Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Споглядання як бидляча влада не може ніяк наїстися - підштовхнула мене до відкриття цієї теми. Оскільки на перемогу маріонеточної опозиції нема ніякої надії і час змін пересувається до виборів президента, думаю така тема буде актуальною весь цей період, бо, як виявилося, в Україні досить народної, а значить безхозної власності, яку будуть хапати ненажерливі люмпени під мовчазне споглядання отупілого бидла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 А підштовхнула мене до відкриття цієї теми, ось ця подія Мис Аю-Даг (або Ведмідь-Гора) – одне з найкрасивіших місць Криму. Але з кінця грудня Аю-Даг більше не належить громадянам України. Його передано в довгострокову оренду товариству "Кедр". Так само, як інші вісім з половиною тисяч гектарів лісу від Гурзуфу до Алушти (!!!!!) "Кедр" – елітний мисливський клуб Віктора Януковича і його друзів. Місцева влада запевняє, що нові господарі кримських лісів не заборонятимуть ходити до них людям. Але, після того, як Янукович створив із Сухолуччя під Києвом зону суворого режиму, мало хто сумнівається, що в Криму буде інакше. З чого б це Віктор Федорович дозволив простим смертним вештатись там, де він збирається розводити і стріляти благородних оленів? Поруч розташований "Артек". Як дітям пояснюватимуть, що це за постріли лунають за парканом і чому більше не можна йти на Ведмідь-гору? Відео * Вони заберуть все, що захочуть, доки це дозволятимуть наші байдужість, лінь, роз'єднаність. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Олігархи "розпиляють" Україну за три роки До 2015 року діюча влада остаточно завершить розподіл найліпших державних підприємств. Продадуть навіть заборонені до приватизації стратегічні структури та об’єкти культурної спадщини. Замовники та покупці відомі заздалегідь. Українське керівництво в особі президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколи Азарова проголосило про свої плани до 2015 року завершити приватизацію "як соціально-економічний проект”. Не можна не відзначити, що через обрану в 1992 році модель приватизації і грабіжницький характер її проведення, вона впродовж всієї 20-річної історії існування незалежної Україні викликала негативне ставлення у більшості наших громадян. Але навіть за цієї ситуації нинішній етап роздержавлення власності вражає своїм відвертим лицемірством і цинізмом. Оскільки не бояться, що програють на виборах - значить знають щось таке, чого не знаємо ми. Невже кількість бидла перевалило критичну точку і нема надії на повернення? Найстрашніше, що всі призначені для прихватизації об"єкти знаходяться в регіонах, де кількість бидла, на квадрат площі, найбільше - можливо, це і є серрет їх успіху? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Неможливе стає можливим Розпродавши майже всі найбільш значущі державні підприємства, влада України вирішила продовжити приватизацію за рахунок об'єктів, що входять в заборонений список. За словами голови Фонду державного майна Олександра Рябченка, з переліку заборонених до приватизації об'єктів планується виключити близько 700 підприємств різних галузей. Якщо вірити заявам керівництва ФДМУ, в даний час список підприємств, які будуть виключені з переліку заборонених до приватизації об'єктів, тільки формується. У роботі над ним беруть участь майже всі міністерства і відомства, оскільки більшість підприємств з забороненого переліку підпорядковані їм, а не ФДМУ. На сьогодні, з цього списку Фонд поки взяв в роботу тільки чотири підприємства - ВАТ "Укрцинк” (Костянтинівка, Донецька область), ВАТ "Черкаський приладобудівний завод” (Черкаси), ВАТ "Хімтекстильмаш” (Чернігів) та Кримський суднобудівний завод "Море” , який виконує замовлення з будівництва кораблів на повітряній подушці і підводних крилах. Не менш цікаво виглядає ситуація з дрібними і середніми об'єктами, які планується вивести зі списку заборонених до приватизації підприємств, і які розташовані в Києві, Київській області, Криму, в центральній частині великих міст України. Території таких підприємств, як, наприклад, київський "Арсенал” та Мотоциклетний завод, з точки зору будівництва житлової та комерційної нерухомості, дуже цікаві будівельним компаніям. Крім того