Перейти до змісту
Український політичний форум

«Москаль» мне брат…

Гість Изроссов

Рекомендовані повідомлення

Я уже представляюю себе кого ты воспитаешь, что то подобное себе,наверноне. ОНО и будет строить государство такое какое строила ты. Так, что ЖОПА твоим опрыскаем обеспечена.

Поздравлю!

Читай уважно, негіднице!!! - якщо я ще бодай раз з твого брудного писка почую щось про моїх рідних - ти підеш слідом за нацистом.

Не твоє собаче діло кого я виховаю - так само, як не моє знати про тих, хто тебе виховував.

Сподіваюся я доступно написала - дрібніше розжовувати не треба?

А щодо тієї дурні, що ти там виставила - тобі ще треба знайти ролик з тим придурком, який казав: пане Ющенко, ваша дружина американка...- і це буде вже повний комплект копроми проти Ющенка від дебілів і для дебілів.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 618
  • Створена
  • Остання відповідь

Читай уважно, негіднице!!! - якщо я ще бодай раз з твого брудного писка почую щось про моїх рідних - ти підеш слідом за нацистом.

Не твоє собаче діло кого я виховаю - так само, як не моє знати про тих, хто тебе виховував.

Сподіваюся я доступно написала - дрібніше розжовувати не треба?

А щодо тієї дурні, що ти там виставила - тобі ще треба знайти ролик з тим придурком, який казав: пане Ющенко, ваша дружина американка...- і це буде вже повний комплект копроми проти Ющенка від дебілів і для дебілів.

Почисть зубы сначала, ПРИБАЦАНАЯ.

Смотри, чтоб ты туда не пошла. Напугала)

А где НАЦ ???

Ты, что настучала КУРИЦА

Посилання на коментар

*http://censor.net.ua/news/199326/dlya_kuchmy_yuschenko_stal_planom_a_a_yanukovich_planom_b_briginets

Посилання на коментар

Смотри, чтоб ты туда не пошла. Напугала)

А где НАЦ ???

Ты, что настучала КУРИЦА

Я обіцяла - почнемо спілкуватися НОРМАЛЬНО, наца приберу - я обіцянки виконую. Так що не раджу нариватися - веди себе пристойно.

Себе любити не примушую - а зачепиш рідних - тобі кінець. Я не якась шарлатанка-шаманка - як ти - я просто так слова на вітер не кидаю.

Пняла, мауглі? :angry:

Посилання на коментар

Я обіцяла - почнемо спілкуватися НОРМАЛЬНО, наца приберу - я обіцянки виконую. Так що не раджу нариватися - веди себе пристойно.

Себе любити не примушую - а зачепиш рідних - тобі кінець. Я не якась шарлатанка-шаманка - як ти - я просто так слова на вітер не кидаю.

Пняла, мауглі? :angry:

Только не забывай ДУБИНА, что ты фото свое скинула в полном формате и я могу сделать с тобой все, что угодно.

Вот никогда этим не занималась, но сейчас руки чешутся...

Так, что давай рискни, попробуй. Обещаю не один ПОП тебе не поможет.

ДУРА.

Посилання на коментар

Только не забывай ДУБИНА, что ты фото свое скинула в полном формате и я могу сделать с тобой все, что угодно.

Вот никогда этим не занималась, но сейчас руки чешутся...

Так, что давай рискни, попробуй. Обещаю не один ПОП тебе не поможет.

ДУРА.

Не сміши мене, чучундра :lol: Тобі пропонують вести себе пристойно, як належить на форумі, де є писані і НЕПИСАНІ правила.Ще погавкай якийсь час - я розумію, що зінчине щеня так відразу зупинитися не може і роби висновки - фільтруй базар.

Посилання на коментар

Не сміши мене, чучундра :lol: Тобі пропонують вести себе пристойно, як належить на форумі, де є писані і НЕПИСАНІ правила.Ще погавкай якийсь час - я розумію, що зінчине щеня так відразу зупинитися не може і роби висновки - фільтруй базар.

Сама фильтруй базар СВИНЬЯ.

Я тебя предупредила, а решение принимать тебе, ЧУЧЕЛО.

А воспитывать будишь не меня, а свою доцю.

Чупакапра ты форумная.

Я БАЛДЮ ))).

Посилання на коментар

Сама фильтруй базар СВИНЬЯ.

Я тебя предупредила, а решение принимать тебе, ЧУЧЕЛО.

А воспитывать будишь не меня, а свою доцю.

Чупакапра ты форумная.

Я БАЛДЮ ))).

Погавкай - це ти робиш найкраще, чукча - дається взнаки екстер"єр (не плутай з інтер"єром, неуч)

Посилання на коментар

Погавкай - це ти робиш найкраще, чукча - дається взнаки екстер"єр (не плутай з інтер"єром, неуч)

Можешь даже не тужиться. Поучи историю лучше.

Я все равно умнее чем ты ))). Это ктож тебя такую родил. Гены это серьезная вещь. Жаль твоих родных.

Расскажи ЧУЧУНДРА как ты НАЦА убрала ( я же говорила, что ты жыдовка )

Вроде тут нет модераторов.

????

Посилання на коментар

Можешь даже не тужиться. Поучи историю лучше.

Я все равно умнее чем ты ))). Это ктож тебя такую родил. Гены это серьезная вещь. Жаль твоих родных.

Расскажи ЧУЧУНДРА как ты НАЦА убрала ( я же говорила, что ты жыдовка )

Вроде тут нет модераторов.

????

Гав-гав!!!

