Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 У нас сніг. Жахливо болить голова. Навіть кава не допомагає. З плюсів - пепло у квартирі. Уявляєш, я зараз живу з колишнім в одній квартирі))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Я ще не бабуся, але вже до цього йде, гальмує процес, як мені здається, тільки тато в АТО - весілля хочуть. Я останнім часом згадувала, що я бабуся, лише влітку))))) Ну,от зараз,знову згадаю. В Києві я надовго, до кінця учбового року)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Уявляєш, я зараз живу з колишнім в одній квартирі))))) это не есть очень корошо... :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 это не есть очень корошо... :blink: А куда деваться, если он живет с дочкой. .. Но ничего. Мы мирно сосуществуем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 А куда деваться, если он живет с дочкой. .. Но ничего. Мы мирно сосуществуем... Я тільки недавно дізналася одну річ, яка мене вже давно мучила і я її навіть обговорювала з Коріном - глянь на Реформах про зраду На цьому грунті - порозуміння між чоловіками і жінками - можливе, якщо знати ці нюанси. А Корін мені сказав неправду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Щас гляну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Ще бзнайти звідки ви почали :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2015 Ще бзнайти звідки ви почали :wacko: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=554349 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2015 В Киеве дождь. Может наконец потушит торфянники и перестанет гарью вонять.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 20 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2015 Троепопие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 22 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кирушка Опубліковано 23 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2015 кто, интересно, из троих телок тебе нравится больше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кирушка Опубліковано 23 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2015 https://vk.com/pozitiv_dyet?z=video12620712...e077fd798fcfa6d Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2015 Да, я сильная... и это, как печать, Как ярлык, что жизнью мне повешен... Да, могу терпеть я и молчать... Много нас таких по жизни женщин. Я могу... без сильного плеча Справиться с немыслимой бедою: Где-то с психу, где-то сгоряча... Делаю... и, молча, волком вою... Жизнь свою опять начать с нуля, Полностью разрушив все запреты, Я могу, сжав губы, без тебя Провожать закаты и рассветы... Я могу быть грешной и святой, Искренней во всём... в любви и дружбе... Я могу быть разной, но собой... Только это мало кому нужно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2015 сильні жінки - це кайф бо сильні жінки ніколи не плачуть на людях похуй - від болю чи невимовної туги у грудях чуєш? не плачуть! звикай але сильні жінки ніжніше за інших шепочуть дужче кохають і зранку готують смачніші сніданки терплять тебе і твої зрадливі листи до коханки і головне натомість нічого не просять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2015 Это не простое озарение - Это избавление от мук. Я читала в книжках, что со временем Люди привыкают ко всему. Человек, по сути, пластилиновый [Остальное — сущий формализм], Жизнь такая мудрая и длинная, Потому влюбляйся и молись. Не мирись с жестокими нападками, Пропускай идущих напролом, Чувствуй ветер голыми лопатками И расти по пёрышку крыло. Кто живет по правде, кто — по совести, Кто — по гороскопу... Выбирай. Жизнь кипит, и каждый приспособился, Сочиняя персональный рай. Слабый счастлив аханьем и оханьем, А безумец лезет на рожон. Это только кажется, что плохо мне, А на самом деле — хорошо! Автор: Сола Монова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2015 Расстояние не так страшно, когда оно в километрах земли, а не в километрах души... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2015 ВАЖНО ЗНАТЬ, ЧТО ЭТО РАЗНЫЕ ВЕЩИ - слушать и слышать - говорить о чувствах и чувствовать - знать о любви и любить - быть рядом и быть вместе - позволять себе все и позволять себе наслаждаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2015 Найди свое имя, закодированное в вышиванке http://oleg-leusenko.livejournal.com/3294638.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Ученые обнаружили, что женщины не могут быть гетеросексуалами :blink: Гетеросексуальность (кто не знает) - это сексуальный интерес к лицам противоположного пола Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 11 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Ученые обнаружили, что женщины не могут быть гетеросексуалами :blink: Гетеросексуальность (кто не знает) - это сексуальный интерес к лицам противоположного пола Не совсем так - не могут быть только гетеросексуальными, в каждой из них сидит латентная лесбиянка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Не совсем так - не могут быть только гетеросексуальными, в каждой из них сидит латентная лесбиянка... Они могут быть - гомосексуальными (лесбийки) и бисексуальными, но НИКОГДА гетеросексуальными ученые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Люди вообще рождаются бисексуальными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Люди вообще рождаются бисексуальными. Люди рождаются а-сексуальными :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Люди рождаются а-сексуальными :rolleyes: Не....такими их делает сучья жизнь.... или дурость... Вон Фрейд.Сначала женился, наделал детей, а потом вдруг стал асексуалом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2015 Не....такими их делает сучья жизнь.... или дурость... Вон Фрейд.Сначала женился, наделал детей, а потом вдруг стал асексуалом... Ти мене не зрозуміла. Я кажу, що діти не відчувають сексуальної тяги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2015 Ти мене не зрозуміла. Я кажу, що діти не відчувають сексуальної тяги Ну, не знаю.... я лично видела ребенка,который мастурбацией занимался.Для чего то он это делал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2015 Катя, не думаю, що ця дитина - була немовлям Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2015 Катя, не думаю, що ця дитина - була немовлям Років 2-3 вже не пам*ятаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.