Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Конечно же есть такое явление как политический или гражданский национализм. Он имел место быть во Франции и Америке, конца XVIII, так же некоторое время и в Польше. Можешь почитать в вики. Приведу простой пример. Национальный герой Польши - Ярема Вишневецкий на самом деле является этническим украинцем. Руссский поэт Пушкин по национальности эфиоп. Российский генерал Багратион, герой войны 1812 года по рождению грузин. Хотя спроси его, кто он такой? он бы без сомнения заявил, что он рррусссссский. Та яке має значення хто якої національності, важливо, хто ким себе вважає. Я - українка, тобто, грамадянка України, навіть якщо по національності полячка. Націоналізм - любов до своєї НАЦІЇ, а не національності. Ти, хлопче, загубився в трьох соснах :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 до нации,но не до державы. Без держави нації нема . Про націоналізм можна розширити визначення: У своїй основі націоналізм проповідує вірність і відданість своїй нації, політичну незалежність і роботу на благо власного народу, об'єднання національної самосвідомості для практичної захисту умов життя нації, її території проживання, економічних ресурсів та духовних цінностей. Він спирається на національне почуття, яке споріднене патріотизму. Ця ідеологія прагне до об'єднання різних верств суспільства, незважаючи на протилежні класові інтереси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Без держави нації нема . евреи над этим посмеются. Та яке має значення хто якої національності, важливо, хто ким себе вважає. Я - українка, тобто, грамадянка України, навіть якщо по національності полячка. ты полячка,гражданинка Украины. не украинка. вот так Украину отдадут афроазиатам...приедет 100 млн разных и скажут что они украинцы и такие как ты их впустят.. вот так и Европу сдавали... Націоналізм - любов до своєї НАЦІЇ, а не національності. Ти, хлопче, загубився в трьох соснах а национальность это что? не принадлежность до определенной нации? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 евреи над этим посмеются. ты полячка,гражданинка Украины. не украинка. вот так Украину отдадут афроазиатам...приедет 100 млн разных и скажут что они украинцы и такие как ты их впустят.. вот так и Европу сдавали... а национальность это что? не принадлежность до определенной нации? Євреї - національність. Я українка - громадянка України. Негри - американці, французи, німці - чому б їм не бути українцями? Але є титульна нація - яка і визначає, якою бути державі: тобто, яка релігія буде панівною, якими будуть національні ознаки і культурні пріоритети. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 а национальность это что? не принадлежность до определенной нации? Нація - громадяни однієї держави різної національності. Наприклад, якщо я знаю про своє польське коріння, але живу в Україні і повністю асимільована на цій території - тобто, сповідую панівну релігію, знаю мову, мені близькі культура, традиції цієї держави - я українка!!!! Притому, я визнаю пріоритетність титульної нації, яка формувала цю культуру, духовність, традиції - тобто самобутність цієї держави. З.І Взагалі то, я - українка. А про польське коріння - для прикладу - це щоб потім мене не звинувачували в брехні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Націоналізм - любов до своєї НАЦІЇПричём тут любовь? НАЦИОНАЛИЗМ = НАЦИОН + АЛ + ИЗМ ИЗМ = Учение АЛ = Единство НАЦИОН = Нация (народ, народность) НАЦИОНАЛИЗМ = Учение о едистве нации (народа, народности) Я, например, не люблю нацию, но я работаю над её единством, поэтому - я националист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Негри - американці, французи, німці - чому б їм не бути українцями? такие как вы со своим интернационализмом ( а у вас именно интернационализм в нац.