Посилання на коментар

Чёрт побери, и вмешаться нельзя :P :P :P

Да запросто, эта ДУБИНА надоела уже, обгладила тему.

Скучно...(((

Посилання на коментар

Когда женщины выясняют отношения - туда лучше не лезть.

Какое тут выяснение...

Банальный срач(((

Посилання на коментар

Гав-гав!!!

Ой, гвалт!!!!!

Ты что - реинкарнация вакуумного? :o :o :o

Посилання на коментар

тут все отметились.

ТЕМА о межнациональном, а не внутринациональном противоборстве.

Про яке внутрішньонаціональне протиборство ти кажеш? Ти знаєш звідки це мауглі родом?

А щодо теми - москаль мені не брат, бо я братів за іншими критеріями розрізняю. Так що пардон, тільки тому, що сусіди братами бути не можемо.

Подивилася чия тема - ізросов - місце для срачу підходяще.

Посилання на коментар

Ой, гвалт!!!!!

Ты что - реинкарнация вакуумного? :o :o :o

Я попередила це зінчене щеня, щоб на рідних не переходила - так що не варта відмовчуватися, вдавати, що тебе це не стосується, бо вона твоїх не зачіпає.

Посилання на коментар

Я попередила це зінчене щеня, щоб на рідних не переходила - так що не варта відмовчуватися, вдавати, що тебе це не стосується, бо вона твоїх не зачіпає.

Но не отгавкиваться же!

А то уж больно беспомощно выглядит со стороны...

На тебя не похоже.

Посилання на коментар

Но не отгавкиваться же!

А то уж больно беспомощно выглядит со стороны...

На тебя не похоже.

Я вважаю ви мене повинні підтримати не залежно від симпатій - не прошу, щоб мене особисто любили, але людей, які до всього цього не мають стосунку у сварці не згадувати!!! Взяти за правило!!!

Але чому ти з усього побачила лише гав-гав - мені це дивує. Хочеш як завжди відсидітися?

Посилання на коментар

Я вважаю ви мене повинні підтримати не залежно від симпатій - не прошу, щоб мене особисто любили, але людей, які до всього цього не мають стосунку у сварці не згадувати!!! Взяти за правило!!!

Але чому ти з усього побачила лише гав-гав - мені це дивує. Хочеш як завжди відсидітися?

Ори, я не сижу все время на форуме. Даже, если мой ник висит, то это не значит, что я тут. Просто открыто окно.

И не перечитываю я все. Просматриваю - по диагонали.

А вот в отношении переходя на семью, тут ты права. Я сама всегда говорила - обо мне можете писать, что хотите. Но не дай бог кривое слово на родных. Покусаю.

Но и ты будь добра девочкину родню не трожь. Не твое дело, кем была ее бабушка.

Посилання на коментар

Ори, я не сижу все время на форуме. Даже, если мой ник висит, то это не значит, что я тут. Просто открыто окно.

И не перечитываю я все. Просматриваю - по диагонали.

А вот в отношении переходя на семью, тут ты права. Я сама всегда говорила - обо мне можете писать, что хотите. Но не дай бог кривое слово на родных. Покусаю.

Но и ты будь добра девочкину родню не трожь. Не твое дело, кем была ее бабушка.

Интиресно, чем я тронула ее семью

Вот цытаты:

Цитата(Оріана @ 14.5.2012, 15:46)

Дітей повинні виховувати батьки власним прикладом. І щоб таке виховання було успішним, потрібно, щоб батьки бачили сенс у своєму житті, розбудові держави і терпінні, якщо це буде потрібно для досягненні цілі.

--------------------------------------------------------------------------

Я уже представляюю себе кого ты воспитаешь, что то подобное себе,наверноне. ОНО и будет строить государство такое какое строила ты. Так, что ЖОПА твоим опрыскаем обеспечена.

Поздравлю!

Посилання на коментар

Я не говорю, что отзывалась лестно. Но прямого оскорбления небыло.

Цылю просто штырит, толи от злости, толи от беспомощности.

ДУБИНА припаркуй на время свои абстрактные мозги), ты на форуме , не в церкьве.

Посилання на коментар

Я не говорю, что отзывалась лестно. Но прямого оскорбления небыло.

Цылю просто штырит, толи от злости, толи от беспомощности.

ДУБИНА припаркуй на время свои абстрактные мозги), ты на форуме , не в церкьве.

ПНХ!!!

Посилання на коментар

ПНХ!!!

И это все на что ты способна... :o ????

Посилання на коментар

Для тупорилої - виховання люмпену на манер гітлера чи тієї політики, яка побутує в Європі, я маю на увазі ювенальну юстицію - для нас, словян - не підходить.

Дітей повинні виховувати батьки власним прикладом. І щоб таке виховання було успішним, потрібно, щоб батьки бачили сенс у своєму житті, розбудові держави і терпінні, якщо це буде потрібно для досягненні цілі.

Бачу - ЖОПА - твій улюблений політтехнологічний прийомчик - нє, неуч тупа?

А ты в своих детях воспитываешь терпимость (своим примером в том числе)?

Посилання на коментар

А ты в своих детях воспитываешь терпимость (своим примером в том числе)?

Можеш не сумніватися. І не треба мене віртуальну утотожнювати з реальною - ну хоча б тому, що тут я говорю про політику, а в житті цієї теми уникаю.

Посилання на коментар

Можеш не сумніватися. І не треба мене віртуальну утотожнювати з реальною - ну хоча б тому, що тут я говорю про політику, а в житті цієї теми уникаю.

Так какой смысл в общении если ты сама говоришь, что тут пишешь одно,а в жизни другое.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...