у власності держави знаходиться ще багато науково-дослідних інститутів та конструкторських бюро, які вже не вирішують жодних завдань, але розташовані на ласих для забудовників земельних ділянках. Якщо приватизувати такі об'єкти за ринковою вартістю, держава може отримати коштів не менше, ніж від приватизації великих промислових об'єктів. На думку фахівців, незважаючи на недавнє вето президента на ухвалений Верховною Радою (3 листопада) закон "Про морські порти України”, найімовірніше, їх також виключать з забороненого до приватизації списку. Як відомо, у нашій країні сьогодні налічується 18 морських торгових портів загальною потужністю з перевалки вантажів понад 150 млн тонн. Найбільші з них - Південний, Одеський, Іллічівський, Миколаївський і Маріупольський. За твердженнями фахівців де-факто всі порти вже мають своїх приватних господарів і в разі прийняття рішення про їх приватизацію саме вони виграють "конкурси” з продажу ФДМУ цих об'єктів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Вот так и будете скоро приезжать на отдых. уже сейчас ходите на пляж за плату, а скоро вообще ходить перестанете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Украина это антирусский проект.. Гауляйтеры (то бишь власть Украины) не могут иначе (кроме как грабить и воровать) априори, потому что они управляющие антирусским ( то есть анти народным) проектом Украина, как синтетическое образование не может самостоятельно существовать в естественном положении, по этому без искуственной поддержки згинет. Очень даже возможно что и так: Олігархи "розпиляють" Україну за три роки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Украина это антирусский проект..Я вот не считаю Россию антиКиевско-Руським проэктом. Ты долго до такого додумывался? Если так считаешь то бери калаш и иди уничтожай разные антирусские проэкты. Другого восприятия твоего поста у меня нету. Не стану цитировать то, что написано ниже цитированого мной но ты банальнейший провокатор уж извини за прямоту. Я ведь как думаю так и пишу. А пищу для раздумий ты дал весьма богатую. Вот так и будете скоро приезжать на отдых. И вечный бой, покой таким лишь снится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Ты долго до такого додумывался?Убеди меня в обратном и я обрадуюсь тому что ошибался. Вот победы Украины *https://www.youtube.com/watch?v=XvkRpX5b_ek&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Леопольд..вопрос задам но если желания нет можешь не отвечать. Если твоей дочке скажут "Если Олэна станет Аленой, то ей надо паковать чемоданы и уезжать в "московию"" Чё делать будешь? А ведь эта йопнутая сцука, с чьего чёрного рта подобное льётся, всего лишь КЛОУН исполняющий ГОСУДАРСТВЕННУЮ политику. И это АНТИРУССКИЙ проект, Леопольд..цели его, можно поговорить но среди заинтересовнных, славян НЕТ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Убеди меня в обратном и я обрадуюсь тому что ошибался.Зачем убеждать мне тебя? Прочти в каком русле ты написал своё мнение о моей стране. Шо тут убеждать? Ваше благородие чи Ваше величество после написаного тебя называть? ;) Да и как мне кажется вот тут *http://polit.mk.ua/page8936s0.html?start=0 и надо было написать свой пост. По крайней мере соответствие сабжу темы. Леопольд..вопрос задам но если желания нет можешь не отвечать.Я отвечаю на заданые вопросы если они заданы разумно ;) Если твоей дочке скажут "Если Олэна станет Аленой, то ей надо паковать чемоданы и уезжать в "московию"" Чё делать будешь? Пошлю на зуй или абы не портить себе нервы просто проигнорирую такое существоА ведь эта йопнутая сцука, с чьего чёрного рта подобное льётся, всего лишь КЛОУН исполняющий ГОСУДАРСТВЕННУЮ политику. Это фраза имеет отношение к написаеному тобой о моей стране? Если да то я отвечу позже, если нет то я понял что ты имел ввиду бесноватую Фарион не так ли?И это АНТИРУССКИЙ проект, Леопольд..цели его, можно поговорить но среди заинтересовнных, славян НЕТ Дай ответ на мой вопрос выше, и я продолжу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 И вечный бой, покой таким лишь снится. Кому это "таким", Лео? Крым банально разворовывают. разворованное огораживают заборами и никому за них хода нет. Ни местным, ни приезжим. Такое было во времна СССР? Нет. Такое было вовремена независимости Крыма? Нет.