упаковке) ,именно такие как вы превращаете Европу в афроазиатский гадюшник. именно благодаря таким как вы белое население ,в том числе и украинцы будут заменены на афроазиатов. любуйтесь на свою работу ...http://www.youtube.com/watch?v=w7R9gDUdGl8&feature=related Нація - громадяни однієї держави різної національності. что?)) откуда этот бред? из википедии? Негри - американці, французи, німці - чому б їм не бути українцями? потому что немец-это немец. француз -это француз. Але є титульна нація - яка і визначає, якою бути державі: такие как вы сделают так что у нас титульная нация будет с раскосыми глазами с черной или смуглой кожей,а белых не останется Наприклад, якщо я знаю про своє польське коріння, але живу в Україні і повністю асимільована на цій території - тобто, сповідую панівну релігію, знаю мову, мені близькі культура, традиції цієї держави - я українка!!!! вы полька. Притому, я визнаю пріоритетність титульної нації, яка формувала цю культуру, духовність, традиції - тобто самобутність цієї держави. это хорошо,но зачем вы нас ,украинцев,хотите заменить на афроазиатов? перестаньте вести интернациональную пропаганду. З.І Взагалі то, я - українка. А про польське коріння - для прикладу - це щоб потім мене не звинувачували в брехні. вы полька. а если у вас дети от украинца-это меняет дело. Причём тут любовь? НАЦИОНАЛИЗМ = НАЦИОН + АЛ + ИЗМ ИЗМ = Учение АЛ = Единство НАЦИОН = Нация (народ, народность) НАЦИОНАЛИЗМ = Учение о едистве нации (народа, народности) Я, например, не люблю нацию, но я работаю над её единством, поэтому - я националист. единство может быть и в могиле. нет,национализм-это не единство. единство понятие скользкое. они вместе лежали в могиле,вместе умирали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 единство может быть и в могиле. нет,национализм-это не единство. единство понятие скользкое. они вместе лежали в могиле,вместе умирали... Э-эээ, батенька, да Вы истину не ищите. У Вас демогагические отговорочки. Мне с Вами не интересно. Прощайте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2012 Э-эээ, батенька, да Вы истину не ищите. У Вас демогагические отговорочки. эээ,батенька,да вы врете. Мне с Вами не интересно. Прощайте. я не развлекательно-познавательная программа чтобы со мной было интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Причём тут любовь? Я, например, не люблю нацию, но я работаю над её единством, поэтому - я националист. А тому, що в основі всього творчого, во благо - лежить Любов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 откуда этот бред? из википедии? Ну да, з Вікі - не всі ж викладають марення хворої голови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 А тому, що в основі всього творчого, во благо - лежить Любов. женские бредни... например,достал меня сосед-наркодилер и я решил занятся творческим процесом ,во благо -- нашел кирпич,заточил нож,обдумал план действий и тд и тп.. потом зашел к соседу-- ударил его кирпичом,ножом,потом когда он умирающий начал отползать прочь облил его кислотой а потом бензином ,зажег и сказал--Я люблю тебя! :lol: Ну да, з Вікі - не всі ж викладають марення хворої голови. в вики иногда и викладають марення хворої голови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Tesey7 Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Ти пишеш повну дурню. Нема ніякого етнічного чи політичного націоналізму. Если ты чего-то не знаешь или не понимаешь, то не стоит это называть дурней. Удел недалеких людей закрывать глаза на незнакомые или непонятные вещи. Більш примітивні особини - розуміють під націоналізмом любов до українців по національності і ненависть до людей іншої національності. Это и есть этнический национализм или нацизм. Саме таким стереотипом націоналізму лякають людей, тобто культивують в їх свідомості негативне значення націоналізму. До речі, ти в цей процес також вніс свою лепту. Ну, больше чем это уже сделали товарищи Гитлер, Геббельс, Гимлер и прочие врят ли кто-то еще сможет сделать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Tesey7 Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Та яке має значення хто якої національності, важливо, хто ким себе вважає. А вот товарищ NazSoz с тобой поспорит. Он-то сторонник как раз этнического национализма. Я - українка, тобто, грамадянка України, навіть якщо по національності полячка. Но NazSoz скорее готов признать частью украинской нации этнического украинца Затулина, который считает Украину и украинцев ошибкой истории. А тебя - этническую полячку, любящую Украину, он таковой не признает. Вот тебе яркий пример этнического национализма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Tesey7 Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 вот так Украину отдадут афроазиатам...