Рыжая Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2022 Я не знаю, в возрасте ли дело, Или это страхов торжество… От Вселенной раньше я хотела Много очень разного всего. В мыслях списки длинные строчила, А теперь «прошений» не пишу. Я ценю всё то, что получила. И у мира малого прошу. Я б хотела дом с красивым садом, Там, где горизонт спешит за край… Впрочем, знаешь, ничего не надо, Только никого не забирай! Я мечтала… Отпуск заграницей! Мозг расслабить лёжа или вплавь… Но пускай мне отпуск только снится, Только всех родных со мной оставь. Я издать свою хотела б книжку «Про любовь, про чай и пироги». Если нет, я огорчусь не слишком, Только всех любимых сбереги. Я всегда мечтать умела с пылом… Отпуск, книги, дом, цветы и май.. Но согласна, чтобы «всё, как было»… Только никого не отнимай. з ФБ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 Внучка вступила до вишу. По балам проходила на стаціонар на бюджет. Але не хоче кидати своїх малявок. А на стаціонарі не буде встигати на тренування. А вона зараз залишилась одна з трьох тренерів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2022 Це те, чим займаюсь я і моя дочка. Мене на фото нема. Дочка зліва - блондинка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2022 Я не люблю тех, кто лижет задницу, шагает строем или играет в команде. Мне нравятся люди, бодающиеся с системой. Индивидуалисты. Юных я часто предупреждаю: «Когда-нибудь в жизни найдется человек, который вам скажет: “В слове «команда» нет буквы «я»”. Вы должны ответить ему: “Пусть так. Зато эта буква ЕСТЬ в словах «самостоятельность», «воля» и «порядочность»”. Джордж Карлин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2022 Війна війною.. Але життя продовжується. Через війну онука зі своїм хлопцем не змогла полетіти у Єгипет. А зараз вирішили поїхати до Львова і Буковелю. Хай хоч трохи розвіються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2022 7 годин тому, Рыжая сказав: А зараз вирішили поїхати до Львова Класно... ) Почула сьогодні інформацію зі Львова: там заповненість готелів і хостелів пр. на 50%. Казали, що переважають короткострокові бронювання, максимум за тиждень. Ато і за день до поїздки. Як на мене, у всіх ситуаціях можна знайти плюси. Так, війна, атаки і відсутність світла. Але коли ще таке буде, щоб ти на Різдво міг поїхати до Львова без того, щоб з весни не бронювати місце для проживання 🎄 А! І ще кажуть, що різдвяної ярмарки цього року нема (((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2022 6 годин тому, Radiola сказав: Але коли ще таке буде, щоб ти на Різдво міг поїхати до Львова без того, щоб з весни не бронювати місце для проживання 🎄 Мої днів за десять вирішили їхати. Онука здала свою першу сесію. Поки що не працює. Тож і поїхали. Тим більше, що вона з 14 років працює. Хай хоч трохи відполчине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 січня, 2023 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2023 Як з"їздили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2023 11 годин тому, Radiola сказав: Як з"їздили? Чудово! Мала перший раз у Карпатах була. Вся в синцях, але задоволена Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 березня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 8 березня, 2023 В этот день, 8 марта, умрет самое верное существо на свете, ХАТИКО. Он родился 10 ноября 1923 года в японской префектуре Акита. Потом стал жить с профессором Хидэсабуро Уэно, который работал в Токийском университете. Профессор его звал Хатико — от слова «восемь». Он был у профессора восьмым. Когда Хатико подрос, он везде непременно следовал за своим хозяином. Тот ежедневно уезжал в город на работу, поэтому пёс сначала провожал его до входа на станцию Сибуя, а затем в 3 часа дня вновь возвращался туда, чтобы встретить хозяина. 21 мая 1925 года у профессора в университете случился инфаркт. Врачи не смогли спасти ему жизнь, и домой он уже не вернулся. Хатико на тот момент было восемнадцать месяцев. В тот день он так и не дождался хозяина, но стал приходить на станцию ежедневно, терпеливо ожидая его до позднего вечера. Ночевал он на крыльце профессорского дома. Несмотря на то, что пса пытались пристроить в дома друзей и родственников профессора, он неизменно продолжал возвращаться на станцию. Местные прикармливали Хатико, восхищаясь им. Он стал местной знаменитостью. О нем писали в газетах. На него приезжали смотреть. Хатико просто встречал своего хозяина до самой своей смерти. Да, каждый день. Да, в любую погоду. Да, несмотря на то, что хозяин не пришел накануне. Может, потому что он любил своего человека. Может, потому что они так договорились. В течение девяти лет. А мы так не можем. Почему, не знаете? Я не знаю. 8 марта 1935 года мертвого Хатико нашли на дороге у станции. Он не дошел. Не смог. У него был рак в последней стадии и проблемы с сердцем, хотя молва говорила, что он проткнул себе внутренности случайно проглоченными палочками для еды. А теперь про японцев — внимательно думаем, почему мы так не можем — они после его смерти объявили в стране день траура. Рыже-палевый пёс породы акита-ину, проживший 11 лет, из которых он 9 помнил об обещании. Вот так бывает. Хорошо бы назначить этот день днем верности, которая не всем