Ну так пусть эти радетели за украинский статус полуострова получают то, за что боролись. Пусть ходят на пляж за 80 гр. в сутки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Зачем убеждать мне тебя? Прочти в каком русле ты написал своё мнение о моей стране. Шо тут убеждать? Ваше благородие чи Ваше величество после написаного тебя называть? ;) Да и как мне кажется вот тут *http://polit.mk.ua/page8936s0.html?start=0 и надо было написать свой пост. По крайней мере соответствие сабжу темы.Она и моя страна Леопольд, и мнение, хорошо-бы что это мнение, потому что я полагаю что это ФАКТУ нас одна общая беда, очевидное мы НЕ ВИДИМ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Украина это антирусский проект.. это украинский проэкт и плевать на вашу Жидопедерацию. Гауляйтеры (то бишь власть Украины) не могут иначе (кроме как грабить и воровать) априори, потому что они управляющие антирусским ( то есть анти народным) проектом Ау,сказочник!! за Януковича как раз голосовали патриоты Жидопедерации вроде вас,так что хватит ныть и косить под дурачков Украина, как синтетическое образование не может самостоятельно существовать в естественном положении, по этому без искуственной поддержки згинет. если не уничтожать таких как вы,згинет. пятую колонну надо уничтожать,а с вами цацкаются. Она и моя страна Леопольд, и мнение, хорошо-бы что это мнение, потому что я полагаю что это ФАКТ У нас одна общая беда, очевидное мы НЕ ВИДИМ не твоя это страна,хватит подлизываться. ты уже достаточно вылил г.. на Украину. ты тут пятая колонна. Если твоей дочке скажут "Если Олэна станет Аленой, то ей надо паковать чемоданы и уезжать в "московию"" Чё делать будешь? А ведь эта йопнутая сцука, с чьего чёрного рта подобное льётся, всего лишь КЛОУН исполняющий ГОСУДАРСТВЕННУЮ политику. не бреши. Пошлю на зуй или абы не портить себе нервы просто проигнорирую такое существо абсолютно верно. такие как Фарион есть в любой стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Кому это "таким", Лео? Крым банально разворовывают. разворованное огораживают заборами и никому за них хода нет. Ни местным, ни приезжим. Такое было во времна СССР? Нет. Такое было вовремена независимости Крыма? Нет. Ну так пусть эти радетели за украинский статус полуострова получают то, за что боролись. Пусть ходят на пляж за 80 гр. в сутки. Кікаха, а хто владу вибирав, хто за регіоналів голосував? До чого тут український Крим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Она и моя страна Леопольд, и мнение, хорошо-бы что это мнение, потому что я полагаю что это ФАКТ У нас одна общая беда, очевидное мы НЕ ВИДИМ Дурак, ти, Ізросович - тебе перетворюють в жебрака, а ти сперечаєшся в якій країні ти будеш жебракувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Кікаха, а хто владу вибирав, хто за регіоналів голосував? выбирали такие как изроссов ...а счас те же кто был за него воняют о том,что власть антирусская,правители-гауляйтеры. хотя сами же выбрали этого зека-дебила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Я отвечаю на заданые вопросы если они заданы разумно ;) Пошлю на зуй или абы не портить себе нервы просто проигнорирую такое существо Это фраза имеет отношение к написаеному тобой о моей стране? Если да то я отвечу позже, если нет то я понял что ты имел ввиду бесноватую Фарион не так ли? Дай ответ на мой вопрос выше, и я продолжу Фарион, она. но это в явном виде индикатор политики государства. Приведу ещё один пример, События 9 мая во Львове и летом в Феодосии (Крым) . там Православные хотели поставить Поклонный КрестВ первом случае фашиствующих ублюдков, избивающих собственных-же стариков, типа уговаривали, во втором случае против народа применили войсковую операцию То есть антирусский проект налицо. Теперь насчёт страны. её поделили границей, причём не мы, и глупо это отрицать. Граница в естественных условиях просто исчезнет сама по себе, это тоже факт. Что ещё неясно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Фарион, она. но это в явном виде индикатор политики государства. такие есть и в РФ. чего же вы,холопы,на жидопедерацию не гавкаете? События 9 мая во Львове провокация 5 колонны. В первом