За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 свалите на хрен оба с этой ветки... тпайте в политику обсуэждать ваши галлогруппы. [/quo Нам руді препогані не указ. Твоя гілка у тебе дома, зелена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Соломона не надо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Всё... смысла ту писать нет. Шваль явилась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Соломона не надо Надо! Федя, Надо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Вижу и умишком не блещет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Всё... смысла ту писать нет. Шваль явилась Візьми безплатну відпустку, відпочинь, рильце почисть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Візьми безплатну відпустку, відпочинь, рильце почисть.Охренел Сепию не трогай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Охренел Сепию не трогайСань, не связывайся. Он тебе в дедушки годится, а мозгов меньше, чем было у тебя семь лет назад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Сань, не связывайся. Он тебе в дедушки годится, а мозгов меньше, чем было у тебя семь лет назад Он через семь лет еще хуже будет. А ти, чего в адвокати набиваешся, думаешь даст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Сань, не связывайся. Он тебе в дедушки годится, а мозгов меньше, чем было у тебя семь лет назадну в 2005 я был обычным подростком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Он через семь лет еще хуже будет. А ти, чего в адвокати набиваешся, думаешь даст.Заткнись, идиот!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 ну в 2005 я был обычным подростком Ну можеш не розпинатися, ти їй в синочки годишся, варіант, вона тебе може всиновити. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Ну можеш не розпинатися, ти їй в синочки годишся, варіант, вона тебе може всиновити. :lol:нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Ну можеш не розпинатися, ти їй в синочки годишся, варіант, вона тебе може всиновити. :lol: Таким, как ты умом обделенным, этого не понять. Но Саня, отчасти на самом деле сын мне. А я ему на определенном этапе заменила и мать, и отца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Таким, как ты умом обделенным, этого не понять. Но Саня, отчасти на самом деле сын мне. А я ему на определенном этапе заменила и мать, и отца. Бачиш як добре, сімейний підряд. А, чого асонік, ти що йому спати не давала, коли маму підміняла.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Бачиш як добре, сімейний підряд. А, чого асонік, ти що йому спати не давала, коли маму підміняла.?Во первых ассоник это давно. во вторых С Сепией знаком давно ей все можно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Во первых ассоник это давно. во вторых С Сепией знаком давно ей все можно Так безсонік давно, сепія хіба спати дасть, ненаситна. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Сань, у меня к тебе просьба. Прекрати общаться с этим ублюдочным созданьем. Он все равно ничего не поймет. Для таких созаданий отношения мужчины и женщины ограничиваются термином - впердолить... Обычных межличностных им не понять. А тем более тыоих со мной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 26 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2012 Ранній секс у дівчат провокує соя Якщо ще пару десятиліть тому модною була „чистота” дівчини, то сьогодні тієї „чистоти” стараються позбутися ще задовго до закінчення школи. Інколи школярки кидаються в обійми мало не першому-ліпшому „кавалерові”, аби тільки не носити такого принизливого сьогодні звання „цнотливої”. Експерти кажуть, що винна в цьому соя. Вона — Я вперше зайнялася сексом із хлопцем, коли мені було 19 років, — розповідає 26-річна філолог Наталія. — І зробила я це зовсім не з любові, а просто тому, що мені здавалося дуже принизливим звання незайманої, а хлопця у мене не було. Мені навіть соромно було признатися гінекологу, що у мене ще не було сексу. З тим хлопцем ми лише двічі переспали і більше ніколи не бачилися. Наступний секс у мене був вже аж у 21 рік. Причому у мого 23-річного хлопця до мене не було дівчат. Після цього я картаю себе ще досі за той необдуманий вчинок. Адже подорослішавши я зрозуміла, що сексом ще встигну позайматися, а такий важливий момент першого статевого акту подарувала якомусь випадковому