Гість Tesey7 Опубліковано 24 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2012 Господа, сходитесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2012 Господа, сходитесь.Дружок мегасрачь, это твоя тема ;) но я жду тебя в другой теме Я националист и я с востока Украниы, пора ломать стереотипы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 24 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2012 Дружок мегасрачь, это твоя тема тормоз,давай сраться здесь)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2012 Здесь уже насрато тобой и создателем этой темы Мне тут явно делать не чего :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 24 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2012 тормоз,ну же. не сливай)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.