Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Хі-хі... ЗАКАБЛУЧНИК))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Хі-хі... повбывавбы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 повбывавбы :blink: а чё он прицепился? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 А как они считают? Среднее арифметическое или в абсолютных числах? А то ведь как бывает.... то густо... то пусто У них своя система підрахунків Але думаю, якщо б результат був фіфті фіфті - то б вони такого висновку не робили. Щоб секс не був механічний - пара понинна трохи заскучати один за одним. А коли ти живеш поряд - цього добитися важко Тому раз - на тиждень - оптимальний термін - для відчуття повного задоволення, як на мій погляд. Хоча, звичайно, все дуже індивідуально і залежить від багатьох обставин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 У них своя система підрахунків Але думаю, якщо б результат був фіфті фіфті - то б вони такого висновку не робили. Щоб секс не був механічний - пара понинна трохи заскучати один за одним. А коли ти живеш поряд - цього добитися важко Тому раз - на тиждень - оптимальний термін - для відчуття повного задоволення, як на мій погляд. Хоча, звичайно, все дуже індивідуально і залежить від багатьох обставин. В доме престарелых беседуют 80-летние старушки. Хая:- Раз в неделю ко мне заходит мой старый дружок Мойше. Мы играем в шахматы, едим цимес, потом он меня обнимает-зажимает, мы ложимся в постель и... поем еврейские песни. Мария: - Раз в неделю ко мне заходит мой старый дружок Луиджи. Мы играем в карты, едим равиоли, потом он меня обнимает-зажимает, мы ложимся в постель и занимаемся любовью. Хая: - Занимаетесь любовью!? Мария: - Ну да! Мы же не знаем еврейских песен... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 В доме престарелых беседуют 80-летние старушки. Хая: Ми тут про кохання, яке корелюється з відчуттям щастя - а ти про що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Ми тут про кохання, яке корелюється з відчуттям щастя - а ти про що?Бабушки тоже счастливы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Бабушки тоже счастливы... А з чого видно, що вони щасливі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 В доме престарелых беседуют 80-летние старушки. Хая: - Раз в неделю ко мне заходит мой старый дружок Мойше. Мы играем в шахматы, едим цимес, потом он меня обнимает-зажимает, мы ложимся в постель и... поем еврейские песни. Мария: - Раз в неделю ко мне заходит мой старый дружок Луиджи. Мы играем в карты, едим равиоли, потом он меня обнимает-зажимает, мы ложимся в постель и занимаемся любовью. Хая: - Занимаетесь любовью!? Мария: - Ну да! Мы же не знаем еврейских песен... Мастер, а сколько лет Луиджи? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Бабушки тоже счастливы... Для кого-то счастье - трахаться... А для кого-то - заниматься ЛЮБОВЬЮ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Для кого-то счастье - трахаться... А для кого-то - заниматься ЛЮБОВЬЮ.... Я сейчас исправлю... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 А з чого видно, що вони щасливі?Ну а как же? К ним приходят старинные друзья, они играют в шахматы, карты, едят цимес и равиоли, поют песни, занимаются любовью...Разве это не счастье, в 80 лет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Мастер, а сколько лет Луиджи? ;)99... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 99... Любви все возрасты покорны....... А вот с плане - потрахаться... то тут уж, сорриии В 99 - не думаю)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Для кого-то счастье - трахаться... А для кого-то - заниматься ЛЮБОВЬЮ.... Главное - есть ли у тебя желание или потребность, или нет Если нет - то человек и без секса счастлтлив Как я поняла - ученые проверяли бытующий в нашем обществе стереотип: чем чаще ты занимаешься сексом, тем ты счастлив. Чтобы люди напрасно не мучили себя сексом - в надежде стать счастливым и удачным человеком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Ну а как же? К ним приходят старинные друзья, они играют в шахматы, карты, едят цимес и равиоли, поют песни, занимаются любовью... Разве это не счастье, в 80 лет? Ну если они это делают с охотой и желанием, тоды - да Невзирая на возраст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Главное - есть ли у тебя желание или потребность, или нет Если нет - то человек и без секса счастлтлив Как я поняла - ученые проверяли бытующий в нашем обществе стереотип: чем чаще ты занимаешься сексом, тем ты счастлив. Чтобы люди напрасно не мучили себя сексом - в надежде стать счастливым и удачным человеком. Этот стереотип в народе называется медовый месяц.... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Главное - есть ли у тебя желание или потребность, или нет Если нет - то человек и без секса счастлтлив Как я поняла - ученые проверяли бытующий в нашем обществе стереотип: чем чаще ты занимаешься сексом, тем ты счастлив. Чтобы люди напрасно не мучили себя сексом - в надежде стать счастливым и удачным человеком. Я наверное не соглашусь с учеными. Мне кажется,что, если есть любовь, то и без секса можно жить счастливо. Ведь всяко-разно в жизни бывает..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Я наверное не соглашусь с учеными. Мне кажется,что, если есть любовь, то и без секса можно жить счастливо. Ведь всяко-разно в жизни бывает..... Так вони ж там не наполягали. Просто секс найбільше корелюється з почуттям щастя - У БІЛЬШОСТІ людей. Ну а винятки, звичайно бувають, але рідко, щоб у двох відразу. Тому я не вірю якраз в те, що ти сказала. Якщо щось сталося - то один нещасливий, бо не має чогось, а інший відчуває за це провину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Этот стереотип в народе называется медовый месяц.... :lol: Або курортний роман :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Так вони ж там не наполягали. Просто секс найбільше корелюється з почуттям щастя - У БІЛЬШОСТІ людей. Ну а винятки, звичайно бувають, але рідко, щоб у двох відразу. Тому я не вірю якраз в те, що ти сказала. Якщо щось сталося - то один нещасливий, бо не має чогось, а інший відчуває за це провину. Тогда несчастны оба...Но я не только о физиологии... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 :blink: а чё он прицепился? ОН? прицепился?....посмотри внимательно - каким диким узлом его захомутали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 курортний роман...это много лучше даже чем утка с яблоками.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Тогда несчастны оба...Но я не только о физиологии... Как ни странно, но в этом году, на море - я такую пару встретила. Я ездила с чужим ребенком, меня попросили - и там я познакомилась с супружеской парой с ребенком - наши дети играли вместе. Их девочка была достаточно взрослой и однажды после мохито на пляже - я мамаше намекнула, что я, мол, могу посмотреть за девочкой, если им нужно отлучиться по делам. На что она ответила достаточно спокойно: мне это не надо... И ты знаешь, пара выглядела вполне счастливо - без нервов и приреканий между собой и с ребенком отношения были ровные, без скандалов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 ...это много лучше даже чем утка с яблоками.. представляю, как ты без утки худеешь в курортный сезон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 теоретик ты мой... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 знатный :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2015 знатный :rolleyes:зато ты как была так и осталась точно такой же как у тебя на аватарке, недаром она тебе нравится, - юной блондинкой но уже со взглядом ласковой королевской коброчки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2015 гюрзочки :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.