Орiана Опубліковано 15 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 щоб перебити неприємний запах, яким мене сьогодні зустрів форум позитив останніх двох днів: ось такий був весільний торт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 Мерсі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 Зараз дуже модно перед весіллям ходити на уроки танцю, щоб вивчити свій перший танець. Раніше мені це подобалося а вчора... знаєш, я зрозуміла, поставити і розівчити під чужим керівництвом свою любов - саме такою мені вчора відкрилась сутність цього дійства - дикість вони були такі чарівні, від них віяло такою ніжністю... я весь танець стримувала сльози. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=5y9SLnBhdJM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 Зараз дуже модно перед весіллям ходити на уроки танцю, щоб вивчити свій перший танець. Раніше мені це подобалося а вчора... знаєш, я зрозуміла, поставити і розівчити під чужим керівництвом свою любов - саме такою мені вчора відкрилась сутність цього дійства - дикість вони були такі чарівні, від них віяло такою ніжністю... я весь танець стримувала сльози. Я уже это пережила дважды,.. внучки теперь подрастают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 Я уже это пережила дважды,.. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2015 :blink: Детей то у меня двое- сын и дочь)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Детей то у меня двое- сын и дочь)))) Катя, вибач, я забула :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Молодята, торт і племінниця, яка створює такі шедеври кулінарного мистецтва Ось ці діти, а не відстойні коріни і шкатулки - майбутнє України ЇХ(своє) захищає мій чоловік на кордоні з Лугандонією. У кого нема таких цінностей - нехай закриють пельки Пра, Катя? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 А я волосся в рудий колір помалювала :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Молодята, торт і племінниця, яка створює такі шедеври кулінарного мистецтва Ось ці діти, а не відстойні коріни і шкатулки - майбутнє України ЇХ(своє) захищає мій чоловік на кордоні з Лугандонією. У кого нема таких цінностей - нехай закриють пельки Пра, Катя? :rolleyes: Вот именно... Иногда я молчу, не вступаю в спор. Но не потому, что сказать нечего... А потому,что с таким быдлом просто бесполезно спорить... Они видят и слышат только себя и тех, кто им поддакивает. И очень рада за свой Николаев,где молодежь доказала, что они не хотят жить в болоте.)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Катя, вибач, я забула :rolleyes: Ничего... просто о сыне я редко говорю.))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Вот именно... Иногда я молчу, не вступаю в спор. Но не потому, что сказать нечего... А потому,что с таким быдлом просто бесполезно спорить... Они видят и слышат только себя и тех, кто им поддакивает. И очень рада за свой Николаев,где молодежь доказала, что они не хотят жить в болоте.)))))) Я так хочу, щоб все і всі навколо були красивими, що готова до останнього за це боротися Я не гидлива і не злопам"ятна - у цьому моя перевага. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Я так хочу, щоб все і всі навколо були красивими, що готова до останнього за це боротися Я не гидлива і не злопам"ятна - у цьому моя перевага. Ой... я тоже не злопамятна... Но вот память у меня хорошая))))) Иногда мне тоже хочется в драку.... Но.... слов не нахожу... одни выражения :wacko: А ругаться дамам не к лицу))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 А ругаться дамам не к лицу))))) :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2015 Хотя, как сказала Раневская - Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2015 Ты, мой милый, наивен, как будто дитя, Твои мысли прозрачней посуды хрустальной. Ты недавно сказал мне, ничуть не шутя, Что считаешь меня, без прикрас, идеальной. Горделива осанка, походка тверда, Цвет лица совершенен без крема и пудры. Кружат стрелки часов, я же всё молода, И спадает на плечи каскад чернокудрый. Я умею гадать и разгадывать сны И читаю судьбу по ладоням и лицам. Предсказанья мои иногда неясны, Но не всякою истиной стоит делиться. Я смешаю во чреве большого котла Серебристые сны с соловьиною песней, И больная душа, что сгорела дотла, Птицей Феникс из пепла внезапно воскреснет. Я на скатерти вышью ручей и звезду. Мои пальцы мягки, а движения ловки. Ты меня позовёшь, и я тут же приду; Ты меня приласкай и погладь по головке. А как только предательски дрогнет рука, Что нащупает рожки на темечке гладком, Я замечу, обидевшись будто слегка, Что у каждого, милый, свои недостатки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2015 Хотя, как сказала Раневская - Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью))))) +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Учені вирахували, як часто кохаються щасливі пари Науковці офіційно заявили: пари, які кохаються один раз на тиждень – найщасливіші. Разом із цим пари, котрі займаються сексом частіше - не щасливіші за інші. А от ті, хто любиться рідше, ніж раз на тиждень, уже почуваються менш щасливими. Про це пише Time із посиланням на Social Psychological and Personality Science. Такі результати дали опитування, що проводилися впродовж 40 років та охопили понад 30 тисяч американців. Звісно, ідеться про кореляцію, а не про те, що секс із певною періодичністю гарантує щастя. Ймовірно, люди кохаються раз на тиждень, бо вони щасливі, а не навпаки. "Більшість людей прагнуть бути щасливими, і секс – це один із аспектів