я не об"єктивна - в чому? Чи продовжуєш традиції рижої - бездоказово приписуєш мені те, чого нема? Ти доведи, що я не є об"єктивною. Кожного разу маєш можливість це робити - а так все скопом згорнути чи звести до одного бидла, яке я, до речі, відносно не до кожного твого земляка писала - це неправильно і зовсім не переконливо. До речі, встрявати в "личные дрязги" з нац.соц-ом тобі не завадили твої принципи? Ото ж бо. Деколи хама просто треба поставити на місце - і він змовкне, бо в більшості це слабкі і боягузливі люди - саме такі і будуть воювати з жінками, до мужиків не полізуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Нет. В партии Удар я не состою. Все так же продолжаю быть членом Батьківщини. Хотя сейчас работаю с другими людьми - не ПР! ;) Но сотрудничество в экономическом блоке, а не в политическом. У меня в Черкассах брат живет. Руководит местным отделением Союза журналистов, если я не ошиблась в названии. Телефоны попытаюсь Вам раздобыть. Спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Не "от них", а "от вас". Я как понял Вы член этой партии. Посему к Вам просьба. Если Вы владеете какими либо контактными телефонами центральных органов партии "Удар", прошу мне предоставить. В Черкассах отсутствует областная организация, есть замысел ее создать, для чего и необходимы контактные телефоны центрального аппарата. Пока вот могу дать только это. (044) 536-06-96 - это телефон пресс-службы в Киеве E-mail: [email protected]. [email protected]. Как только узнаю, что-либо подробнее - сообщу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Стефані - громадянка Росії і веде себе в гостях, як належить. Крім того, вона сама сказала, що політика їй пофік. Тому як приклад для мене вона не підходить. Але політика пофік і більшості, які тут пишуть. Їх інтерес послабити незалежність України, вилити бруд на нашу країну, заперечити існування нашої держави. До речі, ти проти них також не дуже виступаєш. Все відмовчуєшся. А з цього також можна робити певні висновки. А чому я не об"єктивна - в чому? Чи продовжуєш традиції рижої - бездоказово приписуєш мені те, чого нема? Ти доведи, що я не є об"єктивною. Кожного разу маєш можливість це робити - а так все скопом згорнути чи звести до одного бидла, яке я, до речі, відносно не до кожного твого земляка писала - це неправильно і зовсім не переконливо. До речі, встрявати в "личные дрязги" з нац.соц-ом тобі не завадили твої принципи? Ото ж бо. Деколи хама просто треба поставити на місце - і він змовкне, бо в більшості це слабкі і боягузливі люди - саме такі і будуть воювати з жінками, до мужиків не полізуть. Насчёт вилити бруд на нашу країну, заперечити існування нашої держави - ты не права и сама об этом знаешь, я украинец и интересы моей страны для меня прежде всего........Про встрявати в "личные дрязги" з нац.соц-ом тобі не завадили твої принципи? - это мои личные с ним "беседы" и я же тебя не прошу поддерживать мою сторону ;) об этом я пишу, личное есть личное Теперь в целом, я знаю тебя не то что бы давно, но достаточно, что бы видеть как ты ищешь себя то в религии, то в радикализме, то просто в защите своего я... Конечно же ты как патриотка своих регионов, будешь отстаивать главенствующую "правду" принятую вашим большинством.....плюс ты женщина и по определению не генератор идей, просто мой тебе совет, выкинь это быдло и замени аргументами, сама удивишься, как многое изменится............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 .......... зі сторони нас побачать і оцінять - саме тому я, наприклад, тут пишу. Очень многозначительная и красноречивая фраза.... Очень многое ставящая на свои места и поясняющая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Очень многозначительная и красноречивая фраза.... Очень многое ставящая на свои места и поясняющая. Ну да, проститутка саме так і подумає - назначать ціну, таксу, щоб тобі зрозуміліше було А нормальні люди під "оцінять" розуміють - поставлять оцінку написаному. Ось так ми видаємо себе. Краще б ти сиділа у своїй норі, а то як виходиш, то відразу палишся з непривички. Примітив! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Ну да, проститутка саме так і подумає - назначать ціну, таксу, щоб тобі зрозуміліше було А нормальні люди під "оцінять" розуміють - поставлять оцінку написаному. Ось так ми видаємо себе. Краще б ти сиділа у своїй норі, а то як виходиш, то відразу палишся з непривички. Примітив! Кстати.. про цену - это ты!!!! Я о цене не говорила. :lol: :lol: :lol: Я как раз о другой оценке! О твоем рвении националистическо-фашистиком Так, что это ты палишся, дорогая. А что касается привычки... То тебе до меня, как до Португалии раком ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Конечно же ты как патриотка своих регионов, будешь отстаивать главенствующую "правду" принятую вашим большинством.....