Орiана Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 Обвешаюсь игрушками,будет в самый раз- блестеть буду)))) А мені в перукарні сказали, що НР треба зустрічати в червоній білизні - як мінімкм чевоних трусиках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 И такого нет.... я минимум вещей взяла,когда ехала.И так чемоданище был неподъемный.... Книг было много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 Так они ж мне сразу это и всучили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 А розовые не пойдут? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 А розовые не пойдут? ;) Не, красные Год огненной макаки Це типа мены на Миколая буде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 А я до 28 работаю без выходных.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 А я до 28 работаю без выходных.... Не поняла - ты уже дома? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 Ні. В Києві. Працюю на "Удаленке". З домашнього компа. Графі вільний. Просто - 5 годин на день. 11-ти денка. А потім 3 дні вихідні. В Миколаїв хочу на Різдво вирватись,якщо вийде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 Блін, Укропчик запитав КОНКРЕТНО про зиму - а ви літо приплели. Схоже як і я - зимою не відпочиваєте. _____________ Укроп, якщо тобі потрібен активний відпочинок - сніг, лижі, санки - то мої діти їздять в Буковель, без альтернативи Якщо просто посидіти біля каміна, погуляти в горах, попаритися і гарно попоїсти - можеш туди, де ми святкували весілля - це не далеко від Львова 2,5 год машиною. Можна електричкою і странсвер на вокзал. Але я не впевнена, що там ще є місця. http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/nyzhnya.rozhanka/houses/medovy.dvir/ І взагалі, Карпати на НР забиті завжди наперед. Тому порадити то можна, але що з того, якщо там зайнято. посмотрел и умер от щастя особенно бджоли та сниг це супер де таке можна ще побачити спасибо-щас от покажу жене -она сума сойдет от такого спасибо Вам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 дивчата ,еще недавно я прочитал ,што китайцы задумали скоростную жд магистраль-берлин киев скорее бы а то все силы тратишь на польшу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2015 А почему не самолет? Сейчас есть рейсы на Львов из Берлина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 посмотрел и умер от щастя особенно бджоли та це супер де таке можна ще побачити спасибо-щас от покажу жене -она сума сойдет от такого спасибо Вам Там чистенько, там отличные напитки - домашнего приготовления. Там только грузинское вино и натуральные копчености. А сало... Укроп, ты не представляешь какое вкусное там сало - я даже не помню, ела ли я вкуснее. Мамалыга, банош, грибы только белые. Одна только проблема - до конца Рождества - там, кажись, все занято. Так мне говорили музыканты, которые играли у нас на свадьбе. Наверное, они интересовались. В Миколаїв хочу на Різдво вирватись,якщо вийде. На Різдво, якраз треба в колі сім"ї бути. А чоловіку відпустка, ще не положена буде, певно - нє? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 На Різдво, якраз треба в колі сім"ї бути. А чоловіку відпустка, ще не положена буде, певно - нє? Та ще рано.... Та й не дзвонить він вже місяць... Останній раз сказав,щзо зв*язок паршивий. І не знає, коли подзвонить, Батькам сказав те ж саме. І їм теж не дзвонив більше.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 Та ще рано.... Та й не дзвонить він вже місяць... Ого, це багато! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 Думаю,що, якби щось сталося,то повідомили б... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 це точно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 Там чистенько, там отличные напитки - домашнего приготовления. Там только грузинское вино и натуральные копчености. А сало... Укроп, ты не представляешь какое вкусное там сало - я даже не помню, ела ли я вкуснее. Мамалыга, банош, грибы только белые. Одна только проблема - до конца Рождества - там, кажись, все занято. Так мне говорили музыканты, которые играли у нас на свадьбе. Наверное, они интересовались. чем дальше Вы рассказуете,тем сильнее просыпаются аппетиты и прочие фантазии я не могу сразу поместить все в мозг у меня картина бджоли та сниг уже сутки стоит в мозгу супруга вааще оболдела от такого а там еще самое самое сало а на последок вино грузинское мама, это рай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2015 мама, это рай :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2015 Вислала миколайчиків нашим воїнам в АТО Нова пошта - рулить всім, всім також - кожному, кого знаю і люблю - по маленькому миколайчику те, що кожен собі хоче Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2015 Новогодняя елка на Софийской площади в Киеве. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2015 Турнир "Зимняя сказка" Светка и карапузы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2015 А ценности остаются прежними: честность, порядочность,ноги подруги, плечи ребенка,беседа с умным, молчание с ним же,гости издалека, цикады ночью,утренний запах сада, бесшумная походка кошки,книги, дающие возможность жить не здесь, и нормальная дружба, когда обоим ничего не надо.М. Жванецкий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2015 Светка и карапузы мило... вона така худенька у вас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2015 мило... вона така худенька у вас Еще 2 кг "лишнего" веса)))))) Тренер была судьей. А мелюзгу Света выпускала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 грудня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 28 грудня, 2015 У нас пошел снег..... и даже мороз обещают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 січня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 січня, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 18 січня, 2016 Падает снег.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2016 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2016 А в нас - холодно без снігу Не моє Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 січня, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 19 січня, 2016 Николаев заваливает. Хуже, чем в прошлом году. А в Киеве небольшой мороз и ветер. Дочка ходила в церковь, так пришла задубевшая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2016 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2016 Різдвяні свята для мене довгі як вічність Починаються 29 грудня, мій ДН і закінчуються 21 січні ДН у сина. Дуже люблю ілюмінацію. Навішала по квартирі і на балконі гірлянди-вогники, ввечері вмикаю, гашу в кімнаті світло і любуюся) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.