Перейти до змісту
Український політичний форум

Наши посиделки

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

Сегодня я поняла одну важную вещь. Самая нужная покупка в жизни женщины — это топор. Не шуба-сапоги-туфли-сумочка. Топор. Точно вам говорю.
Я тут купила один. По акции, в супермаркете. Хороший такой, фирменный, с оранжевой длинной ручкой. Мне его предложила девушка — промоутер. «Хороший топор! — сказала она. — Купите, пригодится!» Я и купила. И не пожалела. Почти сразу и начал пригождаться.
Положила я его сверху в тележку с продуктами и покатила к машине. Смотрю, а на парковке мужик так плотно к моей свою машину поставил, что мне двери широко не открыть и сумки туда не пропихнуть, а с другой стороны от машины -бордюр, и открывать двери неудобно. И сам мужик стоит рядом и сумки свои в багажник грузит. И тут я такая подъезжаю. На тележке. С топором.
Посмотрела я на него, и на его машину. И он на нас посмотрел, с топором. И вдруг заулыбался мне, как родной, и говорит: «Давайте я помогу Вам сумки в багажник Ваш погрузить, а то я близко машину поставил, а с другой стороны — бордюр и неудобно!»
«Давайте! — согласились мы с топором. — Спасибо Вам большое. Бывают же такие чудесные люди!»
Ну, погрузил он мои сумки и уехал. Я топор положила на пол переднего пассажирского сидения, села и порулила спокойно домой.
Ну, как «спокойно «? Пятница, народу полно, еще все за город стремятся, торопятся. И один на светофоре как меня обгонит, как подрежет, да как затормозит резко, прямо передо мной, на красный. Так я чуть ему в зад и не въехала. Сантиметр остался. Он такой выходит и начинает орать: «Как водишь, да вообще, да права купила, да надо поговорить!»
«А чего не поговорить?» — говорю. И топор так не спеша поднимаю с пола. Он от резкого торможения съехал и ручкой мне в педали почти уперся. Мешает… Я выхожу и его вынимаю… И в руках держу…
«Чего ж не поговорить! — говорю. — Мы всегда готовы… К конструктивному диалогу.»
Тот, который с едва целым задом, вдруг сразу как-то подобрел. Настроение у него, видимо, улучшилось, и он радостно так говорит: «Да я и сам виноват! Торопился. Резко перестроился, резко тормознул. Пятница! Нервы! Извините!». Быстренько сел в машину свою и газанул под зеленый. Ну и мы с топором сели и не спеша домой поехали. Подъехала к дому, смотрю — мое место стояночное у подъезда заняли. Опять. Стоит кто-то не из нашего дома. Своих то я всех знаю. А они — меня…
Ну ладно. Я рядом на аварийке встала, думаю, сейчас сумки тяжелые занесу в квартиру, а потом поезжу по дворам — место себе поищу. Ну, сумки занесла, топор остался. Дай, думаю, его тоже домой заберу, в машине что ему лежать. Ручка яркая, приметная, вдруг кто позарится. А мы с ним родные уже почти. Взяла его и машину закрываю. И тут смотрю — водитель, что мое место занял, выходит.
«Ой! — говорит, — а я место Ваше занял? Да я уже уезжаю, вставайте, пожалуйста!» И улыбается так по-доброму. «Хороших выходных!», — говорит. И поехал. Я на свое место встала, и мы с топором домой пошли. И ветер теплый в листьях шелестел. И два выходных впереди было… И солнце светило. Нам. С топором.
Текст (с) Наталья Иванова
Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

5e376b4dd20cf78cc144322fa90360c2.jpg

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (1 человек и текст «без ж.нок в житт немае Hİ фарту, Hİ азарту, Hİ нфаркту!»)