життя, котрий, як вважається, пов'язаний з більшим щастям", - зазначила керівник дослідження, постдокторант Університету Торонто Емі Майз. Цю теорію, більше сексу - більше щастя, культивують і медіа, і музична, і кіноіндустрія, зазначила науковець. Але результати дослідження виявилися неочікуваними. "Заняття сексом частіше за раз на тиждень не має відношення до кращого самовідчуття", - пояснила Майз. Цікаво, що на думку дослідників, секс більше корелюється зі щастям, ніж гроші. Між тим, наскільки задоволені своїм життям пари, що кохаються менше за 1 раз на місяць, і ті, хто має секс раз на тиждень, різниця є більш разючою, ніж між людьми, чий річний прибуток становить 15-20 тисяч доларів, і тими, хто заробляє 50-75 тисяч. Як відомо, нещодавно в США офіційно схвалили препарат, що підвищує жіноче лібідо, який уже охрестили "жіночою віагрою". ЧИТАЙ ТАКОЖ До Всесвітнього дня сексуального здоров'я: 7 наукових фактів про користь сексу Але чи обов’язково людина мусить часто хотіти сексу, ставить питання соціолог з Університету Вікторії в Британській Колумбії Тія Каччіоні. "Це дуже нова ідея, що ми мусимо весь час відчувати сексуальне бажання. Нині ми відчуваємо на собі великий тиск, якщо не відповідаємо тій гіперсексуальності, котру бачимо в медіа", - поділилася вона з Bloomberg News. Як зазначила Майз, вона досі не знайшла відповіді на питання, чому саме один раз на тиждень виявилося оптимальною частотою сексу в щасливих пар. Вона припускає, що саме такі стосунки дозволяють закоханим зберігати свій інтимний зв'язок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Знаменитый врач Лео Бокерия перевернул представление о диетах Знаменитый советский и российский врач-кардиохирург, изобретатель, профессор, академик РАН и РАМН, главный кардиохирург Минздрава РФ Лео Бокерия дал интервью телеканалу РЕН ТВ. Врач перевернул представление о традиционных диетах. По словам врача, устоявшееся представление о диетах и режиме питания является ошибочным и не несет пользы для человека. «Завтрак съешь сам – это абсолютный бред, имеется в виду полноценный завтрак. Потому что вы проснулись, организм начинает приходить в рабочее состояние, вы садитесь к столу, съедаете тарелку мяса, мучного, запиваете большим стаканом чего-то. Потом одеваетесь, едете на работу – а потом какой из вас работник?» — сказал врач. Как рассказал кардиохирург, еще во времена своей молодости он научился у западных коллег, которые утром выпивали чашку кофе, в обед съедали бутерброд, а полноценно ели только вечером после работы, после чего шли заниматься спортом. «Поэтому завтрак – отдай врагу, в обед – перекуси, вечером – нормально поешь, а потом – физкультура. По моим наблюдениям, в странах, где люди долго живут, – они живут так», — заключил Бокерия. ВИДЕО http://videopay.net/video/laQ5MI8OEeWI75NAGpT1tw?t=2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Хотя, как сказала Раневская - Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью))))) Порой грубые люди бывают лучше тех, кто дружелюбен и как собака виляет хвостом каждому. В грубых, жёстких людях больше искренности! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Порой грубые люди бывают лучше тех, кто дружелюбен и как собака виляет хвостом каждому. В грубых, жёстких людях больше искренности! Прикиньте, в Києві на залізничному вокзалі є зал очікування для учасників АТО. Мій чоловік, коли їхав додому, випадково на нього натрапив - там його напоїли чаєм і пригостили тістечком. А вчора, коли дізналися, що він повертається з відпустки в зону АТО - дали ще з собою торбинку на дорогу. Можна сказати насильно дали, бо я йому приготувала на дорогу їжу, тому він не хотів брати. Він навіть спеціально нам задзвонив, щоб про це розказати, настільки був розчулений увагою. А у Львові пів п"ятої ранку - таксист нам нахамив, тому що ми з малою поставили своє авто на місце для таксі - і не побоявся навіть людини у формі - певно мало їм пики б"ють - бидлу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Погода - жесть Дощ зі снігом бр-ррр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Хі-хі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 - И много человеку нужно для счастья? - Много! Целого другого человека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Учені вирахували, як часто кохаються щасливі пари Науковці офіційно заявили: пари, які кохаються один раз на тиждень – найщасливіші. А как они считают? Среднее арифметическое или в абсолютных числах? А то ведь как бывает.... то густо... то пусто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Прикиньте, в Києві на залізничному вокзалі є зал очікування для учасників АТО. Мій чоловік, коли їхав додому, випадково на нього натрапив - там його напоїли чаєм і пригостили тістечком. А вчора, коли дізналися, що він повертається з відпустки в зону АТО - дали ще з собою торбинку на дорогу. Можна сказати насильно дали, бо я йому приготувала на дорогу їжу, тому він не хотів брати. Він навіть спеціально нам задзвонив, щоб про це розказати, настільки був розчулений увагою. А у Львові пів п"ятої ранку - таксист нам нахамив, тому що ми з малою поставили своє авто на місце для таксі - і не побоявся навіть людини у формі - певно мало їм пики б"ють - бидлу У нас в Николаеве тоже есть. Накормят, напоят. Есть где ночь переспать. Лекарства есть на всякий случай. Предметы гигиены. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2015 Погода - жесть Дощ зі снігом бр-ррр В Киеве дождь. В Николаеве тепло и сухо. Но сильный ветер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.