приедет 100 млн разных и скажут что они украинцы и такие как ты их впустят.. вот так и Европу сдавали... Это элементарно решается. Нужно просто внести запрет на гражданство выходцам из Азии и Африки, а полякам, белорусам и русски разрешить, потому как они близки нам по генетике. У нас и у поляков, к примеру, в предках общее племя поляне, так что Оріана легко может считать себя и украинкой и полячкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Это элементарно решается. Нужно просто внести запрет на гражданство выходцам из Азии и Африки, а полякам, белорусам и русски разрешить, потому как они близки нам по генетике. У нас и у поляков, к примеру, в предках общее племя поляне, так что Оріана легко может считать себя и украинкой и полячкой. Ориана себя может считать только угрофинкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Если ты чего-то не знаешь или не понимаешь, то не стоит это называть дурней. Удел недалеких людей закрывать глаза на незнакомые или непонятные вещи. А може це ти не знаєш - припускав таке? Это и есть этнический национализм или нацизм. Це є шовінізм - дискримінація за національною ознакою чи кольором шкіри. Це націоналістичний екстремізм, радикальний націоналізм - те, що виходить за межі нормального і має свою окрему назву. Ти ж все згортаєш в одну купу - а так не можна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Ориана себя может считать только угрофинкой. Ти про себе говори, клоун! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 А вот товарищ NazSoz с тобой поспорит. Он-то сторонник как раз этнического национализма. Він типовий шовініст Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 29 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2012 Він типовий шовініст ты типичная брехуха. Це є шовінізм - дискримінація за національною ознакою чи кольором шкіри. Це націоналістичний екстремізм, радикальний націоналізм - те, що виходить за межі нормального і має свою окрему назву. Ти ж все згортаєш в одну купу - а так не можна. выучи что такое шовинизм,а потом ври. Это и есть этнический национализм или нацизм. и ты врешь? У нас и у поляков, к примеру, в предках общее племя поляне, так что Оріана легко может считать себя и украинкой и полячкой. нельзя быть и украинкой и полячкой. Ну, больше чем это уже сделали товарищи Гитлер, Геббельс, Гимлер и прочие врят ли кто-то еще сможет сделать. нет,больше сделали пропагандисты разных мастей. и такие как ты в том числе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 ты типичная брехуха. Да ладно, програмі оцінювати себе зі сторони не треба. Був би ти людиною - ти б помітив, що всі твої випади проти людей іншої національності є типовим шовінізмом. Шовінізм (франц. chauvinisme) — крайня форма націоналізму, яка полягає у войовничій проповіді винятковості, «обраності» своєї нації щодо інших, протиставленні її інтересів інтересам інших народів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 Да ладно, програмі оцінювати себе зі сторони не треба. Був би ти людиною - ти б помітив, що всі твої випади проти людей іншої національності є типовим шовінізмом. брехуха,когда я что-то писал например против поляков? немцев? анличан? Шовінізм (франц. chauvinisme) — крайня форма націоналізму, яка полягає у войовничій проповіді винятковості, «обраності» своєї нації щодо інших, протиставленні її інтересів інтересам інших народів. брехуха,а теперь напомни мне хотя бы один мой пост где я доказывал исключительность украинцев. Да ладно, програмі оцінювати себе себя бы оценила со стороны,балаболка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 Да :lol:ладно , програмі оцінювати себе зі сторони не треба. Був би ти людиною - ти б помітив, що всі твої випади проти людей іншої національності є типовим шовінізмом. Шовінізм (франц. chauvinisme) — крайня форма націоналізму, яка полягає у войовничій проповіді винятковості, «обраності» своєї нації щодо інших, протиставленні її інтересів інтересам інших народів. Кобылка пытается себя выставить паинькой в нац вопросе? Да она один в один с дебилом Отсосом. :lol: И это после массы своих выкидышей в сторону россиян. Примеров много, но приведу лишь один, который ставит кобылку в один ряд с Отсосом. :lol: Далеко не надо ходить, это чмо, считающее себя интеллигенткой так высказалось о русских женщинах: Ну ось така ментальність людей, доречі, тих, які і хочуть союзу з РФ - що жінки у них затуркані і некультурні. Нема як на Заході - чоловік бізнесмен чи політик - а жінка королева. [/b] Вот таким видит это чмо запад, там все мужчины - бизнесмены, а