Посилання на коментар

Вообще, быть домохозяйкой легко. С утра проснулась, всех позавтракала. Завтракать всех не сложно. Каши сейчас быстро варятся, яйца всегда быстро варились, тем более, жарились.Чайник на плиту кинула, он сам закипит. Бутерброд что, хлеб за тебя испекли, масло из отборных коров собрали, колбасу тоже автомат делает. Порезала, стопками сложила, всем по карманам распихала и сиди, ладоши на мандоши.
Посидела, отдохнула. Кота накормила, погладила. пока гладишь, можно кино посмотреть, телевизор там, книжку интересную в районе обложки. Потом полы подмела, с подоконников всякое говно по шкафам разложила, заодно с полок рассыпанные муку, сахар, перец, соль, рис, гречку, пятна жира, пыль, хлебные крошки, налипшие карамельки, а особенно налипшие карамельки грациозно смахнула. Труда немного, а радости вагон.
Всех трусы, носки, брюки, юбки, рубашки, колготки, блузки, свитера, свитшоты в кучу собрала, по цветам и тканям рассортировала, а потом знай в стиральную машину клади, да кнопку нажимай.
Машина она что, она не устаёт. И ты с ней не устаёшь.
Пока, так что, силы есть, кровати застелила, обувь в порядке частоты надеваемости расставила, какие и помыла, а то давно не мыты, со вчерашнего дня. Куртки-пальто из угла подняла, в шкафу красиво повесила.
Тут пришло время обед готовить. Обед нынче варится быстро, тем более бульон с утра варится, сама курицу в кастрюлю кинула, сама зубы чистишь. А туда потом горсть бобовых, горсть стручковых, соль-сахар по вкусу. И мешать не надо.
Вообще, процессам мешать никогда не надо.
И борщи каждый день наводить не надо. На простом попостятся. Увидела в холодильнике яблоко тухнет, под настроение пирог испекла. Радуешься: рачительная я, умопомрачительная.
Пока пирог в духовке, с тряпочкой прошлась, ручки дверные протерла. Дети ведь дети, где пластилин, где мёд, где краска. Видишь, везде пластилин, мёд и краска, тряпку намочила, на швабру надела, полы прошлась. Сейчас удобно, на коленях ползать не надо и изящество в движениях.
Потом все пришли, носы вытерла, за стол усадила, покормила, посудку помыла. Нет, не свадьба же. Ложек, правда, много. Этой суп помешала, этой налила, этой доча есть не хочет, будет той. Ну, ложки просто мыть, не кастрюли с пригарным покрытием.
Бельё-одежду из стиральной машины достала, тут же повесила сушиться. На речку ходить полоскать не надо, плюсы современности. вот и вечер, всех под душ загнала, ужином накормила из остатков завтрака, обеда и фантазии. Спать всех уложила, посуду помыла. Села сериал смотреть с чашкой чаю. Ложиться нельзя, а то уснёшь почему-то. А хотела чаю попить.
И думаю о том, что домохозяйки, бывает, жалуются, что так быт заедает, лишний раз бигудю накрутить сил нет, только на люстру выть хочется.
Но я чего, мне проще. Меня быт не заедает. Я, слава богу, ещё и работаю.
Текст (с) Ира Зверева
Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят, в помещении и текст «postnext.com»)

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «A годы бегут когда я была маленькая, думала что в 40 лет буду варить варенье и вязать носочки. ну BOT мне 50. вчера обмывали встречу с подружкам сегодня на шашлыки... короче, в паспорте кошмар, a в заднице- пионерские костры... -года бегут...... ия бегу... и хрен они меня догонят... t.me/ladiesfad»)

Посилання на коментар

249271148_991785968345761_5849516678651117608_n.jpg

Посилання на коментар

• 2 місяця потому...

Ось таких малявок онука тренує

116448181_336014374229901_4610451459559942048_n.jpg

Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Ось таких малявок онука тренує

А з якого віку можна вести діточок на художню гімнастику?

Посилання на коментар

9 минут назад, Radiola сказал:

А з якого віку можна вести діточок на художню гімнастику?

У неї найменший чотири роки.  А прийшла вона, коли їй було три

Посилання на коментар

32 минуты назад, Рыжая сказал:

їй було три

Клас. Вони такі прикольні у цьому віці. Моїй племінниці півтора, отже, ще є час. Батьки її вагаються - на художню гімнастику віддавати, чи на спортивні танці. Як на мене, що одне, що інше - добре. Але обирати батькам )

А ваша внучка - велика молодчинка. 

Посилання на коментар

37 минут назад, Radiola сказал:

на художню гімнастику віддавати, чи на спортивні танці.