случае фашиствующих ублюдков, избивающих собственных-же стариков не своих стариков-поправка. для Львова Советы это оккупанты. То есть антирусский проект налицо. ЧЕГО? еще раз,Фарион сама по себе. 9 мая - провокация пятой колонны вроде тебя. Православные хотели поставить Поклонный Крест - про это мало знаю,но зная вашу натуру уверен что соврал. по факту-- руские нормально живут с украинцами,а срач поднимают изросовы(пятая колонна) и такие как Фарион. Теперь насчёт страны. её поделили границей, причём не мы, и глупо это отрицать. Граница в естественных условиях просто исчезнет сама по себе, это тоже факт. Что ещё неясно? о чем вы брешете на этот раз,шановний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Кікаха, а хто владу вибирав, хто за регіоналів голосував? До чого тут український Крим?Лариса, точно такие же действия предпринимали все без исключения правители Украины. Сейчас идет передел собственности.Я тебе больше скажу, местное население не имеет возможности получить положенную им землю, но такую возможность имеют получить континентальные граждане Украины. В итоге Крымом владеют все кому не лень, но только не местные жители. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Лариса, точно такие же действия предпринимали все без исключения правители Украины. Сейчас идет передел собственности. не надо оправдываться. януковича как раз поддерживала пятая колонна. ну так чего вы жалуетесь? сами виноваты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 ЗигХайль, если ты мне чего-то пишешь, то можешь не стараться - я твои посты просто не вижу. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Особливості сучасного етапу олігархічного дерибану держактивів Його головними особливостями є: 1. Масовий характер розпродажу активів, які досі залишаються у державній власності. 2. Авральний спосіб їх приватизації. 3. Адресність планованих продажів високоліквідних підприємств. 4. Дармові ціни, за якими Фонд держмайна виставляє і продає об'єкти на конкурсах. 5. Відверто корупційні механізми, які ФДМУ заклав у нещодавно затверджену парламентом Програму приватизації на 2012-2014 роки. 6. Проведення приватизації кількома особами. А саме, ставлеником комуністів головою ФДМ Олександром Рябченко за сприяння соціаліста 7. Відверто лицемірний характер використовуваних владою в ЗМІ аргументів з виправдання своїх дій у приватизаційній сфері. Президент Янукович поставив уряду завдання - продати збиткові підприємства. Однак у першу чергу з молотка починають іти найбільш ласі об'єкти, що залишилися в держвласності. Лише за наявності одного з пунктів у цивілізованому світі владу б піддали нищівній критиці з відповідними орг.висновками на наступних виборах, але не в нашій - країні рабів за власним бажанням Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Изроссов Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 ЗигХайль, если ты мне чего-то пишешь, то можешь не стараться - я твои посты просто не вижу. :PОн всё про каких-то жыдопедерастов бредит.Я писал уже что те кто чего про других говорят, как правило сами тем и являются.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Лариса, точно такие же действия предпринимали все без исключения правители Украины. Сейчас идет передел собственности. Я тебе больше скажу, местное население не имеет возможности получить положенную им землю, но такую возможность имеют получить континентальные граждане Украины. В итоге Крымом владеют все кому не лень, но только не местные жители. Дело в том, что властю в Крыму были всегда одни и те же. Ни Ющенко, ни Тимошенко не нагибали ваши местные власти для таких оборудок. Посмотри ролик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Дело в том, что властю в Крыму были всегда одни и те же. Ни Ющенко, ни Тимошенко не нагибали ваши местные власти для таких оборудок. Посмотри ролик. вот именно. но украинофобу и провокатору факты до одного места,все равно будет сказки расказывать. Он всё про каких-то жыдопедерастов бредит. нет,я пишу про одно антирусское государство. дураки ,враги народа и невежды называют это государство Россией. Я писал уже что те кто чего про других говорят, как правило сами тем и являются.. если у тебя такие правила то ты болен паранойей ,хотя