Рыжая Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Я могу тебя очень ждать, Долго-долго и верно-верно, И ночами могу не спать Год, и два, и всю жизнь, наверно! Пусть листочки календаря Облетят, как листва у сада, Только знать бы, что все не зря, Что тебе это вправду надо! Я могу за тобой идти По чащобам и перелазам, По пескам, без дорог почти, По горам, по любому пути, Где и черт не бывал ни разу! Все пройду, никого не коря, Одолею любые тревоги, Только знать бы, что все не зря, Что потом не предашь в дороге. Я могу для тебя отдать Все, что есть у меня и будет. Я могу за тебя принять Горечь злейших на свете судеб. Буду счастьем считать, даря Целый мир тебе ежечасно. Только знать бы, что все не зря, Что люблю тебя не напрасно! * А знаешь, я не люблю это стихотворение. Потому что в нем ставится условия для любви. Это неправильно. Любовь - это безоговорочно. Да, хочется, чтобы она была взаимной. Но.... так не всегда бывает. А в этом стихотворении... Оно мне напоминает торг "баш-на баш"... ты мне- я тебе.... Так не должно быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 А знаешь, я не люблю это стихотворение. Потому что в нем ставится условия для любви. Это неправильно. Любовь - это безоговорочно. Да, хочется, чтобы она была взаимной. Но.... так не всегда бывает. А в этом стихотворении... Оно мне напоминает торг "баш-на баш"... ты мне- я тебе.... Так не должно быть Да? А я ніколи не сприймала саме так цей вірш. Мені здавалося, що там кохання беззаперечне, але є побоювання чи воно потрібне. Нема гіршого, коли ти бажаєш комусь добра, а це твоє добро нафік не потрібне... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Да? А я ніколи не сприймала саме так цей вірш. Мені здавалося, що там кохання беззаперечне, але є побоювання чи воно потрібне. Нема гіршого, коли ти бажаєш комусь добра, а це твоє добро нафік не потрібне... Хорошо, а если ты будешь знать, что твое добро, твоя любовь человеку не нужны... Ты не будешь ему добро делать? Не будешь любить? Добро... любовь... они должны идти от сердца... И пусть не нужны. Но ты все равно будешь делать. Это больно. Обидно. Но - это и есть настоящее добро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Мне твердят, что скоро ты любовь найдешь И узнаешь с первого взгляда... Мне бы только знать, что где-то ты живешь, И клянусь, мне большего не надо! Сново в синем небе журавли кружат... Я брожу по краскам листопада. Мне бы только мельком повидать тебя, И клянусь, мне большего не надо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Хорошо, а если ты будешь знать, что твое добро, твоя любовь человеку не нужны... Ты не будешь ему добро делать? Не будешь любить? Добро... любовь... они должны идти от сердца... И пусть не нужны. Но ты все равно будешь делать. Это больно. Обидно. Но - это и есть настоящее добро. З коханням - без варіантів. Це почуття не залежить від нашої волі. А ось з добром - тут ми можемо себе контролювати. Якими б ми не були щирими в бажанні робити КОНКРЕТНІЙ людині добро - якщо це добро їй не потрібне - воно автоматом перетворюється в тягар, неприємні відчуття, а отже у зло. Ось в цьому вірші, як мені здається і є таке побоювання - бути тягарем для коханої людини Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 З коханням - без варіантів. Це почуття не залежить від нашої волі. А ось з добром - тут ми можемо себе контролювати. Якими б ми не були щирими в бажанні робити КОНКРЕТНІЙ людині добро - якщо це добро їй не потрібне - воно автоматом перетворюється в тягар, неприємні відчуття, а отже у зло. Ось в цьому вірші, як мені здається і є таке побоювання - бути тягарем для коханої людини Если есть страх, осторожность.... если продумываешь, ЧТО получишь в ответ, то это уже не любовь. Это уже мне так кажется. Любовь не спрашивает: «Можно?», Вломившись в сердце, как грабитель. И увернуться невозможно – В лицо хохочет искуситель. Любовь не спрашивает: «Нужно?», Но набивает