З онукою тренувалась дівчинка. На гімнастиці. А потім пішла на спортивні танці. Була вже підготовка. 

Онука в цьому році школу закінчує. Буде в інфіз вступати.

Моя собаця... диванна))))

image.png.1839b804002ecd6e2969014e74356165.png

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Возможно, это изображение (текст «наказав святий василь засвати в заметль. особливий дав наказ, щоб засяти BCIX вас! ще й навчив казати так: "Ha кохання cieM мак! CieM жито на добро, a для сміху. ось -пшоно. на здоров'я вам овес -щоб мецний був рід увесь. A вi̇д заздрсних осіб cieM вам пшеницю -хлб! cieM, CieM, засваем! 3 новим роком вас вi̇таем!»)

Посилання на коментар

И вас з новим роком

Посилання на коментар

Пару днів тому. Вишгород, берег Київського моря.

271676446_2141044012719514_9021193768573677872_n.jpg

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «коротко про погоду: тра-та-та, тра-та-та! BiTep нам принис кота, 5 курей i качку, i чиюсь заначку! 아»)

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «головне правило укранки не треба тикати в мене пальцем, якщо я вам не подобаюсь. тикнть coбi пальцем в око, щоб мене не бачити. ஆட»)

Посилання на коментар

БАНДЕРІВСЬКИЙ ГОРОСКОП !
Овен
Ідеальний знак для партизанської війни. Спочатку стріляє, потім питає пароль, потім стріляє ще раз — про всякий випадок. Любить працювати один, часто звіряє записи у щоденнику, зроблені місяць тому. Просто нікому більше не довіряє, тому буде прекрасним охоронцем для сховища зброї. Головне — вчасно попередити, що "свої йдуть". Група Овнів здатна за 24 години змінити русло річки і викопати 20-кілометровий протитанковий рів.
Тілець
Улюблена фраза — "Чому ви примушуєте мене нападати на вас?". Надзвичайно прив'язаний до своєї території, тому оборонятиме власне житло до останнього російського терориста. Ворожі танки викликають рефлекторне бажання кинути в них гранату, вистрілити з РПГ, або, в крайньому випадку, написати на них вночі жовтою фарбою "Путін — х**ло".
Близнюки
Агресивний і войовничий знак, який надає перевагу зброї масового ураження. Комплекси "Град", "Ураган" цікавлять цих людей з дитинства, пізніше з'являється інтерес до ядерної фізики. Шістдесятирічних близнюків уряд переховує в підземних лабораторіях. До ворога ставиться зневажливо, оцінюючи його потенціал у кілотоннах і рентгенах.
Рак
Хороший снайпер і поганий товариш. Адже надзвичайно важко сидіти в засідці і постійно чути його ниття: "Ну коли вже прийдуть "зелені чоловічки"? Я так утомився, хочеться швидше додому, я Сартра не дочитав". Гострий зір не рятує від меланхолії, особливо якщо на небі хмарно, а сепаратисти ховаються у Ростові. Існує легенда, ніби ялинка, що впала на Януковича, народилася саме під цим знаком.
Лев
Генерал і адмірал, академік і стратег. Вправно управляє мобільними частинами, чудово орієнтується в міському середовищі, вміє заблокувати танкову колону одним-єдиним циганом з гранатою. Іноді забуває паролі, а також схильний до перебільшення необхідного калібру. Тому цих людей необхідно тримати подалі від близнюків і тактичної ядерної зброї.
Діва
Логістика — ось їхнє покликання. Організувати подачу бруківки на барикади; забезпечити бійців ідеальними коктейлями Молотова з-під віскі та джину; викупити танк у сепаратистів за пляшку "лівої" горілки — все це зробить Діва зі словами "Роботу просто треба любити!" Від ворога намагається триматися на відстані. Наприклад, у середньому радіусі ракет "земля-повітря".
Терези
Ідеальний знак для подвійного агента. Постійні вагання — біле чи чорне, сало чи ковбаса, Київ чи Жмеринка — дають багато часу для зважених рішень. Обережний і підступний крок уперед, потім два назад, знову вагання, і, нарешті, сміливий хрестик крейдою на дверях — "тут живе сепаратист". І нишком назад, до секретних документів і кодів. Кажуть, що на "тупому важкому предметі" з Івано-Франківська було написано "Вітаємо! Терези схилилися на ваш бік! Приз чекає на Вас у Ростові-на-Дону".
Скорпіон
Ідеальна машина для антитерористичних операцій: тверезий розрахунок, персональні амбіції та жага помсти — і ось швидка тінь промайнула над блокпостом сепаратистів. Вони навіть відставили пляшку з горілкою та добряче матюкнулися. Однак це не врятувало пост від щирої української "деескалації" та "занепокоєння".
Стрілець
Ще один вправний солдат української революції гідності. Щоправда, занадто балакучий, тому в умовах міської партизанської війни працює більше в тилу пропагандистом. Уряд навіть розробив секретний проект "шумового блокування" російських телеканалів: двадцять Стрільців у три черги будуть щоденно вести в ефірі довгі розмови про націоналізм, путлєризм і загибель Москви. Лабораторний експеримент показав, що подібний шум середньостатистичний російський глядач стійко витримує 24 хвилини і після цього починає співати "Ще не вмерла".
Козеріг
Веселий і щирий друг усіх скривджених — так Козеріг називає сам себе. Сепаратисти ж пишуть в оголошеннях: "Небезпечний головоріз, керівник повстанської армії, вміє гіпнотизувати, тому не дивіться йому в очі, а одразу стріляйте". Можливо, така суперечність — наслідок готовності до діалогу, бажання будь-що поговорити про вічні цінності. А, можливо, це через звичку стояти на своєму. Якщо куля в лоб — то куля в лоб, кажуть старі люди.
Водолій
Мама була шпигункою, тато — психопатом. Дієвий, активний, непосидючий — Водолій із задоволенням візьметься за фортифікаційні роботи. І навіть перевершить задумане — рови будуть викопані на п'ять метрів глибше, мури — зведені на два метри вище. Струм по дроту проведе такої сили, що пташки не зможуть пролітати над ним — боятимуться. Якщо візьметься за організацію народного спротиву, то звільнить паралельно декілька сусідніх країн — навіть із демократичним режимом.
Риби
Незалежні і стійкі, ці люди недовго обдумують накази. Щоправда, вибирають власний шлях виконання, іноді конроверсійний. Найбільше люблять працювати рятівниками і героями, наприклад, виносити на спині поранених (одночасно відстрілюючись із двох "Стєчкіних"), розміновувати поля, розвідувати чужі території. Буває так: пропаде десь Риба на декілька днів, усі хвилюються, шукають... Аж ось іде — двох "язиків" веде, що російською матюкаються.