женщины - королевы. До чего же тупая Кобыло-Ориша! Даже смешно,что ЭТО считает себя культурной (о, ужас!!) женщиной . Да её даже сравнивать нельзя с русскими женщинами. Добрыми, умными и красивыми, в отличии от парнокопытной Орианы. Кобыла, она и есть кобыла. :lol: :lol: :lol: А вот что галичане сами пишут о своих бабах (иначе их и не назовёшь): Галичанка народжується для того, щоб: у три роки пасти курчата; у шiсть-сiм навчитися доїти корову Марiанну i длубатися пальцем у носi; у дванадцять - вишити свою першу подушку; у вiсiмнадцять - закiнчити школу iз твердим переконанням, що найбiльшим скарбом у цьому свiтi є їїцнота; у двадцять - спекти свiй перший цвiбак; у двадцять один, - переживши трагiчну любов, вийти замiж за Гриця з першої бригади Смершу i на другий же день пiсля весiлля вперше дiстати в писок за те, що не була незайманкою; у двадцять три – народити першу дитину, а вже потім зрозумiти, що пов'язала свою долю з чоловіком - пияком, iдiотом, злочинцем або мадяром; у двадцять чотири - народити близнюкiв i рiзко набрати вагу до одного-двох центнерiв; у тридцять п'ять - вступити до лав Союзу Українок i вперше вiдвiдати знахарку, щоб та наслала якогось дiдька на Гриця, бо п'є; у сорок - вчити доньку вишивати i народити ще одну дитину, будучи свято переконаною, що дiтей бузьки приносять; у сорок два - вставити першi золотi зуби; у п'ятдесят - переконати дочок, що всi мужчини звiрi, яких треба тримати за гратами; у шiстдесят - вишити першу хоругву до церкви; у шiстдесят п'ять - поховати чоловiка i так за ним голосити, нiби вiн був ангел небесний; у сiмдесят - бавити внукiв i вчити їх хреститися; у сiмдесят п'ять - з'їздити нарештi до родини в Угорщину і зрозуміти, що Золтан то було ім’я а не прізвище, а притягнувши звiдтамти старi лахи i ревматизм - тихо згаснути на самотi, усвiдомивши, що все на цьому свiтi гiмна варте, крiм здоров'я... Обьявляем конкурс - на каком уровне нынче находится галичанка - кобылянка Ориана? Вставила ли она себе золотые зубы, или только пытается на этом форуме сорвать гешефт для такой процеДУРЫ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 САША!!!!! Да её даже сравнивать нельзя с русскими женщинами. Добрыми, умными и красивыми А как на счет УКРАИНОК????? Кобылы и чупакабры - это исключение. Чесслово..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 Да ладно, програмі оцінювати себе зі сторони не треба. Був би ти людиною - ти б помітив, що всі твої випади проти людей іншої національності є типовим шовінізмом. Шовінізм (франц. chauvinisme) — крайня форма націоналізму, яка полягає у войовничій проповіді винятковості, «обраності» своєї нації щодо інших, протиставленні її інтересів інтересам інших народів. И это говоришь ты. Нет слов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 САША!!!!! А как на счет УКРАИНОК????? Кобылы и чупакабры - это исключение. Чесслово..... КАТЯ!! Ты совершенно права. Чесслово... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 САША!!!!! А как на счет УКРАИНОК????? Кобылы и чупакабры - это исключение. Чесслово..... О, рижа з нори вилізла, щоб тявкнути - вірна ознака, що кобель у мій бік лапу задер. Що САИ без мене самоцінку ПІДНЯТИ ніяк не вдається - я так розумію пів шоста - твій звичний стан :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 О, рижа з нори вилізла, щоб тявкнути - вірна ознака, що кобель у мій бік лапу задер. Що САИ без мене самоцінку ПІДНЯТИ ніяк не вдається - я так розумію пів шоста - твій звичний стан :lol: :lol: :lol: Насколько я понимаю, то кобель лапу задирает по несколько иной причине.Это первое. Второе. Ориана, никакая не украинка. Поскольку, существует понятие: "Хохол нэ повирыть, докы нэ помацае". Фіг його знає, коли там Оріана встигла "помацати" пана САИ, аби отак, дурньозверхньо, щось там, на цюю тему, стверджувати. А хронология общения на форуме, абсолютно, таких фактов, не подтверждает. Кстати, от пана САИ, поползновений на задирание лапы, вроде и не было. Стало быть, кто-то, пытается "набить себе цену".... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 А вот что галичане сами пишут о своих бабах (иначе их и не назовёшь): быдло,такое быдло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 30 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2012 быдло,такое быдлоЭто по всей вероятности твоя фамилия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.