цену мигом. Навяжет то, что было чуждо: Скандалы, ревность и интриги. Любовь не спрашивает: «Больно?», Она втыкает нож с размаху. Ты, этой пыткою довольный, Давно утратил чувство страха. Любовь не спрашивает: «Счастлив?» Она и так, наверно, знает, Как жертва бедная несчастна, Но от себя не отпускает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Если есть страх, осторожность.... если продумываешь, ЧТО получишь в ответ, то это уже не любовь. Это уже мне так кажется. Любовь не спрашивает: «Можно?», Вломившись в сердце, как грабитель. И увернуться невозможно – В лицо хохочет искуситель. Любовь не спрашивает: «Нужно?», Но набивает цену мигом. Навяжет то, что было чуждо: Скандалы, ревность и интриги. Любовь не спрашивает: «Больно?», Она втыкает нож с размаху. Ты, этой пыткою довольный, Давно утратил чувство страха. Любовь не спрашивает: «Счастлив?» Она и так, наверно, знает, Как жертва бедная несчастна, Но от себя не отпускает. Та, это не любовь-это садюга. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Та, это не любовь-это садюга. Значит ты не любил. Однажды молодой парень сказал мне почти то же самое. Он считал, что любовь - это только радость и смех. А любовь - это и слезы, и страдания, и прикушенная от обиды губа... Больше всего нас обижают те, кого мы любим. Потому что от них это вдвойне - втройне больнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Значит ты не любил. Однажды молодой парень сказал мне почти то же самое. Он считал, что любовь - это только радость и смех. А любовь - это и слезы, и страдания, и прикушенная от обиды губа... Больше всего нас обижают те, кого мы любим. Потому что от них это вдвойне - втройне больнее. Это потому, что любимым известны места, куда колоть больнее. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Это потому, что любимым известны места, куда колоть больнее. :lol: Иногда мне кажется, что наши любимые - это маленькие дети, которые не понимают когда сами делают больно, но прекрасно понимают, когда больно им. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Если есть страх, осторожность.... если продумываешь, ЧТО получишь в ответ, то это уже не любовь. Это уже мне так кажется. Любов - егоїстична, вона справді примушує не думати, а діяти. Ну нехай саме почуття ми не можемо контролювати, але ж не можна допустити, щоб ми перестали контролювати себе. Все це гарно: сльози, ревнощі, інтриги, але коли кохана людина втікає від твого кохання, як від чуми - це огидно. Я до того, що все це можна собі дозволити, коли є взаємність - тоді воно надає деяку перчинку стосункам. Коли взаємності нема - твоє кохання не повинно перетворитися у тортури для коханої людини. Все ж таки треба набратися мужності відійти. Знаєш, як я колись робила, щоб знати чи подобаюся? Вже йдуть якість стосунки - ну там флірт, натяки, розмови... Але ти не знаєш - чи це просто натура така компанійська, тіп, бабського угодніка, чи все ж таки симпатія, яка може перерости у щось більше. Ось щоб про це дізнатися - у мене було кілька трюків. Наприклад, один з них, щоб ти зрозуміла суть Заходжу в кімнату - там сидять люди і твій об"єкт з ними. Вітаюся, але до них не підходжу, а сідаю окремо, тіп читаю книжку, розглядаю телефон - ну щось таке, щоб твоя відокремленість не виглядала, як демарш, а лише як заклопотаність. Ось коли він покидає компанію і йде до тебе - це то... Так солодко тоді робиться від відчуття ПЕРЕВАГИ - егоїзм рулить... :lol: Твій трюк також хороший. Але не для кожного чоловіка, бо трішки віддає примусом. В мене, наприклад, з одним об"єктом він не діє. У відповідь завжди мовчання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 У нас у каждой свои трюки. Я однажды провернула такой, что меня искали через общих знакомых в Германии ;) Точнее не саму меня, а информацию обо мне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Иногда мне кажется, что наши любимые - это маленькие дети, которые не понимают когда сами делают больно, но прекрасно понимают, когда больно им. Все так думают, сплошная неразбериха в мире :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 У нас у каждой свои трюки. Я однажды провернула такой, что меня искали через общих знакомых в Германии ;) Точнее не саму меня, а информацию обо мне. Певно ти жінка з характером. А коли характеру нема - тоді нащо шукати, ти повернешся і все розповіси сама. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Певно ти жінка з характером. А коли характеру нема - тоді нащо шукати, ти повернешся і все розповіси сама.Анікдот своїми словами. Карабельна катастрофа, спаслися чоловіки на однім острові, жінки на другім на відстанні бачення. Ну жінки махають руками, кричать "пливіть сюди), двадцятилітній чоловік зразу скочив і поплив, тридцятилітній почав шукати дерев, щоб зробити пліт, плав засіб а пятидесятирічний каже: " На що ,через неділлю заскучають самі припливуть." :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Певно ти жінка з характером. А коли характеру нема - тоді нащо шукати, ти повернешся і все розповіси сама. Я тогда сделала вот этот каст *http://www.playcast.ru/view/823474/efe1c3f5c7c56d9075f78f312d54ca3b99deeec3pl Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Я тогда сделала вот этот каст *http://www.playcast.ru/view/823474/efe1c3f5c7c56d9075f78f312d54ca3b99deeec3pl Що це було - примус чи шантаж? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Анікдот своїми словами. Карабельна катастрофа, спаслися чоловіки на однім острові, жінки на другім на відстанні бачення. Ну жінки махають руками, кричать "пливіть сюди), двадцятилітній чоловік зразу скочив і поплив, тридцятилітній почав шукати дерев, щоб зробити пліт, плав засіб а пятидесятирічний каже: " На що ,через неділлю заскучають самі припливуть." :lol: :lol: Ну так ось... 20-тилітньою - я б навіть не думала плисти 30-тилітньою - думала б плисти чи ні. 50-тилітньою по логіці повинна була б приплисти. Звичайна фізіологія - чоловіча і жіноча. А виграє по любому МОЛОДІСТЬ - так і повинно бути. Старості - вже що залишиться. Ото сиди і чекай, поки молодий втомиться :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Ну так ось... 20-тилітньою - я б навіть не думала плисти 30-тилітньою - думала б плисти чи ні. 50-тилітньою по логіці повинна була б приплисти. Звичайна фізіологія - чоловіча і жіноча. А виграє по любому МОЛОДІСТЬ - так і повинно бути. Старості - вже що залишиться. Ото сиди і чекай, поки молодий втомиться :lol: Так, і що, хіба за молодими встигнеш. :lol: Мені уже, чужого не нать, мені би на свою половинку хоть краєм ока, глянуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Що це було - примус чи шантаж? На ТОТ момент - это было совершенно искренне. Я ПРОЩАЛАСЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 На ТОТ момент - это было совершенно искренне. Я ПРОЩАЛАСЬ. Тому я і кажу: ти сильна жінка. Напевне він про це знав - тому і шукав. А на шантаж чи примус - мало хто клюне, навіть якщо і клюне, то потім не простить тобі ніколи. Чоловіки ж свобідні істоти - їх на короткому шнурку тримати не можна: дичавіють, втрачають чоловічу подобу - потім сама будеш нерада. З.І. Навіть якщо ти і лукавиш трішки про прощалася - все рівно ти мала намір дотримати слова будь що. А я не маю сили волі - тому мотають з мене шнурки всякі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 мені би на свою половинку хоть краєм ока, глянуть. На тому світі побачиш і відразу дізнаєшся: вгадав чи ні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Любить — это прежде всего отдавать. Любить — значит чувства свои, как реку, С весенней щедростью расплескать На радость близкому человеку. Любить — это только глаза открыть И сразу подумать еще с зарею: Ну чем бы порадовать, одарить Того, кого любишь ты всей душою?! Любить — значит страстно вести бои За верность и словом, и каждым взглядом, Чтоб были сердца до конца свои И в горе и в радости вечно рядом. А ждет ли любовь? Ну конечно, ждет! И нежности ждет и тепла, но только Подсчетов бухгалтерских не ведет: Отдано столько-то, взято столько. Любовь не копилка в зашкафной мгле. Песне не свойственно замыкаться. Любить — это с радостью откликаться На все хорошее на земле! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 На тому світі побачиш і відразу дізнаєшся: вгадав чи ні. Мені, хочеться на цьому. Не вгадати, побачити. Я вже наугадувався :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Тому я і кажу: ти сильна жінка. Напевне він про це знав - тому і шукав. А на шантаж чи примус - мало хто клюне, навіть якщо і клюне, то потім не простить тобі ніколи. Чоловіки ж свобідні істоти - їх на короткому шнурку тримати не можна: дичавіють, втрачають чоловічу подобу - потім сама будеш нерада. З.І. Навіть якщо ти і лукавиш трішки про прощалася - все рівно ти мала намір дотримати слова будь що. А я не маю сили волі - тому мотають з мене шнурки всякі. А комплимент ли это для женщины, если ее сильной называют? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Мені, хочеться на цьому. Не вгадати, побачити. Тихий голос моей души, Говорит мне: "Ты жить спеши... Не печалься и не хандри... Жизнь дается... а ты бери..." Ты возьми... этот теплый свет... Где-то там его... просто нет... Ты поймай... этот яркий луч... Даже если он... из-за туч... Шелест листьев и детский крик, Ты бери... и в себе храни... Летний дождь... невесомый снег... Ты бери... тихий плачь и смех... И любовь, что тебе дана... Ты испей её всю до дна... Даже если придет беда... Ты возьми её не навсегда... Я спрошу у своей души: "Может быть... посидим в тиши? " Улыбнется не зло она: "Ещё будет у нас... тишина..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Виртуально Любовь Прорастает порою Как листок сквозь асфальт, Что закатан судьбою Как надежда во тьме Расставаний реальных И как звук доброты Средь стенаний печальных Сети наших Миров Перехлестнуты где-то Цепи наших оков Наполняются светом Мы и ждём и боимся Реального мира Где над нами мораль Встанет вдруг конвоиром И уйти нелегко Из привычного круга И взглянуть не в экран А увидеть друг друга А ,увидев,сказать : Как же долго мы спали В Виртуальной Сети, Где любви мы не знали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 А комплимент ли это для женщины, если ее сильной называют? Не знаю...мабуть для когось це буде компліментом, для когось - ні. Мені не подобається, що нас втискають в якісь рамки стереотипів: наприклад, що чоловікам подобаються лише стрункі. А скільки є чоловіків, які тащаться від великих сідниць, зраджують своїх ідеалнофігурових жінок з пампушками!!! Знаю одне: чоловікам не подобаються ідеальні, чи пак... правильні, бо по любому, чоловіки дурять, зраджують, і коли жінка сама досконалість - вони почувають себе негідникаи - і за це ненавидять їх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Мені, хочеться на цьому. Не вгадати, побачити. Я вже наугадувався :lol: Хотіти - не шкідливо. БАГАТО хотіти - шкодить здоров"ю - кажуть поляки. Хочеться - перехочеться - вважають діти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2012 Не знаю...мабуть для когось це буде компліментом, для когось - ні. Мені не подобається, що нас втискають в якісь рамки стереотипів: наприклад, що чоловікам подобаються лише стрункі. А скільки є чоловіків, які тащаться від великих сідниць, зраджують своїх ідеалнофігурових жінок з пампушками!!! Знаю одне: чоловікам не подобаються ідеальні, чи пак... правильні, бо по любому, чоловіки дурять, зраджують, і коли жінка сама досконалість - вони почувають себе негідникаи - і за це ненавидять їх. Немножко не то слово. Они тогда себя чувствуют ущербными. И ненавидят себя. Выращивают у себя комплекс вины и неполноценности. А мужчина с таким комплексом - это жуть. Он и сам не живет и женщине не дает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.