Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Так какой смысл в общении если ты сама говоришь, что тут пишешь одно,а в жизни другое. У житті не все можна і треба говорити - мене оточують рідні люди. Тут усі чужі, тому гострі кути можна не обходити. Тут я більш відверта, що стосується політичних питань. Але моральна планка у мене скрізь однакова - це не обговорюється ні тут, ні в житті - про це всі знають і поважають таку мою позицію в реалі, а тут я не вимагаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 У житті не все можна і треба говорити - мене оточують рідні люди. Тут усі чужі, тому гострі кути можна не обходити. Тут я більш відверта, що стосується політичних питань. Але моральна планка у мене скрізь однакова - це не обговорюється ні тут, ні в житті - про це всі знають і поважають таку мою позицію в реалі, а тут я не вимагаю. А, что ты называешь острыми углами? Просто маленький пример и всё.Я привык говорить только то, что думаю и за это не всегда гладят по голове. Единственное в чём я себя ограничиваю так это только в ругани. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 реплика в сторону... а мне всегда казалось: если уважают, то без разницы, реал или виртуал.. Один из моих принципов : "люди и времена не меняются". если у тебя есть позиция, принципы, если у тебя есть план, мистер Фикс, то твоя яхта всегда на плаву и в фаворитах. Как говорит моя знакомая Ориана ЗІ Львова: "Не? ?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 реплика в сторону... а мне всегда казалось: если уважают, то без разницы, реал или виртуал.. Один из моих принципов : "люди и времена не меняются". если у тебя есть позиция, принципы, если у тебя есть план, мистер Фикс, то твоя яхта всегда на плаву и в фаворитах. Как говорит моя знакомая Ориана ЗІ Львова: "Не? ?? Так и я об этом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 ='Оріана' date='15.5.2012, 22:53' post='98894'] не все можна і треба говорити - мене оточують рідні люди. Тут усі чужі, а моя мамик всегда меня корит за то, что я всех подряд принимаю за родных и близких.... и говорит, что это не лечится.. Мне люди, с которыми я общаюсь, живу, ругаюсь, делюсь.. - все уже родные.. Как можно называть их чужими? Это как в купе , когда трое суток едешь.. Уже знаешь, кто как храпит и какие у него пятки.. Кольми паче вас, маловеры? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 реплика в сторону... а мне всегда казалось: если уважают, то без разницы, реал или виртуал.. Один из моих принципов : "люди и времена не меняются". если у тебя есть позиция, принципы, если у тебя есть план, мистер Фикс, то твоя яхта всегда на плаву и в фаворитах. Как говорит моя знакомая Ориана ЗІ Львова: "Не? ?? Ну всі ж поважати не будуть і не повинні. Навіть якщо ти супер-бупер яка принципова, то як примусити ту людину, якій твоя принциповість шкодить, поважати тебе? Люди міняються і часи - принаймні повинні мінятися. Принципи відстоювати до хрипоти - це для молодих. З віком розумієш, що принципів достатньо дотримуватися (слідувати), людину змінити без її бажання нереально, всіх не пережаліти, всім не допомогти. Треба вміти відсторонюватися - це добре для тебе і оточуючих, бо надмірне співчуття може нашкодити тобі, а надмірна ненависть - людині. Переконаність у своїй правоті додає ТОБІ впевненості і сили - ну а це половина справи, якщо хочеш комусь щось довести чи чогось добитися. Є така східна мудрість Ти сказав - я почув; Ти повторив - я засумнівався; Ти сказав ще раз - я вже не вірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 А, что ты называешь острыми углами? Просто маленький пример и всё. Я привык говорить только то, что думаю и за это не всегда гладят по голове. Единственное в чём я себя ограничиваю так это только в ругани. Говорити все що думаєш - для чого? Кому це потрібно? Деколи краще виматюкатися, брудно і похабно і стриматися від того, щоб людині сказати ПРАВДУ - правду, яка нічого не змінить, але буде висіти гострою сокирою над головою цієї людини і між вашими стосунками. Ой скільки є того, за що мені тепер соромно - ти навіть уявити не можеш. Сказане нічого не змінило, але все зіпсувало. Ось це і є - оминати гострі кути. Ну і