плюс ты женщина и по определению не генератор идей Та не буду я нічого відстоювати в залежності від регіону. Чи ти забув за що мене забанили на націоналістичному? А проти Фаріон я перша виступила, хоча деякі і намагалися шукати виправдання. Але звинувачувати Свободу в тому, що побилися нігери з нашими проститутками, а журналісти дали правдиву назву такому явищу - це ні в які ворота. До чого тут дурна політкоректність, коли вони тупо не мають нас за людей, а коли сходяться компаніями, то ведуть себе просто по скотськи. Я б ще зрозуміла - політики - а то простий юзер стає на сторону нігера. Має ж бути якась межа де ми разом, а де політика. Так я жінка, тому ідей не генерую. Але я тягнуся до тих чоловіків, які їх мають. Мені Корін подобається - у нього завжди неординарні ідеї. "Нацист" також говорить речі нові, а тому дещо неприйнятні, але якщо вдуматися, то дуже справедливі, бо засилля "кольорових" в Європі - хіба сліпі не бачать. І коли ми хочемо зберегтися, як нація, то не повинні допускати їх помилок. Але я, як жінка бачу багато нюансів, які для чоловіків непомітні, плюс у мене по роботі розвинене логічне мислення. Тому я можу бути переконливою і аналізувати те, що відбувається в країні. А люди нехай читають, роблять висновки - я ж не нав"язую свою думку силою. просто мой тебе совет, выкинь это быдло и замени аргументами, сама удивишься, как многое изменится............. Ти просто не розумієш, якраз визначення "бидло" - все і пояснює, і аргументує. Бо як пояснити, що люди добровільно дозволяють себе грабувати? Нема інших пояснень цьому явищу і нема інших аргументів, щоб вони цього не робили Я вже тут писала: як тільки президентом став Янек, його запросили на якесь міроприємство в Брюсселі (здається). То ж його сек"юріті заблокували туалет, куди Янек зайшов, і не пускали туди Єврокомісара. Відомий журналіст, до речі, тоді написав статтю: Коли бидло вибирає президента, його треба показувати за гроші. Ось така жорстока правда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Кстати.. про цену - это ты!!!! Я о цене не говорила. :lol: :lol: :lol: Я как раз о другой оценке! О твоем рвении националистическо-фашистиком Так, что это ты палишся, дорогая. А что касается привычки... То тебе до меня, как до Португалии раком ;) Ну і в чому тоді багатозначність фрази "зі сторони нас побачать і оцінять - саме тому я, наприклад, тут пишу." Як до неї можна притулити нацизм? Ти хоч розумієш, що означає слово "багатозначність" - що слово, чи фраза може мати кілька тлумачень, значень. Відмазка - не переконлива. Але від примітиву іншого і не чекала. Пильнуйся - це тобі не за спиною гавкати чи з нори жертву сторожити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Кстати недавно прочел любопытный документ- Программу политической партии "Удар". Рекомендую прочесть, стиль, высокая интеллектуальность содержания, логичность приятно удивила. в общем есть возле какой идеи и партии объединяться. либераст Кличко? :lol: да здравствует афроазиатская Украина? Иногда о "москалях" в западноукраинском регионе теперь начинают вспоминать с благодарностью и даже с уважением. :lol: Из-за кого мы, получив в наследство от СССР богатейшую страну и стабильную экономику, сейчас вынуждены постоянно думать о хлебе насущном. акая стабильная экономика в 1991? а получили огромную пятую колонну и кучу иванов родства не помнящего,зато уважающих хазяина с плеткой. и гнилую верхушку. лучше бы меньше заводов ,но энергичных и честных вождей,чем тварей,которые разворовали все что можно и народ которому промыли мозги всякими шизоидными идейками Злюсь на подобных тебе, потому что ваши бредни не помогают объединить народ, а наоборот. опять ложь. именно ваша стая натравливает одних на других,взять того же САИ с его попытками внушать что галичане якобы не такие. Насчёт вилити бруд на нашу країну, заперечити існування нашої держави - ты не права и сама об этом знаешь, я украинец и интересы моей страны для меня прежде всего........ тормоз,хватит лицемерить. отношение пятой колонны к Украине заметно сразу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Та не буду я нічого відстоювати в залежності від регіону. Чи ти забув за що мене забанили на націоналістичному? А проти Фаріон я перша виступила, хоча деякі і намагалися шукати виправдання. Але звинувачувати Свободу в тому, що побилися нігери з нашими проститутками, а журналісти дали правдиву назву такому явищу - це ні в які ворота. До чого тут дурна політкоректність, коли вони тупо не мають нас за людей, а коли сходяться компаніями, то ведуть себе просто по скотськи. Я б ще зрозуміла - політики - а то простий юзер стає на сторону нігера. Має ж бути якась межа де ми разом, а де політика. Так я жінка, тому ідей не генерую. Але я тягнуся до тих чоловіків, які їх мають. Мені Корін подобається - у нього завжди неординарні ідеї. "Нацист" також говорить речі нові, а тому дещо неприйнятні, але якщо вдуматися, то дуже справедливі, бо засилля "кольорових" в Європі - хіба сліпі не бачать. І коли ми хочемо зберегтися, як нація, то не повинні допускати їх помилок. Але я, як жінка бачу багато нюансів, які для чоловіків непомітні, плюс у мене по роботі розвинене логічне мислення. Тому я можу бути переконливою і аналізувати те, що відбувається в країні. А люди нехай читають, роблять висновки - я ж не нав"язую свою думку силою. Пишешь ты конечно правильно и это как раз то, что я вижу в тебе, твою способность смотреть объективно.....