=============
Виділене - то про мене)))))
Посилання на коментар

Я не стану признаваться
В том, что молодость прошла,
В том, что мне уже не двадцать,
В том, что удаль отцвела.
В том, что жизнь, минуя стрежень,
Вытекает на простор,
В том, что стала я пореже
Делать всё наперекор...
Что уже могу гордиться
Достиженьями детей,
В том, что мне уже не тридцать,
А всё тот же круг друзей...
В том, что стал предельно дорог
Каждый миг и каждый час,
В том, что мне уже не сорок
И усталость возле глаз.
В том, что мне пришлось смириться
С диалектикой вещей,
В том, что жизнь, как поезд, мчится
К дальней станции своей...
Но пока глаза искрятся,
Жизни вкус ещё живой,
На душе - всё те же двадцать,
Остальное - за душой.... (С)
Посилання на коментар

Хочу весну

h-1612.jpg

Посилання на коментар

Людський організм може витримати лише 45 одиниць болю, але при народженні жінка може терпіти до 57 одиниць болю, що еквівалентно 20 переломів за раз.
Ніколи не кажіть жінці, що вона не може. Пам'ятайте, що тільки вона могла танцювати з двома серцями і дихати чотирма легенями.
Тільки вона могла носити вагу двох світів в животі і народжувати життя. І це у випадку, коли дитя одне. А якщо двоє-троє?
Не кажіть їй, що вона не здатна, вона здатна на все!
Посилання на коментар

Речі, за які вам не варто вибачатися
• За те, що кажете «ні»;
• За те, що ви маєте інший погляд на життя;
• За те, що маєте свою думку і вона відрізняється від думки інших;
• За те, що розриваєте токсичне спілкування;
• За те, що ви не виправдали чиїхось очікувань;
• За те, що цінуєте себе і не дозволяєте дати себе образити;
• За те, що хочете побути на самоті;
• За те, що ви маєте плани, які ви не можете відкласти заради чиєїсь розваги.
Посилання на коментар

А за вікном майже весна.