бы в легкой форме ЗигХайль, если ты мне чего-то пишешь, то можешь не стараться - я твои посты просто не вижу. да мне все равно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Он всё про каких-то жыдопедерастов бредит. Я писал уже что те кто чего про других говорят, как правило сами тем и являются.. Слухай ти, вали на свою тему флудити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 11 листопада поточного року Кабмін оприлюднив законопроект "Про особливості приватизації вугледобувних підприємств України”. Сьогодні з 141 діючої шахти приватними є лише 28. Прийняття цього документа парламентом створить основу для розпродажу вітчизняних шахт в стилі бліцкриг. Найбільше такий варіант влаштовує фінансово-промислові групи, яким вкрай необхідно наростити свою капіталізацію перед виходом на IPO. У числі перших мисливців за державними шахтами - група ДТЕК Ріната Ахметова, якій наступають на п'яти єнакієвський бізнесмен Юрій Іванющенко і старший син президента Олександр Янукович. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Он всё про каких-то жыдопедерастов бредит. Я писал уже что те кто чего про других говорят, как правило сами тем и являются.. А Вы его ещё не заигнорили? Несчасный Вы человек... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кикаха Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Дело в том, что властю в Крыму были всегда одни и те же. Ни Ющенко, ни Тимошенко не нагибали ваши местные власти для таких оборудок. Посмотри ролик.Ларис, к твоему сведению власти крымской в Крыму вообще нет. То есть совсем. Да и полномочия республики кастрированы под корень. По большому счету, народным избранникам в Крыму разрешается только одно - сидеть в кабинете и не пиздеть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 25 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2012 Кому это "таким", Лео? Крым банально разворовывают. разворованное огораживают заборами и никому за них хода нет. Ни местным, ни приезжим. Такое было во времна СССР? Нет. Такое было вовремена независимости Крыма? Нет. Ну так пусть эти радетели за украинский статус полуострова получают то, за что боролись. Пусть ходят на пляж за 80 гр. в сутки. Ну вообще то я с юмором и не о том.... но за заборы в Крыму писал посколку общаюсь с крымчанами. И тебе писал что Крым не так просто отдать поскольку там наши нуВоришки уже почти всё прихватизировали. Читал недавно шо и Ай-Петри уже комусь досталась? Она и моя страна Леопольд, и мнение, хорошо-бы что это мнение, потому что я полагаю что это ФАКТ У нас одна общая беда, очевидное мы НЕ ВИДИМ О стране так не говорят. Не страна виновата а власть которая в той стране а кто выбирает ту власть? Так при чём тут страна? Воистину сказано - Чого ми такі бідні? Бо дурнІ! А чого дурнІ? Бо бідні. Фарион, она. но это в явном виде индикатор политики государства. Приведу ещё один пример, События 9 мая во Львове и летом в Феодосии (Крым) . там Православные хотели поставить Поклонный Крест В первом случае фашиствующих ублюдков, избивающих собственных-же стариков, типа уговаривали, во втором случае против народа применили войсковую операцию То есть антирусский проект налицо. Ті не потерял нить разговора? Я задал тебе вопрос о стране, ты перешёл на особу которуя я правильно идефицировал. Но разве можно по поведению одного человека, (да и человека ли?) или кучки таких же со сьехавшей крышей судить о политике государства? Ну не увидели психиатры вовремя эту сбредившую особу так сейчас она пока в депутатах ходит. Нельзя, о политрепрессиях начнут истерить. А понимающие люди просто не видят её - людЯм свойственно ошибаться и шо поделаешь если выбрали такое вот. Хотя если бы была мажоритарка то таких субьектов вряд ли бы выбрали а так в списке партии как котов в мешок понапихали всяких тварей. И судить о политике страны через призму таких вот "политиков"? Теперь насчёт страны. её поделили границей, причём не мы, и глупо это отрицать.Границей страну не делят а отделяют. От соседних стран в свою очередь отделёніх от других.Граница в естественных условиях просто исчезнет сама по себе, это тоже факт. Что ещё неясно?Но если ті о границах бівшего союза то я не ностальгирую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.