смертным доступна. Правда? Ну? С днем верности? Это мы ее стесняемся, а собаки вот нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 квітня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2023 Я маю аккаунт на твітері - там у розділі про себе є посилання на цей форум - і ніщо. Хоча мене читають, лайкають мої твіти і заходять на мою сторінку. Невже форуми - це вже минуле? Якщо так, то дуже шкода. Бо тоді означає, що ВСЕ - дискусії, обговоренню і просто розмові з однодумцями. Фейсбучні, твітерські потоки "написав і забув" - це не про пошуки істини. Це більше про випорожнення і срач - в хорошому і поганому смислі. Ех... Донецький форум пропав. Я не вловила момент, коли його закрили, бо останнім часому туди не заходила. Київський, як тут хтось писав - також закрився без попередження. Славнозвісний Севастопольський - ледь жевріє. Там така цензура, що люди дихнути бояться. Політика заборонена, а тепер ще й критика - бо якщо ти критикуєш новозбудований магазин, чи фонтан окупованою владою - то х.з. як це буде сприйматися - може к дискредитацію сво. Тому кримчани більше помалкують. А пишуть лише адепти руського міра. Може, справді, час дискусій відмирає, як лампові телевізори - приходить час хто кого задавить? - добре, якщо розумом, бо частіше - криком, хамством і брехнею. Сумно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 квітня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2023 3 години тому, Radiola сказав: Може, справді, час дискусій відмирає, як лампові телевізори - приходить час хто кого задавить? - добре, якщо розумом, бо частіше - криком, хамством і брехнею. Поки що живе і досить активно Цензор. Може тому, що там власне дуже м'яке модерування. І , не знаю, як зараз, а раніше можна було і без реєстрації писати. Я сама зараз більше читач, ніж писака))))) ФБ і ТГ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 травня, 2023 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2023 КАТЯ! АУ! 10 днів Вас не чути. Починаю хвилюватися... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 липня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 16 липня, 2023 Привіт! Лежала в лікарні. Швидка забрала у комі. Все відразу навалилось. Оперували флегмону. Перелом плечової кісткит. І діабет виліз. Тепер приходжу до тями... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2023 О... Як прикро... Дай, Боже, Вам сили видужувати. А в мене якесь емоційне вигорання. Не хочеться навіть на форумі писати. Хоча раніше це мене тримало в тонусі, не давало розкисати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 липня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 20 липня, 2023 20 годин тому, Radiola сказав: Дай, Боже, Вам сили видужувати. Ще операція буде. Руку. Бо утворився хибний суглоб. А це лише оперативно. Але це не на часі. Спочатку траба післяопераційну рану загоїти. Там дірка у мою долоню. 20 годин тому, Radiola сказав: Не хочеться навіть на форумі писати. Я два місяці навіть копм не відкривала, такий настрій був. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2023 В 20.07.2023 в 12:01, Рыжая сказав: Спочатку траба післяопераційну рану загоїти. Там дірка у мою долоню. Гадаю, лікарі загоять. Я такі рани бачила, коли доглядала маму у хірургічному відділенні, що страшно було дивитися. Але треба час... - це так... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2023 1 годину тому, Radiola сказав: Гадаю, лікарі загоять Ага... щас... виписали і без рекомендацій. Загоюємо самі. Допоиіг лікар, який дочку з зятем лікував після аварії. Передав альгінатних полосок на 29 тис і грошей не взяв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2023 Але як без рекомендацій?! Це щось неймовірне. А скільки років лікарю, що вас лікував? Бо я помітила, що молоді лікарі більш уважні до пацієнтів, ніж їх колеги, родом із совка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 липня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2023 8 годин тому, Radiola сказав: А скільки років лікарю, що вас лікував? Десь за тридцять. Всі рекомендації були у словах - уход,уход, уход. все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2023 ... молодий ще як для совка( А ці смужки - допомагають? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 липня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2023 1 годину тому, Radiola сказав: А ці смужки - допомагають? ТАК!!! Рану висушили. І зараз вже почала затягуватись. Ми зараз консультуємось у дочкиного лікаря. Вона фоткає мою рану, відправляє йому, а він вже дає рекоменлації. Він раніше завідував опіковим відділенням, а зараз працює у військовому госпіталі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2023 Привіт. Жива, здорова - у відрядженні в Польщі (Сопот). Мало часу не те що писати, навіть новини переглядати. Катю, як Ваші справи? - пишіть хоча б зрідка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2023 В 19.09.2023 в 01:31, Radiola сказав: Катю, як Ваші справи? - пишіть хоча б зрідка Каті вже нема серед нас... ...не оговталася... ... не дочекалася НАШОЇ ПЕРЕМОГИ. Так дивно про це дізнатися тут, де музика, спів і веселий регіт безтурботних людей на відпочинку. Спи з миром, КАТЮ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.