егоїстові. Окрім того, я тоді не відчула жодного задоволення. Хоча сьогодні все ж є категорія дівчат, які навпаки пишаються своєю цнотливістю і обіцяють собі, що перший секс у них буде тільки з майбутнім чоловіком. — Колись один мій друг-священик навів мені цікавий приклад, який мене переконав не займатися сексом до того часу, поки не знайду серйозного і єдиного хлопця, — каже 20-річна студентка Оксана. — Він порівняв дівчину із яблуком, яке надкусує кожен статевий партнер, який у неї з'являється. А тоді її чоловікові, який любить її так, як не любив жоден із попередніх партнерів, залишається качан. Тому я чекатиму скільки треба буде. А якщо мені так і вдасться зустріти того єдиного, то піду в монастир. Він — Перший мій секс відбувся у віці 13 років, — розповідає 30-річний будівельник Андрій. — Дуже вже хотілося спробувати, що ж це таке. Підмовив я на це свою ровесницю. Вона була закохана тоді у мене, тому не змогла відмовити. Ми почали трохи зустрічатися. Згодом я захотів спробувати з іншою дівчиною. Сьогодні уже й не перерахую скільки дівчат у мене було. Постійно хотілося пробувати щось нове. Але одружуватися я не захотів із жодною зі своїх партнерок. Я обрав собі 19-річну незайману дівчину. І до сих пір поважаю тільки тих дівчат, які не спішать лягати у ліжко в 13 років з ким-небудь. Коментар експерта Євген Таранніков, сексопатолог: - З медичної точки зору сексом вже можуть займатися ті дівчата, у яких повністю сформований організм та почалися місячні. Особливо важливо, щоб дівчина відчувала себе готовою до цього в моральному плані, а не лише в фізичному. Варто наголосити, що сьогодні жінки розвиваються значно швидше від чоловіків. Цим сучасні дівчата можуть завдячувати такому поширеному харчовому продукту як соя. Адже соєві продукти — це комплекс естрогенів, тобто жіночих статевих гормонів. Вони прискорюють розвиток дівчаток, а натомість загальмовують розвиток хлопчиків. А соя сьогодні є всюди — в ковбасах, цукерках, шоколаді і в багатьох інших продуктах, які входять до нашого щоденного раціону. Саме тому, напевне, сучасні дівчата так швидко позбуваються невинності і мають таку високу потребу в ранньому статевому контакті. Хоча це можна назвати навіть не зовсім потребою, а швидше такою собі модною тенденцією. І це не завжди добре, адже багато дівчат, вступаючи в статевий акт, насправді є до нього не готовими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Ранній секс у дівчат провокує соя Якщо ще пару десятиліть тому модною була „чистота” дівчини, то сьогодні тієї „чистоти” стараються позбутися ще задовго до закінчення школи. Інколи школярки кидаються в обійми мало не першому-ліпшому „кавалерові”, аби тільки не носити такого принизливого сьогодні звання „цнотливої”. Експерти кажуть, що винна в цьому соя. Вона — Я вперше зайнялася сексом із хлопцем, коли мені було 19 років, — розповідає 26-річна філолог Наталія. — І зробила я це зовсім не з любові, а просто тому, що мені здавалося дуже принизливим звання незайманої, а хлопця у мене не було. Мені навіть соромно було признатися гінекологу, що у мене ще не було сексу. З тим хлопцем ми лише двічі переспали і більше ніколи не бачилися. Наступний секс у мене був вже аж у 21 рік. Причому у мого 23-річного хлопця до мене не було дівчат. Після цього я картаю себе ще досі за той необдуманий вчинок. Адже подорослішавши я зрозуміла, що сексом ще встигну позайматися, а такий важливий момент першого статевого акту подарувала якомусь випадковому егоїстові. Окрім того, я тоді не відчула жодного задоволення. Хоча сьогодні все ж є категорія дівчат, які навпаки пишаються своєю цнотливістю і обіцяють собі, що перший секс у них буде тільки з майбутнім чоловіком. — Колись один мій друг-священик навів мені цікавий приклад, який мене переконав не займатися сексом до того часу, поки не знайду серйозного і єдиного хлопця, — каже 20-річна студентка Оксана. — Він порівняв дівчину із яблуком, яке надкусує кожен статевий партнер, який у неї з'являється. А тоді її чоловікові, який любить її так, як не любив жоден із попередніх партнерів, залишається качан. Тому я чекатиму скільки треба буде. А якщо мені так і вдасться зустріти того єдиного, то піду в монастир. Він — Перший мій секс відбувся у віці 13 років, — розповідає 30-річний будівельник Андрій. — Дуже вже хотілося спробувати, що ж це