273701345_5390379664323751_6001938554540467592_n.jpg

272098044_667557901107724_6858610969775555985_n.jpg

Посилання на коментар

В 09.02.2022 в 14:09, Рыжая сказал:

А за вікном майже весна.

Це якщо ваше вікно навпроти квіткової кранички чи рядів з квітами на базарі: День Валентина...

Посилання на коментар

А 9 був мій день народження. І тюльпани онука подарувала))).

Посилання на коментар

3 часа назад, Рыжая сказал:

А 9 був мій день народження. І тюльпани онука подарувала))).

Я Ваше тату на руке узнала )))

Но спросить забыла

Извините, что не поздравила.

Завидую Ориане, у нее получалось помнить о всех ДР - даже при большей посещаемости форума - так мне Укроп сказал)

Вот вам в подарок песенка (мой племянник очень любит ее)

Посилання на коментар

40 минут назад, Radiola сказал:

Я Ваше тату на руке узнала )))

то не моє тату. то доччине)))). У мене інше - чотирилисник і сонечко. 

76678967_2443297249254298_1154774078620434432_n.jpg

44 минуты назад, Radiola сказал:

Извините, что не поздравила.

Не страшно. У  мене часто буває, що весь час  пам'ятаю. А саме у той день - забуду.

45 минут назад, Radiola сказал:

Вот вам в подарок песенка

Дякую!!!!

Посилання на коментар

У мене інше - чотирилисник і сонечко. 

Там на фото погано видно. Я не думала, що воно таке яскраве )

У  мене часто буває, що весь час  пам'ятаю. А саме у той день - забуду.

ООО!!! 

Я якраз переглядала профілі і зауважила, що у Вас скоро ДН, але потім забула. Якась метушня відбувається в реалі і дні наче навіжені скачуть: понеділк - п"ятниця, понеділок - п"ятниця, ...

Посилання на коментар

959-Jeff_Rowland_romantic_pictures-1.jpg

Напитись голосу твого,
того закоханого струму,
тієї радості і суму,
чаклунства дивного того.
Завмерти, слухати, не дихать,
зненацька думку перервать.
Тієї паузи безвихідь
красивим жартом рятувать.
Слова натягувать, як луки,
щоб вчасно збити на льоту
нерозшифрованої муки
невідворотну німоту.
Триматись вільно й незалежно,
перемовчати: хто кого.
І так беззахисно й безмежно
чекати голосу твого!

Л. Костенко

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Дочка з зятем і онучка виїхали в село.

Вчора зять з*їздив у районний центр. У військомат. Записався у ТрО. Отримав зброю. Він тепер у Тро свого села. ОДИН!!!!

Посилання на коментар

У мене дочка до 24 лютого була абсолютно аполітична. І от зараз

Возможно, это изображение (1 человек)

Посилання на коментар

Є хороша новина особисто для мене. Починаючи з ДТП у 2018 році дочка і зять сиділи на знеболючих. І от зараз вже тиждень нічого не колють. Бо нема можливості купити. Довелось відмовитись. Правда всі заспокійливі дочка випила. 

274922601_2179177205572861_6997355257966356379_n.jpg

Це фото до попереднього коменту. Там воно чогось счезло.

НЕ ПРОЩУ!

Не прощу страх доньки. Сьогодні вона вперше за ці дні сказала

- Мамо, я боюсь...

Не прощу внучку, яка повина була зараз готуватись до ЗНО і до вступу у виш.

Не прощу кума і його сім*.ю, які під осбстрілами з двома малими внуками тікали з Макарова.

Не прощу Харків, Маріуполь, Чернігів і Суми

Не прощу кров і сльози дітей і матерів.

Я їм навіть свою собаку не прощу, яка вже 11 день трясеться від страху.

НІЧОГО НЕ ПРОЩУ! ГОРІТИ ВАМ У ПЕКЛІ. ВСІМ!!!!

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...