вот и продолжай в том же духе.......... Ти просто не розумієш, якраз визначення "бидло" - все і пояснює, і аргументує. Бо як пояснити, що люди добровільно дозволяють себе грабувати? Нема інших пояснень цьому явищу і нема інших аргументів, щоб вони цього не робили Я вже тут писала: як тільки президентом став Янек, його запросили на якесь міроприємство в Брюсселі (здається). То ж його сек"юріті заблокували туалет, куди Янек зайшов, і не пускали туди Єврокомісара. Відомий журналіст, до речі, тоді написав статтю: Коли бидло вибирає президента, його треба показувати за гроші. Ось така жорстока правда. А вот это (уж извини за оценку) твой камень преткновения, в тебе говорит больше упрямство......Нельзя не понимать, что люди обмануты, как на Западе Ющенками. Тимошенками. так и на востоке Януковичами........ Быдлы ли они? но так давай (уже писал) и детей не понимающих всех азов математики назовём быдлами, женщин верящим гулящим мужьям. мужей, верящим гулящим женам......... всех кого обманывают банки.........и так далее... Не думаю что ты действительно на столько глупа, что бы этого не понимать, просто это высокомерие...может быть для кого и достоинство, но всегда подруга одиночества.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Да, я родилась и жила в СССР. Да, я гордилась своей страной. И горжусь сейчас. Не правителями, а людьми, которые жили в ТОЙ стране. Которые поднимали не раз ее с разрухи. Которые построили Днепрогэс и первыми полетели в космос. Сейчас я живу в независимой Украине. Не ностальгирую за колбасой по 2,20. А злюсь на тех, кто нами правит. Из-за кого мы, получив в наследство от СССР богатейшую страну и стабильную экономику, сейчас вынуждены постоянно думать о хлебе насущном. Злюсь на подобных тебе, потому что ваши бредни не помогают объединить народ, а наоборот. Рыжик, я польщён!!! и подпишусь под каждвм словом Немного замечаний по тексту. Сам был удивлен тем, что оказывается не смотря на всю мощь экономики УССР,- она была дотационной. Объясняется просто- в основном она была оборонной. Здравствуйе Эдуардыч..ткните пожалуйста на источник этой информации, к слову сказать сам удивлён, тем более оборонным был весь СССР Правят нами действительно редкие засранцы, но кто виноват кроме нас самих? Объединятся надо и мы это в конце концов сделаем. Кстати недавно прочел любопытный документ- Программу политической партии "Удар". Рекомендую прочесть, стиль, высокая интеллектуальность содержания, логичность приятно удивила. в общем есть возле какой идеи и партии объединяться.Как говорил Станиславский-НЕВЕРЮЕсли взять все программы всех партий и сравнить, то окажется что предвыборная программа у всех одна и та-же, по каждой из них нам жить предагается лучше.. помоему за 20 лет эксплуатации последней редакции проекта "Украина" уже пора понять основное назначение всех этих партий и их программ,( путём обмана дорваться к власти) вон сейчас в ВР сколько партий! но разницы между ними нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Рыжик, я польщён!!! и подпишусь под каждвм словом Как говорил Станиславский-НЕВЕРЮ Если взять все программы всех партий и сравнить, то окажется что предвыборная программа у всех одна и та-же, по каждой из них нам жить предагается лучше.. помоему за 20 лет эксплуатации последней редакции проекта "Украина" уже пора понять основное назначение всех этих партий и их программ,( путём обмана дорваться к власти) вон сейчас в ВР сколько партий! но разницы между ними нет :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Да, уж... программы партий - это нечто. 1. 10 кроків назустріч людям. 2. Покращення вже сьогодні. Красиво излагают. Но это все СЛОВА. А они, как говорил кажется Шевченко - полова. А вот дела. Их то и нет. У нас в городе был курьезный случай. партия Литвина половину своего офиса сдала в аренду под секс-шоп. Вот так.... =========== Люблю стихи Риммы Казаковой. Эти хоть и писались в другое время. Ног в чем-то созвучны И все же я оптимистка, Хоть, может, конец стране, Где щёкотно и тенисто Ресницы твои на мне. Но, если и отдымилась Развалинами дотла, Оказана эта милость, И эта страна - была! И многое в жизни смею, И, с этой звездой во лбу, Как целый народ, имею Историю и судьбу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 лютого, 2012 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2012 Рыжик, я польщён!!! и подпишусь под каждвм словом а кто ожидал иной реакции от шизоидного холопа? а если бы написала хорошее о дяде с плеткой (джугашвили) то вообще бы слезы на глазах.. помоему за 20 лет эксплуатации последней редакции проекта "Украина" проэкт "шизики и рабі без роду и племени"-єто как раз ві. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.