таке. Підмовив я на це свою ровесницю. Вона була закохана тоді у мене, тому не змогла відмовити. Ми почали трохи зустрічатися. Згодом я захотів спробувати з іншою дівчиною. Сьогодні уже й не перерахую скільки дівчат у мене було. Постійно хотілося пробувати щось нове. Але одружуватися я не захотів із жодною зі своїх партнерок. Я обрав собі 19-річну незайману дівчину. І до сих пір поважаю тільки тих дівчат, які не спішать лягати у ліжко в 13 років з ким-небудь. Коментар експерта Євген Таранніков, сексопатолог: - З медичної точки зору сексом вже можуть займатися ті дівчата, у яких повністю сформований організм та почалися місячні. Особливо важливо, щоб дівчина відчувала себе готовою до цього в моральному плані, а не лише в фізичному. Варто наголосити, що сьогодні жінки розвиваються значно швидше від чоловіків. Цим сучасні дівчата можуть завдячувати такому поширеному харчовому продукту як соя. Адже соєві продукти — це комплекс естрогенів, тобто жіночих статевих гормонів. Вони прискорюють розвиток дівчаток, а натомість загальмовують розвиток хлопчиків. А соя сьогодні є всюди — в ковбасах, цукерках, шоколаді і в багатьох інших продуктах, які входять до нашого щоденного раціону. Саме тому, напевне, сучасні дівчата так швидко позбуваються невинності і мають таку високу потребу в ранньому статевому контакті. Хоча це можна назвати навіть не зовсім потребою, а швидше такою собі модною тенденцією. І це не завжди добре, адже багато дівчат, вступаючи в статевий акт, насправді є до нього не готовими. Треба бути фригідною на повну голову, щоб не займатися сексом до 23 років, їй лікуватися треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2012 Вот и туман рассеялся повсюду Но солнца нет и птицы не поют Печальный день я этот не забуду Лишь потому , где ждали , там не ждут. И вся природа будто изменилась Лист на деревьях тяжело отвис Гроза по сердцу в гневе прокатилась Со страшной силой разрывая жизнь. Я не виню и никого не хаю Из туч холодных беспробудно льет Свою любовь с тоскою вспоминаю Я для нее теперь громоотвод. Прочь не гоню , а вместе лишь мученье Я буду ждать удара посильней Чтобы уйти в навечное забвенье Быть может там споет мне соловей. ( Виктор Любушкин) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Люблю эту песню. Ею мне в любви признавались. А это видео сделали в подарок (хвастаюсь!) *http://www.youtube.com/watch?v=P4rwz3HV1HA&list=UUr4GTpo_QSGDQiyOwPWy-BQ&index=49&feature=plcp Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Пролетарии - это те, кто выполняет принятые решения.Капиталисты все как один-пролетарии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Люблю эту песню. так! дорогуша шо за херня? Личка захромала? Электричество выключено? Блять, Катя, не выводи меня - я с 10 утра не могу дозвониться к тебе по трем операторам. ЧТО С ТОБОЙ? Что за херню ты выдала? Это кто? ПОЧЕМУ МОЛЧИШЬ? Я ж призвезденная, ты знаешь, могу рванутьь сегодня к тебе. В час тридцать поезд. Включи телефон и ответь. Буду орать! Жду 10 минут!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 так! дорогуша шо за херня? Личка захромала? Электричество выключено? Блять, Катя, не выводи меня - я с 10 утра не могу дозвониться к тебе по трем операторам. ЧТО С ТОБОЙ? Что за херню ты выдала? Это кто? ПОЧЕМУ МОЛЧИШЬ? Я ж призвезденная, ты знаешь, могу рванутьь сегодня к тебе. В час тридцать поезд. Включи телефон и ответь. Буду орать! Жду 10 минут!!! Чего орешь то? ЛАЙФ вообще был включен. МТС и КИевстар, таки вырублены. Еще с вечера. А на работе, ты же знаешь, у меня все телефоны отключены. А с личкой вроде порядок. Мужчин она пускает ;) ;) ;) Как это ты еще Иру на ноги не подняла :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 А чего такой пожар? Тимошенко что ль с тюрьмы выпустили? :unsure: :unsure: :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 А чего такой пожар? Тимошенко что ль с тюрьмы выпустили? :unsure: :unsure: :unsure:я не буду в личку. включи КС. СРОЧНО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 я не буду в личку. включи КС. СРОЧНО Та вже включила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Жирафочка что курила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Жирафочка что курила Концентрированную вытяжку Джесперса. Читал "Барьер Сантароги"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.