політика - вона в мене найгостріший кут - піка, тому цієї теми я уникаю в житті, бо роблюся неконтрольованою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Ти сказав - я почув; Ти повторив - я засумнівався; Ти сказав ще раз - я вже не вірю. Здоровое недоверие - хорошая основа для совместной работы. Иосиф Сталин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Говорити все що думаєш - для чого? Кому це потрібно? Деколи краще виматюкатися, брудно і похабно і стриматися від того, щоб людині сказати ПРАВДУ - правду, яка нічого не змінить, але буде висіти гострою сокирою над головою цієї людини і між вашими стосунками. Ой скільки є того, за що мені тепер соромно - ти навіть уявити не можеш. Сказане нічого не змінило, але все зіпсувало. Ось це і є - оминати гострі кути. Ну і політика - вона в мене найгостріший кут - піка, тому цієї теми я уникаю в житті, бо роблюся неконтрольованою. Лучше горькая правда чем сладкая ложь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Лучше горькая правда чем сладкая ложь. Ні!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Ні!!!Тогда каждый останется при своём мнении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Тогда каждый останется при своём мнении. Звичайно, але ми обмінялися думками і тепер ЗНАЄМО, а знати щось про іншого завжди корисно :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 16 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Звичайно, але ми обмінялися думками і тепер ЗНАЄМО, а знати щось про іншого завжди корисно :rolleyes:Несомненно. А ещё мне особенно нравится, что мало по малу наш диалог входит в нормальное русло общения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2012 О том, как твоя обожаемая Москалия "любит" украинцев : Верховный суд РФ 18 мая ликвидировал Объединение украинцев России. Такое решение суд принял по иску Министерства юстиции РФ. Объединение украинцев России, по информации REGNUM, было создано в начале 1990-х годов. В 2009 году Минюст РФ, проведя проверку, обнаружил в деятельности ОУР нарушения российского законодательства, а также ее собственного устава. В 2011 году, в связи с тем, что нарушения, по мнению Минюста, устранены не были, ведомство обратилось в суд с просьбой ликвидировать эту организацию. В ОУР утверждают, что для устранения нарушений, выявленных Минюстом, были приняты необходимые меры. В частности, как заявил адвокат объединения Алим Жгулев, по требованию российского ведомства были созданы дополнительные отделения ОУР в регионах РФ. Решение о ликвидации ОУР намерена обжаловать в коллегии Верховного суда. Ранее, в конце 2010 года, Верховный суд ликвидировал другую подобную организацию - Федеральную национально-культурную автономию украинцев (ФНКАУ). Решение было принято также по иску Минюста РФ, который добивался роспуска объединения за "нарушения в хозяйственной деятельности". Кроме того, иск Минюста, как сообщалось, основывался на жалобе активиста фонда "Отечество", который заявлял, что ФНКАУ занимается политической деятельностью и прославляет бандеровцев. По данным переписи 2010 года число украинцев, проживающих в России, составляло около 1,9 миллиона. В Украине 18 процентов русских. И украинцы на первом месте по численности везде, кроме Крыма и Севастополя. Почему бы нам не ликвидировать их объединения? Это было бы справедливой реакцией. И врут, что 2 миллиона украинцев в России. Там если хорошенько покопать, одна пятая часть граждан РФ- украинцы! А фамилий украинских вообще треть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 20 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2012 В Украине 18 процентов русских. И украинцы на первом месте по численности везде, кроме Крыма и Севастополя. Почему бы нам не ликвидировать их объединения? Это было бы справедливой реакцией. А может ещё лучше - их самих ликвидировать? С нелюбимыми Вами евреями так уже пытались поступить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 21 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2012 О том, как твоя обожаемая Москалия "любит" украинцев : Верховный суд РФ 18 мая ликвидировал Объединение украинцев России. Такое решение суд принял по иску Министерства юстиции РФ. Объединение украинцев России, по информации REGNUM, было создано в начале 1990-х годов. В 2009 году Минюст РФ, проведя проверку, обнаружил в деятельности ОУР нарушения российского законодательства, а также ее собственного устава. В 2011 году, в связи с тем, что нарушения, по мнению Минюста, устранены не были, ведомство обратилось в суд с просьбой ликвидировать эту организацию. В ОУР утверждают, что для устранения нарушений, выявленных Минюстом, были приняты необходимые меры. В частности, как заявил адвокат объединения Алим Жгулев, по требованию российского ведомства были созданы дополнительные отделения ОУР в регионах РФ. Решение о ликвидации ОУР намерена обжаловать в коллегии Верховного суда. Ранее, в конце 2010 года, Верховный суд ликвидировал другую подобную организацию - Федеральную национально-культурную автономию украинцев (ФНКАУ). Решение было принято также по иску Минюста РФ, который добивался роспуска объединения за "нарушения в хозяйственной деятельности". Кроме того, иск Минюста, как сообщалось, основывался на жалобе активиста фонда "Отечество", который заявлял, что ФНКАУ занимается политической деятельностью и прославляет бандеровцев. По данным переписи 2010 года число украинцев, проживающих в России, составляло около 1,9 миллиона. В Украине 18 процентов русских. И украинцы на первом месте по численности везде, кроме Крыма и Севастополя. Почему бы нам не ликвидировать их объединения? Это было бы справедливой реакцией. И врут, что 2 миллиона украинцев в России. Там если хорошенько покопать, одна пятая часть граждан РФ- украинцы! А фамилий украинских вообще треть. Юль, у тебя всё нормально? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 24 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2012 *http://www.pravoslavie.ru/analit/rusideo/rusvoprosukr.htm Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2012 Юль, у тебя всё нормально? а нормальные разве по форумам шарятся, как придурки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 а нормальные разве по форумам шарятся, как придурки?Далеко пойдём, если вовремя не остановят. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Далеко пойдём, если вовремя не остановят. :P В коммуне остановка. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Далеко пойдём, если вовремя не остановят. :P зашла на передышку. Гадство этот интернет! Потому и сказала, только такие чокнутые, как мы с Наташкой здесь сутками отираемся. Нормальные люди давно ограничили времяпровождения в тырнете . Так что я отвечала за себя. Тебя та фраза не касалась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Потому и сказала, только такие чокнутые, как мы с Наташкой здесь сутками отираемся. Нормальные люди давно ограничили времяпровождения в тырнете . Так что я отвечала за себя. Тебя та фраза не касалась. Інші перед телевізором сидять, як зомбі. Так що нет не найгірше, що може бути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Інші перед телевізором сидять, як зомбі. Так що нет не найгірше, що може бути. А, что хуже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Юлия Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 !http://solidarity.org.ua/index.php/diialnist/zmi/24-ukraintsi-hotovi-holosuvaty-za-zhinok! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 !http://solidarity.org.ua/index.php/diialnist/zmi/24-ukraintsi-hotovi-holosuvaty-za-zhinok! Да, не плохо, если бы министром обороны была женщина, тогда сопредельным государствам было бы за честь её взять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 ко бе ...........ля! дворовые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 ко бе ...........ля! дворовые. Если женщину жаждется, то уже й ля...кобы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 так а шо вы кидаетесь на все что шевелится? Вы там знаете, женщина она или Верка? Идиёты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 так а шо вы кидаетесь на все что шевелится? Вы там знаете, женщина она или Верка? Идиёты. У нас если жаждется, мозги отключаются напрочь, вот и пользуются разные верки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 А, что хуже? Наркотики Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.